- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.881
Biraz dinlen canım sol tarafına yat. Gün içinde tekrarlar da doktoruna danış mutlaka. Geçmiş olsunKızlar 1 saat kadar önce durduk yerde çok rahatsızlandım ya başım döndü elim kolum tutmaz oldu nefesim daraldı baya yığılıp kalacak gibi hissetrim kendimifelan tansiyonum normalde 7-5 civarıdır hep. Hemen tansiyonumu ölçtük 8-7 çıktı ama nabız 140 olmuştu. Durduk yerde niye böyle bişey oldu anlamadım sizce doktoruma haber vermelimiyiz şuan iyiyim çok şükür
Bu detaylida cinsiyet değişimi meselesi bana çok tanıdık geldiHerkese merhaba arkadaşlar dün ayrıntılı ultrasonum vardı plesenta marjinal benim bebek gelişimi güzel ilerliyor ama kanama riskinden dolayı erken doğum riski yaşıyorum. Perinatolojide devam etmem gerekiyor her iki haftada bir kontrole gidecem. Bu arada kız diye bildiğimiz cinsiyetimiz bize sürpriz yapıp erkek çıktıbenim gibi plesenta marjinal türü riski olan hamile arkadaşlar varsa iletişim halinde olalım. Çünkü riskli bir gebelik bu tür gebelikler. Hepimizin bebisi sağlıcakla gelsin.
Aynen canım bekledigim bir durumdu açıkçası. Çünkü hep bacakları kapatıyordu doktor kontrolünde kıza benziyor ama bacakları kapalı kontrollerinde mutlaka sor cinsiyeti demişti. Bende kontrole gitmedim sadece ayrintiliyi gittim üç doktor da dün erkek dedi. Sağlıklı olsun gerisi önemli değil iki oğlum olmuş olacak o kadar güzel bir duygu ki Allah herkese güzel haberler verdirsin bu yolda.Bu detaylida cinsiyet değişimi meselesi bana çok tanıdık geldiben de oğlum olacak sanıyordum kızmış hayırlı olsun canım
Fetal dna yaptırmadın o halde dimi? Yoksa sürpriz olma ihtimali yoktur herhaldeAynen canım bekledigim bir durumdu açıkçası. Çünkü hep bacakları kapatıyordu doktor kontrolünde kıza benziyor ama bacakları kapalı kontrollerinde mutlaka sor cinsiyeti demişti. Bende kontrole gitmedim sadece ayrintiliyi gittim üç doktor da dün erkek dedi. Sağlıklı olsun gerisi önemli değil iki oğlum olmuş olacak o kadar güzel bir duygu ki Allah herkese güzel haberler verdirsin bu yolda.
Sağol canım benim teşekkür ederimBiraz dinlen canım sol tarafına yat. Gün içinde tekrarlar da doktoruna danış mutlaka. Geçmiş olsun
Baya şok olmuşsundur.Herkese merhaba arkadaşlar dün ayrıntılı ultrasonum vardı plesenta marjinal benim bebek gelişimi güzel ilerliyor ama kanama riskinden dolayı erken doğum riski yaşıyorum. Perinatolojide devam etmem gerekiyor her iki haftada bir kontrole gidecem. Bu arada kız diye bildiğimiz cinsiyetimiz bize sürpriz yapıp erkek çıktıbenim gibi plesenta marjinal türü riski olan hamile arkadaşlar varsa iletişim halinde olalım. Çünkü riskli bir gebelik bu tür gebelikler. Hepimizin bebisi sağlıcakla gelsin.
Benimde doldu maalesefAnladim teşekkür ederim öğrendiğim iyi oldu sagolasin
Haftasonu rapor verilmiyor diye biliyorum. Bir de senede 40 gün rapor alma hakkımız var senin doldu mu 40 günün benim doldu rapor alamiyorum
Sağlıklı hayırlı olsunlar da benim ilk bebeğim de şok olmuştum kız diyinceAynen canım bekledigim bir durumdu açıkçası. Çünkü hep bacakları kapatıyordu doktor kontrolünde kıza benziyor ama bacakları kapalı kontrollerinde mutlaka sor cinsiyeti demişti. Bende kontrole gitmedim sadece ayrintiliyi gittim üç doktor da dün erkek dedi. Sağlıklı olsun gerisi önemli değil iki oğlum olmuş olacak o kadar güzel bir duygu ki Allah herkese güzel haberler verdirsin bu yolda.
Yok canım fetal DNA yaptirmadim ikili üçlü bir de ayrıntılı yaptırdım ayrintilida üç doktor da aynı şey söylediFetal dna yaptırmadın o halde dimi? Yoksa sürpriz olma ihtimali yoktur herhaldesağlıkla gelsin
Aşırı şok yaşadım ama kahkahalarla ayrıldım rüyamda gördüğüm erkek ismi olacak adıBaya şok olmuşsundur.
Kız için hazırlık yapmış mıydın?
