- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.241
Ayy şu yıldızlı gökkuşaklı tulumun linkini istiyorum
Teşekür ederiiimmmCivil Baby Kız Bebek Patikli Tulum 1-6 Ay Açık Pudra Fiyatı 1219 / APU
Civil Baby Kız Bebek Patikli Tulum 1-6 Ay Açık Pudra en uygun fiyatlarla civilim.com'da. Sipariş ver, hızlı güvenli bir şekilde evine gelsin.www.civilim.com
Canım bu
Belkide cnm dün akşam disardaydim bide sıcak geliyor diye bana cam açık yatiyorumÜşümüşte olabilirsin çünkü Erzurum özellikle akşamları çok soğuk
Benim ikizlerin surekli sagdakini hissediyorum. Soldaki hic yok. Acaba karistiriyor muyum birbirlerine cok yakinlar diye dusunuyordum.Dimi ya, halbuki her hamilelik farklı ve plasentanin yeri çok belirliyor…
Zaten eşimde bunun sürüşü kolay olmaz tek araba gibi dedi ya. İyice kafamız karıştı en son almıcazCnm bu tarz birleştirme aparatlilarin tek sıkıntısı kapıdan girmeme asansör ve AVM de sıkıntı dediler
Yaaa ne tatlı, diğerinde oynuyo annesi ama onun hareketleri henüz plasentayi geçmiyoBenim ikizlerin surekli sagdakini hissediyorum. Soldaki hic yok. Acaba karistiriyor muyum birbirlerine cok yakinlar diye dusunuyordum.
Meger soldakinin plesantasi onde imis. Tek o gebelik olsa hic bir sey hissetmezdim. Sagdaki ise 10 dk durmuyor horon tepiyor sanki
Benimde plasentam önde bende sadece bebeğin sol tarafta vurduğunu hissediyorum. Dönüp sağ tarafa vuruyorsa bile hissetmiyorumBenim ikizlerin surekli sagdakini hissediyorum. Soldaki hic yok. Acaba karistiriyor muyum birbirlerine cok yakinlar diye dusunuyordum.
Meger soldakinin plesantasi onde imis. Tek o gebelik olsa hic bir sey hissetmezdim. Sagdaki ise 10 dk durmuyor horon tepiyor sanki
Gerçek kullanıcı yorunlarına eminsen al. Pilli mi adaptör ile şarj mı oluyor?Ya süt sağım pompası Hepsiburada da yurtdışından geleni önermiş bir blogger. Bir çılgınlık yapıp onu mu alsam diyorum
Canım ya gözlerim doldu okurken. Benimde ilki direk düşmüştü ikincide sadece kV ye ip alıp örgü yaptırdım bir dünya. Bir de zeytinburnunda olivyumun karşısından mckkeys mağazası vardı çok güzel ürünleri olurdu hep girer gezer hayran hayran bakardım neyse ordan pembe katlı fırfırlı etek, bebek mavisi çok şeker etek bir de pembe tayt almıştım. İlk aldıklarım onlardıYok ben varim merak etme.
Detaylidan sonra baslayacagim dedim, acilma ve serklaj cikti. Simdi yine korktum 26. Haftayi bekleyecegim.
Tek aldigim bebek temizleme pamugu, banyo sungeri, ve 0-6ay zeka karti. Kuvet vardi. Pelus tulum hediye geldi. Baska hicbirsey yok
Ben cok korkuyorum kaybedecegim diye. Daha once dusuk yaptigimda sadece kitap almistim. Senelerce onlara bakmak hep aci verdi bana. 5. Sene 6. Tup bebek denemesiyle oldu bu gebeligim. Bir sey olsa bir daha denemeye gucumuz olacagini sanmiyorum, yaş da geciyor. Bunlar aklima gelince elim alisverise gitmiyor. Liste yapiyorum sadece, alacaklarima karar verdikce. Doktorum da yapma alisveris diyor, o he diyince hepsini bir gunde siparis verecegim galiba
Ilk cocugumda rahmimdeki perdeden dolayi yuzde 70 ya duser ya erken dogar demislerdi. 28. Haftada her seyini hazirlamistim. Cok sukur korktugumuz olmamisti. 2.de 8. Haftada kalbi durdu bebegimin. Onda bile 1-2 takim almistim. Simdi bu haftaya kadar dikkatle geldim. Ama 2 gundur sancim varYok ben varim merak etme.
