- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.101
Aynen, ben yenıdogan cekımı yaptırmak ıstıyorum, onların da kendı kıyafetlerı oluyor, cok tatlı oluyorlar fistolu şapkalar falanOnun yerine beğendiğim bir hastane çıkışı daha alayımzaten isimliler çok çirkin bence hep dantelli boğucu modeller bulamadım güzel
Fetal dna yaptirdim. Onu gotursem yeterli olur sanirimDoktorum bugün bana sordu
Ben 2 li yaptırmadığımı söyledim
Hemşire rapora diğer tahliller yoktu şeklinde not düşmüş
Sen yanında götür eğerki ölçüm yaptırdıysan
Yanında götürmeye gerek bile yok benim detaylı ultrason yapan doktorum 2 li 3 lü test yapıldı mı sonuç ne çıktı doktorun sonucu onayladı mi dedi evet dedim ama kağıtları getirmedim dedim önemli değil bu bilgi yeterli demiştiFetal dna yaptirdim. Onu gotursem yeterli olur sanirim
Ben bayadir araştırıyorum cnm sonuç olarak şöyle bir kanıya vardır abc desing gerckten güzel ama ne yazikki maddi olarak çok fazla prego gidip baktın mı bilmiyorum katlanması ağırlığı fln baya fazla Chicco tek elle katlanabiliyor ama dediğin gibi puset uyumlu değil ilk üç ay kullanımı uygun olmayabilir ama genelde bakıyorum travel sistem alan herkes sonra baston tipine kolay katlanıp birde yer kaplamasına dikkat etmiş ve değiştirmiş ikinci elden satmış iki bebek bide araba kullanım kolaylığı olmazsa esimede banada zulüm olucak kış bebekleri heleki bn erzurumdayim hastane dışı pek ilk üç ay dışarı çıkmayız diye Chicco ohlala twin e karar verdim@saskito ve diğer ikiz anneleri bebek arabasına karar verebildiniz mi bayadır araştırıyorum ama hala karar veremedim ya gördüklerim yeni doğana uygun değil, ya ön puset tam yatmıyor, ya bebeklerden birinin oturduğu kısım aşırı aşağıda sepetle aynı hizada nerdeyse. Bebeklerin aynı hizada olduğu iki model var sadece onlarında fiyatı aşırı pahalı ya abc desing biri diğeride peg prego. Ben bu bebek arabasını bu gidişle alamıcam gibi hissediyorum artık ya
Kız söyleyenler haklı olmasın dhehehAyyy ben soğuk su içince hemen midem üşütüyor bi kötü oluyorum önceden hiç olmazdı dondurma bile yiyemez oldum resmen
Chicco ya bende baktım canım ama yan yana olanlar market raflarından bile geçmez gibi geliyor bana ya yada dar bir asansöre dediğin gibi koyamam. Acaba bendemi ayrı ayrı alıp aparat ile birleştirmeyimi denesemBen sanirim ayri ayri 2 tane kabin boy alacagim, ayrica aparatlar satiliyor ikisini birbirine baglamak icin. Dedigin gibi anneye donmuyor cogu kabin model. Oyle bir eksisi var.
Ama kucukken cok kullanmam diye dusunuyorum. Kış olacak. Zaten tek basima oyle avm fln dolasacak biri degilim. En fazla hava almak icin evden parka giderim.
Ayri ayri almayi isteme sebebim önlü arkali da olsa yan yana da olsa ikiz arabalari ne bizim evdeki asansore sığıyor ne de yazliktaki yaya yoluna. Zaten esim de evden calisiyor. Parka gidecegim zaman bebekleri birer birer asansore koyup indiririz. Ben asagida birlestirir giderim nereye gideceksem.
Arabada az yer kaplasin diye kabin dedik. Aklimda pierre cardin vovo var.
Ikiz arabasi alacak olsam chicco ohlala 2 alirdim. Ama asansore sığmıyor dedigim gibi
Hiç bir arabayı canlıda görme fırsatım olmadı canım. Resmen bulunmaz nimetler hiç bir mağazada daha ikiz arabasına denk gelemedim. Chicco benimde baktığım bebek arabalarından biriydi ama işte yan yana olması dar alanlardan geçemez düşüncesi, çocukları göreceğimiz gözetleme penceresi bile yok mesela bunlar benim için olumsuz şeyler oldu ya. Özellikle çocukları görmek benim için önemliBen bayadir araştırıyorum cnm sonuç olarak şöyle bir kanıya vardır abc desing gerckten güzel ama ne yazikki maddi olarak çok fazla prego gidip baktın mı bilmiyorum katlanması ağırlığı fln baya fazla Chicco tek elle katlanabiliyor ama dediğin gibi puset uyumlu değil ilk üç ay kullanımı uygun olmayabilir ama genelde bakıyorum travel sistem alan herkes sonra baston tipine kolay katlanıp birde yer kaplamasına dikkat etmiş ve değiştirmiş ikinci elden satmış iki bebek bide araba kullanım kolaylığı olmazsa esimede banada zulüm olucak kış bebekleri heleki bn erzurumdayim hastane dışı pek ilk üç ay dışarı çıkmayız diye Chicco ohlala twin e karar verdim
Canım bende 70*120 park yatak buldum onu alacam da içine yatak bakıyorum 5 cm var hep bizimki de kış bebesi olacak bu 5 cmlik yerine ne almamız lazım ya da yeterli olur muBende şu an 70*110 veya 70*120 alacağım.
