2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya başta bende öyle bişi baktım sonra takımı karyolalı alınca dedim zaten gelen bunda da yatar muhtemelen bebekte beşiğinde yatar ama odaya koltuk lazımdı
Ben de senin gibi düşündüm sonra eşimin annesinin 135 kg olduğu geldi aklıma ve gelen yatağın poşetini açmadan koymaya karar verdim

Ahahahah fonksiyonel

Canım ben ikizler burcuyum geziyim, eğleneyim şimdi bu sanki 2 ye katlandı. Eşimde zaten pimpiriklidir iyice evhamlı oluyor ara ara. Bi yere gitmek istiyorum “hemen ben bırakayım, şimdi otobüse binme, çok yürüme, suyu içtin mi, vitamin elinde, bi elinde ekmek bi elinde devit deli gibi başımda”. Geçen sabah kalktım öyle oyalanıyorum yatakta elinde ekmek ve devitle gelmiş kahvaltıyı geç yapacaksın anlaşılan şunu ye bari diyor. kızda umursamaz olursa hepten yandı bizim adam

Canım çamaşırlarını ne ile yıkıyorsun, deterjandan ya da yumuşatıcan da tetikleniyor olabilir. Sirkeli kaynar su ile iyice yıkayıp sonra ütüleyip giymeyi denesen.
ariel deterjan beyazlara kosla katıyorum yumuşatıcı olarak da vernel max supreme kullanıyorum ve kurutmaya atıyorum çamaşırları. bilmiyorum benimki suyla bağlantılı diye düşünüyorum suyu az içtiğimde oluyor.

Balık yağı hapını yutayım derken elimde patladı, hızlı davranıp yutayım dedim yutamadım, suyu da termosumdan almış bulundum. Şuan oturduğum pike, ellerim, termosum, ağzım balık yağı delireceğim sanırım. Koşarak ağzıma baklava attım peki ya geri kalanlardan nasıl kurtulucam a dostlar yardım edinnnnnnn

Kızlar sizce kız mı erkek mi tahmin de bulunurmusunuz

Eklentiler

• IMG-20230821-WA0006.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 46
Geçmiş olsun canım hem sana hem pikeye olur öyle ufak kazalar pikeyle sıkı bir duş alma zamanı hem serinlemiş olursunuz

Ayy Allah korusun.
Anladığım kadarıyla havasız kalmayacak.
Çok terleyip ıslanmayacak.
Ayy sorma küçük çocuklu kadınları binada görünce öyle pijama vs paspalken çok kınadım sanırım
Ama yine de seksi sayılırım bugün fırfırlı atletimi giydim kat kat olandan altı şişhane olayı tam altta da babaanne donu
Yumşatıcı kullanmıyorum ben.

hahahaha hormonlardan bence vücut stresi azaltmak için hormon salgılıyor, benimki de arada metroya biniyorum halleniyor, bir şey taşıtmıyor falan ama burada kast ettiğim bu değildi gerçekten baya cinlendirdi beni. sancılandığım gün dua et Allah hevesimizi kursağımızda bırakmasın dedim diye sinirini benden çıkardı ki inanılmaz yersiz bi tepkiydi. ertesi gün stres atmam lazım diye dışarı çıktı ki asla beklemezdim öyle bir günden sonra. hamilelik öncesi de hamilelikte de hep çok destekçi biriydi. 2 aydır bir halleri geldi işle falan da bağlantılı sanırım depresif bir ruh halindeydi. bugün sevdiği yemekleri yaptım sevdiği gibi bir ortam hazırladım öyle karşıladım ben destekleyici yaklaştıkça o da daha iyi hissetmeye başladı. boşuna demiyorlar kadınların ilk çocuğu kocaları diye

Evet virüs varsa az su içinde artıyordur bi de ilaçlar, bebeşin ağırlığı da yapıyor. İnşallah azalarak biter yakında

Ayyy aynen ya bi de konuşsalar ne hissettiklerini. Belki işle ilgiliyse ekstra sorumluluk yükleniyor ya onun da baskısı olabilir. Bilseler bebekleri yay burcu ve dünya umurlarında olmayacak
Ben bugün okula kayıt için gelen ve kapıda bekleyen 4 aileye karşı hiç iş yapmadığımızı söyleyen bi erkek veliye bir çıkıştım var ya adam odadan çıkınca ohhhh beeee rahatladım dedim. Hamilelikte oluşabilecek sinir stres varsa bugün yarısı çıktı. Ama adam haketmişti hiçte pişman değilim ohhhhhh sefam olsun

Devlet okulu mu?

Devlet okulu mu?
Evet ama proje okulu. Özel olsa “benim konuşmam böyle elimi kolumu sallayarak ve yüksek sesle konuşuyorum” diye hayatta diyemez. Ne yazık ki bazı erkekler karşısında kadın görünce hala seslerini yükselebileceklerini düşünüyorlar. Neyse ama iyi oldu ya varsa az stresim o da çıktı. Eve pamuk gibi geldim

Benimki de normal de ya sağdan ya soldan vururdu hep bu iki gündür alt karnıma vurmaya başladı nerdeyse vajinanin üstü normal mi acaba aşağı mı kaydı acaba cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…