- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.801
Ben balık yemediğim için istedim yazdırdım doktoraBen kullanıyorum yarın bitiyor ikinciyi kutuyu alır mıyım bilmiyorum doktorum multivitamin çok da gerekli değil demişti
Evet sevibebeninkini aldim canim. O duz olan beyazlardan kullanmistim oglumda. Bebek asagi kayiyordu surekli.o yuzden bu sefer o kenarli olanindan aldimSevi bebenin yorumları iyi ayak yeri filan var kaymıyor yazmışlar
Sen sevibebe mi alacaksın?
Tansiyonun var mı?
Benim belkide tansiyon takibini o yüzden verdi çıkarsa belki senin kullandığın ilaç vs başlayacaktı bilmiyorum.
1 2 hafta daha beklerız gıbıBen yüzme de hissetmiyorum canım konuşuyorum dürtüklüyorum ama tık yokNe zaman sürpriz yapacak bakalım
Kafa seklını koruyormus canım, yan yatırmaya gerek yok ozel olarak. Hareket kısıtlaması da yokHangi marka aldın onların üstüne örtü vs kullanılıyor mu?
Direk beyaz ped gibi ona mı yatıyor.
Ayy oğlumda alanları çok garipserdimşimdi kendim araştırıyorum. Yeğenim almadım pişmanım dedi reflüsü varmış sonradan fark etmişler
Süper. Bana beşik veren de caymış 3500 lira istedi
Güle güle kullansın.
Reflü yatağında bebek sırt üstü ve yan da yatıyor de mi burda fotoda sırt üstü görünüyor ama
Kampanya var mıydı? Kaça aldın?
İhmal etme canım saati saatine iç kaç kez verdi günde aç tok nasıl içiyorsun?
Benim de 33 de sancım gelip gitmişti oğlumda ama coraspin ve Protestan dışında bişey vermemişti tansiyon şeker takibi yapıyordum günlük sürekli
Trendyoldan mı aldın?
Evet eczane şu an kutu Yanımda değil yarın sabah atayım yatağa geçtim canımBen balık yemediğim için istedim yazdırdım doktora
O da gebelerimde 7.ayda başlarım dedi.
Yani 7.ayda yazacak tekrar.
Kutusunun resmini atar mısın?
Eczaneden mı aldın?
Benım baslangıc kılom bıraz fazlaydı, ben dıyetısyene 15.hafatada basladım suan 19um diyetten sonra kılo almadım cok da dıkkat edememe ragmen, toplamda 2 kılo aldımBoy kilo kaç?
Gebeliğin başından beri ne kadar verdin?
Sız yakınlarda mı aldınız, 839a aldım ben de, 29 temmuz da almısım.. Cıdden ne alsak yanımıza kar kalıyorKendi sitesinden aldım katia and bony’nin, junoyu da kendi sitesinden aldım yataşın orada internete özel indirim vardı 1390 a aldım
Bir dahaki kontrolde bende sorayım doktorum gerektikçe ekliyor yapı olarak rahat biraz. Ben bazen tedirgin oluyorum gerekirse içerim. Coraspin filan sordum gerek yok demişti. Şimdi havalar soğuyunca varis çorabı giy filan dedi.Evet sevibebeninkini aldim canim. O duz olan beyazlardan kullanmistim oglumda. Bebek asagi kayiyordu surekli.o yuzden bu sefer o kenarli olanindan aldim
Tansiyonum yok aslinda canim. Ama boyle sancilari kasilmalari azaltiyor adalat,nidilat gibi tansiyon ilaclari. O yuzden ilk hamileligimde sancim olmamasina ragmen, onlem amacli kullandirmisti doktorum
E bebekte filan kafa için ayrı aparat satılıyor1 2 hafta daha beklerız gıbı
Kafa seklını koruyormus canım, yan yatırmaya gerek yok ozel olarak. Hareket kısıtlaması da yok
Tamam çok sevinirim .Yarın zaten üretici firmayı filan da arıycam.Evet eczane şu an kutu Yanımda değil yarın sabah atayım yatağa geçtim canım
Geçen hafta aldım üzdü şu an 1 ay bile olmadan bu kadar artmasıSız yakınlarda mı aldınız, 839a aldım ben de, 29 temmuz da almısım.. Cıdden ne alsak yanımıza kar kalıyor
Yeni al daha iyi o ne beHangi marka aldın onların üstüne örtü vs kullanılıyor mu?
