- 12 Nisan 2019
- 24.224
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.601
Ben sordum doktoruma en son gıttıgımde, 9.haftada yapılmıstı bana ıgne, etkısı gecmıstır dedım, kanama olmadıgı surece sorun yok, rutın 28.haftada yapıcaz ıgneyı dedı bana yaklasık 10-12hafta koruyuculugu oluyor9 eylülde ranevum var tahminen o zaman iseyecektir.
Çok haklısın bi başlayınca devamı gelir hemen insan yine de tedirgin oluyor paniğim birazBen daha yeni bu hafta başladım açıkcası
Eşimde bende çalıştığımız için iş çıkışı yorgun oluyor gidip alışveriş hevesi ile turlayamıyoruz.
Artık E-bebek-Civil-tendyol-Hepsiburada arasında mekik dokuyoruz. Ben yavaş yavaş almaya başladım.Bİr listeye göre gitmiyorum. Denk geldiklerimi diğer siteler ile kıyaslayıp aklıma yatıyorsa alıyorum. En son liste olanlara bakıcam gözümden kaçan ama gerekli olabilecek neler eksik diye
**Bİz dün akşam park yatağa karar verdik onu aldık. Haftaya Bebek arabasını netleştirip alalım istiyoruz.Yavaştan bebek oadası boyanacak boya badana bitince gadırop ve şifonyer bakıcaz.
Ben dışarı çıktıkca zıbın alt değiştirme örtüsü gibi ufak tefek eksiklerime başladım. Panik yapmadan ufaktan başla sonra otomatikman hızlanıyorsun
tabi kisiligi bircok sey etkiliyor istisnalar harici genel gorduklerim bubenim en küçük kardeşim yay aramızda 13 yaş var vallahi benden daha oturaklıbebekliği de çok tatlıydı. inşallah hepimizin öyle bebişleri olur. hiç zorlamadı annemi bizi
Onu ağrı olduğumda denicem zaten ağrı gibi değil benimki sanki karnımın içinde böyle bir yer var onu geriyorlar gibi. Esneme falan bitince geçiyor.Hapşırmada hiç hissetmedim de yatakta dönerken vajina ile makat arasında kalan yer ağrıyor bazen vajinanın üstu ağrıyor çatı ağrısı mi başka bir ağrimi anlamanın en iyi yolu halı kayarda zorlanmadan ayagimizla düzeltiriz onu yapınca hemen ağrı vuruyor
Aaaa ben daha önce hiç almadım doğrudur ne gibi sıkıntılar var kalitesizdir herhalde. Gidip görebileceğim mağazada yok sanırım. Ne konuda mağdur oldular acabavivenseden bişey almadan önce baya bi düşün kuzum. valla bende ordan çok şey beğendim ama etrafımdaki alan insanlar hep mağdur oldu
Ürolojiye gittim çok şükür bişi yok doktor ayaklarını usutmussundur dedi ayaklarımda sandalet görünceIlk hamileligimde 2 defa kum dokmustumm cok bel agrisi yapmisti bende. Antibiyotik kullanmistim sanirim. Kullandigimiz vitaminlerden oluyor sanirim
Canim uzulme sakin. Ben de basima gelince arastirdim. Ikizlerde maalesef sık karsilasiliyormus. Serklaj kolay bir operasyon. Ve dikisler uzun haftalar boyunca tutabiliyor keseyi. Erken fark edilmis cok şükür. Onemli olan bebeklerin saglikli olmasi masallah :)Kızlar detaylıdan çıktım şimdi bebeklerin ikiside iyiydi çok şükürdoktorumu çok sevdim. Bebeklerden birinin böbreğin de 5ml idrar varmış ama çok önemli değil 15 i geçmediği sürece dedi. Alttan rahim ağzına baktı uzunluğu fena değil iyi dedi ancak rahim ağzında yumuşama var dedi 15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı bidaha rahim ağzına bakacak. Allah korusun yumuşama devam ederse açılma olurmuş 15 gün sonraki duruma göre serklaja karar verecek sanırım aşırı canım sıkıldı
Dinlenın guzelce, düzelir gerıKızlar detaylıdan çıktım şimdi bebeklerin ikiside iyiydi çok şükürdoktorumu çok sevdim. Bebeklerden birinin böbreğin de 5ml idrar varmış ama çok önemli değil 15 i geçmediği sürece dedi. Alttan rahim ağzına baktı uzunluğu fena değil iyi dedi ancak rahim ağzında yumuşama var dedi 15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı bidaha rahim ağzına bakacak. Allah korusun yumuşama devam ederse açılma olurmuş 15 gün sonraki duruma göre serklaja karar verecek sanırım aşırı canım sıkıldı
Yok canım yapmadı periantolog verdi.Genetik test vs yapmadi degil mi pihtilasma vs riskler icin .
