- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.181
Ben iki tane müslin parça kestirdim biri 170 cm eni biri 190 cm. Arkasına waffle kumaş aldım oda 2.20 olması lazım. Onları diktireceğim. Bir tane fiyatına 2 tane çıkmış olacak en az. Kalan parçalardan ağız bezi yaptıracağım , sırt bezi yaptıracağım. Eşimin annesi yada anneannesi dikecek. Bide puffy battaniyelerden ördürüyorum. Başka lazım mı sizce ? Bide kaynanamın aldığı hastane çıkışında kundak tarzı bişey var bide ben isimli yaptıracağımAy yenidoğan Alışverişi çok zor ciddenbattaniyede 3 tane kalın aldım. 2 tanede ince kundak tarzı aldım. İnce daha alsam mı bilemedim. Müslin falan da hiç almadım ben niyeyse bi sevemedim onları
Ay benimkide 17.hafta muayenesinde öyleymiş doktor çok ciddi dedi. Ama bana kuduruk gibi geldi. Oğlum karnımda da dünyada da sakindi bakalım bu nasıl olacakArkadaşımın oğlu oldu kaşları çatık sinirli sinirli bakıyordu sürekliistemsizce sürekli kaşlari çatık bir halde duruyordu
Doktorum da benimkine çok hareketli dedi bazen kudurunca kuduruyor durmuyorAy benimkide 17.hafta muayenesinde öyleymiş doktor çok ciddi dedi. Ama bana kuduruk gibi geldi. Oğlum karnımda da dünyada da sakindi bakalım bu nasıl olacak
Oyyy elbisesi bile var minnoşun sağlıkla gelsin inşallahBiraz karışık ama 10 tane tulum aldım. Hediye olarak hastane çıkışı gelmişti o var bi. Bi tane kayınvalidem aldı hastane çıkışı 10lu. Alt pijamq aldım sadece 5 tane. O kadar çok zıbın aldım ki anlatamam. Uzun kollu kısa kollu atlet gibi olan ince askılı
Hayırlısı valla öncelikle sağlıklı olsunDoktorum da benimkine çok hareketli dedi bazen kudurunca kuduruyor durmuyorbu da sakin olur inşallah
Hahaha ablam aldı onu. Mevlüt yaparsam giydir diye. Ablamın bebeği korona olmuştu ilk aylarında hep hastanede kaldı sonrada korktu büyüyene kadar çıkarmaya. Kendi içinde kaldı bana yap diyorOyyy elbisesi bile var minnoşun sağlıkla gelsin inşallah
Ben de çok tatlı külotlu çorap aldım 3 4 tane tavşanlı simli falan. Eşim seni azıcık tanıyorsam aynısından kendine de almak için aldın bunları diyorHahaha ablam aldı onu. Mevlüt yaparsam giydir diye. Ablamın bebeği korona olmuştu ilk aylarında hep hastanede kaldı sonrada korktu büyüyene kadar çıkarmaya. Kendi içinde kaldı bana yap diyor
En az alışverişe başlayan ben olabilirim şuan heraldeBen 0-3 ay alacaklarımı bitirdim. Sadece bi tane hastane çıkışı alacağım isimli olandan. 3-6 ay olanları hem hediye gelir hemde sonra eşimle bebişle çıkar alırız inşallah. Ben hala yatak almadım. Tırnak makası, tarak, küvet tarzı şeyler almadım. Büyük şeyleri ablam verecek onun rahatlığı var üstümde. Bide anakucağı konusunda kararsızım. Sling almak istiyorum ama kullanamam diye korkuyorum. Bide kışın çıkarsak hep arabayla çıkarız ve kapalı mekanlra gideriz hep o yüzden kararsızım
Ya süt sağım pompası Hepsiburada da yurtdışından geleni önermiş bir blogger. Bir çılgınlık yapıp onu mu alsam diyorumEn az alışverişe başlayan ben olabilirim şuan heralde
Geçen hafta küçük bir e-bebek turu yaptık
Şuan elimde Süt sağım pompası - Reflü yatağı - Bebek Telsizi - 2 Paket 1 Numara bez - 12-15 tanem 0-6 ay arası zıbınlar ve 3 tane yeni doğan zıbını var,
Herşeyi nasıl yetiştirccem bilmiyorum.
Canım bende nasıl yerleştircek diyorum. Herşey bitmeden rahatlamıcamEn az alışverişe başlayan ben olabilirim şuan heralde
Geçen hafta küçük bir e-bebek turu yaptık
Şuan elimde Süt sağım pompası - Reflü yatağı - Bebek Telsizi - 2 Paket 1 Numara bez - 12-15 tanem 0-6 ay arası zıbınlar ve 3 tane yeni doğan zıbını var,
Herşeyi nasıl yetiştirccem bilmiyorum.
Ya süt sağım pompası Hepsiburada da yurtdışından geleni önermiş bir blogger. Bir çılgınlık yapıp onu mu alsam diyorum
Hangisiymis o? LinkleseneYa süt sağım pompası Hepsiburada da yurtdışından geleni önermiş bir blogger. Bir çılgınlık yapıp onu mu alsam diyorum
HamileKızlar şimdi ben transfer öncesi 62 kiloydum. Sonra transfer olacağım zaman 60 kiloya düştüm hamile kaldım 58 kiloya düştüm. Şimdi 66 kilo olmuşum ideal kilom 62. Ben 4 kilo mu almış oldum yoksa 8 kilo mu
Oğlumda kullanmadım sağlı sollu yatırınca kafası yamuk olmadı.Duz kafa yastigi hakkinda fikriniz ne? Ben bunu hic arastirmadim. Lazimmi degil mi? Bilenler bi anlatir mi?
Ne aldın canımBen aldım canım ilk başlarda yatakta çok zaman geçiriyor ister istemez
Canım ben tulum hiç almadım daha. Kaç aylık aldın bir de nerden?Biraz karışık ama 10 tane tulum aldım. Hediye olarak hastane çıkışı gelmişti o var bi. Bi tane kayınvalidem aldı hastane çıkışı 10lu. Alt pijamq aldım sadece 5 tane. O kadar çok zıbın aldım ki anlatamam. Uzun kollu kısa kollu atlet gibi olan ince askılı
Baya almışsın canım 5 takım demek bu. Zıbını içine giydirmeye değil de ayrı olarak alabilirsin ama 0-1 aya gerek var mı bilemedim ben de almadım. İçine giydirmeye atlet alKızlar ben de aldığım şeyleri saydım da bi 6 tane 5li hastane çıkışı almışımne ara bu kadar almışım hiç anlayamadım. Artık 3/6 ay alayım diyorum kalanları. 6/9 da almıcam artık bebeğin durumuna göre o zaman alırım diyorım. 3/6 ay için kaç tane ne almam lazım? Bide 0/3 ay zıbın gerekli mi bu aldığım hastane çıkışı takımların içine giydirmeye
Hiç hissetmeyenler var lütfenKızlar, bebeklerinizi her gün aynı sıklıkta mı hissediyorsunuz yoksa bazen daha çok
Bazen daha az mı? Benim bazı günler çok hareketli oluyor ertesi gün bayağı az gibime geliyor vs… ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?