2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Onun yerine beğendiğim bir hastane çıkışı daha alayım zaten isimliler çok çirkin bence hep dantelli boğucu modeller bulamadım güzel
Bazı e bebek mağazalarında baskı yapıyorlar götürüyorsun seçtiğin şeyleri model renk istediğin gibi basıyorlar ve çok da uygun

Bende Elele alacam da bunun içinde yatak yok

Öğreniyorsun canım benim de ilk bebek herkes hastane çıkışı diyordu neyki derken öğrendim

kızla bi araba keşfettim hafta içi mağazasına gidip bakıcam eğer malzemesi felanda kaliteliyse bunu almayı düşünüyorum gözetleme penceresi var. İlk zamanlar içinde anakucağı ile kullanım imkanı var. Eğer isterseniz baktıktan sonra sizede haber verebilirim S saskito A Allmala

Son düzenleme:
Kendi sitesi güvenli midir acaba hiç alışveriş yapan oldu mu . Evet baktım var
Evet canım ben park yatağı kendi sitesinden aldım. Tek sorun Aras kargoyla çalışıyorlar ve güvenliğe bırakıp gitmiş kargoyu kendimiz çıkarmak zorunda kaldık. Firma belli bir ebatın üstündekini kurye taşımak zorunda değil diyor böyle kuralları varmış.

Evet canım 30 kilo üstü ama o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…