- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.541
Vajina bölgesinde hissediyorum bende 2 haftadır Ayreten aşağı vuruyor, acaba çıkmayı mı deniyor diye düşünmedim değilBenimki de normal de ya sağdan ya soldan vururdu hep bu iki gündür alt karnıma vurmaya başladı nerdeyse vajinanin üstü normal mi acaba aşağı mı kaydı acaba cocuk
Geçmiş olsun canım hem sana hem pikeyeolur öyle ufak kazalar pikeyle sıkı bir duş alma zamanı hem serinlemiş olursunuz
Onu da yaptım ama zararlı dediler diye bıraktım. Söylediğin gibi her tuvalette değişiyordum ama zararlıymışGünlük ped yasak mı hamileyken ya da göğüs pedi gibi pamuklu şeyler konsa olmuyor mu?
Saat başı atarsın ya da her wc de.
Çok teşekkürler önerilerin için onu soracağım ilk kontrolde. İnşallah geçercrannberry filan bir drla konuş da dene inşallah şifa bulursun.
Gebelikte yasak mı? Sanki zararlı diye okumuştum ama emin değilimNioli yahınında deneyebılırsınız, ben kullanıyorum ara ara
Ben gunluk ped de (hatta ped ve tamponu da) natracare kullaniyordum asla ve asla mantar vs olmuyosun. Gunluk pedini siddetle tavsiye ederim progestan surecinde. Ben hep ole yaptm cok da temiz hijyenik oldu. Organik zaten. Cok memnun kalirsin gratislerde heryerde varYaa
Bende de Progestan eriyince akıyor kokuyor ya habire çamaşır değişmektense günlük taksam mı diyordum ama takmayı unutuyorum zaten.
Bir de evde penye yumşak kapriler var ya ya da penye mini şortlar ben artık direk onları da giyiyorum bazen iç çamaşırı bazen onlar.Gün içinde rahat oluyor. Oturduğun yer terliyor resmen.
Acaip salaşım evde.
Ya pamuklu gecelik altı mini şort
Ya askılı kapri
Benide ekler misiniz lütfenBeni eklermisiniz 10-10-2023
Beni ekler misiniz
Instgramda ebeannecım dıye bı sayfa var, orda gormustum, bı ınceleyın ıstersenız.. Yasak değil, ben de kullanıyorum.. Kız bebeklerıne de kullanılıyormus hattaGebelikte yasak mı? Sanki zararlı diye okumuştum ama emin değilim
Ay hamile psikolojisi diyelim biz ona o zaman her durumu sorgulama şekli bizdekiHahahah yemin ederim bu benhatta bı tanıdığıma sordum dedi ki bebek rahimde ya rahim başlangıci kasiklar ya ne bekliyorsun diye dalga geçmişti
Trendyolda baktım Elele satıcıso Donnayı 2 günde kargo çıkarma vaadi vermiş inş bu Hızır kendi sitesindede görürüzİnşallah ya bende sipariş verdim de almonte modelini tık yok şuan
Dr hacer sadıkoğluna instagram üzerinden sordum kullanabilirsiniz gebelikte dedi ama kendi doktoruma henüz sormadığım için kullanmaya başlamadım, sayfasında nioli yağından bahsediyor inceleyebilirsinizGebelikte yasak mı? Sanki zararlı diye okumuştum ama emin değilim
Benimkinin ayakları normalde solumdaydi demek ki yer mi değiştirdi insan tedirgin oluyor iste☺Vajina bölgesinde hissediyorum bende 2 haftadır Ayreten aşağı vuruyor, acaba çıkmayı mı deniyor diye düşünmedim değilayakları aşağıda olduğu içinmiş
Gunaydin hayırlı haberlerle gelirsin insallahGunaydin kizlar. Bugun ayrintili ultrasonum var. Gece uyuyamadim heyecandan. Insallah guzel gecer
yastan dolayi hangisini neden verdiGünde 1 Ocean mummy + günde 9 damla devit + gece yatmadan coraspirin (yaştan dolayı verdi)
Coraspirini yaştan dolayı verdiğini söylediyastan dolayi hangisini neden verdi
Bnde öyle hissediyordum hatta gidince doktora özellikle sordum çok norml dedi döner daha sürekli küçük daha dedi hatta hamile arkadaşlarım bazen sanki çocuk düşecek aşağıdan gibi bile hissedebilirsin dedilerVajina bölgesinde hissediyorum bende 2 haftadır Ayreten aşağı vuruyor, acaba çıkmayı mı deniyor diye düşünmedim değilayakları aşağıda olduğu içinmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?