- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.209
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.141
Önemli değil canımTeşekkür ederim söylemeseydiniz hb'den alacaktım ayrı olarak yatak parası verecektim ya
O da galiba 5 cm oluyor benim alacağım da 5 cmÖnemli değil canımama gelen yatak öyle çok iyi değil
Evet o da benim kafama takıldı, yatak alacak mıyız kullanacak mıyız onu bilemedimÖnemli değil canımama gelen yatak öyle çok iyi değil
Alt yatak için alınır muhtemelen bende pek bilemedimEvet o da benim kafama takıldı, yatak alacak mıyız kullanacak mıyız onu bilemedim
Sizin doğum hangi ay?İsimli hastahane çıkışı denilen şeyinilk çocuk aşırı yabancıyım böyle şeylere ilk okuyunca hastahanede ikram edilen şeyler diye düşündüm sonra çanta falan neyse sayende yeni bir bilgi edindim sağol canım
Biraz daha indirime girer mi diye bekleyeceğimBende Elele alacam da bunun içinde yatak yok
Ben İstanbulda değilim canımSizin doğum hangi ay?
Biraz daha indirime girer mi diye bekleyeceğimher şey zamlanırken ne kadar mantıklı bilmiyorum
Bahçelievler de mağazaları var.
Sen Anadolu yakasında mısın?
Yatağı nerden aldın?
Ben belki dona yı alırım oğlumda aparatları da çok kullanmadım alt açma duruyo dahadönenceyi kaldırdık oyuncak olarak ayılarda oynuyordu ilk zaman
Şu an civil mağaza vs bir çok yerde kanz Kraft tarzları da 2000-3000 aralığında zaten.
Kız dur beni de ikna etme şimdi ben inanıyorum her şey zamlanırken yüzde 30 indirime girecekBen İstanbulda değilim canımherşey her gün zamlaniyor bende öyle diyordum geçen 2 tane takım aldım alsam mı almasam mi diye düşünüyordum aldım baktım siparişten 1 kaç gün sonra zamlanmis
Hayırlı olsunAlt yatak için alınır muhtemelen bende pek bilemedimsonunda aldım kapıda kredi kartı ile ödeme
Yok canım almadım işte onu düşünüyorum sonra alt katı kullanınca lazım olur mu diyeKız dur beni de ikna etme şimdi ben inanıyorum her şey zamlanırken yüzde 30 indirime girecekgerçi fiyatı yükseltip yaparlar onu da yine aynıya gelebilir
Ekstra yatak aldın mı içine mağazanın göndereceğinden başka?
Büyüyecek ya alt kat da geniş ve düz oluyor bizim koca yatak vardı sırıtmıyordu gelince kur incele istersen öyle karar verYok canım almadım işte onu düşünüyorum sonra alt katı kullanınca lazım olur mu diyeyükseliyor ama
Muhtemelen alırız canım ben almasam bile eşim beğenmez ince yatağıBüyüyecek ya alt kat da geniş ve düz oluyor bizim koca yatak vardı sırıtmıyordu gelince kur incele istersen öyle karar ver
Biz psikopat gibi evi 26 derece yapma gafletinde bulunmuştuk hamam gibiydi gelen kan yer içinde kalıyordu sanırım siz de öyle olursunuzMuhtemelen alırız canım ben almasam bile eşim beğenmez ince yatağıbenden özenli yatak konusunda çocuk üşür diyor
Bunu eşimin yapacağından şüphem yokBiz psikopat gibi evi 26 derece yapma gafletinde bulunmuştuk hamam gibiydi gelen kan yer içinde kalıyordu sanırım siz de öyle olursunuz
Biz genelde aç kalmasın diye uyuyan öocuguu uyandırıp mama içiriyor dük
Çok psikopatça şeyler yapmışız ya
Biz karı koca iki manyakBunu eşimin yapacağından şüphem yok
Şuan ben nasıl olurum onu düşünemiyorumBiz karı koca iki manyakçocuk büyüdü de kurtuldu bizden
Canım her gün herşeye zam geliyor bugünle yarının fiyatı aynı olmuyor. Mesela bizim bebek düşüncemiz olduğu için ben bebek arabasını küçük hamam yatak var onu puset Filan bir kaç unisex sarı takımları daha bebişimiz olmadan almıştım şimdi diyorum iyi ki almışım 2 katı olmuşAyy herkes birseyler alma derdinde tatlı telaşlar biz daha bir çorap bile almadık 22 haftalığım.sizi böyle gördükçe bian telaş ediyorum geç mi kalıyorum diye ama oğlumda 7 ay dolana kadar tek bir zıbın bile almamıştık öncesinde bir dış gebelik iki düşüğüm olduğu için.şimdide yine aynı temkin oluşuyor bende istemsizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?