2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Onun yerine beğendiğim bir hastane çıkışı daha alayım zaten isimliler çok çirkin bence hep dantelli boğucu modeller bulamadım güzel
Aynen, ben yenıdogan cekımı yaptırmak ıstıyorum, onların da kendı kıyafetlerı oluyor, cok tatlı oluyorlar fistolu şapkalar falan

Fetal dna yaptirdim. Onu gotursem yeterli olur sanirim
Yanında götürmeye gerek bile yok benim detaylı ultrason yapan doktorum 2 li 3 lü test yapıldı mı sonuç ne çıktı doktorun sonucu onayladı mi dedi evet dedim ama kağıtları getirmedim dedim önemli değil bu bilgi yeterli demişti

Ben bayadir araştırıyorum cnm sonuç olarak şöyle bir kanıya vardır abc desing gerckten güzel ama ne yazikki maddi olarak çok fazla prego gidip baktın mı bilmiyorum katlanması ağırlığı fln baya fazla Chicco tek elle katlanabiliyor ama dediğin gibi puset uyumlu değil ilk üç ay kullanımı uygun olmayabilir ama genelde bakıyorum travel sistem alan herkes sonra baston tipine kolay katlanıp birde yer kaplamasına dikkat etmiş ve değiştirmiş ikinci elden satmış iki bebek bide araba kullanım kolaylığı olmazsa esimede banada zulüm olucak kış bebekleri heleki bn erzurumdayim hastane dışı pek ilk üç ay dışarı çıkmayız diye Chicco ohlala twin e karar verdim

Kızlar bu anniş bizim junodan kullanıyor bakın bi

Chicco ya bende baktım canım ama yan yana olanlar market raflarından bile geçmez gibi geliyor bana ya yada dar bir asansöre dediğin gibi koyamam. Acaba bendemi ayrı ayrı alıp aparat ile birleştirmeyimi denesem gerçekten bebek arabası konusu en çok zorlandığım konu oldu ya

Hiç bir arabayı canlıda görme fırsatım olmadı canım. Resmen bulunmaz nimetler hiç bir mağazada daha ikiz arabasına denk gelemedim. Chicco benimde baktığım bebek arabalarından biriydi ama işte yan yana olması dar alanlardan geçemez düşüncesi, çocukları göreceğimiz gözetleme penceresi bile yok mesela bunlar benim için olumsuz şeyler oldu ya. Özellikle çocukları görmek benim için önemli

Canım bende 70*120 park yatak buldum onu alacam da içine yatak bakıyorum 5 cm var hep bizimki de kış bebesi olacak bu 5 cmlik yerine ne almamız lazım ya da yeterli olur mu

İkiz bebekleri olan bir arkadaşım ilk 9 ay doona kullandı memnun kaldı. Şimdi baston bebek arabası alacak ikisine de. İki ayrı arabayla daha rahat olduğunu söyledi ama tabii tek başınıza çıkacaksanız bebeklerle ikili arabayı sürebilirsiniz ancak tek kişi

Canım bende 70*120 park yatak buldum onu alacam da içine yatak bakıyorum 5 cm var hep bizimki de kış bebesi olacak bu 5 cmlik yerine ne almamız lazım ya da yeterli olur mu
10 cmler çok yüksek oluyor yatağın içinde çocuk çok yukarıda kalıyor ben o yüzden 5cm almistim yine Yataş twinsler mesela 2 yüzlü kullanılabiliyor onu 0 2 arkası 2 6 yaş ama 10 cm beni çok rahatsiz etmez diyorsan bakabilirsin canım

5 cmlik düşündüm de bebek üşür mu acaba alttan onu düşünüyorum bir yandan

Ben şuan odayı boyatma hazırlığındayım 1 dolap 1 de şifonyer bakacağım + park yatak yatak ilk dönem hep yatak odasında olacağı için ne kadar portatif ve büyük ebatlarda hantal olmaması benim için birinci öncelik

Doona maalesef fiyat olarak çok yüksek 40 bin tl . Bebek arabası için bu kadar yüksek bir bütçe vermek istemiyorum ben ya. Ama iki ayrı araba fikrini çok araştırmıyordum birazda buna yöneleyim

Ben de park yatak olduğu için dolap ve sifonyer alsam yeter diye düşündüm ama takımlara bakınca içinden yatağı çıkarınca yatak 1000 2000 lira gibi bir şeye tekabül ediyor gibi oluyordu

Ben de park yatak olduğu için dolap ve sifonyer alsam yeter diye düşündüm ama takımlara bakınca içinden yatağı çıkarınca yatak 1000 2000 lira gibi bir şeye tekabül ediyor gibi oluyordu
Bide o ikilem var biz daha eşya bakmaya başlamadık
Eşim biraz üşengeç heralde doğunca bebeğe kendi seçtirecek ihtiyaçlarını benimde aklıma takım alırsak daha uygun olur diye geliyor ama henüz mobilya bakmadığım için kestiremiyorum

sudem34 amnıo sıvısı fazla dendi sınır 235 benimkisi 245 250 cıkmıs. Cranbery dedıgın nedır pazartesi görüşebilirim doktorla.
Suyu bol iç enfeksiyondan kurtul canım.
İlk 6 ay yukarda yatacak ya zaten . Büyük yatak alt rafa inince alt katta lazım olur
Park yatağın içinde sert bir zeminli katlamalı bir şey var. Üşümez bence. Bana yeğenim de yine yatak verecek. Elele alırsam ondan da yatak çıkıyor bakıcam hepsine.

Ama oğlumda alt kata inince büyük yatak almıştım sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…