- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.481
Kızlar ben bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum nerdeyse kasığıma doğru bu normal mi? Siz nerelerde hissediyorsunuz? Bu 2. Bebeğim araya 8 sene girince unutmuşum ama ilk kızımı daha yukarılarda hissediyordum sanki
110 ve 120 seçeneği vardı biz özellikle 110 olanı istedikDona 70*120 değil mi?
Kendi sayfasında dona 120 senden sonra bir kez daha baktım sipariş detayında mı seçtin?110 ve 120 seçeneği vardı biz özellikle 110 olanı istedik
Almontede hoşuma gitti ama 110 seçeneği yoktu galiba bide anne yanı olmuyordu sanki
Hem az yer kaplasın hemde anneyanı olsun isteyince Donna işimizi gördü
Yok canım Donna 70*110Kendi sayfasında dona 120 senden sonra bir kez daha baktım sipariş detayında mı seçtin?
Kaça geldi dona 110 cm?
Bir tek madre 110 diye biliyorum sitede diğerleri hep 120 yazıyor.
Hatta 6 in 1 çıkmış 4300 e o da 120 cm
Hahahah yemin ederim bu benBen kimi zaman göbek deliğime yakın, kimi zaman kasığımda hissediyorum ben normal olduğunu düşünüyorumhatta bazen o kadar aşağıdan vuruyor ki aha diyorum çıkacak deliği arıyor
İyi yapmışsın. Ben tek boy sanıyordum. İki seçenek olması daha güzel.Yok canım Donna 70*110
Ve Donna 70*120 var madre gibi anne yanında oluyorlar fiyat aralığıda bana uydu açıkçası
Elele Donna Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70x110 cm Gri-Siyah - Elele Baby
Elele Donna Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı 70x110 cm Gri-Siyah Gri Siyah modeli Elele Baby' de. Hemen tıkla ve şimdi keşfet.www.elelebaby.com
70*110 seçeneği sitede park yatak bölümünde gezinirken karşımıza çıkıyor.
Aynı ürün hem Trendyol hemde HepsiBurada mevcut orada 1950-2000 tl aralığında ama yatak hediyesi yoktu .
Bizde kendi sayfasından aldık yatak mantıken 100 tl ye geldi çok ince gelirse ekstra destek alırım dedim
Ben bugün 2 farklı mağaza gezdim Kraft kanz joje v.s hepsi mantıken aynı fasonda üretip marka marka değişmiş resmen . Zaten çocuğun odası olacak bizim işimizi 2-3 yıl görsün üzmesin kullanışlı olsun az yer kaplasın denilince çok gezinmeye gerek yok dedik aldık direkt akşam çay içerken eşimle
7-8 bin tl civarına bile park yataklar vardı mobilya fiyatına denk geliyorlardı bana çok gereksiz geldi pek çoğu
Evet sürekli tekrarlıyor kronik oldu sanırım gebeliğin başından beri yaşıyorumIdrar yolu enfeksıyonunuz mu var?
Kuzum anneme geldim inan ne kadar çamaşırım varsa getirdim ama yok ne akıntı bitiyor ne enfeksiyoninşallah geçer bir an önceben her ıslaklık hissettiğimde değiştiriyorum artık çantamda yedek çamaşırla gegeziyorum
Günlük ped yasak mı hamileyken ya da göğüs pedi gibi pamuklu şeyler konsa olmuyor mu?Kuzum anneme geldim inan ne kadar çamaşırım varsa getirdim ama yok ne akıntı bitiyor ne enfeksiyon
Demir, magnezyum, decavit, omega 3 regenesis Max, ben bunları kullanıyorumşuanda takviye olarak neye geçtiniz 22. haftadayım doktor değiştireceğim ama yeni doktorum iki hafta izinde takviyelerim bitti ne kullanıcam bilmiyorum aynılarına mı devam etsem ?
Normalde altında bir gün içinde kargoya teslim yazıyor bende anlamadım sipariş verdim sadece sipariş alındı yazıyor tarih filan yazmıyor. Kaç sayfa geçmişiniz yaİyi yapmışsın. Ben tek boy sanıyordum. İki seçenek olması daha güzel.
5 eylül de mi gönderilecek.
Ön siparişe çekmişler
Mağazalarında bazen daha uygun oluyor netten aylık kampanya ürünü oluyor civilde vs
Günlük pedler bildiğim kadarıyla enfeksiyonu daha tetikliyorGünlük ped yasak mı hamileyken ya da göğüs pedi gibi pamuklu şeyler konsa olmuyor mu?
Saat başı atarsın ya da her wc de.
crannberry filan bir drla konuş da dene inşallah şifa bulursun.Kuzum anneme geldim inan ne kadar çamaşırım varsa getirdim ama yok ne akıntı bitiyor ne enfeksiyon
uzun süre beklememek ve sürekli kullanmamak lazım ama benim artık sanki biri su dökmüş gibi akıntım oluyor normalmiş de, peçete filan koyuyorum bazen çünkü üstümdeki pijamayı ıslatacak kadar olabiliyor.Günlük pedler bildiğim kadarıyla enfeksiyonu daha tetikliyor
Aynen bende canım yaAynı durum bendede söz konusu oğlumda hep yukarda hissederdim bu kız ama ikiside bu haftalarda baş geliş pozisyonda olduğu halde bunu hep kasıklarda falan hissediyorum ve öyle tekme dürtme gibi değil daha farklı yarın kontrolüm var soracağım çok mu aşada diye tedirgin oluyorum
Ben hiç üstte hissetmedim şimdiye kadar hep altlardaOg
Ben de cok asagidan hissediyorum bazen. Gecen gittigimde bebek yukarida gayet demisti doktorum. Cok minik olduklari icin dolasiyorlar bence
YaaGünlük pedler bildiğim kadarıyla enfeksiyonu daha tetikliyor
Hamileyken mantar enfeksiyonuna çok çabuk yakalabilirsin o yüzden pamuklu olmayan iç çamaşırı, hele günlük pet, pamuk bilmem ne asla tavsiye etmiyo doktor. En iyiside olsa tetikliyor mantarı geçmişte de mantar olduysan hiç yaklaşma bileGünlük ped yasak mı hamileyken ya da göğüs pedi gibi pamuklu şeyler konsa olmuyor mu?
Saat başı atarsın ya da her wc de.
HshahaaBen kimi zaman göbek deliğime yakın, kimi zaman kasığımda hissediyorum ben normal olduğunu düşünüyorumhatta bazen o kadar aşağıdan vuruyor ki aha diyorum çıkacak deliği arıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?