2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sütyen bende de yok sporcu atlet kullanıyorum

Oda hazırlayan kızlar emzirme koltuğu düşündünüz mü? İkea dan bakıyorum da karar da veremedim

Kızlar nioli yağı mıydı neydi bir yağ vardı enfeksiyon için onu öneriyorlardi ama bir bakın isterseniz iç çamaşıra damlatiliyor diye biliyorum

Ayy aman çok illet bişey o mantar zor kurtuldum ben. Birde aklınızda olsun antibiyotik alıyorsanız kesin probiyotik tüketin benimki antibiyotik yüzünden oldu

canım madreler ön siparişte Donna stokta büyük olasılıkla bu hafta kargo çıkarlar benimkini

Bende vivenseden sallanan çok tatlı koltuk beğendim ama sadece beğendim şimdilik
Ya sallanan düşünmüyorum ben bütün emzirme koltukları sallanan ama sabit olması benim için daha iyi gibi nedense emzirirken sallanırsam kafam karışır gibi geliyor

Kızlar biriniz çatı ağrısından bahsetmişti. Şöyle mi oluyor? Esnerken hapşırırken böyle gerginlik hissediyorsun gibi. Yatakta dönerkende oluyor bende. Nasıl geçebilir?
Hapşırmada hiç hissetmedim de yatakta dönerken vajina ile makat arasında kalan yer ağrıyor bazen vajinanın üstu ağrıyor çatı ağrısı mi başka bir ağrimi anlamanın en iyi yolu halı kayarda zorlanmadan ayagimizla düzeltiriz onu yapınca hemen ağrı vuruyor

Canım çamaşırlarını ne ile yıkıyorsun, deterjandan ya da yumuşatıcan da tetikleniyor olabilir. Sirkeli kaynar su ile iyice yıkayıp sonra ütüleyip giymeyi denesen.

Oda hazırlayan kızlar emzirme koltuğu düşündünüz mü? İkea dan bakıyorum da karar da veremedim
Ben bu açılınca yatak kapanınca tek kişilik koltuk olan koltukları varya onlardan düşündüm annem falan bebeğe bakmaya gelince de hop aç uyur gündüzde bebeği odasında emzir tarzi sonra baktım ileride yük olur vazgeçtim

Ya sallanan düşünmüyorum ben bütün emzirme koltukları sallanan ama sabit olması benim için daha iyi gibi nedense emzirirken sallanırsam kafam karışır gibi geliyor
Kız ne kafan karışacak zaten 2 tane yerden süt gelebiliyor o da bizde o sıralar zaten baya belli olacak, çocukta tek bi yerden o sütü alabilir ben direk eğlencesine bakıyorum gün içinde baya emzireceğiz bari sallanalım azıcık keyfimiz yerine gelsin. Belki Allah korusun yara olur ya da ısırırsa hızlı sallanırız

Onlarda hiç estetik güzellikte olan bulamadım ben ya hepsi dediğin gibi yük gibi duruyor

Ya başta bende öyle bişi baktım sonra takımı karyolalı alınca dedim zaten gelen bunda da yatar muhtemelen bebekte beşiğinde yatar ama odaya koltuk lazımdı

Ya bana hiç rahat edemezmişim gibi geliyor. Bide sallanan bişi diye milletten kurtaramam onu artık boyuna onda oturmak isterler düz alcam o yüzden daha rahatmış gibi hissettim

Şuan eşimin büyük tişörtü ve çok uyumsuz kendi şortumla duruyorum. Hayatımın hiç bir döneminde böyle salaş olmamıştım ya. Bi de önceden evde insan daha özenli giyinmeli falan diyordum ahhhh ahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…