2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ay yenidoğan Alışverişi çok zor cidden battaniyede 3 tane kalın aldım. 2 tanede ince kundak tarzı aldım. İnce daha alsam mı bilemedim. Müslin falan da hiç almadım ben niyeyse bi sevemedim onları
Ben iki tane müslin parça kestirdim biri 170 cm eni biri 190 cm. Arkasına waffle kumaş aldım oda 2.20 olması lazım. Onları diktireceğim. Bir tane fiyatına 2 tane çıkmış olacak en az. Kalan parçalardan ağız bezi yaptıracağım , sırt bezi yaptıracağım. Eşimin annesi yada anneannesi dikecek. Bide puffy battaniyelerden ördürüyorum. Başka lazım mı sizce ? Bide kaynanamın aldığı hastane çıkışında kundak tarzı bişey var bide ben isimli yaptıracağım

Arkadaşımın oğlu oldu kaşları çatık sinirli sinirli bakıyordu sürekli istemsizce sürekli kaşlari çatık bir halde duruyordu
Ay benimkide 17.hafta muayenesinde öyleymiş doktor çok ciddi dedi. Ama bana kuduruk gibi geldi. Oğlum karnımda da dünyada da sakindi bakalım bu nasıl olacak

Ay benimkide 17.hafta muayenesinde öyleymiş doktor çok ciddi dedi. Ama bana kuduruk gibi geldi. Oğlum karnımda da dünyada da sakindi bakalım bu nasıl olacak
Doktorum da benimkine çok hareketli dedi bazen kudurunca kuduruyor durmuyor bu da sakin olur inşallah

Oyyy elbisesi bile var minnoşun sağlıkla gelsin inşallah

Doktorum da benimkine çok hareketli dedi bazen kudurunca kuduruyor durmuyor bu da sakin olur inşallah
Hayırlısı valla öncelikle sağlıklı olsun kuduruk olursa kafayı yerim herhalde zaten yaş da var hadi öbüründe gençtim bunda sabır da yok

Oyyy elbisesi bile var minnoşun sağlıkla gelsin inşallah
Hahaha ablam aldı onu. Mevlüt yaparsam giydir diye. Ablamın bebeği korona olmuştu ilk aylarında hep hastanede kaldı sonrada korktu büyüyene kadar çıkarmaya. Kendi içinde kaldı bana yap diyor

Hahaha ablam aldı onu. Mevlüt yaparsam giydir diye. Ablamın bebeği korona olmuştu ilk aylarında hep hastanede kaldı sonrada korktu büyüyene kadar çıkarmaya. Kendi içinde kaldı bana yap diyor
Ben de çok tatlı külotlu çorap aldım 3 4 tane tavşanlı simli falan. Eşim seni azıcık tanıyorsam aynısından kendine de almak için aldın bunları diyor

En az alışverişe başlayan ben olabilirim şuan heralde
Geçen hafta küçük bir e-bebek turu yaptık
Şuan elimde Süt sağım pompası - Reflü yatağı - Bebek Telsizi - 2 Paket 1 Numara bez - 12-15 tanem 0-6 ay arası zıbınlar ve 3 tane yeni doğan zıbını var,
Herşeyi nasıl yetiştirccem bilmiyorum.

Ya süt sağım pompası Hepsiburada da yurtdışından geleni önermiş bir blogger. Bir çılgınlık yapıp onu mu alsam diyorum

Canım bende nasıl yerleştircek diyorum. Herşey bitmeden rahatlamıcam

Duz kafa yastigi hakkinda fikriniz ne? Ben bunu hic arastirmadim. Lazimmi degil mi? Bilenler bi anlatir mi?

Hamile
Kaldığın kiloyla hesapla Canim

Duz kafa yastigi hakkinda fikriniz ne? Ben bunu hic arastirmadim. Lazimmi degil mi? Bilenler bi anlatir mi?
Oğlumda kullanmadım sağlı sollu yatırınca kafası yamuk olmadı.
Ama senin juno o işi görür zaten alma gerek yok.

Canım ben tulum hiç almadım daha. Kaç aylık aldın bir de nerden?

Son düzenleme:
Baya almışsın canım 5 takım demek bu. Zıbını içine giydirmeye değil de ayrı olarak alabilirsin ama 0-1 aya gerek var mı bilemedim ben de almadım. İçine giydirmeye atlet al

Kızlar, bebeklerinizi her gün aynı sıklıkta mı hissediyorsunuz yoksa bazen daha çok
Bazen daha az mı? Benim bazı günler çok hareketli oluyor ertesi gün bayağı az gibime geliyor vs… ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…