- 9 Nisan 2023
- 400
- 805
- 18
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.841
Aslında kan ilacı tiroid ilacının emilimini etkiliyormuş kan için aynı sorun var mı bilmiyorum zaten kan değerleri kolay toplanabilen değerler değil en az 3 ay kullanmak gerekiyor ilacıYa demek ki eczacı diye herkese güvenmeyeceksin benim şimdiye kadar aldıklarım boşa mı gitti acaba en son kan tahlilimde de kansızlık çıkmıştı 1 aydır ilaç kullanmama rağmen demek ki etki etmemis şaka gibi yaa
Anladim teşekkür ederim bende öyle yapayım artık
Anladim canim çok sagol
Bir dahaki kontrolde bende sorayım doktorum gerektikçe ekliyor yapı olarak rahat biraz. Ben bazen tedirgin oluyorum gerekirse içerim. Coraspin filan sordum gerek yok demişti. Şimdi havalar soğuyunca varis çorabı giy filan dedi.
Bu randevu ya amniyon sıvım da normale inmiş olur inşallahayy kimsenin hiç sorunu olmasın zaten
E bebekte filan kafa için ayrı aparat satılıyor
Şimdi bunda Allah korusun kussa bile dışarı mı çıkıyor sırt üstü yatsa bile.
Ev içi yatakta ilk 6 ay her yerde bunda yatar mı yani?
Tamam çok sevinirim .Yarın zaten üretici firmayı filan da arıycam.
Omega değil canım içinde eser miktarda omega var o yüzden imom omega olarak geçiyor. Yani onun içindeki omega 3 bizim günlük ihtiyacımızı karşılamaz.Atarmısın görsellerini ?
Anne yanı yatakları düz olmuyor mu?
Marka model ne?
Imom zaten omega canım vitamin değil
Cnm bn 2600 civarı bişi almıştımAtsana neler aldın bakalım
Diyetisyene git. Şeker ölçüm cihazı al. Sıfır meyve sıfır karbonhidrat tüket. Amniyon sıvın fazla mı?
Kaça aldın?
Ben hep elbise giyiyorum pratik oluyor diye. Cunku hep vajinal de hazirlanmami istiyor. Pantolon giy cikar cok zor oluyor.Kızlar kontrollere elbise ile giden var mıartık bana alt olarak bişeyim olmuyor malum hava da sıcak elbise sorun oluyor mu kontrolde tedirgin oldum
Aa çok pratik ben de giyeyim o zaman teşekkür ederimBen hep elbise giyiyorum pratik oluyor diye. Cunku hep vajinal de hazirlanmami istiyor. Pantolon giy cikar cok zor oluyor.
Karin kontrolunde elbiseyi yukari siviyorum, hemsire bacaklarima ortu ortuyor. Eger vajinal isterse hemen gecis yapabiliyoruz kalkmadan.
Ben de hep elbise giydim. Ortu veriyorlar zaten ultrasonda cok rahat oluyor. Yoksa bu sicaklarda baska bir sey giyemiyorumKızlar kontrollere elbise ile giden var mıartık bana alt olarak bişeyim olmuyor malum hava da sıcak elbise sorun oluyor mu kontrolde tedirgin oldum
Cok cok rahat oluyor, hemsıre bacaklarıma örtü örtüyor hemen.. Kesınlıkle tavsıye ederımKızlar kontrollere elbise ile giden var mıartık bana alt olarak bişeyim olmuyor malum hava da sıcak elbise sorun oluyor mu kontrolde tedirgin oldum
Çok iyi ya ben sanırım örtü olup olmadığını bilmediğim için tedirgin oldum keşke daha önce sorsaymışımCok cok rahat oluyor, hemsıre bacaklarıma örtü örtüyor hemen.. Kesınlıkle tavsıye ederım
Katı formda olanı mı kullanıyorsunHadi ya alt bacak mı , ben de alt bacak ,dirseklerimden aşağıdı ve sırtımı yapmıyordum çatlamaz diye , sanırım onları da kremlerim artık :)
Sadece Hindistan cevizi Yapı kullanıyorum haftada 3 kez. Çok şükür çatlama yok
Çok iyi almışsın şu an 2990 mı neCnm bn 2600 civarı bişi almıştım
Özelde örtü var devlette yokÇok iyi ya ben sanırım örtü olup olmadığını bilmediğim için tedirgin oldum keşke daha önce sorsaymışımgiyiyorum ben de o zaman
o fiyatlara alınan mobilyanın israf olduğunu düşünüyorum açıkçası hiç dayanıklı olmuyor genelde o ürünler ama bu dolap pahalı gerçekten daha uygun fiyatlı bir şey bakıyorum ben de. mdfden şaşmamak lazım ikeadan masa aldım sandalyelerin her yanı çıtladı 2 sene oldu değiştirmek zorunda kalıyorum şimdi ama aynı dönem aldığım lake ve mdf mobilyalarım gıcır gıcır maşallah15bine çocuk odası takımı satıyorlar :) bence pahalı gibi
Vajinal bakılacagı zaman esımı dısarı cıkarıyorlar, bır gun ıcerısı karanlık uunuttular esımı, bı baktım yanımdan örtüyü ceksıtırıyo, ay gülmekten öldük, iste bu yuzden cıkarıyoruz sızı dedı doktor daÖzelde örtü var devlette yokama ben de hep elbiseyle gidiyorum açıveriyorum en son vajinale gittiğimde de çok rahat oldu elbise
Benimki kaliyor vallaVajinal bakılacagı zaman esımı dısarı cıkarıyorlar, bır gun ıcerısı karanlık uunuttular esımı, bı baktım yanımdan örtüyü ceksıtırıyo, ay gülmekten öldük, iste bu yuzden cıkarıyoruz sızı dedı doktor da
Anladım canım, ben ilk üç ay primo kullandım açıkçası çok da iyi bir folik asitti mide bulantısı vs yapmıyordu. Minik içini kolaydı. Omegadan devam edecektim ama üç ay sonrası folik asit bıraktırıyor ya, bunda da aynı miktar folik asit olunca içmedim, bir de dr vermedi sonraki ay.İşte gıda takviyesinde ağırlıklı olarak omega var mg bazında bakınca diğer vitaminler onun yanında mg olarak daha düşük kalıyor.
