- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.861
Cıdden cok zor kadın olmak ya, butun cıleyı bız cekıyoruzBenimki kaliyor valla
Ilk dusuk yaptigim zaman girmisti. Simdi gebelik takibinde hep geliyor ve icerde kaliyor alisti o dabenim bas ucumda oturuyor zaten ortuden gormuyor o da.
Ama son kontrolde aciklik fark edilince doktor esimi yanina cagirip keseyi gosterdi vajinadan gorunuyor diye. Dedim cinsel hayatimiz bitecek galibaneyse tepki vermedi, olayin ciddiyetini kavradi ve korktu biraz.
Esımın koltugu benım kafa hızamda alt tarafı gormesıne ımkan yok ama karanlıkta sankı kalcamı kım görecek, yanı gorse ne olacak, yıne de sagımı solumu cekıstırıyor cok gülmüştük, vajınal almıyorlsr hıc normalde, bızım hastanede karından bakıldıktan sonra vajınale gecılecegı zaman sızı dısarı alalım dıyorlar hepAnladım canım, ben ilk üç ay primo kullandım açıkçası çok da iyi bir folik asitti mide bulantısı vs yapmıyordu. Minik içini kolaydı. Omegadan devam edecektim ama üç ay sonrası folik asit bıraktırıyor ya, bunda da aynı miktar folik asit olunca içmedim, bir de dr vermedi sonraki ay.
İlacın ismini bilmiyorum canım eşimde reçete öğrenir yazarım buraya.
Ebebekten 65x95 çarşaf aldım canım. Benim için de büyük sorundu o yatağa çarşaf bulmak :) yatağın ölçülerine yakın diye onu aldım
ben elbise veya etek giyiyorum etek giyince daha kolay örtüye gerek kalmıyor elbise giyince de üstüne örtü veriyor baharın başından beri hiç pantolon tayt vs girmedim daral geliyor bir de :))
kalitesini hiç bilmiyorum canım dediğinde doğru olabilirsin. Arkadaşım aldı gayet güzel gözüküyor ama hiç sorgulamadım çocuk odası yapmayacağım için nedir ne değildir diye
Evet katı olanı kullanıyorum sürümü sanki daha kolay , buz dolabında saklıyorum, ama dışarıda 1 saatte sıvılaşıyor bu havada . Sıvı formdaysan kullandım katı kadar sürümü hoşuma gitmedi.
Ben de hiç bakım yiyemiyorum kış olsa yenilir de bi şekilde yazın sıcak yemek de yiyemiyorum benim dr da , sadece omega verdi haftada 3 omega içiyorum ama hergün cevizle haftada 3 semiz otu ile destekliyorum. Eğer balon yersem o hafta omegayı 2 ye düşürüyorum. Tahlillerde omega değerim gayet iyi çıktı.
Ahahahh cidden mi :))) ben vajinal bakacağı zaman direkt eşime koltuğun arkasına veya yanına geç diyorum eğer çatalın önünde kalırsa :) karanlıkta zaten dr da görmüyor ki bakmıyor bile , akıyor yolunu buluyor
benim de leep sonrası rahim ağzında hasar oluyor ya dr ben çatalda iken bana göstermek için ayna verdi vajinamın içini görmüştüm diyor ki bak burası hasarlı ilk defa gördüm ama gördüğümün de ne olduğunu bilmiyorum ki
tekrar sancım oldu canım ara ara da hala ufak kasılmalar oluyor ama şiddeti çok daha az. bir de pozisyon değiştirince ya da hafifçe yürüyünce geçiyor o gün olan sancım geçmiyordu. daha önceye göre farklı olarak akıntımda çok ciddi artış var. progesterona başladım ve magnezyumun dozunu arttırdık ekstra ilaç vermedi çünkü o gün akşam sancım geçmişti ve açılmam olmadı. dün dr gittim tekrar ilaca bir ay kadar devam edeceğim ve ağır iş yapmamı vs yasakladı.O ofsistimcidden canim sen hastaneden ciktiktan sonra tekrar sancin oldu mu? Doktor nidicard gibi bi ilac verdi mi
Sabah yine 1 saatte 4 defa filan sanci oldu. Nidicardi icince karnim yumusadi cok sukur simdi. Ilacin etkisi gecince ne olacak diye korkuyorumtekrar sancım oldu canım ara ara da hala ufak kasılmalar oluyor ama şiddeti çok daha az. bir de pozisyon değiştirince ya da hafifçe yürüyünce geçiyor o gün olan sancım geçmiyordu. daha önceye göre farklı olarak akıntımda çok ciddi artış var. progesterona başladım ve magnezyumun dozunu arttırdık ekstra ilaç vermedi çünkü o gün akşam sancım geçmişti ve açılmam olmadı. dün dr gittim tekrar ilaca bir ay kadar devam edeceğim ve ağır iş yapmamı vs yasakladı.
