2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Z Zecmel beşik aldım Hamak beşik var ya istediğin yere götürüyorsun küçük ondan aldım büyük beşik almaktan vazgeçtim buna baktım da çok bir fikrim yok açıkçası

Kızlar merhabalar 24.haftada şeker yüklemesine devlet hastanesine gidicem, gittigim zaman doktora söylesem şeker yüklemesini hemen yapıyor mu başka bir gün mu veriyor, sonuclar aynı gün çıkıyor mu bilginiz var mi, haftaici cok izin alamıyorum

Sabah gittim kan verdım aç karnına, sonra seker ıcecegı ıcıp 1 saat sonunda tekrar kan verdim cıktım. Özelde bugun yaptrdm devlette aynıdır. yanınıza işiniz bitince yemek ıcın bıseler alın yiyin iç bayıyor ıcım bulandı ıcecekten.
Sonuc 3 4 saate cıktı onayı bekledim ben, e nabıza gec düşer mı bilemiyorum.

Alışveriş yaparken durulanlara duyurum :)))
N11 her gün akşam 18:00-19:00 arası mobil uygulamadan kampanya kodu bildirimi atıyor örn: 200₺ ye 40₺ verdi bugün Philips Avent Biberonu 210₺ den 169₺ ye aldım . Hergün atın sepete bir ürün doğumumuza çok var madem , acele etmeden faydalanalım. N11 e-ticarette kendini tekrar göstermeye başlamak için güzel kuponlar tanımlıyor takip edin göreceksiniz

Cevapladigin için çok teşekkürler canım normalde de arada olurdu ama geçerdi bugün tüm gün devam etti o yüzden sancı mi diye korktum umarım hepimiz tam zamanında sağlıkla kucağımıza alırız

Ben de bebek için kitap alma niyetindeyim doğmadan önce. 0-6 ay için. Alırsanız haber verin, hiç araştırmadım
Fotografta aldiklarimin hepsi tavsiye idi.
Ozellikle cocuguna sinir koyma 1 2
Oyun oynama sanati

Bunlar disinda alacaklarim
Kalpten Bağlı: Bağlanma Temelli Ebeveynlik Eşliğinde Şefkatle Çocuk yetistirme
Ina may in emzirme rehberi
Doğal Ebeveynlik William Sears
Doğmamış Çocuğun Gizli Yaşamı Thomas Verny

Kızlar bende beşik alayım dedim vazgeçtim Montessori yatak alayım diyorum 70×130 kaç yaşına kadar kullanabiliriz acaba bilgisi olan var mı
Park yatak 70*130 da oğlum 6 yaşına kadar filan yattı ama tahta da bilmiyorum. Parkta sert yan yok ya her yer yumşak çarpacak kafasını vuracak bir yer olmuyor.

Cevapladigin için çok teşekkürler canım normalde de arada olurdu ama geçerdi bugün tüm gün devam etti o yüzden sancı mi diye korktum umarım hepimiz tam zamanında sağlıkla kucağımıza alırız
rica ederim artık ağrılarda artış normal gittikçe ilerliyor haftamız:)

Kızlar çok fenayım bel ağrısı bacak ağrısı dayanılmaz, gece uyutmuyor benim gibi olan var mı 24+4 teyim. Magnezyum hangi marka kullanıyorsunuz
magosit alıyorum 2 tablete çıkardık sancılar yüzünden ama bağırsakları rahatsız ediyor gaz yapıyor bu seferde onun rahatsızlığı başlıyor ben bir vaktinde doğuraydım diyorum artık

magosit alıyorum 2 tablete çıkardık sancılar yüzünden ama bağırsakları rahatsız ediyor gaz yapıyor bu seferde onun rahatsızlığı başlıyor ben bir vaktinde doğuraydım diyorum artık
Aaa gaz yapan o mu bende de reflü gibi üst solunumda gaz oluyor.
Yediklerim ya da bebeğin konumu ile ilgili diye düşünüyorum bende.
Madem suyu da içiyorum zaten.

Ben o boyutta park yatak bulamadım ya
Valla imç çarşısından saraçhaneden almıştık o yıl. Kraft ya da kanz ikisinden biriydi. Biz de içine uygun yatağı zor bulmuştuk o dönem.

70*120 var ama 70*130 bakmadım hiç.
Sana bağlı tamamen çocuğun boyu ne kadar uzasada istersen kullanılıyor.

Sen hem odaya hem kendi odasına mı alacaksın.
Ahşap çok şık benim de ukde kaldı konforlu diye park aldım. Ama yine park alacak gibiyim. Kullanımı rahat kenar örtüsü vırtı zırtı hiç derdi yok düşme tırmanda derdi yok fermuar açıp kendi çıkıyor. Hatta benimki file kısmı yırtmıştı ordan gir çık yapıyordu

Odaya alacam da hem kendi yanımda durur hem oda da 1-2 yaşına kadar yanımızda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…