2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benimki de normal de ya sağdan ya soldan vururdu hep bu iki gündür alt karnıma vurmaya başladı nerdeyse vajinanin üstü normal mi acaba aşağı mı kaydı acaba cocuk
Vajina bölgesinde hissediyorum bende 2 haftadır Ayreten aşağı vuruyor, acaba çıkmayı mı deniyor diye düşünmedim değil ayakları aşağıda olduğu içinmiş

Ben gunluk ped de (hatta ped ve tamponu da) natracare kullaniyordum asla ve asla mantar vs olmuyosun. Gunluk pedini siddetle tavsiye ederim progestan surecinde. Ben hep ole yaptm cok da temiz hijyenik oldu. Organik zaten. Cok memnun kalirsin gratislerde heryerde var

Gebelikte yasak mı? Sanki zararlı diye okumuştum ama emin değilim
Dr hacer sadıkoğluna instagram üzerinden sordum kullanabilirsiniz gebelikte dedi ama kendi doktoruma henüz sormadığım için kullanmaya başlamadım, sayfasında nioli yağından bahsediyor inceleyebilirsiniz

Vajina bölgesinde hissediyorum bende 2 haftadır Ayreten aşağı vuruyor, acaba çıkmayı mı deniyor diye düşünmedim değil ayakları aşağıda olduğu içinmiş
Benimkinin ayakları normalde solumdaydi demek ki yer mi değiştirdi insan tedirgin oluyor iste☺
Gunaydin kizlar. Bugun ayrintili ultrasonum var. Gece uyuyamadim heyecandan. Insallah guzel gecer
Gunaydin hayırlı haberlerle gelirsin insallah

Bnde öyle hissediyordum hatta gidince doktora özellikle sordum çok norml dedi döner daha sürekli küçük daha dedi hatta hamile arkadaşlarım bazen sanki çocuk düşecek aşağıdan gibi bile hissedebilirsin dediler

Dün bnde bel ve kasık ağrım için doktora gittim nst bağladı ikiz olunca erken doğum riskinden kokrtu sanırım çok şükür ağrı fln çıkmadı orda idrarda eritrosit çıkmış böbrekte taş olabilir dedi oda çok fazla değildi 10 du cuma günü çalıştığım hastanedeki doktor bı sıkıntı yok fln demişti herkesin bakış açısı farklı taş sorunu yaşayan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…