- 14 Mart 2023
- 2.217
- 4.345
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #18.981
Kesinlikle haklısınızYaaa ilk çocuğu olanlara tüm ayrıntıları düşünmek ve maddi olarak da almak için sabır ve güç diliyorum.ama 2.lerde çok rahat edeceksiniz. Bunlar hep yatırım ben şu ana kadar 2 alışveriş yaptım 1 babybjörnü bi de junoyu aldım. Kıyafete hiç bakmadım da henüz, Kız bebek olduğu için az da kıyafet alırım ama ilk çocuk heyecanı bambaşka oluyor yaaa herşeyi heves heves almıştım çünkü oğlumda. Ajandam filan vardı
Ortada olması daha güvenli diye biliyorumBide adac içeriyor mu bilmiyorum ama oto koltukta en önemli şey bence yandan çarpmaya karşı güvenli olmasıen korkutucu o. Yakın zamanda bir arkadaşıma bebek tarafından vurdular, oto koltuk kurtardı diyebilirim
Aynen oyle. Su sekilde bi aciklama buldumBen çok anlamıyorum ama burda bahsedilen güvenlik testi adactan farklı bir şey bence. Adac testini geçen 3 4 marka var. Biz baya detaylı baktık eşim çok araştırdı. Yoykonun yatışını çok beğenmiştik biz mesela ama sırf güvenlikten eledik diye hatırlıyorum. Bide adac testini geçmiş olsa bu kadar uygun olmaz bence maxi cosi mesela normalde daha uygun bir markaymış adac testini geçince fiyatlar uçmuş
Doktorun magnezyum vermedi mi canım benim ki magositKızlar çok fenayım bel ağrısı bacak ağrısı dayanılmaz, gece uyutmuyor benim gibi olan var mı 24+4 teyim. Magnezyum hangi marka kullanıyorsunuz
Siz hangi marka modeli aldınız kızlarAynen oyle. Su sekilde bi aciklama buldum
- ADAC testleri önden ve arkadan yapılan çarpışma simülasyonlarını ECE R44 standartlarından daha yüksek hızlarda gerçekleştirir yani bebek ve çocuk koltuklarını daha zorlu koşullarda test eder. (ADAC önden 64km, yandan 50 km de test yaparken ECE R44 standardı, testleri 51 ve 29 km yapılmasını yeterli görür.) Basitçe söylersek ADAC’lı bebek ve çocuk koltuklarını tercih edenler, yüksek hızlardaki çarpışmalarda test edilmiş bir koltuğu tercih etmenin rahatlığını yaşarlar.
- ADAC testleri, oto koltuklarını ayrıca yandan çarpışma testlerine tabii tutar, kaza anında bebek çocuk oto koltuğunun yandan gelen darbelere karşı korunaklı olup olmadığını ölçer. ECE R44 standardında yandan çarpışma testi yoktur. Yandan çarpışmalar Türkiye’de en çok karşılaşılan kazalardan olduğu için, satın alacağınız oto koltuğunun yandan çarpışmalardaki güvenirliğinin test edilmiş olması önemlidir.
Heh evet bahsettiğim bu işte , teşekkür ederimAdac 2021 testleri bunlar. 2022lere de bakabilirsiniz.
Adac test car seat yazinca cikiyor
2nin alti olmasi onemli
Verdi de sizinki etkiliyse onu alayım dedimDoktorun magnezyum vermedi mi canım benim ki magosit
Benim ki tozdu suya katılıyordu şuan hap şeklinde. Bu arada sade soda da magnezyum var o da iyi geliyorVerdi de sizinki etkiliyse onu alayım dedim
Bana da suda eritme yazmış midemi bulandırıyor içemedimBenim ki tozdu suya katılıyordu şuan hap şeklinde. Bu arada sade soda da magnezyum var o da iyi geliyor
Benimde öyleydi içmedim gittiğimde dedim hap şeklini yazdı şimdi onu kullanıyorumBana da suda eritme yazmış midemi bulandırıyor içemedim
Juno kafa seklını koruyor yazıyor acıklamalarda, buna gerek olur mu kıBu düz kafa yastığından alalım mı kızlar? Emzirme yastığı olarak da kullanılabilir mi?
Magnesium quatro kullanıyorum ben, emilebılır tabletKızlar çok fenayım bel ağrısı bacak ağrısı dayanılmaz, gece uyutmuyor benim gibi olan var mı 24+4 teyim. Magnezyum hangi marka kullanıyorsunuz
Magnimore plus cok memnunumKızlar çok fenayım bel ağrısı bacak ağrısı dayanılmaz, gece uyutmuyor benim gibi olan var mı 24+4 teyim. Magnezyum hangi marka kullanıyorsunuz
Anakucagi da otokoltugunu da cybex aldikSiz hangi marka modeli aldınız kızlar
O beşik ölçüsü değil mi yaa hiç denk gelmedim o boyutta montessoriye. Ama çok gitmez bence çünkü çocuklar çok değişik yatıyorlar biyerden sonra yetmeye bilir. Büyüyen bişeyse bilemem ben normal karyola aldım bide küçük beşikKızlar bende beşik alayım dedim vazgeçtim Montessori yatak alayım diyorum 70×130 kaç yaşına kadar kullanabiliriz acaba bilgisi olan var mı
Nasıl karyola canım yok büyüyen değilO beşik ölçüsü değil mi yaa hiç denk gelmedim o boyutta montessoriye. Ama çok gitmez bence çünkü çocuklar çok değişik yatıyorlar biyerden sonra yetmeye bilir. Büyüyen bişeyse bilemem ben normal karyola aldım bide küçük beşik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?