- 9 Nisan 2023
- 400
- 805
- 18
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.061
Canım muhtemelen idrar yolu enfeksiyonun var ama ne derecede olduğunu doktorun bilir. Benim de kronikleşen bir idrar yolu enfeksiyonum var bazen çoğalıp azalıyor az olduğu zaman doktorum monurol vermişti o reçetesiz satılıyor toz bir ilaç gece yatmadan içip sabaha kadar hiç tuvaletini yapmıyorsun mesanende bekliyor. Biraz da olsa rahatlatıyor. Bugün gittiğimde tekrar sordum cranberry besin takviyesi önerdi bana o idrar yolunda enfeksiyon olmasını engelliyormuş. Onu alıp kullanmaya başladım şimdi.sudem34 şeker cıkmadı bende.
Kızlar Tetkiklere baktım.. Ama bosluk larim agrıo böbrek eGFR değeri yuksek ve Eritrosit pozitif cıkmıs lavabodan sonra kızlar en az 10dk sancı girio doktora konusamadım pazartesiye kaldı. Mesanem dolu gibi o acıyı tasvir için yazıyorum halbuki bişey yok. Önceleri onemsemıodum ben bununla son zamanlar ugrasıyorum. Şikayet etmim dedim çok sona gelmedikçe şikayetlenmem. Ne yatabiliyorum nede Baska bişey, akşama kadar lavaboya git gel 10 kere gidiyorum en az.
Evet canım buna benziyorduMamma Duo Travel Sistem İkiz Bebek Arabası Gri Fiyatı 33085/GRI sanırım dediğin bu canım benimde ilk görünce hoşuma gitmişti.
Canım hamile iken kullanılır mı bilmiyorum ama sonrası için aklında bulunsun gilaburu suyu almıştım ben o kesin çözüm olmuştu.Canım muhtemelen idrar yolu enfeksiyonun var ama ne derecede olduğunu doktorun bilir. Benim de kronikleşen bir idrar yolu enfeksiyonum var bazen çoğalıp azalıyor az olduğu zaman doktorum monurol vermişti o reçetesiz satılıyor toz bir ilaç gece yatmadan içip sabaha kadar hiç tuvaletini yapmıyorsun mesanende bekliyor. Biraz da olsa rahatlatıyor. Bugün gittiğimde tekrar sordum cranberry besin takviyesi önerdi bana o idrar yolunda enfeksiyon olmasını engelliyormuş. Onu alıp kullanmaya başladım şimdi.
iste digerleri daha cok olumsuz yorum vardi bir tane okuyacaktim bu olsun artik Adem Güneş var da onu da bilemiyorumben arttırınca baya bi arttığını fark ettim
yani ben beklentinizi yüksek tutmayın derim aslında çoğunlukla farkında olmadan uyguladığımız şeyler
Geçmiş olsun bana da onu önerdi doktorum, günde bir mi iki mi sormadım ben bir tane alıyorum, size ne dedi acaba ?Canım muhtemelen idrar yolu enfeksiyonun var ama ne derecede olduğunu doktorun bilir. Benim de kronikleşen bir idrar yolu enfeksiyonum var bazen çoğalıp azalıyor az olduğu zaman doktorum monurol vermişti o reçetesiz satılıyor toz bir ilaç gece yatmadan içip sabaha kadar hiç tuvaletini yapmıyorsun mesanende bekliyor. Biraz da olsa rahatlatıyor. Bugün gittiğimde tekrar sordum cranberry besin takviyesi önerdi bana o idrar yolunda enfeksiyon olmasını engelliyormuş. Onu alıp kullanmaya başladım şimdi.
Bir tane dedi bana arkasında 2 yazıyordu ama 1 alıcam ben deGeçmiş olsun bana da onu önerdi doktorum, günde bir mi iki mi sormadım ben bir tane alıyorum, size ne dedi acaba ?
Adem Güneş çok iyi bir pedegog Instagramda da çok güzel şeyler paylaşıyoriste digerleri daha cok olumsuz yorum vardi bir tane okuyacaktim bu olsun artik Adem Güneş var da onu da bilemiyorum
Ben de baktım cidden özellikleri çok iyiymişŞu an hem indirimde babymall sitesinde, hb de daha pahalı, 4000 küsürdün 2 küsür geliyor
Kanz Perla Lateks Kapitoneli Yatak 90X190 | Babymall
https://www.babymall.com.tr/urun/kanz-perla-lateks-kapitoneli-yatak-90x190-knz-80901www.babymall.com.tr
Cybex aldik biz. Priam ve twist360+Bebek arabası ne almayı düşünüyorsun? Bel fıtığımdan dolayı ben elektrikli almayı düşünüyordum ama dediğinde haklısın. Hafif ve uygun bir bebek arabası, puset vb şeyler almam gerek
Doktorum bugün bana sorduKizlar ayrintili ultrasona giderken sadece 2li tarama sonucunuzu mu goturdunuz?
