2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Tuzlu ayranı pek tüketmeni tavsiye etmem ödem yapıyor. Benimde düşüyor başım dönüyor hemen uzanığ ayaklarımı bir yere dayıyorum veya yastık üstüne koyuyorum ayaklarımı. Sırt üstü yatmakta bu süreçte tansiyonu düşürüyor. Düzelir düzelmez sola yatıp biraz ıstırahatle geçecektir. 6 aydır rutinim artık :) Sağlıkla gelsin inş

Ben de tuzlu ayranla kendime geliyorum ama gittiğim bir doçent tansiyonun düştüğü an sol tarafına yat kan akışı hızlanacagi için kendine daha hızlı gelirsin demişti

Kizlar ayrintili ultrasona giderken sadece 2li tarama sonucunuzu mu goturdunuz?

Ben çok anlamıyorum ama burda bahsedilen güvenlik testi adactan farklı bir şey bence. Adac testini geçen 3 4 marka var. Biz baya detaylı baktık eşim çok araştırdı. Yoykonun yatışını çok beğenmiştik biz mesela ama sırf güvenlikten eledik diye hatırlıyorum. Bide adac testini geçmiş olsa bu kadar uygun olmaz bence maxi cosi mesela normalde daha uygun bir markaymış adac testini geçince fiyatlar uçmuş

Bide adac içeriyor mu bilmiyorum ama oto koltukta en önemli şey bence yandan çarpmaya karşı güvenli olması en korkutucu o. Yakın zamanda bir arkadaşıma bebek tarafından vurdular, oto koltuk kurtardı diyebilirim

Canım yoykonun iki modeli var diğeri çok önerilmiyor Adac Testli 2023'ün En İyi 15 Isofix Bebek Oto Koltuğu bu sitede koltuklar adac puanına göre sıralanmıştı

Valla anlamıyorum ben çok baştan yazdım ama adac puanı ne kadar düşükse o kadar iyi diye hatırlıyorum. 4,5 üstü güvensiz diye geçiyor
Bu listede adac testinden geçen 15 oto koltuğunu siralamislar puanını bulamadım

Bide en son sıradaki Besafe Izi Turn B I-Size çok ayıp etmişler 17binden fazla o
Beklentiler de çok değişiyor arkadaşım puset almıştı onun için oto koltuğunun yenidoğandan başlamasına gerek yoktu joie almıştı o çok beğenerek ben hiç beğenmemiştim çünkü çok ağırdı o da ağır olması iyi demişti bakış açısı çok önemli

Ben be safe çok beğendim ya Yenidoğan’dan itibaren kullanılıyor yüksekliği ve yatışı çok güzeldi ve 360 dönüyordu. Alınabilecek en güzel koltuk bence güvenlik testi de yüksek ama çok pahalı diye almamıştık biz. O kadarı da fazla geldi bizde 8 9 civarı bir şeye almıştık

Yaaa ilk çocuğu olanlara tüm ayrıntıları düşünmek ve maddi olarak da almak için sabır ve güç diliyorum. ama 2.lerde çok rahat edeceksiniz. Bunlar hep yatırım ben şu ana kadar 2 alışveriş yaptım 1 babybjörnü bi de junoyu aldım. Kıyafete hiç bakmadım da henüz, Kız bebek olduğu için az da kıyafet alırım ama ilk çocuk heyecanı bambaşka oluyor yaaa herşeyi heves heves almıştım çünkü oğlumda. Ajandam filan vardı

Bu tarz diyosunuz deıl mı
Evet evet
Kuzum yeni farkına vardım ben kahvaltıda yumurtalı yağda kızartılmış ekmeğin üzerine bide tereyağı sürüp baya baya yedim sanırım o yaptı hayır bide yeni jeton düştü

Bu mu canım fiyatı da çok uygun 17 binlerde kadar duymuştum oto koltuğunu
Adacina bakin
Adac sıralamasında
Adac siralamasi degil o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…