- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.221
Galiba büyüme aşamalarında çok oynamıyorlar, yabancı sitelerde de böyle okudum… evet endişeleniyoruz ama aslında iyilerAy inşallah ya valla şaka Maka ciddi ciddi sinirim bozuldu çok şükür kanama veya leke yok ama iki gündür ses yok ya aklımdan bin tane şey geçti dürtüyorum çikolata yedim pasta yedim yok
Bu happy mom uygulamasında bu dönemlerde ödemler olacaktır filan yazıyor… biraz meyilliysen olmuş olabilir…Öğleden beri temizlikle uğraşıyorum. Şimdi duşumu aldım bir baktım sağ bacağımın alt tarafı şişmiş ödem olmuş, o kadar hareket ettim nasıl böyle bir şey oldu ki
Bende 24-4 um ikigundur kendi halinde. Psk sesi solugu cikmiyo. O Oezzi29 un dokturunun soledigini ayni benimki de soledi. Kanama cok fazla agri yoksa hersey yolundadir. Hergun ayni derecede hissedemezsin dieKızlar, bebeklerinizi her gün aynı sıklıkta mı hissediyorsunuz yoksa bazen daha çok
Bazen daha az mı? Benim bazı günler çok hareketli oluyor ertesi gün bayağı az gibime geliyor vs… ?
Hareket degil de ayakta durmaktan olmustur. Ayakarini havaya kaldir bi yarim saat bak bakalim inicek miÖğleden beri temizlikle uğraşıyorum. Şimdi duşumu aldım bir baktım sağ bacağımın alt tarafı şişmiş ödem olmuş, o kadar hareket ettim nasıl böyle bir şey oldu ki
Ayy şu yıldızlı gökkuşaklı tulumun linkini istiyorumBiraz karışık ama 10 tane tulum aldım. Hediye olarak hastane çıkışı gelmişti o var bi. Bi tane kayınvalidem aldı hastane çıkışı 10lu. Alt pijamq aldım sadece 5 tane. O kadar çok zıbın aldım ki anlatamam. Uzun kollu kısa kollu atlet gibi olan ince askılı
Canımsın Allah razı olsun, uzun zamandır görmedım senı kk da, dualarını esırgeme, bu sefer saglıkla kucagıma alayım ınsallah2022 Aralık annesiydimSohrab 2023 annelerinde seni görmek nasıl mutlu etti beni, başta sen sonra herkes sağlıkla alsın kucağına inşallah
Lolonsun kendi sitesinden yazıyor canım bazılarında %100 pamuk yazıyor bazılarında pamuklu en alttaSaol canım bakayım lolonsa bakmıştım trendyoldan, içeriği yazmıyor pamuk mu değil mi anlayamadım
Cnm bu tarz birleştirme aparatlilarin tek sıkıntısı kapıdan girmeme asansör ve AVM de sıkıntı dedilerkızla bi araba keşfettim hafta içi mağazasına gidip bakıcam eğer malzemesi felanda kaliteliyse bunu almayı düşünüyorum gözetleme penceresi var. İlk zamanlar içinde anakucağı ile kullanım imkanı var. Eğer isterseniz baktıktan sonra sizede haber verebilirim @saskito A Allmala
Lorelli Fiorano Kabin Set İkiz Bebek Arabası - Dolphin Grey | lorellishop.com
Lorellishop ile bebeğiniz için en güvenli ve konforlu ürünleri keşfedin. Bebek Arabası, Oto Koltuğu, Puset ve daha fazlası uygun fiyatlarla! Lorelli markalı Kaliteli, dayanıklı ve şık ürünlerle bebeğinizin konforunu ön planda tutun.www.lorellishop.com
İnsan böyle aynı şeyleri söyleyen doktorları duyunca daha bi rahatlıyor dimi
Geçmeyen ağrı sancı olursa doktorum hep gel dedi bana…. Benim arada sancım ağrım oluyor ama mesela 1-2 saate geçiyor sonra ya ertesi gün ya da gün için de hafif tekrarlıyor rahatsız edici boyutta değil… bi kere 4-5 saat geçmeyince acile gittimKızlar bnmde akşamdan beri sanki adet öncesi ağrı olurya kasıkta belde aynı o şekilde ağrı var keyfim hiç yok cuma idrar baktirmistir enfeksiyon flnda yoktu yrn doktora gitsem mi ki sizlerde de oluyor mu
Benim de vajina kemiğimde ağrı vardı şehir hastanesinin aciline gittim ulturasyon cihazı falan on numaraydi sıra falan da yoktu aklına takılacağına acile gitsen 10 dakika da bakarlar canımKızlar bnmde akşamdan beri sanki adet öncesi ağrı olurya kasıkta belde aynı o şekilde ağrı var keyfim hiç yok cuma idrar baktirmistir enfeksiyon flnda yoktu yrn doktora gitsem mi ki sizlerde de oluyor mu
Eşimde nöbetçi şansa arabada onda yoksa hmm giderdim birazcık daha bkleyim en kötü yrn gideyim bari sizi şeklinde çünküBenim de vajina kemiğimde ağrı vardı şehir hastanesinin aciline gittim ulturasyon cihazı falan on numaraydi sıra falan da yoktu aklına takılacağına acile gitsen 10 dakika da bakarlar canım
Uzandım sabahtab beri geçer diye hafif hafif var yaniGeçmeyen ağrı sancı olursa doktorum hep gel dedi bana…. Benim arada sancım ağrım oluyor ama mesela 1-2 saate geçiyor sonra ya ertesi gün ya da gün için de hafif tekrarlıyor rahatsız edici boyutta değil… bi kere 4-5 saat geçmeyince acile gittim
Herşey yolundaydı ama enfeksiyon çıkmıştı
Hayır böyle demeyeceksin nasıl hissetmezsin sen yaaaaa çok şükür ben hissediyorum aaaa doktorlarda hissedilmesi lazım diyor sen nasıl hissetmezsinnnnYaa kıyamam, yakında hissedersin ki
Üşümüşte olabilirsin çünkü Erzurum özellikle akşamları çok soğukEşimde nöbetçi şansa arabada onda yoksa hmm giderdim birazcık daha bkleyim en kötü yrn gideyim bari sizi şeklinde çünkü
Dimi ya, halbuki her hamilelik farklı ve plasentanin yeri çok belirliyor…Hayır böyle demeyeceksin nasıl hissetmezsin sen yaaaaa çok şükür ben hissediyorum aaaa doktorlarda hissedilmesi lazım diyor sen nasıl hissetmezsinnnndiyeceksin öğren biraz. Bu arada 20+0ım ben de tık yok sheilata
Bisi yoktur ama endişe edeceğine acile gidip baktır benceUzandım sabahtab beri geçer diye hafif hafif var yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?