- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.901
Yok bana kesin konusmamisti doktor zaten bacağını kapatıyor her kontrolde sor cinsiyeti diye. Bende ayrintiliyi kadar hiç kontolrole gitmedim ayrintilida kesinleştiBu nasıl oluyor ya, doktor kesin demiyor mu cinsiyeti söylerken? Sizlerden bunları duydukça korkuyor insanKızım olacak diye o kadar alışveriş yaptım
Ayyy ne güzel yukarı çıkmış benim de inşallah yukarı çıkar ama dinlenme payım az yanımda kimse yok. Yemek bulaşık çamaşır bir de küçük oğlum varHayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah canımbana da 3 hafta önce plesanta previa marjinal tanısı konulmuştu hatta kanama ile gittiğimde öğrenmiştim. Bugün kontrole gittiğimde çok şükür plesantanın yukarıya çıkmaya başladığını söyledi doktorum. Ancak ben 3 haftadır sadece tuvalete kalkıyorum onun dışında hep yattım. Dinlenmekle yukarı çıkıyormuş. İnşallah daha da çıkar ileriki haftalarda dedi sen de kendini yorma dinlen lütfen kanama olunca insan çok endişeleniyor
Evet haklısın çocukla dinlenmek zor olur, inşallah çıkacaktır zaten marjinalse yüzde 90 ileriki haftalarda çıkıyormuş kanaman da yoksa zaten sorun yoktur çok şükürAyyy ne güzel yukarı çıkmış benim de inşallah yukarı çıkar ama dinlenme payım az yanımda kimse yok. Yemek bulaşık çamaşır bir de küçük oğlum var
Aynen bu da baby jorn muadili. Ben ohyo baby, merf baby bunlar da muadil. Ohyo baby ninkini aldim grisiniBu tarz diyosunuz deıl mı
Yaziyim ben :) Kasım sonu Aralık başı doğum 30 kasım 4 aralık arasıYa listede olmak isteyenler için etiket yapıp paylaşın dedim ama açıkçası kim listede kim değil bilmiyorum. Bide pek kolay takip edilen bişi değil o yüzden kendilerinin yazması lazım yaa
Tabi ki öyleFetal DNA da yanılma payı olmaz diye biliyorum bende. Bana önerdiler ama yaptırmadım valla. Aynen canım hiç farkı yok sağlık herşeyin başı Allah gül gibi iki evlat vermiş hoş vermiş güzel gelmiş daha ne isterim
İki seneye ikinci elden aldığın fiyata satarsın hiç değilHa haaynen öyle yapıcam
Yok canım yaptırmadım ikili de sorun çıksaydı yaptıracaktımSen fetal dna yaptırmıstın sankı canm
İyi bari biraz rahatladımYok bana kesin konusmamisti doktor zaten bacağını kapatıyor her kontrolde sor cinsiyeti diye. Bende ayrintiliyi kadar hiç kontolrole gitmedim ayrintilida kesinleşti
Kanamam yok ama rahim ağzına iki cm den de az kalmış diyor o kadar yakınmış. Sen ilaç ne kullanıyorsun canimEvet haklısın çocukla dinlenmek zor olur, inşallah çıkacaktır zaten marjinalse yüzde 90 ileriki haftalarda çıkıyormuş kanaman da yoksa zaten sorun yoktur çok şükür
Bi arkadasım da elekteıklı olandan al dedı, hız ayarı oluyormus, ben cok kararsızım ya, dedıgınız gıbı bebek hareket ettıkce sallanması daha ıyı olur, en azından hareket edınce sallanacagını anlarAynen bu da baby jorn muadili. Ben ohyo baby, merf baby bunlar da muadil. Ohyo baby ninkini aldim grisini
KUllananlarda gordum bebek hareketiyle sallandigini kesfedince surekli salliyorlar bacaklariniBi arkadasım da elekteıklı olandan al dedı, hız ayarı oluyormus, ben cok kararsızım ya, dedıgınız gıbı bebek hareket ettıkce sallanması daha ıyı olur, en azından hareket edınce sallanacagını anlar
Yaaa ben onun pırtını severımKUllananlarda gordum bebek hareketiyle sallandigini kesfedince surekli salliyorlar bacaklarinigaz cikarmasina da yardimci oluyormus hareket ettigi icin
Buna ben de karar verebilmiş değilim ama bebeğin sallanması için bir şey almak gerekiyormuş sanırım biraz sonlara bırakıyorum bunuBi arkadasım da elekteıklı olandan al dedı, hız ayarı oluyormus, ben cok kararsızım ya, dedıgınız gıbı bebek hareket ettıkce sallanması daha ıyı olur, en azından hareket edınce sallanacagını anlar
Benım hersey sonlara kalacak gıbı, cok kararsızım, magazaya gıdebılırsem besıği arabayı alırsam rahatlıcamBuna ben de karar verebilmiş değilim ama bebeğin sallanması için bir şey almak gerekiyormuş sanırım biraz sonlara bırakıyorum bunu
Bu ay pek bir şey alasım gelmedi benim de az alışverişim yaptım. Sürekli indirim paylaşıyorlar sepeti atıyorum almıyorum bir duruldumBenım hersey sonlara kalacak gıbı, cok kararsızım, magazaya gıdebılırsem besıği arabayı alırsam rahatlıcam
Hızlı basladık, ben de bu aykı kredı kartı borcundan sonra bı duruldumBu ay pek bir şey alasım gelmedi benim de az alışverişim yaptım. Sürekli indirim paylaşıyorlar sepeti atıyorum almıyorum bir duruldum
kesinlikle suan ayni duygu ve durumdayim aldim aldim bu ay almayinca bi sorguladim niye almiyorum diye bugun corap aldim sadeceBu ay pek bir şey alasım gelmedi benim de az alışverişim yaptım. Sürekli indirim paylaşıyorlar sepeti atıyorum almıyorum bir duruldum
Bende next to me vardı. İnanılmaz kullanışlı bir anne yanı yatağı herkese gözüm kapalı öneririim. Juno yu da uyursa ve taşımam gerekirse salona vs götürürüm diye düşünerek aldım.Next to me aldıysan Juno neden aldın?
Kv ye anneye mi biri gezmeye giderken filan?
Babyjörn ana kucağı düşünüyo musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?