Zaten benim isteğimle verdi 7.ayda başliyomuş normalde hastalarına.
Hangi ilaçları verdi?
Gözün aydın
Ebebekten 65x95 çarşaf aldım canım. Benim için de büyük sorundu o yatağa çarşaf bulmak :) yatağın ölçülerine yakın diye onu aldımBana da beraber kullanilmamasi gerektigi soylendi. Tiroid hormon oldugu icin sabah erken alinmasi gerekiyor. Ec ye kalktigimda 6/7 gibi tiroid iciorum. Sonrada sabah 9/10 gibi demir iciorum yarim saat en az beklemek gerekio yemek yemek icin.
Next to me ye carsaf buldun mu canim? Ne ebat aldin bulduysan?
ben elbise veya etek giyiyorum etek giyince daha kolay örtüye gerek kalmıyor elbise giyince de üstüne örtü veriyor baharın başından beri hiç pantolon tayt vs girmedim daral geliyor bir de :))Kızlar kontrollere elbise ile giden var mıartık bana alt olarak bişeyim olmuyor malum hava da sıcak elbise sorun oluyor mu kontrolde tedirgin oldum
kalitesini hiç bilmiyorum canım dediğinde doğru olabilirsin. Arkadaşım aldı gayet güzel gözüküyor ama hiç sorgulamadım çocuk odası yapmayacağım için nedir ne değildir diyeo fiyatlara alınan mobilyanın israf olduğunu düşünüyorum açıkçası hiç dayanıklı olmuyor genelde o ürünler ama bu dolap pahalı gerçekten daha uygun fiyatlı bir şey bakıyorum ben de. mdfden şaşmamak lazım ikeadan masa aldım sandalyelerin her yanı çıtladı 2 sene oldu değiştirmek zorunda kalıyorum şimdi ama aynı dönem aldığım lake ve mdf mobilyalarım gıcır gıcır maşallah
Evet katı olanı kullanıyorum sürümü sanki daha kolay , buz dolabında saklıyorum, ama dışarıda 1 saatte sıvılaşıyor bu havada . Sıvı formdaysan kullandım katı kadar sürümü hoşuma gitmedi.Katı formda olanı mı kullanıyorsun
Ben de hiç bakım yiyemiyorum kış olsa yenilir de bi şekilde yazın sıcak yemek de yiyemiyorum benim dr da , sadece omega verdi haftada 3 omega içiyorum ama hergün cevizle haftada 3 semiz otu ile destekliyorum. Eğer balon yersem o hafta omegayı 2 ye düşürüyorum. Tahlillerde omega değerim gayet iyi çıktı.ben hiç balık yemedim kokusuna dahi tahammül edemiyorum önünden geçerken kızlar. siz yiyebiliyor musunuz? haftada 2 3 gün balık yağı içeren takviye verdi dr'um ama sanmıyorum balık kadar fayda sağlasın.
Ahahahh cidden mi :))) ben vajinal bakacağı zaman direkt eşime koltuğun arkasına veya yanına geç diyorum eğer çatalın önünde kalırsa :) karanlıkta zaten dr da görmüyor ki bakmıyor bile , akıyor yolunu buluyorVajinal bakılacagı zaman esımı dısarı cıkarıyorlar, bır gun ıcerısı karanlık uunuttular esımı, bı baktım yanımdan örtüyü ceksıtırıyo, ay gülmekten öldük, iste bu yuzden cıkarıyoruz sızı dedı doktor da
benim de leep sonrası rahim ağzında hasar oluyor ya dr ben çatalda iken bana göstermek için ayna verdi vajinamın içini görmüştüm diyor ki bak burası hasarlı ilk defa gördüm ama gördüğümün de ne olduğunu bilmiyorum kiBenimki kaliyor valla
Ilk dusuk yaptigim zaman girmisti. Simdi gebelik takibinde hep geliyor ve icerde kaliyor alisti o dabenim bas ucumda oturuyor zaten ortuden gormuyor o da.
Ama son kontrolde aciklik fark edilince doktor esimi yanina cagirip keseyi gosterdi vajinadan gorunuyor diye. Dedim cinsel hayatimiz bitecek galibaneyse tepki vermedi, olayin ciddiyetini kavradi ve korktu biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?