2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
döngü hiç bitmiyo hepimizde bi yeri düzeltsek diğer tarafımız yamuluyo yapacak bişey yok sonu muhteşem bitsin yeter ki sağlıkla kavuşalım bebelerimizeee

Kızlar sağlık ocağına geçen hafta gittiğimde ebe haftaya gel açlık kan şekerine bakalım dedi, 1-1.5 ay önce baktırmıştım zaten, gerek var mı sürekli bakılmasına, ben anlam veremedim size sorayım dedim

Kızlar biriniz Elele babyin beşiğini almıştınız hatırlamıyorum kim olduğunu da bugün baktım kargoya verildi yazıyor daha mesaj gelmedi ama büyük ihtimalle sizinkide bir gün sonra verilir
Ben dün akşam aldım Elele Donna Modelini az önce banada bildirim geldi kargoya verilmiş.
Stoklu ürünleri hemen kargo yapıyorlar demekki hızları hoşuma gitti

Rabbim korktuğumuzu uğratmasın Çok şükür ki erken fark edilmiş, inşallah bir sonraki muayeneye kadar düzelir. O zamana kadar bol bol istirahat edin, uzanın, dinlenin. İstirahat, ayak uzatarak ve ayakların altına bir şey koyarak yatmak çok fayda sağlıyor. Uzun süre ayakta kalmamaya ve kendinizi yormamaya çalışın. İnşallah bir sonraki kontrolde daha da güzel haberler alırsınız

Yazlık kıyafet alacağınız zaman 6-9 mu alıyorsunuz 9-13 mi
Markaya gore beden seciyorum canim. Lcw olanlari 6-9 aldim. Cigit olanlari 9-12 aldim. Cigitin 9-12 tulumlari lcw 6-9 ile ayni boyutta. Yorumlara bakarak aliyorum o yuzden

Kizlar ayrintili ultrasonum iyi gecti cok sukur bi problem yok. Heyet raporu vermem lazim dedi ben sormadan. Kasilmalar icin olan ilacimi degistirdi adalat verdi. Insallah 38. 40. Haftalara kadar guzel bir sekilde geliriz hepimiz
Hadi gözün aydın.
Kaç saatte bir verdi adalatı?

15 dakikalik Genel aneztezi canim. Son dakika hazirliklara kadar uyanik tuttular az narkoz almam icin. Islem zaten 10 dk. Ac olman lazim. Seninki daha erken fark edildi benimki kadar acil yatis yapmazsin planli olur muhtemelen. Benim acil olunca tok olmami biraz problem yapti aneztezi doktoru.
1 gece hastanede kaldim. Operasyonda iceri tampon koymuslar 2 3 saat sonra onu doktor cekerken acidi biraz. Onun disinda hic agrim olmadi. Kanama da 10 damla lekelenme seklinde oldu sadece. Aslinda hassas bir operasyon Islem sirasinda keseye zarar gelme riski var. Bu yuzden surekli su gelmesi var mi diye sordular. ertesi gun suda azalma var mi diye ultrason ile kontrol etti ben yok desem de.
Enfensiyon olmamasi icin maalesef antibiyotik kullandim. Gunde 3 progestan agizdan ( vajinal koyunca elimden enfeksiyon bulastirma riski olur diye) Ayrica endol diye bir agri kesici verdi. Endol icin 5 gun demisti. Ama biraktigim gun kasilmalar yasadim. Doktora sordum, endol a devam rahimi rahatlatan bir ilac dedi.
Bundan sonra haftada bir kontrol edecek. Yakin takip basladi yani.
Ben hazirliksizdim. Simdi yine acil gitmemiz gerekirse diye kendime ufak bir canta yaptim. Bence sen de hazirla, kontrole götür. Basit seyler koydum. ufak atistirmaliklar, sallama cay, esime ve bana birer pijama, sabahlik, cikis icin rahat kiyafet, uzun kalmak zorunda olursam dus icin plastik terlik, makyaj cikarici vs. ilac ve sarj aleti gibi son dakika alinmasi gereken seyleri de liste yaptim.
Aklima gelen her seyi yazdim canim yine de aklina takilan olursa sor.

Bana bildirim gelmedi kargodan mesaj geldi mi Aras kargoydu galiba
Benim telefonuma eleleden mesaj geldi. Kargo yola çıktı Aras takip kodu yazıyor birde.
Ben siteye üye olarak sipariş geçtim o yüzden bana bildirim gelmiş olabilirim. Üye olmadan alım yaptıysan belki sadece kargo numarası gelmiştir

Yeni mesaj geldi bana da

Cnm bir belirti fln oluyor mu hiç aalttan muayene aetmedi bni üstten serviks boyuna baktı surekli

Endolu dıkkatlı kullanın ama bebegın suyunun azalmasına sebep olabılıyormus benım doktorum sadece toplamda 2 gun kullandırdı onu, kasılma ıcın nıdıcard adalat daha uygun..

Sağol canım allah razı olsun tuvalet ve yemek harici kalkmam yasak zaten inşallah 2 hafta sonra güzel haberler vermek nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…