- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.121
Bide o ikilem var biz daha eşya bakmaya başlamadık
Eşim biraz üşengeç heralde doğunca bebeğe kendi seçtirecek ihtiyaçlarınıbenimde aklıma takım alırsak daha uygun olur diye geliyor ama henüz mobilya bakmadığım için kestiremiyorum
Bazı e bebek mağazalarında baskı yapıyorlar götürüyorsun seçtiğin şeyleri model renk istediğin gibi basıyorlar ve çok da uygunOnun yerine beğendiğim bir hastane çıkışı daha alayımzaten isimliler çok çirkin bence hep dantelli boğucu modeller bulamadım güzel
İsimli hastahane çıkışı denilen şeyinCinsiyetinin miisim mi
Bende Elele alacam da bunun içinde yatak yokSuyu bol iç enfeksiyondan kurtul canım.
İlk 6 ay yukarda yatacak ya zaten . Büyük yatak alt rafa inince alt katta lazım olur
Park yatağın içinde sert bir zeminli katlamalı bir şey var. Üşümez bence. Bana yeğenim de yine yatak verecek. Elele alırsam ondan da yatak çıkıyor bakıcam hepsine.
Ama oğlumda alt kata inince büyük yatak almıştım sanki.
Bence her zaman haklılarKız söyleyenler haklı olmasın dheheh
Kendi sitesindekinde oluyor Bir tekBende Elele alacam da bunun içinde yatak yok
Mağazadan alınca mı yapıyorlar peki?Bazı e bebek mağazalarında baskı yapıyorlar götürüyorsun seçtiğin şeyleri model renk istediğin gibi basıyorlar ve çok da uygun
Öğreniyorsun canımİsimli hastahane çıkışı denilen şeyinilk çocuk aşırı yabancıyım böyle şeylere ilk okuyunca hastahanede ikram edilen şeyler diye düşündüm sonra çanta falan neyse sayende yeni bir bilgi edindim sağol canım
Kendi sitesi güvenli midir acaba hiç alışveriş yapan oldu mu . Evet baktım varKendi sitesindekinde oluyor Bir tek
Ben oradan aldım hemen yolladılarKendi sitesi güvenli midir acaba hiç alışveriş yapan oldu mu . Evet baktım var
Başka yerden de alsan yapıyorlar Haziran'da 10 tlydi sanırım baskı ama her e bebekte yok diye biliyorumMağazadan alınca mı yapıyorlar peki?
Elele Almonte Oyun Parkı Park Yatak XL 70x120 cm Gri - Elele Baby şu site değil miBen oradan aldım hemen yolladılar
Evet canım ben park yatağı kendi sitesinden aldım. Tek sorun Aras kargoyla çalışıyorlar ve güvenliğe bırakıp gitmiş kargoyu kendimiz çıkarmak zorunda kaldık. Firma belli bir ebatın üstündekini kurye taşımak zorunda değil diyor böyle kuralları varmış.Kendi sitesi güvenli midir acaba hiç alışveriş yapan oldu mu . Evet baktım var
Evet canım 30 kilo üstü ama oEvet canım ben park yatağı kendi sitesinden aldım. Tek sorun Aras kargoyla çalışıyorlar ve güvenliğe bırakıp gitmiş kargoyu kendimiz çıkarmak zorunda kaldık. Firma belli bir ebatın üstündekini kurye taşımak zorunda değil diyor böyle kuralları varmış.
Kilo olarak söylemediler ebat olaraktı ama unuttum şu an. Bebek arabası kadar bile ağırlığı yoktu şaşırdım çıkarmamasına, canları nasıl isterse işteEvet canım 30 kilo üstü ama o
Herşeye bahane buluyorlar işte canım . Elele Almonte Oyun Parkı Park Yatak XL 70x120 cm Gri - Elele Baby site şu değil miKilo olarak söylemediler ebat olaraktı ama unuttum şu an. Bebek arabası kadar bile ağırlığı yoktu şaşırdım çıkarmamasına, canları nasıl isterse işte
Evet canımHerşeye bahane buluyorlar işte canım . Elele Almonte Oyun Parkı Park Yatak XL 70x120 cm Gri - Elele Baby site şu değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?