2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya süt sağım pompası Hepsiburada da yurtdışından geleni önermiş bir blogger. Bir çılgınlık yapıp onu mu alsam diyorum
Bana kuzenim kendi pompasını verdi
Ben dün trendyolda Acura marka şarjı pratik bir tane daha gördüm 370 tl ye geliyordu
Belki kuzenimle bozulur yada prize yakın olmadığım yada elektriğin olmadığı veya yolda bir yere giderken işimi görsün diye şarjlı sipariş ettim
Herşeyim eksik ama iki tane süt sağma pompam var

Kızlar, bebeklerinizi her gün aynı sıklıkta mı hissediyorsunuz yoksa bazen daha çok
Bazen daha az mı? Benim bazı günler çok hareketli oluyor ertesi gün bayağı az gibime geliyor vs… ?
Benim kızın ruh haline göre değişiyor ama gün içinde uyanık olupta kendini hissettirmediği zaman yok . Kıpır kupür bir yaramaz geliyor bana

Kızlar, bebeklerinizi her gün aynı sıklıkta mı hissediyorsunuz yoksa bazen daha çok
Bazen daha az mı? Benim bazı günler çok hareketli oluyor ertesi gün bayağı az gibime geliyor vs… ?
Bazen az bazen çok bazen yakında bazen derinde

Yok ben varim merak etme.
Detaylidan sonra baslayacagim dedim, acilma ve serklaj cikti. Simdi yine korktum 26. Haftayi bekleyecegim.
Tek aldigim bebek temizleme pamugu, banyo sungeri, ve 0-6ay zeka karti. Kuvet vardi. Pelus tulum hediye geldi. Baska hicbirsey yok

Ben cok korkuyorum kaybedecegim diye. Daha once dusuk yaptigimda sadece kitap almistim. Senelerce onlara bakmak hep aci verdi bana. 5. Sene 6. Tup bebek denemesiyle oldu bu gebeligim. Bir sey olsa bir daha denemeye gucumuz olacagini sanmiyorum, yaş da geciyor. Bunlar aklima gelince elim alisverise gitmiyor. Liste yapiyorum sadece, alacaklarima karar verdikce. Doktorum da yapma alisveris diyor, o he diyince hepsini bir gunde siparis verecegim galiba

Bana dün oldu, tüm gün hissetmedim moralim
Bozuldu, annem de bazen bebeği 1-2 gün de hissetmeyebilirsin dedi hep oynamıyorlar dedi sonra akşama doğru hissettim
Ay inşallah ya valla şaka Maka ciddi ciddi sinirim bozuldu çok şükür kanama veya leke yok ama iki gündür ses yok ya aklımdan bin tane şey geçti dürtüyorum çikolata yedim pasta yedim yok

Ne kadar zor yollar… insallah bu defa seninle bebeklerin benim de 4. Tüp bebeğim tuttu, aynı şekilde korku var ama artık bayağı riskli dönemleri atlattık ve bebekler bizi seçti ve insallah sağlıkla da gelecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…