- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.081
12 gündür yatak bakıyorumAldın mı yatağı?
Hızlı karar veriyorsun
İkinizin bebesi de güzel günlerde kullansın.12 gündür yatak bakıyorumyükseklik yay sistemi bambu oranı derken karar veremedim bir de bu yatağın çok benzerine almilada bakmıştık 5400 demişti o zaman da beğenmiştim
Onu ben dedim dünDile kolay 5 ay olmus, esım gecen bunun daha lohusalıgı var de mı dıyordu
Benim de ani artislar yasadigim haftalar oldu. Ödem ya da wc ye cikis performansi cok etkiliyor. Ama benim genelde bir sonraki hafta az artarak dengeledi hep. Gunluk degisimlerden cok pazardan pazara degisimleri not ediyorum ben. 1 hafta 1 kg ise, diger hafta 500 gr oluyor mesela. Ortalama 750 de normal benim icin ( normalde zayifim ve bebeklerin atak haftalarina geldik)Kızlar bu normal bir şey midir bilmiyorum ama kilo artışım normal değil. İki gündür birden artıyor. Dün 53.75 i görünce şaşırdım, bugün 54.5
Geçen pazar 53.25 mişim şimdi baktım. 1 kg 250 gram almış görünüyorumBenim de ani artislar yasadigim haftalar oldu. Ödem ya da wc ye cikis performansi cok etkiliyor. Ama benim genelde bir sonraki hafta az artarak dengeledi hep. Gunluk degisimlerden cok pazardan pazara degisimleri not ediyorum ben. 1 hafta 1 kg ise, diger hafta 500 gr oluyor mesela. Ortalama 750 de normal benim icin ( normalde zayifim ve bebeklerin atak haftalarina geldik)
Ben dusunmuyorumKızlar bu arada isimli hastane çıkışı yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Ben de düşünmüyordum sonra ya fotoğraf çekimine karar verirsem dedim öyle bir kafam karıştıBen dusunmuyorum
Rahatlattımı hamılelere uygun sanırım. Hocaya sorayım olmazsa. 2 hafta once maonurol yazmıstı eczanede yoktu muadili Urocare sanırım onu 1 kez kullandım hafif rahatladım bu bende bir süredir var hamılelik sanıodum olur dedı yakınlarım ama gecmıo bosluk larim agrıo klasik aynı ağrı.Canım muhtemelen idrar yolu enfeksiyonun var ama ne derecede olduğunu doktorun bilir. Benim de kronikleşen bir idrar yolu enfeksiyonum var bazen çoğalıp azalıyor az olduğu zaman doktorum monurol vermişti o reçetesiz satılıyor toz bir ilaç gece yatmadan içip sabaha kadar hiç tuvaletini yapmıyorsun mesanende bekliyor. Biraz da olsa rahatlatıyor. Bugün gittiğimde tekrar sordum cranberry besin takviyesi önerdi bana o idrar yolunda enfeksiyon olmasını engelliyormuş. Onu alıp kullanmaya başladım şimdi.
Gereksız masraf gıbı gelıyor banaBen de düşünmüyordum sonra ya fotoğraf çekimine karar verirsem dedim öyle bir kafam karıştı
Gözünaydon canımKızlar bugün Emsey Hosbitaldeki Ayrıntılı Ultrason Muaynem Allah’a şükür çok güzel geçti . Doktorumun yanından yüzümüz gülerek çıkmayı başardık . Allah’a hepimize güzel haberler almayı nasip etsin
Muayene sürecime gelecek olursak ben sabah kahvaltı yaparak gittim . Türk kahvemide evden çıkmadan içtim. Benim kız hastane yolunda uyandı ve çok hareketlendi . Doktorumuz Oya Pekindi bizi ultrason odasında karşıladı . Orta yaşlı ve çok deneyimli güler yüzlü bir bayandıRutin kan grubu ve gebelik geçmişi sürecimi sordu muayeneye başladık . Benim kız uyanık ve poz vermeye meraklı olduğu için adım adım ilerledik . Allah’a şükür herşey yolunda gitti . Her ölçümde bir taraftan bilgi verdi aşama aşama hangi doku ve organları incelediğini ve ne araştırdığını söyledi . Benim ayrı ayır sorular sormama gerek hiç kalmadı . Tepeden tırnağa her organını inceledi toplam 25 dk civarı sürdü muayene ama dolu dolu ve tatmin edici geçti . Ben hep kendimi 40 dk ile şartlandırmıştım hatta kısa sürecek olursa tepki veririm diye düşünüyordum ama muayene çok detaylı ve aydınlatıcıydı . Benim şansıma problem görmemesi ve kızımın uyanık olması sebebi ile her ölçümü tek seferde nokta atışı ölçe bilmesinden dolayı 40 dk verim hissettim.
Bu hafta gruptaki şansızlık ve arkadaşların yaşadığı ani açıklıklardan dolayı alttan muayene etmek isteyip istemediğini sordum genel olarak şuan bir şüphe yada sıkıntı hissetmediğini ve rahim ultrasonun kendisi için yeterli olduğunu söyledi . Gözüme çarpan bir süreç olsaydı alttan muayene yapacaktım dedi
Ayrıntılı Ultrason için doktor arayışında olan varsa Oya Pekin hanımın ilgisi ve deneyiminden biz çok memnun kaldık . Tavsiye ederim
Onun yerine beğendiğim bir hastane çıkışı daha alayımGereksız masraf gıbı gelıyor bana
Geçmiş olsun, idrar yolu enfeksiyonu belliRahatlattımı hamılelere uygun sanırım. Hocaya sorayım olmazsa. 2 hafta once maonurol yazmıstı eczanede yoktu muadili Urocare sanırım onu 1 kez kullandım hafif rahatladım bu bende bir süredir var hamılelik sanıodum olur dedı yakınlarım ama gecmıo bosluk larim agrıo klasik aynı ağrı.
Ne olduğunu bilmiyorum henüzKızlar bu arada isimli hastane çıkışı yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Cranberry burada turna yemişi olarak geçiyor onun ekstratı bitkisel bir besin takviyesi çeşitli markaların var idrar yollarını koruyormuş. Trendyolda bile birçok markanın satılıyor.Rahatlattımı hamılelere uygun sanırım. Hocaya sorayım olmazsa. 2 hafta once maonurol yazmıstı eczanede yoktu muadili Urocare sanırım onu 1 kez kullandım hafif rahatladım bu bende bir süredir var hamılelik sanıodum olur dedı yakınlarım ama gecmıo bosluk larim agrıo klasik aynı ağrı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?