- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.161
Evet orası öyle her geçen gün herşey zamlanıyor malesefCanım her gün herşeye zam geliyor bugünle yarının fiyatı aynı olmuyor. Mesela bizim bebek düşüncemiz olduğu için ben bebek arabasını küçük hamam yatak var onu puset Filan bir kaç unisex sarı takımları daha bebişimiz olmadan almıştım şimdi diyorum iyi ki almışım 2 katı olmuş
Ben aldım canım ilk başlarda yatakta çok zaman geçiriyor ister istemezEvet o da benim kafama takıldı, yatak alacak mıyız kullanacak mıyız onu bilemedim
5li ise içinde zıbın yok diye biliyorum benimde 0-3 aylık 1 tane 11li 2 tane de 5li hastane çıkışı var ben 0-3 pek almadım hep 3-6-9-12 ay bakıyorum geneldeKızlar ben de aldığım şeyleri saydım da bi 6 tane 5li hastane çıkışı almışımne ara bu kadar almışım hiç anlayamadım. Artık 3/6 ay alayım diyorum kalanları. 6/9 da almıcam artık bebeğin durumuna göre o zaman alırım diyorım. 3/6 ay için kaç tane ne almam lazım? Bide 0/3 ay zıbın gerekli mi bu aldığım hastane çıkışı takımların içine giydirmeye
Bebeğin iri doğarsa çok giymeyebilir.Kızlar ben de aldığım şeyleri saydım da bi 6 tane 5li hastane çıkışı almışımne ara bu kadar almışım hiç anlayamadım. Artık 3/6 ay alayım diyorum kalanları. 6/9 da almıcam artık bebeğin durumuna göre o zaman alırım diyorım. 3/6 ay için kaç tane ne almam lazım? Bide 0/3 ay zıbın gerekli mi bu aldığım hastane çıkışı takımların içine giydirmeye
Ben de merak edıyorum bunu, benım ne var ne yok cıkarıp bakmam lazım, hastane cıkısı var ben de bolca, karman çorman önüme ne gelirse almısımKızlar ben de aldığım şeyleri saydım da bi 6 tane 5li hastane çıkışı almışımne ara bu kadar almışım hiç anlayamadım. Artık 3/6 ay alayım diyorum kalanları. 6/9 da almıcam artık bebeğin durumuna göre o zaman alırım diyorım. 3/6 ay için kaç tane ne almam lazım? Bide 0/3 ay zıbın gerekli mi bu aldığım hastane çıkışı takımların içine giydirmeye
Ben o işi bugün yaptım işte aldıklarımı da yazdım artık ona göre alayım diyeBen de merak edıyorum bunu, benım ne var ne yok cıkarıp bakmam lazım, hastane cıkısı var ben de bolca, karman çorman önüme ne gelirse almısım
O Zaman 0/3 ay için en az 4 5 tane uzun kollu zıbın almalıyım dimi . Bi o kadar da 3/6 ay5li ise içinde zıbın yok diye biliyorum benimde 0-3 aylık 1 tane 11li 2 tane de 5li hastane çıkışı var ben 0-3 pek almadım hep 3-6-9-12 ay bakıyorum genelde
Evet ama kurutma makinem yok annemde sık değiştirilir deyince almışım. Hediye gelir mi bilmiyorum akrabalarımız falan hep farklı şehirde yaşıyor o riske girmemBebeğin iri doğarsa çok giymeyebilir.
Hiç belli olmuyor bazen kalıplar öyle dar oluyor ki yıkayınca çekebilir.
Kurutma zaten küçültüyor çamaşırı.
Oğlumda ben bir kere zar zor giydirdiğim papyonlu mapyonlu kadife tulumlar vardı öylece küçüldü.
Hediye de çok geliyor genelde. Çevren yakınsa.
Bir de içinde bebek bezi de var.
İlk aydan sonra hızlı büyüyecek.
Hangi marka aldın hastane çıkışları?
Kumaşları filan güzel mi? Beyaz mı hep?
Aynen canım ben zıbın aldım 6 tane ama 3u 0-3 aylık 3u 9 aylık kısa kollu aldım zaten bebeğe battaniye örtülecek kıyafet de kalın giydirsek evde sıcaksa ilk aylar çok çabuk büyüyorlar zatenO Zaman 0/3 ay için en az 4 5 tane uzun kollu zıbın almalıyım dimi . Bi o kadar da 3/6 ay
O gün insatgramda bebek doğunca babaya veriyorlar ya doktorlar onun videolarını izliyorum bazı bebekler cidden büyük doğuyor doktor diyor ki kafasına şapka olmadıBebeğin iri doğarsa çok giymeyebilir.
