- 25 Nisan 2023
- 348
- 575
- 23
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.581
kalın değil ama çok ince de değil, penye gibi. iç gösteriyo ama ben onu göze alarak tekrar alırım diyorum. içine emzirme atleti gibi bişey giymek gerekebilir hastanede. evde daha rahat kullanılır bence. modelini çok beğendim ben. boyum 174 kilom şu an 67. 42 beden güzel oldu.Trendyoldan aldın demi canım? Bunu favorilemiştim ama emin olamadım kışa uygun olur mu diye. Bir de üşüyorsun doğumdan sonra diyorlar. Nasıl çok mu ince
benim en küçük kardeşim yay aramızda 13 yaş var vallahi benden daha oturaklıben hic istemezdim yaa yay ben de yayim kış ya da yaz bebegi daha oturakli agirbasli oluyor
Bende var 6.haftamda kanamaya sebep olmutştu.Doktor ilk acile koşturumda hemen Kan uyuşmazlığı iğnesi yaptı.Şuan sıkıntsız ilerliyorum .28-34 hafta arasında 2. defa Rhogam Kan uyuşmazlığı iğnesi yapacağını biliyorumKızlar kan uyuşmazlığı olan var mı
Benım varKızlar kan uyuşmazlığı olan var mı
İndirekt coombs testi istedi mi doktorun tekrarBende var 6.haftamda kanamaya sebep olmutştu.Doktor ilk acile koşturumda hemen Kan uyuşmazlığı iğnesi yaptı.Şuan sıkıntsız ilerliyorum .28-34 hafta arasında 2. defa Rhogam Kan uyuşmazlığı iğnesi yapacağını biliyorum
İndirekt coombs testi istedi mi doktorun tekrar yoksa ileri ki haftalarda miBenım var
vivenseden bişey almadan önce baya bi düşün kuzum. valla bende ordan çok şey beğendim ama etrafımdaki alan insanlar hep mağdur olduBende vivenseden sallanan çok tatlı koltuk beğendim ama sadece beğendim şimdilik
Arada oluyo yaa maalesef bende arada kusuyorum ama midem hergün bulanıyor. Özellikle ilk aylarda bitane sıvı sabun kullanıyordum ondan o kadar midem bulandı ki bitirmeden yenisini aldık, yeni aldığımızda bitince diğerinde az var ziyan olmasın diye kullanayım dedim. Anaaaamm içim dışıma çıktı hala kokuya karşı tepki veriyorumyaa kızlar benim çok güzel bulantılarım geçmişti 2 aydır, baya iyiydim ama şu son 3 gündür aşırı bulanıyor. hatta geçen çok feci kustumburnumdan geldi. sizde durumlar nasıl?
ben pamuk kullanıyorumYaa
Bende de Progestan eriyince akıyor kokuyor ya habire çamaşır değişmektense günlük taksam mı diyordum ama takmayı unutuyorum zaten.
Bir de evde penye yumşak kapriler var ya ya da penye mini şortlar ben artık direk onları da giyiyorum bazen iç çamaşırı bazen onlar.Gün içinde rahat oluyor. Oturduğun yer terliyor resmen.
Acaip salaşım evde.
Ya pamuklu gecelik altı mini şort
Ya askılı kapri
ayy bende aynı durumdayımmGünaydın kızlar
Ben normalde ilk üç ay acayip bir mide bulantısı yaşadım neyseki geçmişti şimdi son 2-3 gündür sabahları yine başladı sizdede varmı
9 eylülde ranevum var tahminen o zaman iseyecektir.İndirekt coombs testi istedi mi doktorun tekrar
ahh ahh ben öyle kaç tane şampuan deterjan attım desemArada oluyo yaa maalesef bende arada kusuyorum ama midem hergün bulanıyor. Özellikle ilk aylarda bitane sıvı sabun kullanıyordum ondan o kadar midem bulandı ki bitirmeden yenisini aldık, yeni aldığımızda bitince diğerinde az var ziyan olmasın diye kullanayım dedim. Anaaaamm içim dışıma çıktı hala kokuya karşı tepki veriyorumkötü kokan bişi de değil yani Eyüp Sabri Tuncer’in sabunu elden çıkmıyo kokusu baya da kalıcı mahvetti beni
Ben daha yeni bu hafta başladım açıkcasıGünaydın kızlar bu ara hiçbişey yetişmeyecekmiş gibi düşünüyorum sürekli aklımda bişeyler var sizinde öyle mi alınacaklar listesi yapan varsa atabilir mi
Direk pozitif yazılmıs değer aralıgı yok değerde yokErosit değeri kaç çıkmış
ilaç kullanıyo musun bu arada canım. her gün bulanması senin için zor olmalıArada oluyo yaa maalesef bende arada kusuyorum ama midem hergün bulanıyor. Özellikle ilk aylarda bitane sıvı sabun kullanıyordum ondan o kadar midem bulandı ki bitirmeden yenisini aldık, yeni aldığımızda bitince diğerinde az var ziyan olmasın diye kullanayım dedim. Anaaaamm içim dışıma çıktı hala kokuya karşı tepki veriyorumkötü kokan bişi de değil yani Eyüp Sabri Tuncer’in sabunu elden çıkmıyo kokusu baya da kalıcı mahvetti beni
Kuzu benım 9.haftada sıddetlı kanamam olmustu o zaman hemen yapıldı, ondan sonra şükür kanama olmadı, rutin 28.haftada yapılcak kanama olmazsa, ama Alllah korusun kanama olursa tekrar yapılcak.İndirekt coombs testi istedi mi doktorun tekrar yoksa ileri ki haftalarda mi
Vivense görünürde şık görünüyor ama bence hıc kalıtelı deıl ürünlerıvivenseden bişey almadan önce baya bi düşün kuzum. valla bende ordan çok şey beğendim ama etrafımdaki alan insanlar hep mağdur oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?