- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.941
70 lıralık sudokuyu 46 liraya aldım bugunBu da ayrı alışveriş tuzağı gıcık oluyorum süresinin olmasına
Yeterki para gitmesin70 lıralık sudokuyu 46 liraya aldım bugunalacak bısey bulamadım
Oto koltuğu olarak yoyko beara bakabilirsin canım ben çok beğendim Hb da indirime giriyor sık sıkYeterki para gitmesinBenim şu an büyük parçalardan ateş ölçer, oto koltuğu,korbell, şu sallanan şeylerden ( babyjörn muadili) otomatik almıcam sanırım,kamera, valiz, mama sandalyesi kaldı. Kendime alacaklarımı düşünmedim ama daha.
Bebek kitaplari alacagim ben evde bunlar olmasina ragmen70 lıralık sudokuyu 46 liraya aldım bugunalacak bısey bulamadım
Bakayım canım hemenOto koltuğu olarak yoyko beara bakabilirsin canım ben çok beğendim Hb da indirime giriyor sık sık
Bu mu canım fiyatı da çok uygunOto koltuğu olarak yoyko beara bakabilirsin canım ben çok beğendim Hb da indirime giriyor sık sık
Ben de bebek için kitap alma niyetindeyim doğmadan önce. 0-6 ay için. Alırsanız haber verin, hiç araştırmadımBebek kitaplari alacagim ben evde bunlar olmasina ragmendogal ebeveyinlik kitaplarina taktim. Bunlari da yeni okumaya basladim. Surekli yatmanin yararlari
Daha da düşüyor canım bazen evet bu biz baya araştırmıştık eşimle o zaman beklentilerimizi çok karşıladı özellikleri puset almayı istemiyorum o yüzden yeni doğan itibaren kullanim isofix güvenlik testleri çok iyidi arabamız çok büyük değil koltugu çıkarıp takmamiz sıklıkla gerekecek o yüzden hantal olmayan rahat çıkıp takılabilen ağır olmayan ama çok hafifte olmayan bir şey aradık çok da hoşumuza gitti senin beklentilerini bilmiyorum canım ama bir göz atmanı tavsiye ederimBu mu canım fiyatı da çok uygun17 binlerde kadar duymuştum oto koltuğunu
3 yaşına kadar kullanılıyor olması az değil mi? Bir de adac puanı önemli demişlerdi. Özelliklerinde bulamadım kaç acaba?Daha da düşüyor canım bazen evet bu biz baya araştırmıştık eşimle o zaman beklentilerimizi çok karşıladı özellikleri puset almayı istemiyorum o yüzden yeni doğan itibaren kullanim isofix güvenlik testleri çok iyidi arabamız çok büyük değil koltugu çıkarıp takmamiz sıklıkla gerekecek o yüzden hantal olmayan rahat çıkıp takılabilen ağır olmayan ama çok hafifte olmayan bir şey aradık çok da hoşumuza gitti senin beklentilerini bilmiyorum canım ama bir göz atmanı tavsiye ederim
Kullanım Aralığı : 0 - 36 Kg (0 Ay - 10 Yaş)3 yaşına kadar kullanılıyor olması az değil mi? Bir de adac puanı önemli demişlerdi. Özelliklerinde bulamadım kaç acaba?
çok teşekkür ederim, evet şuan ağrılarım daha çok hafif adet ağrısı gibi ama bahsettiğim günki ağrılar karnımın bir anda sertleşmesi sanki sıkılıyormuş gibi bir his oluşması şeklindeydi ayrıca karnımın içinde bir acı ve sağ tarafımda saplanır tarzda bir ağrı şeklindeydi. bence adet ağrısı gibi ağrılar rahimin büyümesiyle bağlantılı hafif şiddetteki ağrılar normalmişGeçmiş olsun inşallah sancılarıniz bir an önce geçer benim de adet sancıları gibi ağrılarım var dünden beri acaba sizinde öyle mi ağrılarınız belimede vuruyor
Araç puanı kaç bilmiyorum sayı olarak ama araç sıralamasında 9. Koltuk3 yaşına kadar kullanılıyor olması az değil mi? Bir de adac puanı önemli demişlerdi. Özelliklerinde bulamadım kaç acaba?
Adac sıralamasındaAraç puanı kaç bilmiyorum sayı olarak ama araç sıralamasında 9. Koltuk
Saydıkların ıcınde korbel dısında hıcbıseyım yok, dıger aldıgın buyuk parcalarım da yokYeterki para gitmesinBenim şu an büyük parçalardan ateş ölçer, oto koltuğu,korbell, şu sallanan şeylerden ( babyjörn muadili) otomatik almıcam sanırım,kamera, valiz, mama sandalyesi kaldı. Kendime alacaklarımı düşünmedim ama daha.
Valla güzel görünüyor canım hoşuma gittiAraç puanı kaç bilmiyorum sayı olarak ama araç sıralamasında 9. Koltuk
Korbell i 429 lirayken almadım indirime girsin diye şimdi 549 oldu hala inatla bekliyorum heralde indirime girmicek bu gidişle doğumdan önce alıcamSaydıkların ıcınde korbel dısında hıcbıseyım yok, dıger aldıgın buyuk parcalarım da yok
Valla güzel görünüyor canım hoşuma gitti
Bebek kitaplari alacagim ben evde bunlar olmasina ragmendogal ebeveyinlik kitaplarina taktim. Bunlari da yeni okumaya basladim. Surekli yatmanin yararlari
Maşallah, ben de bu kıtaba basladımBebek kitaplari alacagim ben evde bunlar olmasina ragmendogal ebeveyinlik kitaplarina taktim. Bunlari da yeni okumaya basladim. Surekli yatmanin yararlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?