2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
selam kızlar sonunda oğlumuzun ismi belli oldu Asil olacak nasip ise.. kısa ve net isimleri seviyordum bunda karar kıldık
Merhaba canım mesajini okuyunca sadece fikrimi belirtmek istedim belki ben yanlış biliyorumdur beni de aydınlatırsın diye de düşündüm asil isminin anlamı ne acaba tam olarak geçen gün isimle alaksi olmayan bı hocanın videosuna denk geldim ve şeytanların üç vaktinin olduğunu belirtiyordu bu vakiten birine de asil deniyormus ama anlamı ne asla bilmiyorum gerçekten sadece merak ettiğim için sormak istedim çünkü bazen koyduğumuz isimlerin anlamları bildiğimiz gibi değilmiş Kuran'da geçse bile insallah seni kirmamişimdir yanlış analdiysan beni özür dilerim inşallah sağlıcakla hayırla kucağına al hepimiz insallah

bugün detaylı ultrasona girdim 20+4 olduk ücreti 1500 dü ikiz olursa 2000 oluyormuş baya memnun kaldım her detayı anlattı normal ölçünün kaç olması gerektiği bebekte ne kadar olduğunu hepsini söyledi yarım saat civarı kaldık içeride elhamdulillah sorun çıkmadı yüzünü belki net görürüm dedim oğluşum eliyle yüzünü kapatıyordu göremedik net

merhaba.. yok olur mu öyle şey.. bilmiyordum mesela dediğin konuyu.. benim baktığım anlam soylu, asaletli.. zaten kelime anlamı da bu

Tamam canım teşekkürler. Bunu artık acilde yaptırıcam mecburen diğerlerinide öyle devam ederim olmadı
Ben acıle gitmeyi hıc sevmıyorum, farklı hemsıreler oluyo hep, saglık ocagında hep aynı ebe yapıyor elı de cok hafıf, artık kayıt bıle acmıyorlar dusunun

Ben geçen lcw dan aldım 90₺ ye çok güzel. Gül kurusu gibi rengi var. Mickey desenliyi de 129₺ ye aldım.

Eklentiler

• 0A2D2F4F-E740-423A-8826-4D28874BCDA6.webp
    109,1 KB · Görüntüleme: 56
Enfeksiyon ve akıntım var benimde. Çalışıyorum her seferinde çamaşır değiştirmek zor oluyor bebek ağız silme mendilleri aldım pamuklu onu kullanıyorum her tuvalette akıntıya göre değiştiriyorum günlükte çamaşır değiştiriyorum azaldığını fark ettim . Böyle sorunu olanlar bunu deneyebilir hepsinden güvenilir (peçete ped vs .)

merhaba.. yok olur mu öyle şey.. bilmiyordum mesela dediğin konuyu.. benim baktığım anlam soylu, asaletli.. zaten kelime anlamı da bu
Bende bilmiyordum gerçekten bı videoda gördüğüm için aklıma geldi söylemek istedim insallah herşey gönlüne göre olsun anlamı da kendi de çok güzel ismin ama aklıma takılan o olduğu için belirtmek istedim

Kızlar ya e nabzımı mı kurcalarken devlette yaptırdığım ultrason kayıtlarına denk geldim. Plasenta anterior yazmışlardı son iki ultrason raporunda. İnternetten baktım plasentanın ön tarafa yerleşmesi demekmiş. Hareketlerini hala hissedememe sebebim de buymuş yani doktora da sorup duruyorum hissetmiyorum diye yahu söylesene

Benimki de öyle ama bazen öyle bir tekme atıyor ki hissetmemek elde değil

Benimki de öyle ama bazen öyle bir tekme atıyor ki hissetmemek elde değil
20+2 yim ben. Dün sol kasık tarafında vıyıl vıyıl bir şeyler hissettim sanki ama devamı gelmedi demek ki değilmiş diyorum

20+2 yim ben. Dün sol kasık tarafında vıyıl vıyıl bir şeyler hissettim sanki ama devamı gelmedi demek ki değilmiş diyorum
Bebiştir o bazen benim ki de bir iki vuruyor duruyor bazen böyle gaz şeklinde hareketleri oluyor bazen dönüyor beni aşırı rahatsız ediyor

Bebiştir o bazen benim ki de bir iki vuruyor duruyor bazen böyle gaz şeklinde hareketleri oluyor bazen dönüyor beni aşırı rahatsız ediyor
Dönme gibiydi benimkide daha çok ama ilk hissetmemdi ve devamı da gelmedi neyse en azından geç hissetmemin normal olduğunu görmüş oldum. Ya bi iyi açıklayıcı bir doktora denk gelemedim şansıma. Özeli ayrı kötü devleti ayrı kötü denk geliyo

Benimki ilk hareketinden sonra nerdeyse 1 hafta hissettirmedi kendini. Ilk hiseetmeye basladiginda devamlilik olmuyor pek. Belki seninki de bebek hareketidir canim

Olur canım zaten normal daha erkenmis yine de kafana takma tatlı bir şey çikolata falan ya da türk kahvesi içince hareket ediyor bugün salep yapıp içtim 1 saat durmadı

Kaç hafta oldu canım? Ben de hissetmiyorum da benim hiç ultrason görüntüm falan yok öyle

Kaç hafta oldu canım? Ben de hissetmiyorum da benim hiç ultrason görüntüm falan yok öyle
Ayrıntılı ultrasonda plasenta önde olunca pek hissedilmiyor kısaca şöyle yastık görevi görüyor belki sizinde öyledir öyle olmasa bile 20. Haftadasjnjz normal merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…