2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben kullanıyorum yarın bitiyor ikinciyi kutuyu alır mıyım bilmiyorum doktorum multivitamin çok da gerekli değil demişti
Ben balık yemediğim için istedim yazdırdım doktora

O da gebelerimde 7.ayda başlarım dedi.
Yani 7.ayda yazacak tekrar.

Kutusunun resmini atar mısın?
Eczaneden mı aldın?

Evet sevibebeninkini aldim canim. O duz olan beyazlardan kullanmistim oglumda. Bebek asagi kayiyordu surekli.o yuzden bu sefer o kenarli olanindan aldim

Tansiyonum yok aslinda canim. Ama boyle sancilari kasilmalari azaltiyor adalat,nidilat gibi tansiyon ilaclari. O yuzden ilk hamileligimde sancim olmamasina ragmen, onlem amacli kullandirmisti doktorum

Kızlar hamilelik şekeri olanlar özellikle, açlık şekeriniz kaçtı ve tokluk kaçtı ? Ben çok şekerli tüketiyorum ama sizlerin yorumları okuduktan beri dikkat etmeye çakışıyorum, henüz şeker yüklemesi vs yapılmadı ama genelde açlık şekerim 80-90 arası çıkıyor…bir de amniyon sıvısı fazlalığı hangi değerde belli oluyor ya da neden oluyor ?

Ben yüzme de hissetmiyorum canım konuşuyorum dürtüklüyorum ama tık yok Ne zaman sürpriz yapacak bakalım
1 2 hafta daha beklerız gıbı

Kafa seklını koruyormus canım, yan yatırmaya gerek yok ozel olarak. Hareket kısıtlaması da yok

Eklentiler

• Screenshot_20230818_223800_com.android.gallery3d.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 35
Ben balık yemediğim için istedim yazdırdım doktora

O da gebelerimde 7.ayda başlarım dedi.
Yani 7.ayda yazacak tekrar.

Kutusunun resmini atar mısın?
Eczaneden mı aldın?
Evet eczane şu an kutu Yanımda değil yarın sabah atayım yatağa geçtim canım

Bir dahaki kontrolde bende sorayım doktorum gerektikçe ekliyor yapı olarak rahat biraz. Ben bazen tedirgin oluyorum gerekirse içerim. Coraspin filan sordum gerek yok demişti. Şimdi havalar soğuyunca varis çorabı giy filan dedi.
Bu randevu ya amniyon sıvım da normale inmiş olur inşallah ayy kimsenin hiç sorunu olmasın zaten
1 2 hafta daha beklerız gıbı

Kafa seklını koruyormus canım, yan yatırmaya gerek yok ozel olarak. Hareket kısıtlaması da yok
E bebekte filan kafa için ayrı aparat satılıyor
Şimdi bunda Allah korusun kussa bile dışarı mı çıkıyor sırt üstü yatsa bile.

Ev içi yatakta ilk 6 ay her yerde bunda yatar mı yani?

Evet eczane şu an kutu Yanımda değil yarın sabah atayım yatağa geçtim canım
Tamam çok sevinirim .Yarın zaten üretici firmayı filan da arıycam.

Yeni al daha iyi o ne be

İşten geldım eve, karnim kasıldı sert bişey gectı göbegin altındanda bişeyler oldu sanki. Uzanıyorum şimdi sabah seker yuklemeye gidicem. Biraz batma gıbı seyler oldu sabah olsa da gitsem

Kızlar bu arada bugün doktoruma söyledim su gibi akıntım var diye, tek kullanımlık fitil yazdı maalesef ellerinde yokmuş yarın alacağım eczaneden.

Ve demir ilacına başlıyorum yadından itibaren. Magnezyum kullanıyordum 1 haftadır, biri aç biri tok aynı mesela 1 saat arayla alsam olur mu? Hani bazı şeyler karıştırılmıyor ya hangisiydi unuttum

Ben demiri sabah aç karna
Magnezyumu akşam yatmadan alıyorum
Bu düzen iyi oturdu.

bEN 2PAKET 1 NUMRAYI GEÇEN AY ALDIM
iyikide almışım bu ay aynı ürün 100 tl üstü zamlı durumda
Ben daha yeni yeni başladım alışverişe.
21+5 benimde haftam ben biraz geç kalmış bile olabilirim.Haftaya bebeğin odasını boyatacağız sonrasında hem giyim hem oda hemde diğer ihtiyaçlara başlayacağız.

Bebek donene kadar diyor da karın kısmında bant var zaten guvenlık acısından 6 ay kullanırız gıbı, evet her yere gotur cantasına koy, benım hosuma gıttı, guvvenlı olması da cok buyuk avanataj sevıbebenınkılerde kayma sorunu oluyormus bı kac kısı oyle yazmıs onda burda

Geçen hafta aldım üzdü şu an 1 ay bile olmadan bu kadar artması mağazalarında 1900 küsür bi de
Maalesef oyle ben de yatak araba ve dolap almadıl, detaylıdan sonra alayım dıyordum ama fırsatını bulunca hemen alıcam, maaslar sabıt, fıyatlar hergun artıyor naalesef, ne alırsak kar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…