2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Biraz dinlen canım sol tarafına yat. Gün içinde tekrarlar da doktoruna danış mutlaka. Geçmiş olsun

Bu detaylida cinsiyet değişimi meselesi bana çok tanıdık geldi ben de oğlum olacak sanıyordum kızmış hayırlı olsun canım

Bu detaylida cinsiyet değişimi meselesi bana çok tanıdık geldi ben de oğlum olacak sanıyordum kızmış hayırlı olsun canım
Aynen canım bekledigim bir durumdu açıkçası. Çünkü hep bacakları kapatıyordu doktor kontrolünde kıza benziyor ama bacakları kapalı kontrollerinde mutlaka sor cinsiyeti demişti. Bende kontrole gitmedim sadece ayrintiliyi gittim üç doktor da dün erkek dedi. Sağlıklı olsun gerisi önemli değil iki oğlum olmuş olacak o kadar güzel bir duygu ki Allah herkese güzel haberler verdirsin bu yolda.

Fetal dna yaptırmadın o halde dimi? Yoksa sürpriz olma ihtimali yoktur herhalde sağlıkla gelsin

Baya şok olmuşsundur.
Kız için hazırlık yapmış mıydın?

Sağlıklı hayırlı olsunlar da benim ilk bebeğim de şok olmuştum kız diyince

Baya şok olmuşsundur.
Kız için hazırlık yapmış mıydın?
Aşırı şok yaşadım ama kahkahalarla ayrıldım rüyamda gördüğüm erkek ismi olacak adı Yok canım kız da olsa oğlan elbiselerini giyecekti sadece üç beş kıyafet alacaktım kıza göre evde dünya kadar bebek elbisesi ve malzemesi var şimdi hiç kıyafet almayacam eşime dedim bir tek bez süt olmazsa mama alınacak o kadar masraf az olacak. Herşeyin başı sağlık sağlıkla gelsin gerisi zerre önem arz etmiyor canım

Büyüğün kaç yaşında?

Yok canım fetal DNA yaptirmadim ikili üçlü bir de ayrıntılı yaptırdım ayrintilida üç doktor da aynı şey söyledi
Ahahhaah valla süper ne fark eder kız erkek, sağlıkla gelsinler yeter ben fetal dna yaptırdım bana da haftaya detaylıda sürpriz olabilir mi diye bi düşündüm ama bunda yanılma payı yok diye biliyorum

Benimde arkdslarimda eski doguranlarda hic babybjorn hatirlamiyorum. Ama son zmnlarda kullanan herkes bb oneriyor. Asiri rahatmis. Okudugum kadariyla muadilleri de ayni isi yapiomus memnun herkes. Bebek tam huysuzlaninca kendi hareketiyle sallaniyo fln ya sakinlesiyomus
Ben aslinda 4moms istiyodum. Asiri hemde. Ama yeni modeli bluetoothluymus baktim. Okdr ufak bi bebegin bluetootha maruz kalmasini istemiyorum dogru da bulmuyorum
Hatta bebek arabasini da elektrikli almama sebebim o oldu. Manuel olsun ama cocuk maruz kalmasin die.

Bence doktoruna haber vermelisin. Niye durduk yere cikti ki nabzin.

Bu nasıl oluyor ya, doktor kesin demiyor mu cinsiyeti söylerken? Sizlerden bunları duydukça korkuyor insan Kızım olacak diye o kadar alışveriş yaptım

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah canım bana da 3 hafta önce plesanta previa marjinal tanısı konulmuştu hatta kanama ile gittiğimde öğrenmiştim. Bugün kontrole gittiğimde çok şükür plesantanın yukarıya çıkmaya başladığını söyledi doktorum. Ancak ben 3 haftadır sadece tuvalete kalkıyorum onun dışında hep yattım. Dinlenmekle yukarı çıkıyormuş. İnşallah daha da çıkar ileriki haftalarda dedisen de kendini yorma dinlen lütfen kanama olunca insan çok endişeleniyor

Bu tarz diyosunuz deıl mı

Eklentiler

• Screenshot_20230819_142158_com.pozitron.hepsiburada.webp
    18 KB · Görüntüleme: 42
Ahahhaah valla süper ne fark eder kız erkek, sağlıkla gelsinler yeter ben fetal dna yaptırdım bana da haftaya detaylıda sürpriz olabilir mi diye bi düşündüm ama bunda yanılma payı yok diye biliyorum
Fetal DNA da yanılma payı olmaz diye biliyorum bende. Bana önerdiler ama yaptırmadım valla. Aynen canım hiç farkı yok sağlık herşeyin başı Allah gül gibi iki evlat vermiş hoş vermiş güzel gelmiş daha ne isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…