2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

Ben kimi zaman göbek deliğime yakın, kimi zaman kasığımda hissediyorum ben normal olduğunu düşünüyorum hatta bazen o kadar aşağıdan vuruyor ki aha diyorum çıkacak deliği arıyor

Kendi sayfasında dona 120 senden sonra bir kez daha baktım sipariş detayında mı seçtin?
Kaça geldi dona 110 cm?

Bir tek madre 110 diye biliyorum sitede diğerleri hep 120 yazıyor.

Hatta 6 in 1 çıkmış 4300 e o da 120 cm

Yok canım Donna 70*110
Ve Donna 70*120 var madre gibi anne yanında oluyorlar fiyat aralığıda bana uydu açıkçası

70*110 seçeneği sitede park yatak bölümünde gezinirken karşımıza çıkıyor.

Aynı ürün hem Trendyol hemde HepsiBurada mevcut orada 1950-2000 tl aralığında ama yatak hediyesi yoktu .
Bizde kendi sayfasından aldık yatak mantıken 100 tl ye geldi çok ince gelirse ekstra destek alırım dedim

Ben bugün 2 farklı mağaza gezdim Kraft kanz joje v.s hepsi mantıken aynı fasonda üretip marka marka değişmiş resmen . Zaten çocuğun odası olacak bizim işimizi 2-3 yıl görsün üzmesin kullanışlı olsun az yer kaplasın denilince çok gezinmeye gerek yok dedik aldık direkt akşam çay içerken eşimle

7-8 bin tl civarına bile park yataklar vardı mobilya fiyatına denk geliyorlardı bana çok gereksiz geldi pek çoğu

Son düzenleme:
şuanda takviye olarak neye geçtiniz 22. haftadayım doktor değiştireceğim ama yeni doktorum iki hafta izinde takviyelerim bitti ne kullanıcam bilmiyorum aynılarına mı devam etsem ?

Ben kimi zaman göbek deliğime yakın, kimi zaman kasığımda hissediyorum ben normal olduğunu düşünüyorum hatta bazen o kadar aşağıdan vuruyor ki aha diyorum çıkacak deliği arıyor
Hahahah yemin ederim bu ben hatta bı tanıdığıma sordum dedi ki bebek rahimde ya rahim başlangıci kasiklar ya ne bekliyorsun diye dalga geçmişti

İyi yapmışsın. Ben tek boy sanıyordum. İki seçenek olması daha güzel.
5 eylül de mi gönderilecek.
Ön siparişe çekmişler
Mağazalarında bazen daha uygun oluyor netten aylık kampanya ürünü oluyor civilde vs

şuanda takviye olarak neye geçtiniz 22. haftadayım doktor değiştireceğim ama yeni doktorum iki hafta izinde takviyelerim bitti ne kullanıcam bilmiyorum aynılarına mı devam etsem ?
Demir, magnezyum, decavit, omega 3 regenesis Max, ben bunları kullanıyorum
Bir de d vitamini damla şeklinde…

Normalde altında bir gün içinde kargoya teslim yazıyor bende anlamadım sipariş verdim sadece sipariş alındı yazıyor tarih filan yazmıyor. Kaç sayfa geçmişiniz ya bir gün girmedim bir hafta gitmesem eyvah eyvah

Günlük pedler bildiğim kadarıyla enfeksiyonu daha tetikliyor
uzun süre beklememek ve sürekli kullanmamak lazım ama benim artık sanki biri su dökmüş gibi akıntım oluyor normalmiş de, peçete filan koyuyorum bazen çünkü üstümdeki pijamayı ıslatacak kadar olabiliyor.

Aynen bende canım ya

Günlük pedler bildiğim kadarıyla enfeksiyonu daha tetikliyor
Yaa
Bende de Progestan eriyince akıyor kokuyor ya habire çamaşır değişmektense günlük taksam mı diyordum ama takmayı unutuyorum zaten.

Bir de evde penye yumşak kapriler var ya ya da penye mini şortlar ben artık direk onları da giyiyorum bazen iç çamaşırı bazen onlar.Gün içinde rahat oluyor. Oturduğun yer terliyor resmen.

Acaip salaşım evde.
Ya pamuklu gecelik altı mini şort
Ya askılı kapri

Günlük ped yasak mı hamileyken ya da göğüs pedi gibi pamuklu şeyler konsa olmuyor mu?
Saat başı atarsın ya da her wc de.
Hamileyken mantar enfeksiyonuna çok çabuk yakalabilirsin o yüzden pamuklu olmayan iç çamaşırı, hele günlük pet, pamuk bilmem ne asla tavsiye etmiyo doktor. En iyiside olsa tetikliyor mantarı geçmişte de mantar olduysan hiç yaklaşma bile

Hshahaa ay iyi sevindim bende kafama taktım bu çocuk çok mu aşağıda duruyor diye herkes böyle hissediyorsa belki ileriki aylarda yukarı çıkıyordur ben onu hatırlıyorum belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…