Direk beyaz ped gibi ona mı yatıyor.
Ayy oğlumda alanları çok garipserdimşimdi kendim araştırıyorum. Yeğenim almadım pişmanım dedi reflüsü varmış sonradan fark etmişler
Süper. Bana beşik veren de caymış 3500 lira istedi
Güle güle kullansın.
Reflü yatağında bebek sırt üstü ve yan da yatıyor de mi burda fotoda sırt üstü görünüyor ama
Kampanya var mıydı? Kaça aldın?
İhmal etme canım saati saatine iç kaç kez verdi günde aç tok nasıl içiyorsun?
Benim de 33 de sancım gelip gitmişti oğlumda ama coraspin ve Protestan dışında bişey vermemişti tansiyon şeker takibi yapıyordum günlük sürekli
Trendyoldan mı aldın?
Ben demiri sabah aç karnaKızlar bu arada bugün doktoruma söyledim su gibi akıntım var diye, tek kullanımlık fitil yazdı maalesef ellerinde yokmuş yarın alacağım eczaneden.
Ve demir ilacına başlıyorum yadından itibaren. Magnezyum kullanıyordum 1 haftadır, biri aç biri tok aynı mesela 1 saat arayla alsam olur mu? Hani bazı şeyler karıştırılmıyor ya hangisiydi unuttum
Ben de bu şekilde kullanıyorumBen demiri sabah aç karna
Magnezyumu akşam yatmadan alıyorum
Bu düzen iyi oturdu.
Teşekkür ederim tamam o zaman doğru kullanıyorum, sorum biraz yanlış oldu uykum geldi kafa gittiBen demiri sabah aç karna
Magnezyumu akşam yatmadan alıyorum
Bu düzen iyi oturdu.
bEN 2PAKET 1 NUMRAYI GEÇEN AY ALDIMHanımlar bebek bezi alan var mıebebekte indirim vardı almayı düşündüğüm Molfix püre and soft 1 numara sipariş verdim birkac arkadaşım deli misin dedi birkaçı al herkes alıyor birşey olmaz dedi ama sizler ne düşünüyorsunuz. 23 haftaligim çok mu acele ediyorum. Çoğu şeyi aldim alışveriş nerdeyse bitti :/
Eşimde kafana göre takıl zam gelecek. nasılsa alacağız ister şimdi ister sonra nasıl istersen diyor
Erkek milleti işteKızlar ben hamileyim nazlanmıyorum ama eşim omzunu sakatlamış spor yaparken benden daha nazlıbu erkekler neden böyle
Bebek donene kadar diyor da karın kısmında bant var zaten guvenlık acısından 6 ay kullanırız gıbı, evet her yere gotur cantasına koy, benım hosuma gıttı, guvvenlı olması da cok buyuk avanataj sevıbebenınkılerde kayma sorunu oluyormus bı kac kısı oyle yazmıs onda burdaBir dahaki kontrolde bende sorayım doktorum gerektikçe ekliyor yapı olarak rahat biraz. Ben bazen tedirgin oluyorum gerekirse içerim. Coraspin filan sordum gerek yok demişti. Şimdi havalar soğuyunca varis çorabı giy filan dedi.
Bu randevu ya amniyon sıvım da normale inmiş olur inşallahayy kimsenin hiç sorunu olmasın zaten
E bebekte filan kafa için ayrı aparat satılıyor
Şimdi bunda Allah korusun kussa bile dışarı mı çıkıyor sırt üstü yatsa bile.
Ev içi yatakta ilk 6 ay her yerde bunda yatar mı yani?
Tamam çok sevinirim .Yarın zaten üretici firmayı filan da arıycam.
Maalesef oyle ben de yatak araba ve dolap almadıl, detaylıdan sonra alayım dıyordum ama fırsatını bulunca hemen alıcam, maaslar sabıt, fıyatlar hergun artıyor naalesef, ne alırsak karGeçen hafta aldım üzdü şu an 1 ay bile olmadan bu kadar artmasımağazalarında 1900 küsür bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?