- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.041
Dile kolay 5 ay olmus, esım gecen bunun daha lohusalıgı var de mı dıyorduAynı durumdayız
Canım bu fiyatı ne zaman aldın ve özel sağlık sigortası mı? Çünkü ben bu hafta aldığımdaBu arada gittigim hastanenin dogum fiyatini ogrendim, korkunc
Koc universitesi 39000, sezeryan 3 gece kalmali.
Suit oda secenegi yok, oda kucucuk.
Arti bebek paketi ayriymis 8800. Ikiz oldugu icin bana bebek paketi x2.
eve yemek mis, oncesi sonrasi egitimlermis, hic bir ekstra hizmet de yok. Hastanede kaldigin 3 gun emzirme ve diyetisyen danismani sadece. Fiyata gore biraz hayal kirikligi oldu.
Ama mecbur, doktorumu degistirmek istemiyorum, eve yakin ve yenidogan yogun bakimi iyi bir hastane. 30bini sigortam karsilayacak gerisini biz. Saglikli dogsunlar da yapacak bir sey yok.
Bu arada yenidogan yogunbakim bebek basi geceligi 20binyuzum düşünce bilgi veren kisi, bebekleri sgk dan giris yapariz dedi neyseki. Yine de bize fark cikar mi bilmiyorum. Sormaya mecalim kalmadi gerisini
Bebek arabası ne almayı düşünüyorsun? Bel fıtığımdan dolayı ben elektrikli almayı düşünüyordum ama dediğinde haklısın. Hafif ve uygun bir bebek arabası, puset vb şeyler almam gerekBenimde arkdslarimda eski doguranlarda hic babybjorn hatirlamiyorum. Ama son zmnlarda kullanan herkes bb oneriyor. Asiri rahatmis. Okudugum kadariyla muadilleri de ayni isi yapiomus memnun herkes. Bebek tam huysuzlaninca kendi hareketiyle sallaniyo fln ya sakinlesiyomus
Ben aslinda 4moms istiyodum. Asiri hemde. Ama yeni modeli bluetoothluymus baktim. Okdr ufak bi bebegin bluetootha maruz kalmasini istemiyorum dogru da bulmuyorum
Hatta bebek arabasini da elektrikli almama sebebim o oldu. Manuel olsun ama cocuk maruz kalmasin die.
Bence doktoruna haber vermelisin. Niye durduk yere cikti ki nabzin.
Ahahaha ben mesajını okuyunca hiç bir şey almayan bir anne olarak direk korbell ne diye baktım için rahat olsunSaydıkların ıcınde korbel dısında hıcbıseyım yok, dıger aldıgın buyuk parcalarım da yok
Neyse ıyı durumdayım yineAhahaha ben mesajını okuyunca hiç bir şey almayan bir anne olarak direk korbell ne diye baktım için rahat olsun
Ahahah hastahanemiz , doktorumuz aynı derken şimdi bu derdimiz de aynıymışYa biri beni aydinlatabilir mi? Anlamadigim icin hep erteliyorum. Simdi bakayim dedim kafayi yiyecegim. Ana kucagi nedir? Puset nedir? Oto koltugu nedir? Bunlarin farklari ne? Ben travel sistem almayacagim. Kabin boy bebek arabasi alacagim. Doktora arabayla giderken bebekleri arabaya nasil koyacagim?
Bu hafta Persembe gunu aldim, orada takipliyim ve ozel saglik sigortam var. Tam aldigim fiyatlari yaziyorum. Fotografini cekmistikCanım bu fiyatı ne zaman aldın ve özel sağlık sigortası mı? Çünkü ben bu hafta aldığımda
Normal : 43.000
Epidural normal : 47.500
Sezeryan: 50.000
Bebek için doğum hediye kutusu falan var yazıyor ücretsiz.
Ben kanz perla işbir aldım, geldi ve çok kaliteli yatakKızlar 90x190 gibi ölçülerde yatak öneriniz var mı çocuklarınızda kullanıp memnun kaldığınız veya benim gibi montessori yatak için aldığınız? Odasına montessori koyacağım onun içine yatak araştırıyorum ama öneri bulamadım hiç.
