2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya biri beni aydinlatabilir mi? Anlamadigim icin hep erteliyorum. Simdi bakayim dedim kafayi yiyecegim. Ana kucagi nedir? Puset nedir? Oto koltugu nedir? Bunlarin farklari ne? Ben travel sistem almayacagim. Kabin boy bebek arabasi alacagim. Doktora arabayla giderken bebekleri arabaya nasil koyacagim?

ana kucagi bu degil mi evin icinde bebek bunla oyalaniyor kendi hareketleriyle salliyor vs

Eklentiler

• Screenshot_20230801-174725.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 79
Ana kucağı evde içine koyduğun istersen elektrili istersen sallanan alabileceğin bir eşya puset genellikle bebek küçükken içine koyup taşıdığın eşya üstten kulpu oluyor oto koltuğunu arabaya koyuyorsun seyahatte lazım oluyor olmaması halinde cezasi da var bazıları bebekleri küçükken puseti oto koltuğu olarak kullanıyor bir de ana dizi var bebeği içine koyuyorsun kendi hareketi ile sallanıyor canım

Tesekkur ederim aciklama icin.
Biz bir yere gidersek arabayla gidecegiz zaten. Puset almam yeterli mi o zaman? Yoksa Guvenlik ve yasal olmasi icin oto koltuguda mi almam lazim?

Biz bir yere gidersek arabayla gidecegiz zaten. Puset almam yeterli mi o zaman? Yoksa Guvenlik ve yasal olmasi icin oto koltuguda mi almam lazim?
Ben puset almadım direkt oto koltuğu aldım arkadaşlarim bebek 4 aylık olana kadar puseti hem evde hem arabada hem yürürken kullandılar o senin biraz da tercihine kalmış canım pusetten bebekler çok sık düşüyor diye ben çok hoşlanmıyorum

Aaa gaz yapan o mu bende de reflü gibi üst solunumda gaz oluyor.
Yediklerim ya da bebeğin konumu ile ilgili diye düşünüyorum bende.
Madem suyu da içiyorum zaten.
ben arttırınca baya bi arttığını fark ettim
bunun kirap yurdunda yorumlari iyiydi de digerlerinin trendyoldaki yorumlari da ehdi orta
yani ben beklentinizi yüksek tutmayın derim aslında çoğunlukla farkında olmadan uyguladığımız şeyler

Ilk zamanlar puset yeterli canim. Ilerleyen zamanlarda pusete sigmadiginda oto koltugu alirsin

Yaa bende böyle biliyordum ama bir kaç kişi daha kısa sürdüğünü yazmış bebeğin pozisyonuyla felan alakalı herhalde diye yorumladık artık
Canım bebeğin pozisyonuyla alakalı tamamen biz detaylıya girmeden doktor bize “bebeğin pozisyonuna göre 15 dk da sürebilir 1-2 saatte sürebilir. Bizde kontrol etmemiz gereken bir liste var onların hepsini kontrol edince bitecek” demiri benim 25 dk falan sürdü sanırım. Hepsini tek tek kontrol etti, sonra kalbe bi kaç kez baktı ilk başta net görüntü vermedi diye onun değerini yazmamışlardı onun için tekrar döndü.

Super ben de cok esya almak istemiyorum zaten ikiz. Evde koyacak yer yok. Nokta atisi almak istiyorum. Oto koltugu ne aldin mesela?

Super ben de cok esya almak istemiyorum zaten ikiz. Evde koyacak yer yok. Nokta atisi almak istiyorum. Oto koltugu ne aldin mesela?
Ben Yoyko Bear aldım senin ikiz olduğu için daha pratik şeyler alman daha önemli eşimin kuzeninin de ikizleri var tatile falan girerken mama sandalyelerine kadar taşınabilir şeyler almışlardı arabaya yükleyip her yere götürüyorlar

Benimde lökositim 11 çıkıyor hep ve antibiyotik kullandım ama geçmedi. İlişki sonrası hep idrar yanmam oluyor. Clump diye bir bakteri idrar testimde 46 çıkmış ama kültür de bakteri yok
Canım ilişkiden önce ve sonra sen ve eşin sulandırılmış sirkeli su ile genital yıkama yapmayı denediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…