2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar sağ tarafıma çok kötü bir ağrı girdi tam ağrı gibi de değil hareket ettiğim an feci şekilde batıyor kıpırdayamıyorum başına gelen var mı çok korkuyorum kaldım olduğum yerde
Benim 2 hafta önce sağ taraf karnıma sancı girmişti hareket ettikçe agriyordu, sonra yürüyüşe çıktık geçti… belki biraz evde yürürsen geçer benim gibiyse eğer…

Benim 2 hafta önce sağ taraf karnıma sancı girmişti hareket ettikçe agriyordu, sonra yürüyüşe çıktık geçti… belki biraz evde yürürsen geçer benim gibiyse eğer…
Kuzum durdum biraz yavaş yavaş uzandım şimdi de bi sağa vuruyor bi sola.. deli mi ne herhalde bacaklarını uzatıyorlar öyle yumru gibi bir ağrı oluyor

Kızlar sağ tarafıma çok kötü bir ağrı girdi tam ağrı gibi de değil hareket ettiğim an feci şekilde batıyor kıpırdayamıyorum başına gelen var mı çok korkuyorum kaldım olduğum yerde
Bacak kismindaysa bnmde kramp girdigi oldu kalçadan başlayıp

Hepinize tesekkur ederim kizlar. Beklemedeyim. Simdilik bi sikinti yok cok sukur Olursa cikacagiz
Canım stres panik yapmamaya çalış bebiş hissediyor belki fark etmeden kendini kasıyosundur ister istemez oda bebeğin toplanmasına neden olur. Böyle sancısı gelip hastaneye yatıp serumlarla doğumu geciken çok fazla anne var hiç korkma yalnız değilsin dualarımız seninle

Acaba kendini yoracak bişi yaptın mı?
yok dr istirahat verdiğinden beri en fazla 10 dk yürüdüm ne iş yaptım ne kendimi yordum. belki biraz üşütmüşümdür dün bir manava indik çok bunaldım gelip duş alıp klima açıkken salona uzandım.

Ya etkiliyo olabilir belkide üşüttün. Ihlamur falan mı içsen acaba doktora sorup belki iyi gelir ya da artık doktor ne verirse. Ay şu 32. Haftaya gelsek hayırlısıyla da biraz daha kafamız rahatlasa

Ay bide şey soracaktım senin vitamin değerlerin falan nasıldı? Ne kullanıyordun ayrıca?

Kızlar, bebeklerinizi her gün aynı sıklıkta mı hissediyorsunuz yoksa bazen daha çok
Bazen daha az mı? Benim bazı günler çok hareketli oluyor ertesi gün bayağı az gibime geliyor vs… ?
Aynı tatlım benimde öyle ama rutin başladı artık düzenli hissetmeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…