2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Adac 2021 testleri bunlar. 2022lere de bakabilirsiniz.
Adac test car seat yazinca cikiyor
2nin alti olmasi onemli

Eklentiler

• IMG_4395.webp
    51,7 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_4394.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 71
Kesinlikle haklısınız her şeyi sil baştan alıyoruz ve ihtiyaç hiç bitmiyor Ben tabletime yazıyorum aldıklarımı, o kadar şey aldım hala alacaklarım daha fazla

Bide adac içeriyor mu bilmiyorum ama oto koltukta en önemli şey bence yandan çarpmaya karşı güvenli olması en korkutucu o. Yakın zamanda bir arkadaşıma bebek tarafından vurdular, oto koltuk kurtardı diyebilirim
Ortada olması daha güvenli diye biliyorum

Aynen oyle. Su sekilde bi aciklama buldum

• ADAC testleri önden ve arkadan yapılan çarpışma simülasyonlarını ECE R44 standartlarından daha yüksek hızlarda gerçekleştirir yani bebek ve çocuk koltuklarını daha zorlu koşullarda test eder. (ADAC önden 64km, yandan 50 km de test yaparken ECE R44 standardı, testleri 51 ve 29 km yapılmasını yeterli görür.) Basitçe söylersek ADAC’lı bebek ve çocuk koltuklarını tercih edenler, yüksek hızlardaki çarpışmalarda test edilmiş bir koltuğu tercih etmenin rahatlığını yaşarlar.
  • ADAC testleri, oto koltuklarını ayrıca yandan çarpışma testlerine tabii tutar, kaza anında bebek çocuk oto koltuğunun yandan gelen darbelere karşı korunaklı olup olmadığını ölçer. ECE R44 standardında yandan çarpışma testi yoktur. Yandan çarpışmalar Türkiye’de en çok karşılaşılan kazalardan olduğu için, satın alacağınız oto koltuğunun yandan çarpışmalardaki güvenirliğinin test edilmiş olması önemlidir.

Kızlar çok fenayım bel ağrısı bacak ağrısı dayanılmaz, gece uyutmuyor benim gibi olan var mı 24+4 teyim. Magnezyum hangi marka kullanıyorsunuz

Siz hangi marka modeli aldınız kızlar

Bu düz kafa yastığından alalım mı kızlar? Emzirme yastığı olarak da kullanılabilir mi?

Eklentiler

• 07F28642-62D5-49A0-BDBB-C221C7451F9D.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar 90x190 gibi ölçülerde yatak öneriniz var mı çocuklarınızda kullanıp memnun kaldığınız veya benim gibi montessori yatak için aldığınız? Odasına montessori koyacağım onun içine yatak araştırıyorum ama öneri bulamadım hiç.

Kızlar çok fenayım bel ağrısı bacak ağrısı dayanılmaz, gece uyutmuyor benim gibi olan var mı 24+4 teyim. Magnezyum hangi marka kullanıyorsunuz
Magnimore plus cok memnunum
Siz hangi marka modeli aldınız kızlar
Anakucagi da otokoltugunu da cybex aldik
Anakycagi cloud z-isize
Otokoltugu sirona z_i size

Kızlar bende beşik alayım dedim vazgeçtim Montessori yatak alayım diyorum 70×130 kaç yaşına kadar kullanabiliriz acaba bilgisi olan var mı

Kızlar bende beşik alayım dedim vazgeçtim Montessori yatak alayım diyorum 70×130 kaç yaşına kadar kullanabiliriz acaba bilgisi olan var mı
O beşik ölçüsü değil mi yaa hiç denk gelmedim o boyutta montessoriye. Ama çok gitmez bence çünkü çocuklar çok değişik yatıyorlar biyerden sonra yetmeye bilir. Büyüyen bişeyse bilemem ben normal karyola aldım bide küçük beşik

Nasıl karyola canım yok büyüyen değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…