2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aslında kan ilacı tiroid ilacının emilimini etkiliyormuş kan için aynı sorun var mı bilmiyorum zaten kan değerleri kolay toplanabilen değerler değil en az 3 ay kullanmak gerekiyor ilacı

Günaydın canım

Eklentiler

• 74184389-DE7E-43CC-A3EB-37B3F71D7B7D.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 54
  • E44D98C4-DE50-4414-B841-69B86BFCD737.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 44
  • 23A79180-4B95-42F1-BEAD-008114174F6B.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 56
Atarmısın görsellerini ?
Anne yanı yatakları düz olmuyor mu?
Marka model ne?

Imom zaten omega canım vitamin değil
Omega değil canım içinde eser miktarda omega var o yüzden imom omega olarak geçiyor. Yani onun içindeki omega 3 bizim günlük ihtiyacımızı karşılamaz.

Kızlar kontrollere elbise ile giden var mı artık bana alt olarak bişeyim olmuyor malum hava da sıcak elbise sorun oluyor mu kontrolde tedirgin oldum

Kızlar kontrollere elbise ile giden var mı artık bana alt olarak bişeyim olmuyor malum hava da sıcak elbise sorun oluyor mu kontrolde tedirgin oldum
Ben hep elbise giyiyorum pratik oluyor diye. Cunku hep vajinal de hazirlanmami istiyor. Pantolon giy cikar cok zor oluyor.
Karin kontrolunde elbiseyi yukari siviyorum, hemsire bacaklarima ortu ortuyor. Eger vajinal isterse hemen gecis yapabiliyoruz kalkmadan.

Aa çok pratik ben de giyeyim o zaman teşekkür ederim

Ben de hep elbise giydim. Ortu veriyorlar zaten ultrasonda cok rahat oluyor. Yoksa bu sicaklarda baska bir sey giyemiyorum

Katı formda olanı mı kullanıyorsun

Çok iyi ya ben sanırım örtü olup olmadığını bilmediğim için tedirgin oldum keşke daha önce sorsaymışım giyiyorum ben de o zaman
Özelde örtü var devlette yok ama ben de hep elbiseyle gidiyorum açıveriyorum en son vajinale gittiğimde de çok rahat oldu elbise

Günaydın kontrole geldik, şeker ve kan idrar kültürü verdım 1 saat bekleyip tekrar seker için kan verıcem. Sonuclara bakılacak tuvalete cok gidiyorum 2 hafta once şase ile rahatladım ama geçtimi bakalım dedı hocam. Diyetisyen verdıgı listeye de uymaya çalıstım mümkün oldukça.
Bizim kızıda gördük çok şükür. Acıktım ya inşallah sonuclar güzel çıkar.
Dün 5li hastane cıkıs, 1 kıslık badi yelek alt ve kundak yorgan aldım. Kış cocugu olacagi ıcın ince kadifemsi şeyler bakıyorum kardesım kızdı evin sıcak cocugu kurdeşenmi döktürücen dedi Yavastan bakıcam artık eksiklere.

Eklentiler

• IMG_20230819_094440.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 57
15bine çocuk odası takımı satıyorlar :) bence pahalı gibi
o fiyatlara alınan mobilyanın israf olduğunu düşünüyorum açıkçası hiç dayanıklı olmuyor genelde o ürünler ama bu dolap pahalı gerçekten daha uygun fiyatlı bir şey bakıyorum ben de. mdfden şaşmamak lazım ikeadan masa aldım sandalyelerin her yanı çıtladı 2 sene oldu değiştirmek zorunda kalıyorum şimdi ama aynı dönem aldığım lake ve mdf mobilyalarım gıcır gıcır maşallah

ben hiç balık yemedim kokusuna dahi tahammül edemiyorum önünden geçerken kızlar. siz yiyebiliyor musunuz? haftada 2 3 gün balık yağı içeren takviye verdi dr'um ama sanmıyorum balık kadar fayda sağlasın.

Özelde örtü var devlette yok ama ben de hep elbiseyle gidiyorum açıveriyorum en son vajinale gittiğimde de çok rahat oldu elbise
Vajinal bakılacagı zaman esımı dısarı cıkarıyorlar, bır gun ıcerısı karanlık uunuttular esımı, bı baktım yanımdan örtüyü ceksıtırıyo, ay gülmekten öldük, iste bu yuzden cıkarıyoruz sızı dedı doktor da

Benimki kaliyor valla
Ilk dusuk yaptigim zaman girmisti. Simdi gebelik takibinde hep geliyor ve icerde kaliyor alisti o da benim bas ucumda oturuyor zaten ortuden gormuyor o da.
Ama son kontrolde aciklik fark edilince doktor esimi yanina cagirip keseyi gosterdi vajinadan gorunuyor diye. Dedim cinsel hayatimiz bitecek galiba neyse tepki vermedi, olayin ciddiyetini kavradi ve korktu biraz.

Anladım canım, ben ilk üç ay primo kullandım açıkçası çok da iyi bir folik asitti mide bulantısı vs yapmıyordu. Minik içini kolaydı. Omegadan devam edecektim ama üç ay sonrası folik asit bıraktırıyor ya, bunda da aynı miktar folik asit olunca içmedim, bir de dr vermedi sonraki ay.

İlacın ismini bilmiyorum canım eşimde reçete öğrenir yazarım buraya.

Ebebekten 65x95 çarşaf aldım canım. Benim için de büyük sorundu o yatağa çarşaf bulmak :) yatağın ölçülerine yakın diye onu aldım
ben elbise veya etek giyiyorum etek giyince daha kolay örtüye gerek kalmıyor elbise giyince de üstüne örtü veriyor baharın başından beri hiç pantolon tayt vs girmedim daral geliyor bir de :))
kalitesini hiç bilmiyorum canım dediğinde doğru olabilirsin. Arkadaşım aldı gayet güzel gözüküyor ama hiç sorgulamadım çocuk odası yapmayacağım için nedir ne değildir diye
Katı formda olanı mı kullanıyorsun
Evet katı olanı kullanıyorum sürümü sanki daha kolay , buz dolabında saklıyorum, ama dışarıda 1 saatte sıvılaşıyor bu havada . Sıvı formdaysan kullandım katı kadar sürümü hoşuma gitmedi.
ben hiç balık yemedim kokusuna dahi tahammül edemiyorum önünden geçerken kızlar. siz yiyebiliyor musunuz? haftada 2 3 gün balık yağı içeren takviye verdi dr'um ama sanmıyorum balık kadar fayda sağlasın.
Ben de hiç bakım yiyemiyorum kış olsa yenilir de bi şekilde yazın sıcak yemek de yiyemiyorum benim dr da , sadece omega verdi haftada 3 omega içiyorum ama hergün cevizle haftada 3 semiz otu ile destekliyorum. Eğer balon yersem o hafta omegayı 2 ye düşürüyorum. Tahlillerde omega değerim gayet iyi çıktı.
Ahahahh cidden mi :))) ben vajinal bakacağı zaman direkt eşime koltuğun arkasına veya yanına geç diyorum eğer çatalın önünde kalırsa :) karanlıkta zaten dr da görmüyor ki bakmıyor bile , akıyor yolunu buluyor
benim de leep sonrası rahim ağzında hasar oluyor ya dr ben çatalda iken bana göstermek için ayna verdi vajinamın içini görmüştüm diyor ki bak burası hasarlı ilk defa gördüm ama gördüğümün de ne olduğunu bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…