2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kuzum yeni farkına vardım ben kahvaltıda yumurtalı yağda kızartılmış ekmeğin üzerine bide tereyağı sürüp baya baya yedim sanırım o yaptı hayır bide yeni jeton düştü

Progestan 200 kullanıyorum sabah akşam ağız yoluyla onun dışında magnezyum vitamin solgarın demir takviyesi ve tiroid ilacı böyle sayınca baya da varmış
Bende magnezyum D3 vitamini birde demir kullanıyorum ama progestan vermedi doktor kullanmak gerekiyor mu plesentadan dolayi

Bu arada benim hb premium uyeligim var. Ayda 15 tl. Benim gibi online alisveris yapiyorsaniz tavsiye ederim. Surekli alisveris yapinca avantajli oluyor. Yuzde 3 puan yüklüyor. Ve aldigin urun fiyati duserse farki geri iade ediyor. Az once aldigim chicco banyo sungeri fiyati dusmus diye 30 tl yuklediler. Ki ben 40 tl kazi kazandan cikan puan ile almistim zaten.

Kızlar hb de cigit concept ürünlerinde sepette %30 indirim var. 4 tane tayt kaptım bebişe. Bakın isterseniz

Geçmiş olsun inşallah sancılarıniz bir an önce geçer benim de adet sancıları gibi ağrılarım var dünden beri acaba sizinde öyle mi ağrılarınız belimede vuruyor

Ben de premıuma uye olduktn sonra biraz abarttım hepsı paraların gunu gecmesın dıye alısverıs yapıyorum dusunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…