Cnku evin icinde onunla dolastirmak ve dedigin gibi biyerde uzun kalicaksak kendi yataginda uyutmak icin. Anakucagi tak yatisli gerci ama olsun bide herkes almis die aldim acikcasiNext to me aldıysan Juno neden aldın?
Kv ye anneye mi biri gezmeye giderken filan?
Babyjörn ana kucağı düşünüyo musun?
hiç korkma tekrar gider dr sorarsın ilacın dozunu arttırır filan bir sürü çözümü var, kendini yorma nefes egzersizi yap rahatlamana yardımcı olur gerilince de karın sertleşiyor kasılıyor. Ya Muhyi (yaratan can veren), Ya Musavvir (yarattıklarına şekil veren suret veren) zikirlerini çek kendini rahatlat. Allahın izniyle hiçbir şey olmayacak dua edeceğiz sana hepimizSabah yine 1 saatte 4 defa filan sanci oldu. Nidicardi icince karnim yumusadi cok sukur simdi. Ilacin etkisi gecince ne olacak diye korkuyorum
Kendi örtümuzü mü götürsek acabaÖzelde örtü var devlette yokama ben de hep elbiseyle gidiyorum açıveriyorum en son vajinale gittiğimde de çok rahat oldu elbise
Hafta sonu olmasi canimi sıktı. Insallah olmaz da olursa ararim artik doktorumu. Cok tesekkur ederim. Allah razi olsun. Moral oldun banahiç korkma tekrar gider dr sorarsın ilacın dozunu arttırır filan bir sürü çözümü var, kendini yorma nefes egzersizi yap rahatlamana yardımcı olur gerilince de karın sertleşiyor kasılıyor. Ya Muhyi (yaratan can veren), Ya Musavvir (yarattıklarına şekil veren suret veren) zikirlerini çek kendini rahatlat. Allahın izniyle hiçbir şey olmayacak dua edeceğiz sana hepimiz
Adı ne takviyenin?ben hiç balık yemedim kokusuna dahi tahammül edemiyorum önünden geçerken kızlar. siz yiyebiliyor musunuz? haftada 2 3 gün balık yağı içeren takviye verdi dr'um ama sanmıyorum balık kadar fayda sağlasın.
İlk aylar bende elenatal içmiştim folic için.Anladım canım, ben ilk üç ay primo kullandım açıkçası çok da iyi bir folik asitti mide bulantısı vs yapmıyordu. Minik içini kolaydı. Omegadan devam edecektim ama üç ay sonrası folik asit bıraktırıyor ya, bunda da aynı miktar folik asit olunca içmedim, bir de dr vermedi sonraki ay.
İlacın ismini bilmiyorum canım eşimde reçete öğrenir yazarım buraya.
Ebebekten 65x95 çarşaf aldım canım. Benim için de büyük sorundu o yatağa çarşaf bulmak :) yatağın ölçülerine yakın diye onu aldım
ben elbise veya etek giyiyorum etek giyince daha kolay örtüye gerek kalmıyor elbise giyince de üstüne örtü veriyor baharın başından beri hiç pantolon tayt vs girmedim daral geliyor bir de :))
kalitesini hiç bilmiyorum canım dediğinde doğru olabilirsin. Arkadaşım aldı gayet güzel gözüküyor ama hiç sorgulamadım çocuk odası yapmayacağım için nedir ne değildir diye
Evet katı olanı kullanıyorum sürümü sanki daha kolay , buz dolabında saklıyorum, ama dışarıda 1 saatte sıvılaşıyor bu havada . Sıvı formdaysan kullandım katı kadar sürümü hoşuma gitmedi.
Ben de hiç bakım yiyemiyorum kış olsa yenilir de bi şekilde yazın sıcak yemek de yiyemiyorum benim dr da , sadece omega verdi haftada 3 omega içiyorum ama hergün cevizle haftada 3 semiz otu ile destekliyorum. Eğer balon yersem o hafta omegayı 2 ye düşürüyorum. Tahlillerde omega değerim gayet iyi çıktı.
Ahahahh cidden mi :))) ben vajinal bakacağı zaman direkt eşime koltuğun arkasına veya yanına geç diyorum eğer çatalın önünde kalırsa :) karanlıkta zaten dr da görmüyor ki bakmıyor bile , akıyor yolunu buluyor
benim de leep sonrası rahim ağzında hasar oluyor ya dr ben çatalda iken bana göstermek için ayna verdi vajinamın içini görmüştüm diyor ki bak burası hasarlı ilk defa gördüm ama gördüğümün de ne olduğunu bilmiyorum ki
Hangi ilaç nidilat filan mı?tekrar sancım oldu canım ara ara da hala ufak kasılmalar oluyor ama şiddeti çok daha az. bir de pozisyon değiştirince ya da hafifçe yürüyünce geçiyor o gün olan sancım geçmiyordu. daha önceye göre farklı olarak akıntımda çok ciddi artış var. progesterona başladım ve magnezyumun dozunu arttırdık ekstra ilaç vermedi çünkü o gün akşam sancım geçmişti ve açılmam olmadı. dün dr gittim tekrar ilaca bir ay kadar devam edeceğim ve ağır iş yapmamı vs yasakladı.