İmom yeni aldıysan 1.5 ay gider yine.pijama iç gösteriyo evet ama kumaşı kaliteliydi, tekrar indirime girerse alırım. ama üstün içine atlet giymek gerekiyor ben emzirme atleti giyerim diye düşündüm. evde fln giyilir ama kumaşını fln ben beğendim fiyatına göre iyi bence.fiyatı dediğim max 300tl fazlasını haketmiyo. kumaşı saten gibi görünüyo ama pamuklu esnek. ben mesela normalde M giyerim 42 almştım o anca olur bana. arkadaşımın basenleri daha çok var ona dar oldu 42 beden.
foto çekimi için arıyorum ama bulamadım güzel takım yaböyle şehrazad annesi gibi olmakta istemiyorum. bebişim kız aslında pembik bişe de olur bakıyorum ama bulamadım
imom ilacını en son geçen hafta trendyoldan aldım ben, satıcı adı facedermo. kampanyası vardı hatta uyguna geldi. ama şu an mor rengi var sadece mağazasında
Yaşın kaç?Yok canım yapmadı periantolog verdi.
Bende var canım 28. Haftada kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacak dedi doktorum öncesinde herhangi bir aksilik olmazsa, birde kan grubuna göre doğum sonrası yapılacakmışKızlar kan uyuşmazlığı olan var mı
Yoo maden suyuyla yatıştırıyorum alıştım bide yaa ya midem bulanıyo ya midem yanıyo ya sürekli tuvalete gidiyorum bütün günüm böyle geçiyoilaç kullanıyo musun bu arada canım. her gün bulanması senin için zor olmalıilk 4 ayımı asla hatırlamak istemiyorum bu yüzden
Benim de bu hafta istedi çok şükür negatif geldi ama iğneyi 3 hafta sonraya verdi ben tahlilde 28. Hafta sanıyordum ,Kuzu benım 9.haftada sıddetlı kanamam olmustu o zaman hemen yapıldı, ondan sonra şükür kanama olmadı, rutin 28.haftada yapılcak kanama olmazsa, ama Alllah korusun kanama olursa tekrar yapılcak.
İgneyı yapmadan once testi mutlaka ıstıyor tabı
Canım tamamlayıcı sağlık sigortam var doğum teminatlı ancak benim gittiğim perinatolok özel klinikte sigorta felan yok onlarda zaten muhtemelen öyle bir durumda ücretini ödücem artık ne kadarsa. Ama uyarın için çok teşekkür ederim hayatta aklıma gelmezdi doğum teminatı hakkımın gideceği iyiki uyardın. Serklaj olurken narkoz felan aldınmı canım süreç nasıl ilerliyor hazırlıklı olayım en azından ya haftaya serklaj derse dumur olmak istemiyorumCanim uzulme sakin. Ben de basima gelince arastirdim. Ikizlerde maalesef sık karsilasiliyormus. Serklaj kolay bir operasyon. Ve dikisler uzun haftalar boyunca tutabiliyor keseyi. Erken fark edilmis cok şükür. Onemli olan bebeklerin saglikli olmasi masallah :)
Saglik sigortan var miydi? serklaji Ozelde yaptirirsan dogum teminatindan dusebilirler, dogum ile ilgili bir operasyon sayiliyormus. Bize o sekilde bir supriz oldu ve dogum teminatim yetmedigi icin yatarak bir islem olmasina ragmen fark odedik. Ayrica dogum teminatimi harcamis oldum. Sansima eylulde yenileniyor, bir sorun olmayacak. Dogum icin yine limitim yenilenmis olacak
Ya zaten riskli gebeyim diye en başından beri yorucu şeylerden uzak duruyordum ama olacağın önüne geçilmiyor galiba bu 2 hafta boyunca dahada dikkat edicem inşallah dediğiniz gibi düzelir çok sağolunDinlenın guzelce, düzelir gerıasagı çok baskı olmasın, yatın hep
Bende buna benzer bir iki şey okumuştum o yüzden kullanmadım. İyice araştırayım ama riskli gören varsa kullanmam herhalde tehlikeye atmaya gerek yok diye düşünüyorumGebeler üzerinden yapılmış bir çalışması olmadığı için doktorlarin yarısi tavsiye ediyor yarısı etmiyor Mfk da klinik çalışması olmadığı için kullanilmamasi taraftarıyım tarzı bir şey demişti
Igne koruyuculugu olmadıgında negatıf gelır normal yanı, ıgne yapınca coombslu pozıtıf yazar.. Yanı suan koruyuculuk yok senın canım.. Benım de yoktur ıgnenın etkısı gecmıstır artık.Benim de bu hafta istedi çok şükür negatif geldi ama iğneyi 3 hafta sonraya verdi ben tahlilde 28. Hafta sanıyordum ,
kalite zaten çok yokmuş.Aaaa ben daha önce hiç almadım doğrudur ne gibi sıkıntılar var kalitesizdir herhalde. Gidip görebileceğim mağazada yok sanırım. Ne konuda mağdur oldular acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?