Detaylidan sonra baslayacagim dedim, acilma ve serklaj cikti. Simdi yine korktum 26. Haftayi bekleyecegim.
Tek aldigim bebek temizleme pamugu, banyo sungeri, ve 0-6ay zeka karti. Kuvet vardi. Pelus tulum hediye geldi. Baska hicbirsey yok
Ben cok korkuyorum kaybedecegim diye. Daha once dusuk yaptigimda sadece kitap almistim. Senelerce onlara bakmak hep aci verdi bana. 5. Sene 6. Tup bebek denemesiyle oldu bu gebeligim. Bir sey olsa bir daha denemeye gucumuz olacagini sanmiyorum, yaş da geciyor. Bunlar aklima gelince elim alisverise gitmiyor. Liste yapiyorum sadece, alacaklarima karar verdikce. Doktorum da yapma alisveris diyor, o he diyince hepsini bir gunde siparis verecegim galiba
Yakında gideceğin başka hastane doktor yok mu?Ilk cocugumda rahmimdeki perdeden dolayi yuzde 70 ya duser ya erken dogar demislerdi. 28. Haftada her seyini hazirlamistim. Cok sukur korktugumuz olmamisti. 2.de 8. Haftada kalbi durdu bebegimin. Onda bile 1-2 takim almistim. Simdi bu haftaya kadar dikkatle geldim. Ama 2 gundur sancim vardoktorumu aradim.biraz once verdigi ilaci 8 saatte alabilirsin dedi. Ama 8 saate dayanabilirim insallah kizlar. Acile gel tekrar sanci olursa dedi ama doktorum 2 saat uzaklikta yine kaybetmekten deli gibi korkuyorum kizlar. Dua edin olur mu benim icin yarina kadar sancim olmasin
Buradaki hastaneye gitmeye de korkuyorum guvenemiyorum. Progestan,magnezyum da kullaniyorum. Nidicardi kullandigimda 6 saat filan rahatim sonra basliyor bebek toplanmaya belim agrimayaYakında gideceğin başka hastane doktor yok mu?
Çok mu sancın sola yat dınlen biraz
Bir tansiyonu ölç belki kaygıdan panik atak gibi kasılıyorsundur.
Magnezyum Pregestan çift çift alıyorsun diye biliyorum.
Rahmin büyüdüğü için belki canım.
Geçmiş olsun inşallah zamanında olacakilacı Alman gerekiyorsa al tabi ihmal etme.
Çok ince ya borularıGerçek kullanıcı yorunlarına eminsen al. Pilli mi adaptör ile şarj mı oluyor?
Ben lansinoh çiftliyi n11 de indirim kupon mupon derken 1570 e aldım. Banka da 75 lira puan verecek daha vermedi. O da verirse 1495 e gelecektiama hala gelmedi ürün kargoda imiş.
L Lmntbrdgi balım sormuştun ya hortumu nasıl yıkıycaz diye sormuştun ya süt direk biber ona akıyor sanki hortum sadece vakum için diye anladım ben. Makinedeki vakum gücü hortumla geliyor sanki. İnşallah doğru anlamışımdır
İndirim çekleri nasıl öyle yüksek miktar ?
Ya borudan süt geçmiyorsa sorun yok süt direk biberona akıyor ise rahat bence öyleÇok ince ya borularıonu merak ettim video falan izleriz nasıl temizlenir diye ,
Şehir Hastanesi falan varsa git bence canım sana sormadan zaten bir şey yapmıyorlar yarını bekleme benceBuradaki hastaneye gitmeye de korkuyorum guvenemiyorum. Progestan,magnezyum da kullaniyorum. Nidicardi kullandigimda 6 saat filan rahatim sonra basliyor bebek toplanmaya belim agrimaya
Ilcede yasiyorum. Devlet hastanesine gidebilirim siklasirsa tekrarŞehir Hastanesi falan varsa git bence canım sana sormadan zaten bir şey yapmıyorlar yarını bekleme bence
Magazada ındırım oluyormus, ınternet sıtelerınde yokmus..İndirim çekleri nasıl öyle yüksek miktar ?
Güle güle kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?