Babyjörn bizim zamanımızda yok muydu bilmiyorum biz elektrikli salıncak filan almıştık müzikli filanCnku evin icinde onunla dolastirmak ve dedigin gibi biyerde uzun kalicaksak kendi yataginda uyutmak icin. Anakucagi tak yatisli gerci ama olsun bide herkes almis die aldim acikcasi
Babybjorn aldim cnm.
Buyuk alinicak bisey kalmadi. Bir tek cop ve alt acma zimbirtisina karar vericem okdr.
Özel sigorta olunca bir şekilde yine hastadan çıkarıyorlar sanırım. Çünkü benim hastane ayrıntılı ya bana 2000 derken ssk özel sigorta bir arkadaşa burda 3800 demişti mesela. SGK farkını da özel sigortadan çıkarıyorlar muhtemelen.Bu arada gittigim hastanenin dogum fiyatini ogrendim, korkunc
Koc universitesi 39000, sezeryan 3 gece kalmali.
Suit oda secenegi yok, oda kucucuk.
Arti bebek paketi ayriymis 8800. Ikiz oldugu icin bana bebek paketi x2.
eve yemek mis, oncesi sonrasi egitimlermis, hic bir ekstra hizmet de yok. Hastanede kaldigin 3 gun emzirme ve diyetisyen danismani sadece. Fiyata gore biraz hayal kirikligi oldu.
Ama mecbur, doktorumu degistirmek istemiyorum, eve yakin ve yenidogan yogun bakimi iyi bir hastane. 30bini sigortam karsilayacak gerisini biz. Saglikli dogsunlar da yapacak bir sey yok.
Bu arada yenidogan yogunbakim bebek basi geceligi 20binyuzum düşünce bilgi veren kisi, bebekleri sgk dan giris yapariz dedi neyseki. Yine de bize fark cikar mi bilmiyorum. Sormaya mecalim kalmadi gerisini
Nöbetçi doktor vardır illa belki kendi doktorun da nöbetçidir belli olmaz hastaneyi ara sor.Hafta sonu olmasi canimi sıktı. Insallah olmaz da olursa ararim artik doktorumu. Cok tesekkur ederim. Allah razi olsun. Moral oldun bana
Doktorum ne zaman arasam aciyor cok sukur telefonu. Ama su anda ilaci alinca sanci kesildi. Tekrar olursa arayacagimNöbetçi doktor vardır illa belki kendi doktorun da nöbetçidir belli olmaz hastaneyi ara sor.
Canım sağlık Bakanlığı çağrı merkezinde çalışan bir arkadaşım var bu ambulans yönlendirmeleri yapan birimde. O bana hiçbir özel hastane yenidoğan yoğun bakım için para talep edemez öyle bir şey yaşarsan mutlaka haber ver demişti diye hatırlıyorumBu arada gittigim hastanenin dogum fiyatini ogrendim, korkunc
Koc universitesi 39000, sezeryan 3 gece kalmali.
Suit oda secenegi yok, oda kucucuk.
Arti bebek paketi ayriymis 8800. Ikiz oldugu icin bana bebek paketi x2.
eve yemek mis, oncesi sonrasi egitimlermis, hic bir ekstra hizmet de yok. Hastanede kaldigin 3 gun emzirme ve diyetisyen danismani sadece. Fiyata gore biraz hayal kirikligi oldu.
Ama mecbur, doktorumu degistirmek istemiyorum, eve yakin ve yenidogan yogun bakimi iyi bir hastane. 30bini sigortam karsilayacak gerisini biz. Saglikli dogsunlar da yapacak bir sey yok.
Bu arada yenidogan yogunbakim bebek basi geceligi 20binyuzum düşünce bilgi veren kisi, bebekleri sgk dan giris yapariz dedi neyseki. Yine de bize fark cikar mi bilmiyorum. Sormaya mecalim kalmadi gerisini
Hayırlı güzel haberlerle gel inşallahKızlar 13:30'da detaylı randevum var dualarınızı bekliyorum. Güzel sağlıklı haberler ile dönmek için
Anladim teşekkür ederim öğrendiğim iyi oldu sagolasinAslında kan ilacı tiroid ilacının emilimini etkiliyormuş kan için aynı sorun var mı bilmiyorum zaten kan değerleri kolay toplanabilen değerler değil en az 3 ay kullanmak gerekiyor ilacı
Haftasonu rapor verilmiyor diye biliyorum. Bir de senede 40 gün rapor alma hakkımız var senin doldu mu 40 günün benim doldu rapor alamiyorumKızlar ilk 3 ay mide bulantısı yüzünden hep rapor almak zorunda kalmıştım çünkü işim sürekli konuşarak, konuştukça midem kalkıyordu müşterilerle konuşamıyorum hiç. Şimdi doktora geldik tetanoz yine kötü etti beni, rapor verirler mi yine de sizce? Sağlık ocağı veriyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?