- 9 Nisan 2023
- 400
- 805
- 18
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.821
Canım tiroit ilacı kullanıyorsan onu kan ilacı ile birlikte almaman gerekli kan ilaçlarının prospektüsünde yazar zatenTeşekkür ederim tamam o zaman doğru kullanıyorum, sorum biraz yanlış oldu uykum geldi kafa gitti
1397ye almisim kuzum.Hangi marka aldın onların üstüne örtü vs kullanılıyor mu?
Direk beyaz ped gibi ona mı yatıyor.
Ayy oğlumda alanları çok garipserdimşimdi kendim araştırıyorum. Yeğenim almadım pişmanım dedi reflüsü varmış sonradan fark etmişler
Süper. Bana beşik veren de caymış 3500 lira istedi
Güle güle kullansın.
Reflü yatağında bebek sırt üstü ve yan da yatıyor de mi burda fotoda sırt üstü görünüyor ama
Kampanya var mıydı? Kaça aldın?
İhmal etme canım saati saatine iç kaç kez verdi günde aç tok nasıl içiyorsun?
Benim de 33 de sancım gelip gitmişti oğlumda ama coraspin ve Protestan dışında bişey vermemişti tansiyon şeker takibi yapıyordum günlük sürekli
Trendyoldan mı aldın?
Bende tiroid ve kan ilacı kullanıyorum kan ilacını alırken eczacıya sordum beraber kullanabilirsiniz sorun olmaz dedi ben yine de bir 10 dk arayla alıyorum ise gittiğim için vaktim olmuyor kime inanicaz biz şimdiCanım tiroit ilacı kullanıyorsan onu kan ilacı ile birlikte almaman gerekli kan ilaçlarının prospektüsünde yazar zaten
Benim de kardeşim eczacı o almamam gerektiğini söylemişti ben onu dinliyorum, tiroidi sabah kan ilacını akşam yemeğinden önce alıyorum çünkü arasında en az 4 saat olması gerekiyormuşBende tiroid ve kan ilacı kullanıyorum kan ilacını alırken eczacıya sordum beraber kullanabilirsiniz sorun olmaz dedi ben yine de bir 10 dk arayla alıyorum ise gittiğim için vaktim olmuyor kime inanicaz biz şimdi
Ha haYeni al daha iyi o ne be
Doktorum kan ilacını 2 doza çıkardı.Benim de kardeşim eczacı o almamam gerektiğini söylemişti ben onu dinliyorum, tiroidi sabah kan ilacını akşam yemeğinden önce alıyorum çünkü arasında en az 4 saat olması gerekiyormuş
Pardon sabah alıyorum ilkiniDoktorum kan ilacını 2 doza çıkardı.
Birini gece alıyorum diğerini sizin gibi akşam yemeğinden önce almayı planladım.
Ancak aç olunmalı deniliyor ama ben akşam yemeği önceleri de çok aç değilim
Çok karıştı benim de o kadar ilaç var ki
15bine çocuk odası takımı satıyorlar :) bence pahalı gibikızlar ben pahalılık algımı kaybettimmesela dolaba 22bin diyorlar bir yandan çok geliyor ama mdf olunca normalde geliyor piyasaya hakim olan bacılarım bu dolapta 3 kapılıya 22bin tl normal mi fazla mı?
Gece wc ye kalkıyorsan sabaha karşı filan 5-6 gibi al biriniDoktorum kan ilacını 2 doza çıkardı.
Birini gece alıyorum diğerini sizin gibi akşam yemeğinden önce almayı planladım.
Ancak aç olunmalı deniliyor ama ben akşam yemeği önceleri de çok aç değilim
Çok karıştı benim de o kadar ilaç var ki
Ben anne yanı yatağı aldım onu reflü kademesinde kullabiliyorsun . İki tane de reflü yastığı var biri bana biri annemeKızlar reflü yatağı aldınız mı?
Oğlumda hiç almadım öyle şeyler ama şart mı değil mi bu sefer çok acemi hissediyorum.
