- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.281
Hayırlı olsun canım oto koltuğu da mi aldınBu aylık bu kadar yeter@ssscccaaa senın arabadan aldık
Pusetı canım, oto kpltugu olarak da kullanılıyormus, arabaya uyan bı o varmısHayırlı olsun canım oto koltuğu da mi aldın
Benim 2 hafta önce sağ taraf karnıma sancı girmişti hareket ettikçe agriyordu, sonra yürüyüşe çıktık geçti… belki biraz evde yürürsen geçer benim gibiyse eğer…Kızlar sağ tarafıma çok kötü bir ağrı girdi tam ağrı gibi de değil hareket ettiğim an feci şekilde batıyor kıpırdayamıyorum başına gelen var mı çok korkuyorum kaldım olduğum yerde
Kuzum durdum biraz yavaş yavaş uzandım şimdi de bi sağa vuruyor bi sola.. deli mi neBenim 2 hafta önce sağ taraf karnıma sancı girmişti hareket ettikçe agriyordu, sonra yürüyüşe çıktık geçti… belki biraz evde yürürsen geçer benim gibiyse eğer…
Bacak kismindaysa bnmde kramp girdigi oldu kalçadan başlayıpKızlar sağ tarafıma çok kötü bir ağrı girdi tam ağrı gibi de değil hareket ettiğim an feci şekilde batıyor kıpırdayamıyorum başına gelen var mı çok korkuyorum kaldım olduğum yerde
Çok geçmiş olsunDoktorumu aradim 8 saatten once alma dedi canim. Siklasirsa gel acile nstye baglasinlar seni. Benim gormem lazim dedi. Bi de serklajliyim. Sancilar serkalji yirtabilirmis. Hazirlaniyoruz. Biraz sonra siklasirsa acile gidecegim
OlabilirKuzum durdum biraz yavaş yavaş uzandım şimdi de bi sağa vuruyor bi sola.. deli mi neherhalde bacaklarını uzatıyorlar öyle yumru gibi bir ağrı oluyor
Canım stres panik yapmamaya çalış bebiş hissediyor belki fark etmeden kendini kasıyosundur ister istemez oda bebeğin toplanmasına neden olur. Böyle sancısı gelip hastaneye yatıp serumlarla doğumu geciken çok fazla anne var hiç korkma yalnız değilsinHepinize tesekkur ederim kizlar. Beklemedeyim. Simdilik bi sikinti yok cok sukurOlursa cikacagiz
Acaba kendini yoracak bişi yaptın mı?dün akşamdan beri böyle bir yorgunluk çöküyor tüm vücudum ağrıyor gibi rahatsız bir his geliyor gündüz iyiydim şimdi yine geldianlamadım grip falan mı olacağım nedir
Aynıyı canım. Kızların ile çok güzel günleriniz olacak biz de şahit olacağız.Sagol canim, biraz macerali olacak ama mutlu sona ulasacagiz inaniyorum ben de
Ben 38 esim 43
Geçmiş olsun canım yaa inşallah hemen iyileşirsinHepinize tesekkur ederim kizlar. Beklemedeyim. Simdilik bi sikinti yok cok sukurOlursa cikacagiz
yok dr istirahat verdiğinden beri en fazla 10 dk yürüdüm ne iş yaptım ne kendimi yordum. belki biraz üşütmüşümdür dün bir manava indik çok bunaldım gelip duş alıp klima açıkken salona uzandım.Acaba kendini yoracak bişi yaptın mı?
Yok kuzum bacak değil sağ kasık boşluk bölgesiBacak kismindaysa bnmde kramp girdigi oldu kalçadan başlayıp
Ya etkiliyo olabilir belkide üşüttün. Ihlamur falan mı içsen acaba doktora sorup belki iyi gelir ya da artık doktor ne verirse. Ay şu 32. Haftaya gelsek hayırlısıyla da biraz daha kafamız rahatlasayok dr istirahat verdiğinden beri en fazla 10 dk yürüdüm ne iş yaptım ne kendimi yordum. belki biraz üşütmüşümdür dün bir manava indik çok bunaldım gelip duş alıp klima açıkken salona uzandım.
Ay bide şey soracaktım senin vitamin değerlerin falan nasıldı? Ne kullanıyordun ayrıca?yok dr istirahat verdiğinden beri en fazla 10 dk yürüdüm ne iş yaptım ne kendimi yordum. belki biraz üşütmüşümdür dün bir manava indik çok bunaldım gelip duş alıp klima açıkken salona uzandım.
Ay çok güzelmiş bayıldım.
Aynı tatlım benimde öyle ama rutin başladı artık düzenli hissetmeler.Kızlar, bebeklerinizi her gün aynı sıklıkta mı hissediyorsunuz yoksa bazen daha çok
Bazen daha az mı? Benim bazı günler çok hareketli oluyor ertesi gün bayağı az gibime geliyor vs… ?
Oluyir canim içinden apart çıkıyor yatağa sabitliyorsun kenarını da kademeli olarak indirebiliyirsunAy çok güzelmiş bayıldım.
Anne yanı oluyor mu tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?