- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.261
Benimki de önde ama maşallah öyle bir tekme atıyor ki hissetmemek elde değilBenimde plasentam önde bende sadece bebeğin sol tarafta vurduğunu hissediyorum. Dönüp sağ tarafa vuruyorsa bile hissetmiyorum
Nidicard kac saatte bı alıyorsunuz 4 saate kadar alınabılıyordiye bılıyorumBuradaki hastaneye gitmeye de korkuyorum guvenemiyorum. Progestan,magnezyum da kullaniyorum. Nidicardi kullandigimda 6 saat filan rahatim sonra basliyor bebek toplanmaya belim agrimaya
Ben de ilçede çalışıyorum çok zor ilçede çalışmak yaşamak bu anlamda bizim orada entegre hastanesi var böyle şeylerde doktor en yakın yerdeki kadın doğumcuyu arayıp soruyor ne yapalım gibisindneIlcede yasiyorum. Devlet hastanesine gidebilirim siklasirsa tekrar
Doktorumu aradim 8 saatten once alma dedi canim. Siklasirsa gel acile nstye baglasinlar seni. Benim gormem lazim dedi. Bi de serklajliyim. Sancilar serkalji yirtabilirmis. Hazirlaniyoruz. Biraz sonra siklasirsa acile gidecegimNidicard kac saatte bı alıyorsunuz 4 saate kadar alınabılıyordiye bılıyorum
Çok geçmiş olsun Allah korusun sakinsin inşallahDoktorumu aradim 8 saatten once alma dedi canim. Siklasirsa gel acile nstye baglasinlar seni. Benim gormem lazim dedi. Bi de serklajliyim. Sancilar serkalji yirtabilirmis. Hazirlaniyoruz. Biraz sonra siklasirsa acile gidecegim
Pek de sakin oldugum soylenemez. Bi de doktor acile gel seni dogumhaneye alsinlar orada nst ye baglasinlar dedi. Cok kotu oldum dogumhaneyi duyuncaÇok geçmiş olsun Allah korusun sakinsin inşallah
Ay hadi güle güle kullanalım inşallah
Panikleme inşallah hiçbir sorun olmadan gidip geleceksinPek de sakin oldugum soylenemez. Bi de doktor acile gel seni dogumhaneye alsinlar orada nst ye baglasinlar dedi. Cok kotu oldum dogumhaneyi duyunca
Sagol canim, biraz macerali olacak ama mutlu sona ulasacagiz inaniyorum ben deCanım ya gözlerim doldu okurken. Benimde ilki direk düşmüştü ikincide sadece kV ye ip alıp örgü yaptırdım bir dünya. Bir de zeytinburnunda olivyumun karşısından mckkeys mağazası vardı çok güzel ürünleri olurdu hep girer gezer hayran hayran bakardım neyse ordan pembe katlı fırfırlı etek, bebek mavisi çok şeker etek bir de pembe tayt almıştım. İlk aldıklarım onlardı
İnşallah bu sefer iki kızın da seninle
Yaşın kaçtı senin ?
Canım hastane tipinden dolayı nst sadece doğumhanede vardır. Kaıdn doğum acil olmayınca olmuyor genelde . Hiçbir sorun olmaz inşallahPek de sakin oldugum soylenemez. Bi de doktor acile gel seni dogumhaneye alsinlar orada nst ye baglasinlar dedi. Cok kotu oldum dogumhaneyi duyunca
Geçmiş olsun canım inşallah bir şey çıkmaz yaPek de sakin oldugum soylenemez. Bi de doktor acile gel seni dogumhaneye alsinlar orada nst ye baglasinlar dedi. Cok kotu oldum dogumhaneyi duyunca
Allah korusun, kotu seyler dusunme, bı gidinn aynen, guzel haber beklıyoruzDoktorumu aradim 8 saatten once alma dedi canim. Siklasirsa gel acile nstye baglasinlar seni. Benim gormem lazim dedi. Bi de serklajliyim. Sancilar serkalji yirtabilirmis. Hazirlaniyoruz. Biraz sonra siklasirsa acile gidecegim
çok geçmiş olsun kuzumDoktorumu aradim 8 saatten once alma dedi canim. Siklasirsa gel acile nstye baglasinlar seni. Benim gormem lazim dedi. Bi de serklajliyim. Sancilar serkalji yirtabilirmis. Hazirlaniyoruz. Biraz sonra siklasirsa acile gidecegim
Dedıgın culurambar magazasına gıttık, cok ılgılendıler saolsunlar, pıerre cardının de bı arabası vardı o da hafıf, ama esım bu kıbar duruyor dedı bagı neo aldıkAy hadi güle güle kullanalım inşallahbiiir sürü şey aradan çıkarmışsın maşallah
Bende sürekli yorgun halsiz hissediyorum canım hatta bir ara aşırı uykum geliyordu yorgunluktandün akşamdan beri böyle bir yorgunluk çöküyor tüm vücudum ağrıyor gibi rahatsız bir his geliyor gündüz iyiydim şimdi yine geldianlamadım grip falan mı olacağım nedir
Dualarımız seninle, güzel haberlerini alıcaz Allahın izniyle.Pek de sakin oldugum soylenemez. Bi de doktor acile gel seni dogumhaneye alsinlar orada nst ye baglasinlar dedi. Cok kotu oldum dogumhaneyi duyunca
Rabbim yardımcınız olsun bu gün bnmde bel ağrım kasik agrim var bütün tadın kacti cuma serviks boyuna fln bakmıştı doktor iyiydim hftasonu başladı sıkıntılarPek de sakin oldugum soylenemez. Bi de doktor acile gel seni dogumhaneye alsinlar orada nst ye baglasinlar dedi. Cok kotu oldum dogumhaneyi duyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?