Kalabalık sevmediğim için gereksiz bir şey almamaya çalışmıştım. Alıp kullanamadığım gerçi yine de çok şey oldu. Emzirme yastığı önlüğü (mama aldığı için) , araba yağmurluğu (araba ile dışarı çıkıp genelde AVM ye 30 dk lık seyahatler yaptığım için rüzgar da olmuyordu haliyle)
Yani çocuktan ötürü pek gezememişim onu da fark ettim aman hasta olmasın diye evdeydik genelde.
Hadi ya alt bacak mı , ben de alt bacak ,dirseklerimden aşağıdı ve sırtımı yapmıyordum çatlamaz diye , sanırım onları da kremlerim artık :)Kızlar çatlak için ne kullanıyorsunuz. Ben karnıma badger sürüyordum. Göğüs kalça kısmına da lierac. Ancak bugün fark ettim ki alt bacaklarımın iç kısmı çatlamışalt bacak olduğu için çatlayacağını hiç düşünmedim bide bacaktan kilo alan biri değilim zaten 2 2,5 kilo aldım totalde. Ödemden çatladı diye düşünüyorum ama alt bacak olduğu için çok üzüldüm önerilerinizi bekliyorum
Benim doktor da multivitamin vermedi. Balık yemediğimi söyleyince omega verdi haftada 3 onu içiyorum. Multivitaminlerin ciğerleri yorduğunu biliyorumBen balık yemediğim için istedim yazdırdım doktora
O da gebelerimde 7.ayda başlarım dedi.
Yani 7.ayda yazacak tekrar.
Kutusunun resmini atar mısın?
Eczaneden mı aldın?
Atarmısın görsellerini ?Ben anne yanı yatağı aldım onu reflü kademesinde kullabiliyorsun . İki tane de reflü yastığı var biri bana biri anneme
Imom zaten omega canım vitamin değilBenim doktor da multivitamin vermedi. Balık yemediğimi söyleyince omega verdi haftada 3 onu içiyorum. Multivitaminlerin ciğerleri yorduğunu biliyorum
Chicco NeXT to me canım 6 kademe ayarı var. Çoğu anne yanı yatağında reflü kademesi var diye biliyorum . İmom omega da multivitamin canım ikisinin fotosunu da ekledimAtarmısın görsellerini ?
Anne yanı yatakları düz olmuyor mu?
Marka model ne?
Imom zaten omega canım vitamin değil
İşte gıda takviyesinde ağırlıklı olarak omega var mg bazında bakınca diğer vitaminler onun yanında mg olarak daha düşük kalıyor.Chicco NeXT to me canım 6 kademe ayarı var. Çoğu anne yanı yatağında reflü kademesi var diye biliyorum . İmom omega da multivitamin canım ikisinin fotosunu da ekledim
Hangi ilaçları verdi?Kızlar selam,
ben de bugün 4 5 gündür olan karnımdaki kasılmalardan dolayı ve en son rahim ağzım 21. Hafta ölçüldüğü için kontrole gittim.
Vajinal kontrol rahim ağzı uzunluğu 32mm çıktı, stabil.
Doktor az süren ama sık sık olan kasılmalar var ise dikkat etmemi uzanmamı söyledi
Nstye bağladı normalde 25 haftalık bebişler nst de karında baskı hissettiği için kaçarmış kalp atışlarını çok hissettirmeymiş bizimki maşallah her dokunana kendini hissettirdiği için nst de de gümbür gümbür kalp atışı duyuldu :)
Çok şükür sancımda bişey çıkmadı.
Rahim ağzı ölçümü yaparken beni kuvvetli ıkkındırdı rahim ağzında bi esneme var mı vs diye ama çok şükür yok yapısı sağlam , boyu tabii ki önemli ama rahim ağzının yapısı da çok önemli dedi.
