2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Dimi ya, halbuki her hamilelik farklı ve plasentanin yeri çok belirliyor…
Benim ikizlerin surekli sagdakini hissediyorum. Soldaki hic yok. Acaba karistiriyor muyum birbirlerine cok yakinlar diye dusunuyordum.
Meger soldakinin plesantasi onde imis. Tek o gebelik olsa hic bir sey hissetmezdim. Sagdaki ise 10 dk durmuyor horon tepiyor sanki

Yaaa ne tatlı, diğerinde oynuyo annesi ama onun hareketleri henüz plasentayi geçmiyo en güzel örnek ikizi olan anne

Benimde plasentam önde bende sadece bebeğin sol tarafta vurduğunu hissediyorum. Dönüp sağ tarafa vuruyorsa bile hissetmiyorum

Ya süt sağım pompası Hepsiburada da yurtdışından geleni önermiş bir blogger. Bir çılgınlık yapıp onu mu alsam diyorum
Gerçek kullanıcı yorunlarına eminsen al. Pilli mi adaptör ile şarj mı oluyor?

Ben lansinoh çiftliyi n11 de indirim kupon mupon derken 1570 e aldım. Banka da 75 lira puan verecek daha vermedi. O da verirse 1495 e gelecekti ama hala gelmedi ürün kargoda imiş.

L Lmntbrdgi balım sormuştun ya hortumu nasıl yıkıycaz diye sormuştun ya süt direk biber ona akıyor sanki hortum sadece vakum için diye anladım ben. Makinedeki vakum gücü hortumla geliyor sanki. İnşallah doğru anlamışımdır

Canım ya gözlerim doldu okurken. Benimde ilki direk düşmüştü ikincide sadece kV ye ip alıp örgü yaptırdım bir dünya. Bir de zeytinburnunda olivyumun karşısından mckkeys mağazası vardı çok güzel ürünleri olurdu hep girer gezer hayran hayran bakardım neyse ordan pembe katlı fırfırlı etek, bebek mavisi çok şeker etek bir de pembe tayt almıştım. İlk aldıklarım onlardı
İnşallah bu sefer iki kızın da seninle
Yaşın kaçtı senin ?

Ilk cocugumda rahmimdeki perdeden dolayi yuzde 70 ya duser ya erken dogar demislerdi. 28. Haftada her seyini hazirlamistim. Cok sukur korktugumuz olmamisti. 2.de 8. Haftada kalbi durdu bebegimin. Onda bile 1-2 takim almistim. Simdi bu haftaya kadar dikkatle geldim. Ama 2 gundur sancim var doktorumu aradim.biraz once verdigi ilaci 8 saatte alabilirsin dedi. Ama 8 saate dayanabilirim insallah kizlar. Acile gel tekrar sanci olursa dedi ama doktorum 2 saat uzaklikta yine kaybetmekten deli gibi korkuyorum kizlar. Dua edin olur mu benim icin yarina kadar sancim olmasin

Yakında gideceğin başka hastane doktor yok mu?
Çok mu sancın sola yat dınlen biraz
Bir tansiyonu ölç belki kaygıdan panik atak gibi kasılıyorsundur.
Magnezyum Pregestan çift çift alıyorsun diye biliyorum.
Rahmin büyüdüğü için belki canım.
Geçmiş olsun inşallah zamanında olacak ilacı Alman gerekiyorsa al tabi ihmal etme.

Buradaki hastaneye gitmeye de korkuyorum guvenemiyorum. Progestan,magnezyum da kullaniyorum. Nidicardi kullandigimda 6 saat filan rahatim sonra basliyor bebek toplanmaya belim agrimaya

Çok ince ya boruları onu merak ettim video falan izleriz nasıl temizlenir diye ,

Buradaki hastaneye gitmeye de korkuyorum guvenemiyorum. Progestan,magnezyum da kullaniyorum. Nidicardi kullandigimda 6 saat filan rahatim sonra basliyor bebek toplanmaya belim agrimaya
Şehir Hastanesi falan varsa git bence canım sana sormadan zaten bir şey yapmıyorlar yarını bekleme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…