- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.561
Ilk hamileligimde 2 defa kum dokmustumm cok bel agrisi yapmisti bende. Antibiyotik kullanmistim sanirim. Kullandigimiz vitaminlerden oluyor sanirimDün bnde bel ve kasık ağrım için doktora gittim nst bağladı ikiz olunca erken doğum riskinden kokrtu sanırım çok şükür ağrı fln çıkmadı orda idrarda eritrosit çıkmış böbrekte taş olabilir dedi oda çok fazla değildi 10 du cuma günü çalıştığım hastanedeki doktor bı sıkıntı yok fln demişti herkesin bakış açısı farklı taş sorunu yaşayan varmi
O kadar normal ki dün biz sabah gittik kafası üstte ayakları kasıklarımdaydi tahlil sonuçları için tekrar gittik yüzünü gostermemisti bir daha bakalım mi dedik baktık bu seferde yan yatmıştı kafası sağda ayakları soldaydi ben hareketlerini o an hissetmiyordim bana kalsa uyuyor derdim ama ulturasyon cihazında parmaklarıyla ayaklarıyla oynuyorduBenimki de normal de ya sağdan ya soldan vururdu hep bu iki gündür alt karnıma vurmaya başladı nerdeyse vajinanin üstü normal mi acaba aşağı mı kaydı acaba cocuk
Çok geçmiş olsun benim hamilelikten önce oldu onda da 15 gün maden suyu içtim düzenli kasıklarım ağrıyor midem bulanıyor çok kötüydü Doktora gittik idrarda kan çıktı bir de lipazdi sanırım o değer yükselmişti doktor o zaman dedi ki vücudunda yeteri kadar magnezyum varmis fazlasını alınca vücut kullanamadığı için böbreklere yollamış böbrekte suzemedigi için biriktirip taslastirmisDün bnde bel ve kasık ağrım için doktora gittim nst bağladı ikiz olunca erken doğum riskinden kokrtu sanırım çok şükür ağrı fln çıkmadı orda idrarda eritrosit çıkmış böbrekte taş olabilir dedi oda çok fazla değildi 10 du cuma günü çalıştığım hastanedeki doktor bı sıkıntı yok fln demişti herkesin bakış açısı farklı taş sorunu yaşayan varmi
Gebeler üzerinden yapılmış bir çalışması olmadığı için doktorlarin yarısi tavsiye ediyor yarısı etmiyor Mfk da klinik çalışması olmadığı için kullanilmamasi taraftarıyım tarzı bir şey demiştiGebelikte yasak mı? Sanki zararlı diye okumuştum ama emin değilim
Ben de şu an var canım böbrek taşı ve kum. Benimde önceki haftalarda sol kasığıma düzenli şekilde dalgalar halinde kasılma giriyordu. Nst de ağrı çıkmadı benimde. Kalsiyum oksalat değerim yükselmişti. İdrarımda bide kan ırkı ve granül silinder gibi bir şeydi ondan çıkmıştı. Acile gittik gecede ağrım çok artınca. Üriner ultrason yaptılar sağ böbreğimde genişleme varmış. Taş ordan çıktı muhtemelen dediler. Monurol verdi bi tane sadece başka da bir şey vermedi bol su iç dedi. O kasılmam geçti çok şükür bida da gitmedim ne durumda bilmiyorumDün bnde bel ve kasık ağrım için doktora gittim nst bağladı ikiz olunca erken doğum riskinden kokrtu sanırım çok şükür ağrı fln çıkmadı orda idrarda eritrosit çıkmış böbrekte taş olabilir dedi oda çok fazla değildi 10 du cuma günü çalıştığım hastanedeki doktor bı sıkıntı yok fln demişti herkesin bakış açısı farklı taş sorunu yaşayan varmi
Benim 21 li haftalarda olmuştu 3 aydan sonra etrafındakiler bebek dönmeye başladıkca anneyi kusturur alışınca geçer demislerdi 1 hafta sürmedi geçtiGünaydın kızlar
Ben normalde ilk üç ay acayip bir mide bulantısı yaşadım neyseki geçmişti şimdi son 2-3 gündür sabahları yine başladı sizdede varmı
Bnde bel kasik ağrısı olunca soda muz magnezyum abarttimÇok geçmiş olsun benim hamilelikten önce oldu onda da 15 gün maden suyu içtim düzenli kasıklarım ağrıyor midem bulanıyor çok kötüydü Doktora gittik idrarda kan çıktı bir de lipazdi sanırım o değer yükselmişti doktor o zaman dedi ki vücudunda yeteri kadar magnezyum varmis fazlasını alınca vücut kullanamadığı için böbreklere yollamış böbrekte suzemedigi için biriktirip taslastirmis
ben 22. haftamdayım sabahları günde 1 kere kusmaya başladım .Günaydın kızlar
Ben normalde ilk üç ay acayip bir mide bulantısı yaşadım neyseki geçmişti şimdi son 2-3 gündür sabahları yine başladı sizdede varmı
Aynen yaa benim geçmiştede olduğu için iki kere tekrarlayo gibi oldu durdu sonra çok şükür insan asla rahat edemiyo yaa maalesefAyy Allah korusun.