Hiç belli olmuyor bazen kalıplar öyle dar oluyor ki yıkayınca çekebilir.
Kurutma zaten küçültüyor çamaşırı.
Oğlumda ben bir kere zar zor giydirdiğim papyonlu mapyonlu kadife tulumlar vardı öylece küçüldü.
Hediye de çok geliyor genelde. Çevren yakınsa.
Bir de içinde bebek bezi de var.
İlk aydan sonra hızlı büyüyecek.
Hangi marka aldın hastane çıkışları?
Kumaşları filan güzel mi? Beyaz mı hep?
Ben de aynı şekilde düşündüğümden huggymoon anne yanı aldım kibar bir yatak ve park yatak gibi oyun alanı da olabiliyor bir de kendi kendine sallanma özelliği var bana kullanışlı geldiBen şuan odayı boyatma hazırlığındayım 1 dolap 1 de şifonyer bakacağım + park yatak yatak ilk dönem hep yatak odasında olacağı için ne kadar portatif ve büyük ebatlarda hantal olmaması benim için birinci öncelik
Ay yenidoğan Alışverişi çok zor ciddenAynen canım ben zıbın aldım 6 tane ama 3u 0-3 aylık 3u 9 aylık kısa kollu aldım zaten bebeğe battaniye örtülecek kıyafet de kalın giydirsek evde sıcaksa ilk aylar çok çabuk büyüyorlar zaten
Neler aldın 0/3Ben 0-3 ay alacaklarımı bitirdim. Sadece bi tane hastane çıkışı alacağım isimli olandan. 3-6 ay olanları hem hediye gelir hemde sonra eşimle bebişle çıkar alırız inşallah. Ben hala yatak almadım. Tırnak makası, tarak, küvet tarzı şeyler almadım. Büyük şeyleri ablam verecek onun rahatlığı var üstümde. Bide anakucağı konusunda kararsızım. Sling almak istiyorum ama kullanamam diye korkuyorum. Bide kışın çıkarsak hep arabayla çıkarız ve kapalı mekanlra gideriz hep o yüzden kararsızım
Hadi ya çok tatlısınEvet ama kurutma makinem yok annemde sık değiştirilir deyince almışım. Hediye gelir mi bilmiyorum akrabalarımız falan hep farklı şehirde yaşıyor o riske girmemtulumda hiç almadım bacakları kasıyor falan diyenler olmuştu. Markalarda renkler de hep karışık kumaşları bence güzel ama çok aşırı anlamıyorum da ben. Çok güzel diye aldıklarımı annemin beğenmediği de oluyor
Yaa oğlum minikti ya hep hipp mama tombik yaptı onu ilk resimleri çok komik ve çok çirkinO gün insatgramda bebek doğunca babaya veriyorlar ya doktorlar onun videolarını izliyorum bazı bebekler cidden büyük doğuyor doktor diyor ki kafasına şapka olmadıalt ayaklı pijaması olmadı
Müslin bende almadım bence yeter ben 2 tane nohut battaniye, 1tane kalın battaniye aldım bir tane kendim kalın bu alize puffy ipiyle ördüm bir tane de hastane çıkışınin içinde var zatenAy yenidoğan Alışverişi çok zor ciddenbattaniyede 3 tane kalın aldım. 2 tanede ince kundak tarzı aldım. İnce daha alsam mı bilemedim. Müslin falan da hiç almadım ben niyeyse bi sevemedim onları
Arkadaşımın oğlu oldu kaşları çatık sinirli sinirli bakıyordu sürekliHadi ya çok tatlısınbenimde bu sefer uzak millet hediye gelmez ama daha bir tane zıbın almadım sadece 6 tane tulum aldım
Yaa oğlum minikti ya hep hipp mama tombik yaptı onu ilk resimleri çok komik ve çok çirkin3100 doğmuştu bazı fotolarda çok komik içinde kaybolmuş sonrası maşallah
Biraz karışık ama 10 tane tulum aldım. Hediye olarak hastane çıkışı gelmişti o var bi. Bi tane kayınvalidem aldı hastane çıkışı 10lu. Alt pijamq aldım sadece 5 tane. O kadar çok zıbın aldım ki anlatamam. Uzun kollu kısa kollu atlet gibi olan ince askılıNeler aldın 0/3
Ben de yapmalıyım en kısa zamandaBen o işi bugün yaptım işte aldıklarımı da yazdım artık ona göre alayım diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?