Anladım canım çok teşekkür ederimCanım bebeğin pozisyonuyla alakalı tamamen biz detaylıya girmeden doktor bize “bebeğin pozisyonuna göre 15 dk da sürebilir 1-2 saatte sürebilir. Bizde kontrol etmemiz gereken bir liste var onların hepsini kontrol edince bitecek” demiri benim 25 dk falan sürdü sanırım. Hepsini tek tek kontrol etti, sonra kalbe bi kaç kez baktı ilk başta net görüntü vermedi diye onun değerini yazmamışlardı onun için tekrar döndü.
Ben de cuma günü aldım sgk lı benim fiyatlar o yüzden daha yüksek demek ki. Normalde sigortam var ama doğum paketi ekletmemiştikBu hafta Persembe gunu aldim, orada takipliyim ve ozel saglik sigortam var. Tam aldigim fiyatlari yaziyorum. Fotografini cekmistik
sezeryan genel 39.700
Sezeryan epidural 41.000
Bana bebek paketini ayrica soylediler sanirim ikiz oldugu icin bebek basi 8800.
Tek bebek icin toplayinca sezeryan asagi yukari 50 oluyor zaten.
Hahahah valla sıkıldım esime pasladim oto koltugu isiniAhahah hastahanemiz , doktorumuz aynı derken şimdi bu derdimiz de aynıymış
Ayy ben eşime paslamak istemiyorum o özelliğe bakar fiyata hiç bakmaz ocağımıza incir ağacı diker vallaHahahah valla sıkıldım esime pasladim oto koltugu isini
Senin 4lu taraman nasil gecti? Memnun kaldin mi doktordan.
Canım link verir misin ben de yatak arıyorumBen kanz perla işbir aldım, geldi ve çok kaliteli yatak
Ben sanirim ayri ayri 2 tane kabin boy alacagim, ayrica aparatlar satiliyor ikisini birbirine baglamak icin. Dedigin gibi anneye donmuyor cogu kabin model. Oyle bir eksisi var.S saskito ve diğer ikiz anneleri bebek arabasına karar verebildiniz mi bayadır araştırıyorum ama hala karar veremedim ya gördüklerim yeni doğana uygun değil, ya ön puset tam yatmıyor, ya bebeklerden birinin oturduğu kısım aşırı aşağıda sepetle aynı hizada nerdeyse. Bebeklerin aynı hizada olduğu iki model var sadece onlarında fiyatı aşırı pahalı ya abc desing biri diğeride peg prego. Ben bu bebek arabasını bu gidişle alamıcam gibi hissediyorum artık ya
Ne kadar kullanışlı bilmiyorum ama tatilde bir tane uzun ikiz arabası görmüştüm bebekler yan yana değildi annesine dönüktü ikisi de altlı üstlü gibi ama tam alt üst şeklinde de değildiBen sanirim ayri ayri 2 tane kabin boy alacagim, ayrica aparatlar satiliyor ikisini birbirine baglamak icin. Dedigin gibi anneye donmuyor cogu kabin model. Oyle bir eksisi var.
Ama kucukken cok kullanmam diye dusunuyorum. Kış olacak. Zaten tek basima oyle avm fln dolasacak biri degilim. En fazla hava almak icin evden parka giderim.
Ayri ayri almayi isteme sebebim önlü arkali da olsa yan yana da olsa ikiz arabalari ne bizim evdeki asansore sığıyor ne de yazliktaki yaya yoluna. Zaten esim de evden calisiyor. Parka gidecegim zaman bebekleri birer birer asansore koyup indiririz. Ben asagida birlestirir giderim nereye gideceksem.
Arabada az yer kaplasin diye kabin dedik. Aklimda pierre cardin vovo var.
Ikiz arabasi alacak olsam chicco ohlala 2 alirdim. Ama asansore sığmıyor dedigim gibi
Ne kadar kullanışlı bilmiyorum ama tatilde bir tane uzun ikiz arabası görmüştüm bebekler yan yana değildi annesine dönüktü ikisi de altlı üstlü gibi ama tam alt üst şeklinde de değildiçok ilgimi çekmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?