Anladığım kadarıyla havasız kalmayacak.
Çok terleyip ıslanmayacak.
Ayy sorma küçük çocuklu kadınları binada görünce öyle pijama vs paspalken çok kınadım sanırım
Ama yine de seksi sayılırım bugün fırfırlı atletimi giydim kat kat olandan altı şişhane olayı tam altta da babaanne donu
Yumşatıcı kullanmıyorum ben.
Aile hekimi bile olur potasyum magnezyum gibi tahlil istersen ona göre bir yol çizersin bana da magnezyum takviyesi verdi doktorum ama tahlilde bakmamış ben de aile hekimime tekrar soracağımBnde bel kasik ağrısı olunca soda muz magnezyum abarttim
Genetik test vs yapmadi degil mi pihtilasma vs riskler icin .Coraspirini yaştan dolayı verdiğini söyledi
Erosit değeri kaç çıkmışGünaydın, ayrıntılı ultrasonu olanlar inşallah güzel sonuclar gelir.
Sabah bir bas ağrısı ile uyandım, işe gelirken bulantı derken, dünde bebek hareketi fazla hissetmedim die akşam yatarken denedim bir parca cıkolata atıp sola yattım hafif hareket oldu neyse uyumusum içim rahatladı.
Eritrosit bende fazla cıktı enfeksiyonun devam ettiğini gösterirmiş idrarda kan görülmesi olayı imiş, doktor bol su iç dedi İlaç verilmedi. Başka doktorla konustum oda suyla atılır dedi.
Diyetisyen aradı listeye devam edıcem şeker cıkmadı ama karbonhidrat azaltmam iyi olucak.
Canım ben hemen kahvaltı yapmazsam oluyor birde minik tekme atınca oluyorGünaydın kızlar
ben fotoğraf .çekimi için 2. gün giycem, ilk gün koyu renk gecelik gibi daha rahat bişey giyerim hastanede heraldeÇok hoş duruyor da leke değer mi acaba
benim bulantılar geçse de kusma asla geçmedi 2gün üst üste mide ilacı almadığım gün 3 kere kesin kusuyorum. hoş dün ilaç almama rağmen akşam biraz çikolatalı kek yiyince yine fena oldum. sabahları da bulantı devam mesela şuan acayip bulantım var. kabullendim artık doğurana kadar kusacağımı.Günaydın kızlar
pijama iç gösteriyo evet ama kumaşı kaliteliydi, tekrar indirime girerse alırım. ama üstün içine atlet giymek gerekiyor ben emzirme atleti giyerim diye düşündüm. evde fln giyilir ama kumaşını fln ben beğendim fiyatına göre iyi bence.fiyatı dediğim max 300tl fazlasını haketmiyo. kumaşı saten gibi görünüyo ama pamuklu esnek. ben mesela normalde M giyerim 42 almştım o anca olur bana. arkadaşımın basenleri daha çok var ona dar oldu 42 beden.Sağol
Sağol
Bio al bio aldık biz
Sağol. Her 10 günde bir araya başka doktor mu girmesi gerekiyor ya da 20 günde bir?
İkizlerde 18 hafta mı?
Tekil gebeliklerde kaç hafta idi?
Bir de erken doğum durumunda 37-40 arası kullanmak zorunda olduğun o üç hafta çöpe mı gidiyor?
Hepsini unuttum
Ne kadar kupon verdi şartı neydi?
Link atsana mendilleri
Canım sen o gün link atınca yorumları ve görselleri inceledim. İnfluencer lar övmüş genelde. Sen giyip denedin mi?
Hem alt hem üst çünkü baya baya alt ve üst ne var ne yok gösteriyor.
Bebişin kız ise pembesi daha güzel bence belki iç göstermez. İlla alıcam diyorsan.
Ya da kırmızı hem erkek hem kız ikisine de olur.
Kötü yorumlar
İç gösteriyor
Çabuk kırışıyor
Üst gömlek kısmının köşeleri dik duruyor
Dikişler çabuk patlıyor vs gibiydi.
Tamamen ne amaçla aldığına bağlı f/p açısından sadece foto çekilip bırakıcam dersen bilemem.
Esnek kumaş değil anladığım kadarıyla satenimdi bir şey galiba.
Ayy sağolasın içime su serptin.
Şikayetim var yorumları trendyol yorumları filan illa bir sahte ürün vs diye geliyor insanın içine kurt düşüyor. Halbuki atla deve değil en fazla 30-40 lira ucuza alıyorsun. 200-300 değil ki.Bu kadar ucuz ilaçların da fake yaparlarsa ne diyim.
Ben de evde eczaneden solante almıştım barkod okutunca orjinal geldi. Şimdi o siteye güveniyorum.
Eşim de diyor ki sahte ürün piyasada varsa herkes satabilir nasıl ayırt edeceksin.
Keşke her üründe karekod olsa açıkca sahte mi değil mi baksak.
Ara sor bakalım ordan da bir 125 indirim olur her ay.
Benim evde sadece alaturka var. Ama alafranga olsa tek ben kullanacak şekilde kullanırdım yani. Hatta bir ara banyoda yer var ev sahibi ile konuşup banyoya koyduysam mı diye düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?