2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım bu fiyatı ne zaman aldın ve özel sağlık sigortası mı? Çünkü ben bu hafta aldığımda
Normal : 43.000
Epidural normal : 47.500
Sezeryan: 50.000
Bebek için doğum hediye kutusu falan var yazıyor ücretsiz.

Bebek arabası ne almayı düşünüyorsun? Bel fıtığımdan dolayı ben elektrikli almayı düşünüyordum ama dediğinde haklısın. Hafif ve uygun bir bebek arabası, puset vb şeyler almam gerek

sudem34 şeker cıkmadı bende.
Kızlar Tetkiklere baktım.. Ama bosluk larim agrıo böbrek eGFR değeri yuksek ve Eritrosit pozitif cıkmıs lavabodan sonra kızlar en az 10dk sancı girio doktora konusamadım pazartesiye kaldı. Mesanem dolu gibi o acıyı tasvir için yazıyorum halbuki bişey yok. Önceleri onemsemıodum ben bununla son zamanlar ugrasıyorum. Şikayet etmim dedim çok sona gelmedikçe şikayetlenmem. Ne yatabiliyorum nede Baska bişey, akşama kadar lavaboya git gel 10 kere gidiyorum en az.

Ahahah hastahanemiz , doktorumuz aynı derken şimdi bu derdimiz de aynıymış

Bu hafta Persembe gunu aldim, orada takipliyim ve ozel saglik sigortam var. Tam aldigim fiyatlari yaziyorum. Fotografini cekmistik
sezeryan genel 39.700
Sezeryan epidural 41.000
Bana bebek paketini ayrica soylediler sanirim ikiz oldugu icin bebek basi 8800.
Tek bebek icin toplayinca sezeryan asagi yukari 50 oluyor zaten.

Eklentiler

• IMG-20230819-WA0011.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 47
Ben kanz perla işbir aldım, geldi ve çok kaliteli yatak

Anladım canım çok teşekkür ederim

S saskito ve diğer ikiz anneleri bebek arabasına karar verebildiniz mi bayadır araştırıyorum ama hala karar veremedim ya gördüklerim yeni doğana uygun değil, ya ön puset tam yatmıyor, ya bebeklerden birinin oturduğu kısım aşırı aşağıda sepetle aynı hizada nerdeyse. Bebeklerin aynı hizada olduğu iki model var sadece onlarında fiyatı aşırı pahalı ya abc desing biri diğeride peg prego. Ben bu bebek arabasını bu gidişle alamıcam gibi hissediyorum artık ya

Ben de cuma günü aldım sgk lı benim fiyatlar o yüzden daha yüksek demek ki. Normalde sigortam var ama doğum paketi ekletmemiştik

Hahahah valla sıkıldım esime pasladim oto koltugu isini
Senin 4lu taraman nasil gecti? Memnun kaldin mi doktordan.
Ayy ben eşime paslamak istemiyorum o özelliğe bakar fiyata hiç bakmaz ocağımıza incir ağacı diker valla

Evet çok tatlı bi doktor Gürkan beyden sonra iyi biriyle karşılaşmak iyi oldu. Çok şükür güzel geçti her şey yolunda dedi. 20-25 dk sürdü. Yanaklı bi bebek olacakmış bi de hareketli zıpır sanırım.

Ben sanirim ayri ayri 2 tane kabin boy alacagim, ayrica aparatlar satiliyor ikisini birbirine baglamak icin. Dedigin gibi anneye donmuyor cogu kabin model. Oyle bir eksisi var.
Ama kucukken cok kullanmam diye dusunuyorum. Kış olacak. Zaten tek basima oyle avm fln dolasacak biri degilim. En fazla hava almak icin evden parka giderim.
Ayri ayri almayi isteme sebebim önlü arkali da olsa yan yana da olsa ikiz arabalari ne bizim evdeki asansore sığıyor ne de yazliktaki yaya yoluna. Zaten esim de evden calisiyor. Parka gidecegim zaman bebekleri birer birer asansore koyup indiririz. Ben asagida birlestirir giderim nereye gideceksem.
Arabada az yer kaplasin diye kabin dedik. Aklimda pierre cardin vovo var.
Ikiz arabasi alacak olsam chicco ohlala 2 alirdim. Ama asansore sığmıyor dedigim gibi

Ne kadar kullanışlı bilmiyorum ama tatilde bir tane uzun ikiz arabası görmüştüm bebekler yan yana değildi annesine dönüktü ikisi de altlı üstlü gibi ama tam alt üst şeklinde de değildi çok ilgimi çekmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…