Magosit (hap formunda olan )Kızlar çok fenayım bel ağrısı bacak ağrısı dayanılmaz, gece uyutmuyor benim gibi olan var mı 24+4 teyim. Magnezyum hangi marka kullanıyorsunuz
Ben 70*110 bakıyorum açıkçasıPark yatak 70*130 da oğlum 6 yaşına kadar filan yattı ama tahta da bilmiyorum. Parkta sert yan yok ya her yer yumşak çarpacak kafasını vuracak bir yer olmuyor.
Geçmiş olsun. Rahatsız olursan doktorunu bilgilendir. Onun söyledikleri doğrultuda hareket edersin.sudem34 şeker cıkmadı bende.
Kızlar Tetkiklere baktım.. Ama bosluk larim agrıo böbrek eGFR değeri yuksek ve Eritrosit pozitif cıkmıs lavabodan sonra kızlar en az 10dk sancı girio doktora konusamadım pazartesiye kaldı. Mesanem dolu gibi o acıyı tasvir için yazıyorum halbuki bişey yok. Önceleri onemsemıodum ben bununla son zamanlar ugrasıyorum. Şikayet etmim dedim çok sona gelmedikçe şikayetlenmem. Ne yatabiliyorum nede Baska bişey, akşama kadar lavaboya git gel 10 kere gidiyorum en az.
Adem Güneş Hollanda da yaşayıp çok araştırma yapan iyi bir pedagog çok fazla yayını var. Özellikle güvenli bağlanma üzerine filan.iste digerleri daha cok olumsuz yorum vardi bir tane okuyacaktim bu olsun artik Adem Güneş var da onu da bilemiyorum
Hadi gözün aydın maşallahKızlar bugün Emsey Hosbitaldeki Ayrıntılı Ultrason Muaynem Allah’a şükür çok güzel geçti . Doktorumun yanından yüzümüz gülerek çıkmayı başardık . Allah’a hepimize güzel haberler almayı nasip etsin
Muayene sürecime gelecek olursak ben sabah kahvaltı yaparak gittim . Türk kahvemide evden çıkmadan içtim. Benim kız hastane yolunda uyandı ve çok hareketlendi . Doktorumuz Oya Pekindi bizi ultrason odasında karşıladı . Orta yaşlı ve çok deneyimli güler yüzlü bir bayandıRutin kan grubu ve gebelik geçmişi sürecimi sordu muayeneye başladık . Benim kız uyanık ve poz vermeye meraklı olduğu için adım adım ilerledik . Allah’a şükür herşey yolunda gitti . Her ölçümde bir taraftan bilgi verdi aşama aşama hangi doku ve organları incelediğini ve ne araştırdığını söyledi . Benim ayrı ayır sorular sormama gerek hiç kalmadı . Tepeden tırnağa her organını inceledi toplam 25 dk civarı sürdü muayene ama dolu dolu ve tatmin edici geçti . Ben hep kendimi 40 dk ile şartlandırmıştım hatta kısa sürecek olursa tepki veririm diye düşünüyordum ama muayene çok detaylı ve aydınlatıcıydı . Benim şansıma problem görmemesi ve kızımın uyanık olması sebebi ile her ölçümü tek seferde nokta atışı ölçe bilmesinden dolayı 40 dk verim hissettim.
Bu hafta gruptaki şansızlık ve arkadaşların yaşadığı ani açıklıklardan dolayı alttan muayene etmek isteyip istemediğini sordum genel olarak şuan bir şüphe yada sıkıntı hissetmediğini ve rahim ultrasonun kendisi için yeterli olduğunu söyledi . Gözüme çarpan bir süreç olsaydı alttan muayene yapacaktım dedi
Ayrıntılı Ultrason için doktor arayışında olan varsa Oya Pekin hanımın ilgisi ve deneyiminden biz çok memnun kaldık . Tavsiye ederim
Bende şu an 70*110 veya 70*120 alacağım.Ben 70*110 bakıyorum açıkçası
Birkaç yıl içinde odasına kendi yatağına geçer diye düşünerek ilk aylar yatak odasında olacağı için büyük ölçülerde odada yer kaplamasın istiyorum
Yatak önemli en azından uzun süre kullanırız hem rahatı iyi olurBen de baktım cidden özellikleri çok iyiymişfiyatı da latekse göre çok iyi gece gece yine borç batağına düştük
Cidden öyleYatak önemli en azından uzun süre kullanırız hem rahatı iyi oluryapacak bir şey yok rızkıyla gelir derler
Batmak üzereyiz ama devamCidden öylealıştım artık maaşımı kredi kartına yatırıp tekrar Kredi Karti ile devam etmeye
Batmak üzereyiz ama devam
Aldın mı yatağı?neyse ki Taksitli bir şey alınca sanki onu taksit tutarı kadar almış gibi hissediyorum ama güzel batıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?