- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.961
Tuzlu ayranı pek tüketmeni tavsiye etmem ödem yapıyor. Benimde düşüyor başım dönüyor hemen uzanığ ayaklarımı bir yere dayıyorum veya yastık üstüne koyuyorum ayaklarımı. Sırt üstü yatmakta bu süreçte tansiyonu düşürüyor. Düzelir düzelmez sola yatıp biraz ıstırahatle geçecektir. 6 aydır rutinim artık :) Sağlıkla gelsin inşSıcaklar artık çok zorluyor beni başım sürekli dönüyor tansiyonum hep 8-5 lerde tuzlu ayrandan başka çözüm bulan var mı bu duruma.
Bu arada herkese geçmiş olsun rabbim sağlık sıhhatle vakti saatinde kucaklarımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
Ben de tuzlu ayranla kendime geliyorum ama gittiğim bir doçent tansiyonun düştüğü an sol tarafına yat kan akışı hızlanacagi için kendine daha hızlı gelirsin demiştiSıcaklar artık çok zorluyor beni başım sürekli dönüyor tansiyonum hep 8-5 lerde tuzlu ayrandan başka çözüm bulan var mı bu duruma.
Bu arada herkese geçmiş olsun rabbim sağlık sıhhatle vakti saatinde kucaklarımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
Ben korbelı arkadasımdan alacam, ssdece çöp torbalarını aldımKorbell i 429 lirayken almadım indirime girsin diye şimdi 549 oldu hala inatla bekliyorum heralde indirime girmicek bu gidişle doğumdan önce alıcam
Ben hiçbir şey götürmedim canımKizlar ayrintili ultrasona giderken sadece 2li tarama sonucunuzu mu goturdunuz?
Ev sıcak olcak zaten sürekli kombi açık olacak. Üşürse altına ince bir şey daha giydiririm artıkHahah haklısın kuzum da ince yazmışlar yorumlara yazlık gider diye düşünmüştüm ben
Ben çok anlamıyorum ama burda bahsedilen güvenlik testi adactan farklı bir şey bence. Adac testini geçen 3 4 marka var. Biz baya detaylı baktık eşim çok araştırdı. Yoykonun yatışını çok beğenmiştik biz mesela ama sırf güvenlikten eledik diye hatırlıyorum. Bide adac testini geçmiş olsa bu kadar uygun olmaz bence maxi cosi mesela normalde daha uygun bir markaymış adac testini geçince fiyatlar uçmuşKullanım Aralığı : 0 - 36 Kg (0 Ay - 10 Yaş)
SIP(Side Impact Protection) teknolojisi ile çocuğunuzu yandan gelecek darbelerden korur ve baş dayanağı sayesinde ekstra konfor ve destek sağlar
Yumuşak minderli yan kanatlar
Emniyet kemerinin dönmesini engelleyen ve kılıfı koruyan kemer kılavuzları
Avrupa güvenlik standardı ECE R44/04 sertifikalı
GROUP 0+1+2+3
Canım yoykonun iki modeli var diğeri çok önerilmiyor Adac Testli 2023'ün En İyi 15 Isofix Bebek Oto Koltuğu bu sitede koltuklar adac puanına göre sıralanmıştıBen çok anlamıyorum ama burda bahsedilen güvenlik testi adactan farklı bir şey bence. Adac testini geçen 3 4 marka var. Biz baya detaylı baktık eşim çok araştırdı. Yoykonun yatışını çok beğenmiştik biz mesela ama sırf güvenlikten eledik diye hatırlıyorum. Bide adac testini geçmiş olsa bu kadar uygun olmaz bence maxi cosi mesela normalde daha uygun bir markaymış adac testini geçince fiyatlar uçmuş
Valla anlamıyorum ben çok baştan yazdımCanım yoykonun iki modeli var diğeri çok önerilmiyor Adac Testli 2023'ün En İyi 15 Isofix Bebek Oto Koltuğu bu sitede koltuklar adac puanına göre sıralanmıştı
Bu listede adac testinden geçen 15 oto koltuğunu siralamislarValla anlamıyorum ben çok baştan yazdımama adac puanı ne kadar düşükse o kadar iyi diye hatırlıyorum. 4,5 üstü güvensiz diye geçiyor
Çok iyiymiş valla kaç ay önceydi? Bir daha bu fiyata düşerse haberim olsa iyi olacak2500 a almıştık fiyat konusunda hiçbir şeyin hızına yetişilmiyor
Ohh ne güzelBen korbelı arkadasımdan alacam, ssdece çöp torbalarını aldım
Anladım hiçBu listede adac testinden geçen 15 oto koltuğunu siralamislarpuanını bulamadım
Allah korumusBide adac içeriyor mu bilmiyorum ama oto koltukta en önemli şey bence yandan çarpmaya karşı güvenli olmasıen korkutucu o. Yakın zamanda bir arkadaşıma bebek tarafından vurdular, oto koltuk kurtardı diyebilirim
Beklentiler de çok değişiyor arkadaşım puset almıştı onun için oto koltuğunun yenidoğandan başlamasına gerek yoktu joie almıştı o çok beğenerek ben hiç beğenmemiştim çünkü çok ağırdı o da ağır olması iyi demişti bakış açısı çok önemliBide en son sıradaki Besafe Izi Turn B I-Size çok ayıp etmişler17binden fazla o
Ben be safe çok beğendim ya Yenidoğan’dan itibaren kullanılıyor yüksekliği ve yatışı çok güzeldi ve 360 dönüyordu. Alınabilecek en güzel koltuk bence güvenlik testi de yüksek ama çok pahalı diye almamıştık biz. O kadarı da fazla geldiBeklentiler de çok değişiyor arkadaşım puset almıştı onun için oto koltuğunun yenidoğandan başlamasına gerek yoktu joie almıştı o çok beğenerek ben hiç beğenmemiştim çünkü çok ağırdı o da ağır olması iyi demişti bakış açısı çok önemli
Yaaa ilk çocuğu olanlara tüm ayrıntıları düşünmek ve maddi olarak da almak için sabır ve güç diliyorum.Yeterki para gitmesinBenim şu an büyük parçalardan ateş ölçer, oto koltuğu,korbell, şu sallanan şeylerden ( babyjörn muadili) otomatik almıcam sanırım,kamera, valiz, mama sandalyesi kaldı. Kendime alacaklarımı düşünmedim ama daha.
Evet evetBu tarz diyosunuz deıl mı
Kuzum yeni farkına vardım ben kahvaltıda yumurtalı yağda kızartılmış ekmeğin üzerine bide tereyağı sürüp baya baya yedim sanırım o yaptıhayır bide yeni jeton düştü
Adacina bakinBu mu canım fiyatı da çok uygun17 binlerde kadar duymuştum oto koltuğunu
Adac siralamasi degil o.Adac sıralamasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?