2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Yaaa canım allah razı olsun her detayını tek tek anlatmışsın daha ne olsun hastanede kalınacağını vs bilmiyordum ben iyiki önden bilgi verdin bende bi çanta yapayım hazırlıklı gideyim bari. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah zamanında sağlıkla yavrularımızı kucağımıza alalım

Birde unuttum söylemeyi progesteron sabah akşam kullanmaya başlıcam ve haftada bir proluton iğne dedi

Yazlık kıyafet alacağınız zaman 6-9 mu alıyorsunuz 9-13 mi
Ya ikisinden de aldım açıkçası tam karar veremiyorum bebeğe bağlı çünkü tombikte olabilir zayıfta olabilir giyer inşallah hepsini

Birde unuttum söylemeyi progesteron sabah akşam kullanmaya başlıcam ve haftada bir proluton iğne dedi
Ben transferden berı haftada bır proluton ıgne, sabah aksam progestan kullanıyorum, serklajdan sonra progestan dozunu 200e cıkardı, onceden 100luk alıyordum.. Progestan ıcın alarm kurun mutlaka tefononuza 12 saat ara ıle alırsınız

Ya ikisinden de aldım açıkçası tam karar veremiyorum bebeğe bağlı çünkü tombikte olabilir zayıfta olabilir giyer inşallah hepsini
Ya evet bı de o var de mı, o yzuden cok da ılerıye donuk almamak gerek aslında acıl ıhtıyaclsrı alsak yeterlı olacak, bebek dogunca da alınır onlar

Igne koruyuculugu olmadıgında negatıf gelır normal yanı, ıgne yapınca coombslu pozıtıf yazar.. Yanı suan koruyuculuk yok senın canım.. Benım de yoktur ıgnenın etkısı gecmıstır artık.
Asıl canım pozitif yazarsa sıkıntı oluşuyor bebeğin kanındaki proteini vücudun algılayıp savunma mekanizması oluşturuyor pozitifin de 6 kademeli değeri var pozitife dönerse Allah korusun anında müdahale etmeleri gerekiyor

selam kızlar sonunda oğlumuzun ismi belli oldu Asil olacak nasip ise.. kısa ve net isimleri seviyordum bunda karar kıldık
Ben de cinsiyetini öğrenmeden önce erkek olursa ne koyarım diye düşünmüştüm. Bir Asil ismini bulabilmiştim Sağlıkla gelsin, hayırlı olsun

Igne koruyuculugu olmadıgında negatıf gelır normal yanı, ıgne yapınca coombslu pozıtıf yazar.. Yanı suan koruyuculuk yok senın canım.. Benım de yoktur ıgnenın etkısı gecmıstır artık.
Benim kafama takıldı erken bakılması bir daha aradım hocam dedi kan uyuşmazlığı pozitife döndüğü zaman bebeğin kafası ödem toplar dedi o yüzden erkenden baktım daha öncede bakmış bu 3. Bakışıymis

Ben de cinsiyetini öğrenmeden önce erkek olursa ne koyarım diye düşünmüştüm. Bir Asil ismini bulabilmiştim Sağlıkla gelsin, hayırlı olsun
çok teşekkürler babası alparslan da çok diretti ama çok uzun çok ağır geldi bana.. sonunda o da Asil deyince çok sevindim.. evet bir Artun ismi birde Asil ismi güzel geldi bana da Artunu kuzene kaptırınca asil kaldı bize:)

Canım iğneyi acilden mi vurduruyorsun? Progesteron geceleri alıyordum ama şimdi sabah akşam oldu 12 saat ara olayını bilmiyordum canım iyiki söyledin ya

Asil bence de hepsinden güzel.

Ya evet bı de o var de mı, o yzuden cok da ılerıye donuk almamak gerek aslında acıl ıhtıyaclsrı alsak yeterlı olacak, bebek dogunca da alınır onlar
Aynen zaten çokta almadım yaa dışarı çıkamazsakta internetten alırız zamanı gelince. Şimdilik 2 3 takım falan aldım o da fiyatları uygun diye

Canım iğneyi acilden mi vurduruyorsun? Progesteron geceleri alıyordum ama şimdi sabah akşam oldu 12 saat ara olayını bilmiyordum canım iyiki söyledin ya
Saglık ocagında yaptırıyorum her pazartesı sabah 9 cıvarlarında.. Progestan da hormon oldugu ıcın duznlı alınması gerekır, ben sabah 8 aksam 8 seklınde alıyorum. Tüp bebekte her ılaca alarm kurdurmustu hemsıre.. Mesela günde 3 olacaksa 8 16 24 seklınde.. Kendını ayarla uygun oldugun saate gore gec kalkıyprsan 9 21 veya 10 22 yapabılırsın

Son düzenleme:

Belırttım zaten ıgne koruyuculugu varsa coombslu poztıf yazar dıye.. Ben bebegın kanının karısma durumundan bahsetmedım, test ıstedı mı dıye sordun ıgne yapmadan once test ıstıyor, negatıf cıkınca ıgneyı yapıyor. Sadece poziitf yazma durumu basıma hıc gelmedı. Dedıgım gıbı suan negatıf olması normal olan, iğnne koruyuculugu yok.. Kı zaten sen igne olmamıssın kı

Tamam canım teşekkürler. Bunu artık acilde yaptırıcam mecburen diğerlerinide öyle devam ederim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…