Büyüğün kaç yaşında?Aşırı şok yaşadım ama kahkahalarla ayrıldım rüyamda gördüğüm erkek ismi olacak adıYok canım kız da olsa oğlan elbiselerini giyecekti sadece üç beş kıyafet alacaktım kıza göre evde dünya kadar bebek elbisesi ve malzemesi var şimdi hiç kıyafet almayacam eşime dedim bir tek bez süt olmazsa mama alınacak o kadar masraf az olacak. Herşeyin başı sağlık sağlıkla gelsin gerisi zerre önem arz etmiyor canım
Ahahhaah valla süperYok canım fetal DNA yaptirmadim ikili üçlü bir de ayrıntılı yaptırdım ayrintilida üç doktor da aynı şey söyledi
Benimde arkdslarimda eski doguranlarda hic babybjorn hatirlamiyorum. Ama son zmnlarda kullanan herkes bb oneriyor. Asiri rahatmis. Okudugum kadariyla muadilleri de ayni isi yapiomus memnun herkes. Bebek tam huysuzlaninca kendi hareketiyle sallaniyo fln ya sakinlesiyomusAdı ne takviyenin?
Sen doktoru değiştin mı?
Yoğun ulaşamıyorum diyordun sonrasında noldu hatırlamıyorum.
İlk aylar bende elenatal içmiştim folic için.
Bende daha hiç balık yemedim.
Sırf onun için istedim oda imom verdi haftada 2 veya 3 kez iç dedi. Bu ara biraz fazla içtim sanki biraz ara vereyim.
Hangi ilaç nidilat filan mı?
Babyjörn bizim zamanımızda yok muydu bilmiyorum biz elektrikli salıncak filan almıştık müzikli filan
Hiç kullandın mı de çok çok az.
Ama babyjörn biri çok tavsiye etmiş KK da. Hatta muadili de iş görür mamma yazmış.
Özel sigorta olunca bir şekilde yine hastadan çıkarıyorlar sanırım. Çünkü benim hastane ayrıntılı ya bana 2000 derken ssk özel sigorta bir arkadaşa burda 3800 demişti mesela. SGK farkını da özel sigortadan çıkarıyorlar muhtemelen.
Sağlık olsun.
Nöbetçi doktor vardır illa belki kendi doktorun da nöbetçidir belli olmaz hastaneyi ara sor.
Bence doktoruna haber vermelisin. Niye durduk yere cikti ki nabzin.Kızlar 1 saat kadar önce durduk yerde çok rahatsızlandım ya başım döndü elim kolum tutmaz oldu nefesim daraldı baya yığılıp kalacak gibi hissetrim kendimifelan tansiyonum normalde 7-5 civarıdır hep. Hemen tansiyonumu ölçtük 8-7 çıktı ama nabız 140 olmuştu. Durduk yerde niye böyle bişey oldu anlamadım sizce doktoruma haber vermelimiyiz şuan iyiyim çok şükür
Bu nasıl oluyor ya, doktor kesin demiyor mu cinsiyeti söylerken? Sizlerden bunları duydukça korkuyor insanBu detaylida cinsiyet değişimi meselesi bana çok tanıdık geldiben de oğlum olacak sanıyordum kızmış hayırlı olsun canım
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah canımHerkese merhaba arkadaşlar dün ayrıntılı ultrasonum vardı plesenta marjinal benim bebek gelişimi güzel ilerliyor ama kanama riskinden dolayı erken doğum riski yaşıyorum. Perinatolojide devam etmem gerekiyor her iki haftada bir kontrole gidecem. Bu arada kız diye bildiğimiz cinsiyetimiz bize sürpriz yapıp erkek çıktıbenim gibi plesenta marjinal türü riski olan hamile arkadaşlar varsa iletişim halinde olalım. Çünkü riskli bir gebelik bu tür gebelikler. Hepimizin bebisi sağlıcakla gelsin.
Dört yaşında canimBüyüğün kaç yaşında?
Bu tarz diyosunuz deıl mıBenimde arkdslarimda eski doguranlarda hic babybjorn hatirlamiyorum. Ama son zmnlarda kullanan herkes bb oneriyor. Asiri rahatmis. Okudugum kadariyla muadilleri de ayni isi yapiomus memnun herkes. Bebek tam huysuzlaninca kendi hareketiyle sallaniyo fln ya sakinlesiyomus
Ben aslinda 4moms istiyodum. Asiri hemde. Ama yeni modeli bluetoothluymus baktim. Okdr ufak bi bebegin bluetootha maruz kalmasini istemiyorum dogru da bulmuyorum
Hatta bebek arabasini da elektrikli almama sebebim o oldu. Manuel olsun ama cocuk maruz kalmasin die.
Bence doktoruna haber vermelisin. Niye durduk yere cikti ki nabzin.
Fetal DNA da yanılma payı olmaz diye biliyorum bende. Bana önerdiler ama yaptırmadım valla. Aynen canım hiç farkı yok sağlık herşeyin başı Allah gül gibi iki evlat vermiş hoş vermiş güzel gelmiş daha ne isterimAhahhaah valla süperne fark eder kız erkek, sağlıkla gelsinler yeter ben fetal dna yaptırdım bana da haftaya detaylıda sürpriz olabilir mi diye bi düşündüm ama bunda yanılma payı yok diye biliyorum
Sen fetal dna yaptırmıstın sankı canmBu nasıl oluyor ya, doktor kesin demiyor mu cinsiyeti söylerken? Sizlerden bunları duydukça korkuyor insanKızım olacak diye o kadar alışveriş yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?