Alırken ona uygun yatak nevresim her şeye bakmak lazım aslında.
Ben geç oda yaptım. Kendi zevkine göre aldı. O yüzden uzun kullandım. Odasını ayırdım ama oda takımını sonra aldım. Beşik hakkını fazlasıyla verdi işimiz bitince direk çöpe attık
İkiz bebekleri olan bir arkadaşım ilk 9 ay doona kullandı memnun kaldı. Şimdi baston bebek arabası alacak ikisine de. İki ayrı arabayla daha rahat olduğunu söyledi ama tabii tek başınıza çıkacaksanız bebeklerle ikili arabayı sürebilirsiniz ancak tek kişi@saskito ve diğer ikiz anneleri bebek arabasına karar verebildiniz mi bayadır araştırıyorum ama hala karar veremedim ya gördüklerim yeni doğana uygun değil, ya ön puset tam yatmıyor, ya bebeklerden birinin oturduğu kısım aşırı aşağıda sepetle aynı hizada nerdeyse. Bebeklerin aynı hizada olduğu iki model var sadece onlarında fiyatı aşırı pahalı ya abc desing biri diğeride peg prego. Ben bu bebek arabasını bu gidişle alamıcam gibi hissediyorum artık ya
Fetal dna yaptirdim. Onu gotursem yeterli olur sanirim
10 cmler çok yüksek oluyor yatağın içinde çocuk çok yukarıda kalıyor ben o yüzden 5cm almistim yine Yataş twinsler mesela 2 yüzlü kullanılabiliyor onu 0 2 arkası 2 6 yaş ama 10 cm beni çok rahatsiz etmez diyorsan bakabilirsin canımCanım bende 70*120 park yatak buldum onu alacam da içine yatak bakıyorum 5 cm var hep bizimki de kış bebesi olacak bu 5 cmlik yerine ne almamız lazım ya da yeterli olur mu
5 cmlik düşündüm de bebek üşür mu acaba alttan onu düşünüyorum bir yandan10 cmler çok yüksek oluyor yatağın içinde çocuk çok yukarıda kalıyor ben o yüzden 5cm almistim yine Yataş twinsler mesela 2 yüzlü kullanılabiliyor onu 0 2 arkası 2 6 yaş ama 10 cm beni çok rahatsiz etmez diyorsan bakabilirsin canım
Ben şuan odayı boyatma hazırlığındayım 1 dolap 1 de şifonyer bakacağım + park yatak yatak ilk dönem hep yatak odasında olacağı için ne kadar portatif ve büyük ebatlarda hantal olmaması benim için birinci öncelikBende şu an 70*110 veya 70*120 alacağım.
Alırken ona uygun yatak nevresim her şeye bakmak lazım aslında.
Ben geç oda yaptım. Kendi zevkine göre aldı. O yüzden uzun kullandım. Odasını ayırdım ama oda takımını sonra aldım. Beşik hakkını fazlasıyla verdi işimiz bitince direk çöpe attık
Doona maalesef fiyat olarak çok yüksek 40 bin tl . Bebek arabası için bu kadar yüksek bir bütçe vermek istemiyorum ben ya. Ama iki ayrı araba fikrini çok araştırmıyordum birazda buna yöneleyimİkiz bebekleri olan bir arkadaşım ilk 9 ay doona kullandı memnun kaldı. Şimdi baston bebek arabası alacak ikisine de. İki ayrı arabayla daha rahat olduğunu söyledi ama tabii tek başınıza çıkacaksanız bebeklerle ikili arabayı sürebilirsiniz ancak tek kişi
Üşümez canım sanmıyorum5 cmlik düşündüm de bebek üşür mu acaba alttan onu düşünüyorum bir yandan
Ben de park yatak olduğu için dolap ve sifonyer alsam yeter diye düşündüm ama takımlara bakınca içinden yatağı çıkarınca yatak 1000 2000 lira gibi bir şeye tekabül ediyor gibi oluyorduBen şuan odayı boyatma hazırlığındayım 1 dolap 1 de şifonyer bakacağım + park yatak yatak ilk dönem hep yatak odasında olacağı için ne kadar portatif ve büyük ebatlarda hantal olmaması benim için birinci öncelik
Bide o ikilem var biz daha eşya bakmaya başlamadıkBen de park yatak olduğu için dolap ve sifonyer alsam yeter diye düşündüm ama takımlara bakınca içinden yatağı çıkarınca yatak 1000 2000 lira gibi bir şeye tekabül ediyor gibi oluyordu
Suyu bol iç enfeksiyondan kurtul canım.sudem34 amnıo sıvısı fazla dendi sınır 235 benimkisi 245 250 cıkmıs. Cranbery dedıgın nedır pazartesi görüşebilirim doktorla.
İlk 6 ay yukarda yatacak ya zaten . Büyük yatak alt rafa inince alt katta lazım olurCanım bende 70*120 park yatak buldum onu alacam da içine yatak bakıyorum 5 cm var hep bizimki de kış bebesi olacak bu 5 cmlik yerine ne almamız lazım ya da yeterli olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?