Bana iki ilaç yazdı ama sakın kullanma dedi ,
Kasılmalarımda değişiklik artış veya farklı bir belirti olursa haber vericem kullanım yöntemini o zaman söyleyecek. Yatağın başında çantanda vs olsun . Ben müdahale edene kadar ilaçla tedbirimizi alırız her ihtimale karşı dedi.
Bu süre boyunca progestana, magnezyuma devam.
Bunun dışında karın şişkinliğ vr kasılmayı çok iyi anlayabiliyorum artık, şişkinlik bildiğiniz karnınız davul gibi oluyor ama elinizi bastırdığınızdan aynı ödem gibi eliniz içine giriyor
Ama kasılma sanki balon şişiyor da birden bütün karnınınızı değil rahminiz ne kadar büyüdüyse (benim göbek deliğimin bi tık üstü ) o kadar kısmı birden şişiyor ve geriliyor top gibi oluyor. Büyüdüğünü anlıyorsunuz bir süre sonra kendiliğinden eski haline dönüyor. Benim hep sancısız oldu.
Bunun dışında bebiş 33cm 875 gram olmuşultrasona girdiğimizde parmağımı emiyordu :)
Bana da beraber kullanilmamasi gerektigi soylendi. Tiroid hormon oldugu icin sabah erken alinmasi gerekiyor. Ec ye kalktigimda 6/7 gibi tiroid iciorum. Sonrada sabah 9/10 gibi demir iciorum yarim saat en az beklemek gerekio yemek yemek icin.Bende tiroid ve kan ilacı kullanıyorum kan ilacını alırken eczacıya sordum beraber kullanabilirsiniz sorun olmaz dedi ben yine de bir 10 dk arayla alıyorum ise gittiğim için vaktim olmuyor kime inanicaz biz şimdi
Next to me ye carsaf buldun mu canim? Ne ebat aldin bulduysan?Chicco NeXT to me canım 6 kademe ayarı var. Çoğu anne yanı yatağında reflü kademesi var diye biliyorum . İmom omega da multivitamin canım ikisinin fotosunu da ekledim
Next to me aldıysan Juno neden aldın?Bana da beraber kullanilmamasi gerektigi soylendi. Tiroid hormon oldugu icin sabah erken alinmasi gerekiyor. Ec ye kalktigimda 6/7 gibi tiroid iciorum. Sonrada sabah 9/10 gibi demir iciorum yarim saat en az beklemek gerekio yemek yemek icin.
Next to me ye carsaf buldun mu canim? Ne ebat aldin bulduysan?
youtubede Dr. Yeşim soyadi aklima gelmiyor iki ilac arasinda ssbah aksam farki olmali diyordu ben oyle iciyorumBende tiroid ve kan ilacı kullanıyorum kan ilacını alırken eczacıya sordum beraber kullanabilirsiniz sorun olmaz dedi ben yine de bir 10 dk arayla alıyorum ise gittiğim için vaktim olmuyor kime inanicaz biz şimdi
Ya demek ki eczacı diye herkese güvenmeyeceksin benim şimdiye kadar aldıklarım boşa mı gitti acaba en son kan tahlilimde de kansızlık çıkmıştı 1 aydır ilaç kullanmama rağmen demek ki etki etmemis şaka gibi yaaBenim de kardeşim eczacı o almamam gerektiğini söylemişti ben onu dinliyorum, tiroidi sabah kan ilacını akşam yemeğinden önce alıyorum çünkü arasında en az 4 saat olması gerekiyormuş
Anladim teşekkür ederim bende öyle yapayım artıkBana da beraber kullanilmamasi gerektigi soylendi. Tiroid hormon oldugu icin sabah erken alinmasi gerekiyor. Ec ye kalktigimda 6/7 gibi tiroid iciorum. Sonrada sabah 9/10 gibi demir iciorum yarim saat en az beklemek gerekio yemek yemek icin.
Next to me ye carsaf buldun mu canim? Ne ebat aldin bulduysan?
Anladim canim çok sagolyoutubede Dr. Yeşim soyadi aklima gelmiyor iki ilac arasinda ssbah aksam farki olmali diyordu ben oyle iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?