2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok haklısın bi başlayınca devamı gelir hemen insan yine de tedirgin oluyor paniğim biraz

Onu ağrı olduğumda denicem zaten ağrı gibi değil benimki sanki karnımın içinde böyle bir yer var onu geriyorlar gibi. Esneme falan bitince geçiyor.

Ilk hamileligimde 2 defa kum dokmustumm cok bel agrisi yapmisti bende. Antibiyotik kullanmistim sanirim. Kullandigimiz vitaminlerden oluyor sanirim
Ürolojiye gittim çok şükür bişi yok doktor ayaklarını usutmussundur dedi ayaklarımda sandalet görünce Erzurum'da abest geldi sanırım çorap giy dedi

Kızlar detaylıdan çıktım şimdi bebeklerin ikiside iyiydi çok şükür doktorumu çok sevdim. Bebeklerden birinin böbreğin de 5ml idrar varmış ama çok önemli değil 15 i geçmediği sürece dedi. Alttan rahim ağzına baktı uzunluğu fena değil iyi dedi ancak rahim ağzında yumuşama var dedi 15 gün sonra tekrar kontrole çağırdı bidaha rahim ağzına bakacak. Allah korusun yumuşama devam ederse açılma olurmuş 15 gün sonraki duruma göre serklaja karar verecek sanırım aşırı canım sıkıldı

Canim uzulme sakin. Ben de basima gelince arastirdim. Ikizlerde maalesef sık karsilasiliyormus. Serklaj kolay bir operasyon. Ve dikisler uzun haftalar boyunca tutabiliyor keseyi. Erken fark edilmis cok şükür. Onemli olan bebeklerin saglikli olmasi masallah :)

Saglik sigortan var miydi? serklaji Ozelde yaptirirsan dogum teminatindan dusebilirler, dogum ile ilgili bir operasyon sayiliyormus. Bize o sekilde bir supriz oldu ve dogum teminatim yetmedigi icin yatarak bir islem olmasina ragmen fark odedik. Ayrica dogum teminatimi harcamis oldum. Sansima eylulde yenileniyor, bir sorun olmayacak. Dogum icin yine limitim yenilenmis olacak

Dinlenın guzelce, düzelir gerı asagı çok baskı olmasın, yatın hep

İmom yeni aldıysan 1.5 ay gider yine.
Zaten haftada 3 filan içiyoruz.
Bitene kadar stok güncellenir.
Yok canım yapmadı periantolog verdi.
Yaşın kaç?
Doktora bende sordum hep coraspine gerek var mı diye hem doktor hem perinatolog yok dedi.

ilaç kullanıyo musun bu arada canım. her gün bulanması senin için zor olmalı ilk 4 ayımı asla hatırlamak istemiyorum bu yüzden
Yoo maden suyuyla yatıştırıyorum alıştım bide yaa ya midem bulanıyo ya midem yanıyo ya sürekli tuvalete gidiyorum bütün günüm böyle geçiyo ayak yanmasını bütün gece uyuyamamayı saymıyorum bile hepimizde var zaten

Kızlar biriniz Elele babyin beşiğini almıştınız hatırlamıyorum kim olduğunu da bugün baktım kargoya verildi yazıyor daha mesaj gelmedi ama büyük ihtimalle sizinkide bir gün sonra verilir

Benim de bu hafta istedi çok şükür negatif geldi ama iğneyi 3 hafta sonraya verdi ben tahlilde 28. Hafta sanıyordum ,

Canım tamamlayıcı sağlık sigortam var doğum teminatlı ancak benim gittiğim perinatolok özel klinikte sigorta felan yok onlarda zaten muhtemelen öyle bir durumda ücretini ödücem artık ne kadarsa. Ama uyarın için çok teşekkür ederim hayatta aklıma gelmezdi doğum teminatı hakkımın gideceği iyiki uyardın. Serklaj olurken narkoz felan aldınmı canım süreç nasıl ilerliyor hazırlıklı olayım en azından ya haftaya serklaj derse dumur olmak istemiyorum

Dinlenın guzelce, düzelir gerı asagı çok baskı olmasın, yatın hep
Ya zaten riskli gebeyim diye en başından beri yorucu şeylerden uzak duruyordum ama olacağın önüne geçilmiyor galiba bu 2 hafta boyunca dahada dikkat edicem inşallah dediğiniz gibi düzelir çok sağolun

Bende buna benzer bir iki şey okumuştum o yüzden kullanmadım. İyice araştırayım ama riskli gören varsa kullanmam herhalde tehlikeye atmaya gerek yok diye düşünüyorum

Benim de bu hafta istedi çok şükür negatif geldi ama iğneyi 3 hafta sonraya verdi ben tahlilde 28. Hafta sanıyordum ,
Igne koruyuculugu olmadıgında negatıf gelır normal yanı, ıgne yapınca coombslu pozıtıf yazar.. Yanı suan koruyuculuk yok senın canım.. Benım de yoktur ıgnenın etkısı gecmıstır artık.

Aaaa ben daha önce hiç almadım doğrudur ne gibi sıkıntılar var kalitesizdir herhalde. Gidip görebileceğim mağazada yok sanırım. Ne konuda mağdur oldular acaba
kalite zaten çok yokmuş.
gönderim sıkıntısı kesin oluyor bi kere.
çok geç kargoya veriyolar, bu konuda çok duyum aldım,
bir arkadaşıma eksik parça gönderim yaptılar sonradan parçayı tamamlatabilmek için çok uğraştılar aldıkları da kitaplıklı abajur gibi bişeydi.
bi arkadaşım montajını da yaptırmak istemiş parasını vermiş. adam yaptıktan sonra farketmişler ki kapakları ters takılmış. adam öyle bırakıp gitmiş bu böyle kullanılır diyip sonra kendileri düzelttiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…