- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.921
ve kredi karti borcu beni de durdurdu ssnirimHızlı basladık, ben de bu aykı kredı kartı borcundan sonra bı duruldum
Sudoku aldım, doguma kadar bebısle kafa yorarız dıyeBu ay pek bir şey alasım gelmedi benim de az alışverişim yaptım. Sürekli indirim paylaşıyorlar sepeti atıyorum almıyorum bir duruldum
Progestan 200 kullanıyorum sabah akşam ağız yoluyla onun dışında magnezyum vitamin solgarın demir takviyesi ve tiroid ilacıKanamam yok ama rahim ağzına iki cm den de az kalmış diyor o kadar yakınmış. Sen ilaç ne kullanıyorsun canim
Kuzum yeni farkına vardım ben kahvaltıda yumurtalı yağda kızartılmış ekmeğin üzerine bide tereyağı sürüp baya baya yedim sanırım o yaptıBenimde arkdslarimda eski doguranlarda hic babybjorn hatirlamiyorum. Ama son zmnlarda kullanan herkes bb oneriyor. Asiri rahatmis. Okudugum kadariyla muadilleri de ayni isi yapiomus memnun herkes. Bebek tam huysuzlaninca kendi hareketiyle sallaniyo fln ya sakinlesiyomus
Ben aslinda 4moms istiyodum. Asiri hemde. Ama yeni modeli bluetoothluymus baktim. Okdr ufak bi bebegin bluetootha maruz kalmasini istemiyorum dogru da bulmuyorum
Hatta bebek arabasini da elektrikli almama sebebim o oldu. Manuel olsun ama cocuk maruz kalmasin die.
Bence doktoruna haber vermelisin. Niye durduk yere cikti ki nabzin.
Bende magnezyum D3 vitamini birde demir kullanıyorum ama progestan vermedi doktor kullanmak gerekiyor mu plesentadan dolayiProgestan 200 kullanıyorum sabah akşam ağız yoluyla onun dışında magnezyum vitamin solgarın demir takviyesi ve tiroid ilacıböyle sayınca baya da varmış
Benim kanamam olduğu için verdi sanırım onu ama kanama yoksa da kullanmak gerekir mi bilmiyorum hiçBende magnezyum D3 vitamini birde demir kullanıyorum ama progestan vermedi doktor kullanmak gerekiyor mu plesentadan dolayi
HahahaSudoku aldım, doguma kadar bebısle kafa yorarız dıye
Sepete ekleyip almadıklarımdanKızlar hb de cigit concept ürünlerinde sepette %30 indirim var. 4 tane tayt kaptım bebişe. Bakın isterseniz
Ay çok görüyordum hemen 4 rengini de aldım. Amaaaan dedimSepete ekleyip almadıklarımdan
Her ay 56 tl ye düşüyor gibi geliyor bana .Geçen ay da vardı biraz daha bekliyim dedimAy çok görüyordum hemen 4 rengini de aldım. Amaaaan dedim
Geçmiş olsun inşallah sancılarıniz bir an önce geçer benim de adet sancıları gibi ağrılarım var dünden beri acaba sizinde öyle mi ağrılarınız belimede vuruyortekrar sancım oldu canım ara ara da hala ufak kasılmalar oluyor ama şiddeti çok daha az. bir de pozisyon değiştirince ya da hafifçe yürüyünce geçiyor o gün olan sancım geçmiyordu. daha önceye göre farklı olarak akıntımda çok ciddi artış var. progesterona başladım ve magnezyumun dozunu arttırdık ekstra ilaç vermedi çünkü o gün akşam sancım geçmişti ve açılmam olmadı. dün dr gittim tekrar ilaca bir ay kadar devam edeceğim ve ağır iş yapmamı vs yasakladı.
Ben 6-9 aylık alıcam alınca yaz içinAy çok görüyordum hemen 4 rengini de aldım. Amaaaan dedim
Ben de premıuma uye olduktn sonra biraz abarttımBu arada benim hb premium uyeligim var. Ayda 15 tl. Benim gibi online alisveris yapiyorsaniz tavsiye ederim. Surekli alisveris yapinca avantajli oluyor. Yuzde 3 puan yüklüyor. Ve aldigin urun fiyati duserse farki geri iade ediyor. Az once aldigim chicco banyo sungeri fiyati dusmus diye 30 tl yuklediler. Ki ben 40 tl kazi kazandan cikan puan ile almistim zaten.
Mantıklı maaşı nasıl eritirim diye düşünüyorum ben de genelde sjdjjfjf basıyorum siparişi artık sjdjfkfHer ay 56 tl ye düşüyor gibi geliyor bana .Geçen ay da vardı biraz daha bekliyim dedim
0-3 aldım. Memnun kalırsam 6-9 da alırımBen 6-9 aylık alıcam alınca yaz için
Bu da ayrı alışveriş tuzağı gıcık oluyorum süresinin olmasınaBen de premıuma uye olduktn sonra biraz abarttımhepsı paraların gunu gecmesın dıye alısverıs yapıyorum dusunun
Tamam ben sana haber verırımHahahaben inat ettim bu ay bitene kadar almıcam bir şey bakalım dayanabilecek miyim nolur çok indirimli ürünler olmasın
Hahah haklısın kuzum da ince yazmışlar yorumlara yazlık gider diye düşünmüştüm ben0-3 aldım. Memnun kalırsam 6-9 da alırımbebemden önemli mi ayoool sjdjfkf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?