2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar eritrosit 2 hafta once negatifken pozıtıf cıktı ve eGFR değerim sınır 90 iken 115 cıkmıs dönüş yapıcaklar.
Şeker için gittik başka şeyler çıktı şeker tam cıkmamıs.
Uzun zamndır böyleyim Ben de bir ağrı oluyordu nasıl diyeyim tuvalete git gel saat bası bir bardak su ıcsem sankı kendimi tutamıyorum sanıodum ağrı vuruyor ben normal sanıyordum hamılelıkten yürüyemiyorum doluyum resmen. Alt kısımdan ıdrarda-böbrekte sıkıntı var sanırım doktorla konusunca yazıcam.

70 lıralık sudokuyu 46 liraya aldım bugun alacak bısey bulamadım
Yeterki para gitmesin Benim şu an büyük parçalardan ateş ölçer, oto koltuğu,korbell, şu sallanan şeylerden ( babyjörn muadili) otomatik almıcam sanırım,kamera, valiz, mama sandalyesi kaldı. Kendime alacaklarımı düşünmedim ama daha.

Oto koltuğu olarak yoyko beara bakabilirsin canım ben çok beğendim Hb da indirime giriyor sık sık

70 lıralık sudokuyu 46 liraya aldım bugun alacak bısey bulamadım
Bebek kitaplari alacagim ben evde bunlar olmasina ragmen dogal ebeveyinlik kitaplarina taktim. Bunlari da yeni okumaya basladim. Surekli yatmanin yararlari

Eklentiler

• 20230819_130059.webp
    70,2 KB · Görüntüleme: 74
Cigitin kaliplari kucukmus kizlar. Taytlardan 0-3 ve 3-6 ay aldim birer tane. Ama yaz icin aldigim tulumlari 9-12 aldim

Bebek kitaplari alacagim ben evde bunlar olmasina ragmen dogal ebeveyinlik kitaplarina taktim. Bunlari da yeni okumaya basladim. Surekli yatmanin yararlari
Ben de bebek için kitap alma niyetindeyim doğmadan önce. 0-6 ay için. Alırsanız haber verin, hiç araştırmadım

Bu mu canım fiyatı da çok uygun 17 binlerde kadar duymuştum oto koltuğunu
Daha da düşüyor canım bazen evet bu biz baya araştırmıştık eşimle o zaman beklentilerimizi çok karşıladı özellikleri puset almayı istemiyorum o yüzden yeni doğan itibaren kullanim isofix güvenlik testleri çok iyidi arabamız çok büyük değil koltugu çıkarıp takmamiz sıklıkla gerekecek o yüzden hantal olmayan rahat çıkıp takılabilen ağır olmayan ama çok hafifte olmayan bir şey aradık çok da hoşumuza gitti senin beklentilerini bilmiyorum canım ama bir göz atmanı tavsiye ederim

3 yaşına kadar kullanılıyor olması az değil mi? Bir de adac puanı önemli demişlerdi. Özelliklerinde bulamadım kaç acaba?

3 yaşına kadar kullanılıyor olması az değil mi? Bir de adac puanı önemli demişlerdi. Özelliklerinde bulamadım kaç acaba?
Kullanım Aralığı : 0 - 36 Kg (0 Ay - 10 Yaş)

SIP(Side Impact Protection) teknolojisi ile çocuğunuzu yandan gelecek darbelerden korur ve baş dayanağı sayesinde ekstra konfor ve destek sağlar

Yumuşak minderli yan kanatlar

Emniyet kemerinin dönmesini engelleyen ve kılıfı koruyan kemer kılavuzları

Avrupa güvenlik standardı ECE R44/04 sertifikalı
GROUP 0+1+2+3

Geçmiş olsun inşallah sancılarıniz bir an önce geçer benim de adet sancıları gibi ağrılarım var dünden beri acaba sizinde öyle mi ağrılarınız belimede vuruyor
çok teşekkür ederim, evet şuan ağrılarım daha çok hafif adet ağrısı gibi ama bahsettiğim günki ağrılar karnımın bir anda sertleşmesi sanki sıkılıyormuş gibi bir his oluşması şeklindeydi ayrıca karnımın içinde bir acı ve sağ tarafımda saplanır tarzda bir ağrı şeklindeydi. bence adet ağrısı gibi ağrılar rahimin büyümesiyle bağlantılı hafif şiddetteki ağrılar normalmiş

Araç puanı kaç bilmiyorum sayı olarak ama araç sıralamasında 9. Koltuk

Eklentiler

• Screenshot_2023-08-19-16-26-12-583_com.android.chrome.webp
    39 KB · Görüntüleme: 69
Saydıkların ıcınde korbel dısında hıcbıseyım yok, dıger aldıgın buyuk parcalarım da yok

Maşallah, ben de bu kıtaba basladım

Eklentiler

• Screenshot_20230819_163551_com.android.gallery3d.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…