2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aldın mı yatağı?
Hızlı karar veriyorsun
12 gündür yatak bakıyorum yükseklik yay sistemi bambu oranı derken karar veremedim bir de bu yatağın çok benzerine almilada bakmıştık 5400 demişti o zaman da beğenmiştim

12 gündür yatak bakıyorum yükseklik yay sistemi bambu oranı derken karar veremedim bir de bu yatağın çok benzerine almilada bakmıştık 5400 demişti o zaman da beğenmiştim
İkinizin bebesi de güzel günlerde kullansın.
G Gzm-26

Ya ben yorumlarda bir tane kötü yorum olsa ürüne aceba ile bakıyorum.
Sonra hiç yorum olmasa bu sefer de firma yorumları mı siliyor diyorum

Sonra bişey alamıyorum.

Kızlar bu normal bir şey midir bilmiyorum ama kilo artışım normal değil. İki gündür birden artıyor. Dün 53.75 i görünce şaşırdım, bugün 54.5

Kızlar bu normal bir şey midir bilmiyorum ama kilo artışım normal değil. İki gündür birden artıyor. Dün 53.75 i görünce şaşırdım, bugün 54.5
Benim de ani artislar yasadigim haftalar oldu. Ödem ya da wc ye cikis performansi cok etkiliyor. Ama benim genelde bir sonraki hafta az artarak dengeledi hep. Gunluk degisimlerden cok pazardan pazara degisimleri not ediyorum ben. 1 hafta 1 kg ise, diger hafta 500 gr oluyor mesela. Ortalama 750 de normal benim icin ( normalde zayifim ve bebeklerin atak haftalarina geldik)

Geçen pazar 53.25 mişim şimdi baktım. 1 kg 250 gram almış görünüyorum

sudem34 amnıo sıvısı fazla dendi sınır 235 benimkisi 245 250 cıkmıs. Cranbery dedıgın nedır pazartesi görüşebilirim doktorla.

Rahatlattımı hamılelere uygun sanırım. Hocaya sorayım olmazsa. 2 hafta once maonurol yazmıstı eczanede yoktu muadili Urocare sanırım onu 1 kez kullandım hafif rahatladım bu bende bir süredir var hamılelik sanıodum olur dedı yakınlarım ama gecmıo bosluk larim agrıo klasik aynı ağrı.

Gözünaydon canım
Ben de kendi doktoruma sordum bu muayenede rahim ağzı uzunluğınu hep buradan okuduğum için ve doktorlar hem ölçüp hem de baya ayrıntılı bilgi verdikleri için bi merak ettim benimki hiç öyle bişey söylemiyor çünkü ankaranın da en iyi perinayologlarından biri Özgür deren. Normal takibimi de o yapıyor. Hani adamın zaten alanı. Neyse sordum şöyle bi baktı ultrasonda “öyle bi problemimiz yok” dedi. “Biz bu rahimi denedik daha önce sana 39. Haftaya kadar oğlunu taşıdı mı ? Taşıdı. “ dedi beni öyle rahatlattı ne ölçüm ne rakam söyledi

Geçmiş olsun, idrar yolu enfeksiyonu belli çoğumuz muzdaripiz bundan… bana da doktorum monurol tek seferlik ve 5 günlük antibiyotik vermişti hafifledi ama
Komple
Geçmedi.. şimdide cranberry ocean önerdi 3 gündür onu kullanıyorum her gün sabah bir tane… o sadece takviye, ilaç değil bir de bol
Su 2,5-3,5 litre arası içiyorum en az..

Cranberry burada turna yemişi olarak geçiyor onun ekstratı bitkisel bir besin takviyesi çeşitli markaların var idrar yollarını koruyormuş. Trendyolda bile birçok markanın satılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…