2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ilcede yasiyorum. Devlet hastanesine gidebilirim siklasirsa tekrar
Ben de ilçede çalışıyorum çok zor ilçede çalışmak yaşamak bu anlamda bizim orada entegre hastanesi var böyle şeylerde doktor en yakın yerdeki kadın doğumcuyu arayıp soruyor ne yapalım gibisindne

Nidicard kac saatte bı alıyorsunuz 4 saate kadar alınabılıyordiye bılıyorum
Doktorumu aradim 8 saatten once alma dedi canim. Siklasirsa gel acile nstye baglasinlar seni. Benim gormem lazim dedi. Bi de serklajliyim. Sancilar serkalji yirtabilirmis. Hazirlaniyoruz. Biraz sonra siklasirsa acile gidecegim

Doktorumu aradim 8 saatten once alma dedi canim. Siklasirsa gel acile nstye baglasinlar seni. Benim gormem lazim dedi. Bi de serklajliyim. Sancilar serkalji yirtabilirmis. Hazirlaniyoruz. Biraz sonra siklasirsa acile gidecegim
Çok geçmiş olsun Allah korusun sakinsin inşallah

Sagol canim, biraz macerali olacak ama mutlu sona ulasacagiz inaniyorum ben de
Ben 38 esim 43

Pek de sakin oldugum soylenemez. Bi de doktor acile gel seni dogumhaneye alsinlar orada nst ye baglasinlar dedi. Cok kotu oldum dogumhaneyi duyunca
Canım hastane tipinden dolayı nst sadece doğumhanede vardır. Kaıdn doğum acil olmayınca olmuyor genelde . Hiçbir sorun olmaz inşallah

Allah korusun, kotu seyler dusunme, bı gidinn aynen, guzel haber beklıyoruz

Ay hadi güle güle kullanalım inşallah biiir sürü şey aradan çıkarmışsın maşallah
Dedıgın culurambar magazasına gıttık, cok ılgılendıler saolsunlar, pıerre cardının de bı arabası vardı o da hafıf, ama esım bu kıbar duruyor dedı bagı neo aldık, dolap kaldı bı
Bu arada sız kaca aldınız araba ve pusetını

dün akşamdan beri böyle bir yorgunluk çöküyor tüm vücudum ağrıyor gibi rahatsız bir his geliyor gündüz iyiydim şimdi yine geldi anlamadım grip falan mı olacağım nedir
Bende sürekli yorgun halsiz hissediyorum canım hatta bir ara aşırı uykum geliyordu yorgunluktan

Kızlar ya ben kıyafetlerimi giyerken ayakkabımı giyerken çok zorlanıyorum eşim yardım ediyor sizde durumlar nedir

Pek de sakin oldugum soylenemez. Bi de doktor acile gel seni dogumhaneye alsinlar orada nst ye baglasinlar dedi. Cok kotu oldum dogumhaneyi duyunca
Rabbim yardımcınız olsun bu gün bnmde bel ağrım kasik agrim var bütün tadın kacti cuma serviks boyuna fln bakmıştı doktor iyiydim hftasonu başladı sıkıntılar

Kızlar sağ tarafıma çok kötü bir ağrı girdi tam ağrı gibi de değil hareket ettiğim an feci şekilde batıyor kıpırdayamıyorum başına gelen var mı çok korkuyorum kaldım olduğum yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…