- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.201
Bana kuzenim kendi pompasını verdiYa süt sağım pompası Hepsiburada da yurtdışından geleni önermiş bir blogger. Bir çılgınlık yapıp onu mu alsam diyorum
Benim kızın ruh haline göre değişiyor ama gün içinde uyanık olupta kendini hissettirmediği zaman yok . Kıpır kupür bir yaramaz geliyor banaKızlar, bebeklerinizi her gün aynı sıklıkta mı hissediyorsunuz yoksa bazen daha çok
Bazen daha az mı? Benim bazı günler çok hareketli oluyor ertesi gün bayağı az gibime geliyor vs… ?
Yaa kıyamam, yakında hissedersin kiHiç hissetmeyenler var lütfen
MaşallahBenim kızın ruh haline göre değişiyor ama gün içinde uyanık olupta kendini hissettirmediği zaman yok . Kıpır kupür bir yaramaz geliyor bana
Bazen az bazen çok bazen yakında bazen derindeKızlar, bebeklerinizi her gün aynı sıklıkta mı hissediyorsunuz yoksa bazen daha çok
Bazen daha az mı? Benim bazı günler çok hareketli oluyor ertesi gün bayağı az gibime geliyor vs… ?
Air Wave %100 Nefes Alabilen Ve Yıkanabilen Sertifikalı Bebek Ve Çocuk Yatağı 5 Cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol ben bundan almıştım canımNe aldın canım
Lolons , evsenbaby outlet, enucuzbebekmarket gibi yerlerde hem kaliteli hem uygun fiyatlı ürünler oluyor canım istersen bakCanım ben tulum hiç almadım daha. Kaç aylık aldın bir de nerden?
Çikolata ye bir de türk kahvesi hareket ederKızlar ben iki gündür hiç hissetmiyorum hareketlerini sizde de oluyor mu böyle bazen yoksa endişelenmem mi gerekiyor
Çikolata yedim de kahve içmedim yapayım onu ay sinirim bozuldu sola yatıyorum sırt üstü yatıyorum tık yokÇikolata ye bir de türk kahvesi hareket eder
Uyur canımÇikolata yedim de kahve içmedim yapayım onu ay sinirim bozuldu sola yatıyorum sırt üstü yatıyorum tık yok
İki gündür muUyur canım
E bebek, civil, küçük bir yer vardı ordan aldımCanım ben tulum hiç almadım daha. Kaç aylık aldın bir de nerden?
Bazen benimki de az hareket ediyor ara sıra akşam tekmeliyorİki gündür muanası hiç sevmez uyumayı oğlu uykucu dışarı çıkınca da bu performansı bekliyorum
Evet benim gibi demek kiiiiBazen az bazen çok bazen yakında bazen derinde
Yok ben varim merak etme.En az alışverişe başlayan ben olabilirim şuan heralde
Geçen hafta küçük bir e-bebek turu yaptık
Şuan elimde Süt sağım pompası - Reflü yatağı - Bebek Telsizi - 2 Paket 1 Numara bez - 12-15 tanem 0-6 ay arası zıbınlar ve 3 tane yeni doğan zıbını var,
Herşeyi nasıl yetiştirccem bilmiyorum.
Bana dün oldu, tüm gün hissetmedim moralimKızlar ben iki gündür hiç hissetmiyorum hareketlerini sizde de oluyor mu böyle bazen yoksa endişelenmem mi gerekiyor
Saol canım bakayım lolonsa bakmıştım trendyoldan, içeriği yazmıyor pamuk mu değil mi anlayamadımLolons , evsenbaby outlet, enucuzbebekmarket gibi yerlerde hem kaliteli hem uygun fiyatlı ürünler oluyor canım istersen bak
Ay inşallah ya valla şaka Maka ciddi ciddi sinirim bozuldu çok şükür kanama veya leke yok ama iki gündür ses yok ya aklımdan bin tane şey geçti dürtüyorum çikolata yedim pasta yedim yokBana dün oldu, tüm gün hissetmedim moralim
Bozuldu, annem de bazen bebeği 1-2 gün de hissetmeyebilirsin dedi hep oynamıyorlar dedi sonra akşama doğru hissettim
Ne kadar zor yollar… insallah bu defa seninle bebeklerinYok ben varim merak etme.
Detaylidan sonra baslayacagim dedim, acilma ve serklaj cikti. Simdi yine korktum 26. Haftayi bekleyecegim.
Tek aldigim bebek temizleme pamugu, banyo sungeri, ve 0-6ay zeka karti. Kuvet vardi. Pelus tulum hediye geldi. Baska hicbirsey yok
Ben cok korkuyorum kaybedecegim diye. Daha once dusuk yaptigimda sadece kitap almistim. Senelerce onlara bakmak hep aci verdi bana. 5. Sene 6. Tup bebek denemesiyle oldu bu gebeligim. Bir sey olsa bir daha denemeye gucumuz olacagini sanmiyorum, yaş da geciyor. Bunlar aklima gelince elim alisverise gitmiyor. Liste yapiyorum sadece, alacaklarima karar verdikce. Doktorum da yapma alisveris diyor, o he diyince hepsini bir gunde siparis verecegim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?