- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.501
Sütyen bende de yok sporcu atlet kullanıyorumYaa
Bende de Progestan eriyince akıyor kokuyor ya habire çamaşır değişmektense günlük taksam mı diyordum ama takmayı unutuyorum zaten.
Bir de evde penye yumşak kapriler var ya ya da penye mini şortlar ben artık direk onları da giyiyorum bazen iç çamaşırı bazen onlar.
Acaip salaşım evde.
Ya pamuklu gecelik altı mini şort
Ya askılı kapri
Bazen benimki de aşağıdan vuruyorHshahaaay iyi sevindim bende kafama taktım bu çocuk çok mu aşağıda duruyor diye herkes böyle hissediyorsa belki ileriki aylarda yukarı çıkıyordur ben onu hatırlıyorum belkide
Bende vivenseden sallanan çok tatlı koltuk beğendim ama sadece beğendim şimdilikOda hazırlayan kızlar emzirme koltuğu düşündünüz mü? İkea dan bakıyorum da karar da veremedim
Bende aynı ne don ne fanila free takılıyorumSütyen bende de yok sporcu atlet kullanıyorum
Ayy aman çok illet bişey o mantar zor kurtuldum ben. Birde aklınızda olsun antibiyotik alıyorsanız kesin probiyotik tüketin benimki antibiyotik yüzünden olduHamileyken mantar enfeksiyonuna çok çabuk yakalabilirsin o yüzden pamuklu olmayan iç çamaşırı, hele günlük pet, pamuk bilmem ne asla tavsiye etmiyo doktor. En iyiside olsa tetikliyor mantarı geçmişte de mantar olduysan hiç yaklaşma bile
canım madreler ön siparişte Donna stokta büyük olasılıkla bu hafta kargo çıkarlar benimkiniİyi yapmışsın. Ben tek boy sanıyordum. İki seçenek olması daha güzel.
5 eylül de mi gönderilecek.
Ön siparişe çekmişler
Mağazalarında bazen daha uygun oluyor netten aylık kampanya ürünü oluyor civilde vs
Günde 1 Ocean mummy + günde 9 damla devit + gece yatmadan coraspirin (yaştan dolayı verdi)şuanda takviye olarak neye geçtiniz 22. haftadayım doktor değiştireceğim ama yeni doktorum iki hafta izinde takviyelerim bitti ne kullanıcam bilmiyorum aynılarına mı devam etsem ?
Ya sallanan düşünmüyorum ben bütün emzirme koltukları sallanan ama sabit olması benim için daha iyi gibi nedense emzirirken sallanırsam kafam karışır gibi geliyorBende vivenseden sallanan çok tatlı koltuk beğendim ama sadece beğendim şimdilik
Hapşırmada hiç hissetmedim de yatakta dönerken vajina ile makat arasında kalan yer ağrıyor bazen vajinanın üstu ağrıyor çatı ağrısı mi başka bir ağrimi anlamanın en iyi yolu halı kayarda zorlanmadan ayagimizla düzeltiriz onu yapınca hemen ağrı vuruyorKızlar biriniz çatı ağrısından bahsetmişti. Şöyle mi oluyor? Esnerken hapşırırken böyle gerginlik hissediyorsun gibi. Yatakta dönerkende oluyor bende. Nasıl geçebilir?
Evet yaa antibiyotik de yapıyorAyy aman çok illet bişey o mantar zor kurtuldum ben. Birde aklınızda olsun antibiyotik alıyorsanız kesin probiyotik tüketin benimki antibiyotik yüzünden oldu
İnşallah ya bende sipariş verdim de almonte modelini tık yok şuancanım madreler ön siparişte Donna stokta büyük olasılıkla bu hafta kargo çıkarlar benimkini
Canım çamaşırlarını ne ile yıkıyorsun, deterjandan ya da yumuşatıcan da tetikleniyor olabilir. Sirkeli kaynar su ile iyice yıkayıp sonra ütüleyip giymeyi denesen.yok ama iki sene falan uğraştık belki ondandır
yengeç duygusallığımı götürdü
ben böyle biraz daha rahatladım gibi canım kişiden kişiye değişiyordur belki umarım çare bulursun.
inşallah geçer bir an önceben her ıslaklık hissettiğimde değiştiriyorum artık çantamda yedek çamaşırla geziyorum
Ben bu açılınca yatak kapanınca tek kişilik koltuk olan koltukları varya onlardan düşündüm annem falan bebeğe bakmaya gelince de hop aç uyur gündüzde bebeği odasında emzir tarzi sonra baktım ileride yük olur vazgeçtimOda hazırlayan kızlar emzirme koltuğu düşündünüz mü? İkea dan bakıyorum da karar da veremedim
Kız ne kafan karışacak zaten 2 tane yerden süt gelebiliyor o da bizde o sıralar zaten baya belli olacak, çocukta tek bi yerden o sütü alabilirYa sallanan düşünmüyorum ben bütün emzirme koltukları sallanan ama sabit olması benim için daha iyi gibi nedense emzirirken sallanırsam kafam karışır gibi geliyor
Onlarda hiç estetik güzellikte olan bulamadım ben ya hepsi dediğin gibi yük gibi duruyorBen bu açılınca yatak kapanınca tek kişilik koltuk olan koltukları varya onlardan düşündüm annem falan bebeğe bakmaya gelince de hop aç uyur gündüzde bebeği odasında emzir tarzi sonra baktım ileride yük olur vazgeçtim
Ya başta bende öyle bişi baktım sonra takımı karyolalı alınca dedim zaten gelen bunda da yatar muhtemelen bebekte beşiğinde yatar ama odaya koltuk lazımdıBen bu açılınca yatak kapanınca tek kişilik koltuk olan koltukları varya onlardan düşündüm annem falan bebeğe bakmaya gelince de hop aç uyur gündüzde bebeği odasında emzir tarzi sonra baktım ileride yük olur vazgeçtim
Ya bana hiç rahat edemezmişim gibi geliyor. Bide sallanan bişi diye milletten kurtaramam onu artık boyuna onda oturmak isterlerKız ne kafan karışacak zaten 2 tane yerden süt gelebiliyor o da bizde o sıralar zaten baya belli olacak, çocukta tek bi yerden o sütü alabilirben direk eğlencesine bakıyorum gün içinde baya emzireceğiz bari sallanalım azıcık keyfimiz yerine gelsin. Belki Allah korusun yara olur ya da ısırırsa hızlı sallanırız
Şuan eşimin büyük tişörtü ve çok uyumsuz kendi şortumla duruyorum. Hayatımın hiç bir döneminde böyle salaş olmamıştım ya. Bi de önceden evde insan daha özenli giyinmeli falan diyordum ahhhh ahhhhYaa
Bende de Progestan eriyince akıyor kokuyor ya habire çamaşır değişmektense günlük taksam mı diyordum ama takmayı unutuyorum zaten.
Bir de evde penye yumşak kapriler var ya ya da penye mini şortlar ben artık direk onları da giyiyorum bazen iç çamaşırı bazen onlar.Gün içinde rahat oluyor. Oturduğun yer terliyor resmen.
Acaip salaşım evde.
Ya pamuklu gecelik altı mini şort
Ya askılı kapri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?