- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.681
8 Eylül de ayrıntılı ultrasonum o zaman öğrenirim artık öyle bir durum varsaAyrıntılı ultrasonda plasenta önde olunca pek hissedilmiyor kısaca şöyle yastık görevi görüyor belki sizinde öyledir öyle olmasa bile 20. Haftadasjnjz normal merak etmeyin
Canım ben annemlerdeyim şuanda istanbuldayım. aile hekimim farklı bir ilde riskten dolayı şimdilik dönmeyi düşünmüyorum buradaki aile hekimi bana bakarmı acaba bilmiyorumBen acıle gitmeyi hıc sevmıyorum, farklı hemsıreler oluyo hep, saglık ocagında hep aynı ebe yapıyor elı de cok hafıf, artık kayıt bıle acmıyorlar dusunun
Bazen bende de oluyor canım özellikle yemek sıcaksa daha çok oluyoryemek yedikten sonra bir ateş basması yaşıyor musunuz sizde? kan şekerim normal çıkıyordu ama şekerle mi bağlantılı diye endişelendim
Zaten ayrıntılı da çıkıyor az kalmış büyük ihtimalle öyle bir şeydir8 Eylül de ayrıntılı ultrasonum o zaman öğrenirim artık öyle bir durum varsa
Ay bilmiyorum ilerleyen süreçte ayırt ederim heraldeBenimki ilk hareketinden sonra nerdeyse 1 hafta hissettirmedi kendini. Ilk hiseetmeye basladiginda devamlilik olmuyor pek. Belki seninki de bebek hareketidir canim
Tatlı yiyorum uzanıyorum tık yok dürtüklüyorum arada onda da eşim kızıyo gözüne falan denk gelecek diye kdkakdkdkfkahhshsOlur canım zaten normal daha erkenmis yine de kafana takmatatlı bir şey çikolata falan ya da türk kahvesi içince hareket ediyor bugün salep yapıp içtim 1 saat durmadı
20+2yim bugün.Kaç hafta oldu canım? Ben de hissetmiyorum da benim hiç ultrason görüntüm falan yok öyle
Evet internette de öyle yazmış yastık görevi görüyor diye plasenta anterior olanlar geç hissediyormuş ama hiçbir doktor bana söylemedi bunu şimdiye kadar tesadüfen gördüm seninde öyledir belki canımAyrıntılı ultrasonda plasenta önde olunca pek hissedilmiyor kısaca şöyle yastık görevi görüyor belki sizinde öyledir öyle olmasa bile 20. Haftadasjnjz normal merak etmeyin
Ay ne olacak o zaten şu içinde çok büyük darbe almadıkça ona bir şey olmaz kiTatlı yiyorum uzanıyorum tık yok dürtüklüyorum arada onda da eşim kızıyo gözüne falan denk gelecek diye kdkakdkdkfkahhshs
Çok pimpirikli eşim aman kızıma bir şey olmasın modundaAy ne olacak o zaten şu içinde çok büyük darbe almadıkça ona bir şey olmaz kiyeri daralinca da tepiniyor benimki dizimi katlıyorum gör o zaman hsjsja
Bizim ki de öyle ya benim pabucum dama atılacak gibi Allah'tan erkek de belki anneci olurÇok pimpirikli eşim aman kızıma bir şey olmasın modundanormalde aşırı özgür ve rahattım her anlamda şimdiden kısıtlanmaya başladım
Benim doktorum da söylemedi sürekli de kontrole gidiyorum hissetmiyorum diye ultasonda izliyoruz hareketlerini, normal daha güçsüz ondan hissetmiyorsundur diyor acaba normal ultrasonda belli olmuyor mu ki plesanta yeriEvet internette de öyle yazmış yastık görevi görüyor diye plasenta anterior olanlar geç hissediyormuş ama hiçbir doktor bana söylemedi bunu şimdiye kadar tesadüfen gördüm seninde öyledir belki canımsheilata
Ben hareket etsin diye yüzüstü yatıyorum eşim boğacaksın kalbi duracak diyorTatlı yiyorum uzanıyorum tık yok dürtüklüyorum arada onda da eşim kızıyo gözüne falan denk gelecek diye kdkakdkdkfkahhshs
Ya ben yeni bişiler aldım hastane çıkışı falan ama dışardan da geldi baya bişiler sanırım daha da kıyafet almama pek gerek yok gibi. Bide herşey poşetlerin paketlerin içinde ne eksik ne fazla göremiyorum. Mobilya geldi ama daha kurulmadı bu hafta kurulur yavaş yavaş dolaba yerleştiririm dedim neyim olduğunu görimo sırada oto koltuğu hariç hiçbir şey almamış ben
Hic bi sey olmaz. Ayrintilida bebegim yuzunu hem eliyle hem ayagiyla kapattiTatlı yiyorum uzanıyorum tık yok dürtüklüyorum arada onda da eşim kızıyo gözüne falan denk gelecek diye kdkakdkdkfkahhshs
Ayrıntılı ultrasonda çıkıyor canım normalde belli oluyor mu bilmiyorumBenim doktorum da söylemedi sürekli de kontrole gidiyorum hissetmiyorum diye ultasonda izliyoruz hareketlerini, normal daha güçsüz ondan hissetmiyorsundur diyor acaba normal ultrasonda belli olmuyor mu ki plesanta yeri
Ben ilk hareketini oyle hissetmistim. Koltukta uzanirken bacaklarimi koltugun uzerine atinca sıkıstığı icin nasil vurmustu sipaAy ne olacak o zaten şu içinde çok büyük darbe almadıkça ona bir şey olmaz kiyeri daralinca da tepiniyor benimki dizimi katlıyorum gör o zaman hsjsja
Bazen olur olmadık yerde tekmeliyorBen ilk hareketini oyle hissetmistim. Koltukta uzanirken bacaklarimi koltugun uzerine atinca sıkıstığı icin nasil vurmustu sipa
Aslinda normal ultrasonda da goruluyor plasentanin yeri. Ayrintilidan once plasentan yukarda arkada diye soylemisti doktorum.Benim doktorum da söylemedi sürekli de kontrole gidiyorum hissetmiyorum diye ultasonda izliyoruz hareketlerini, normal daha güçsüz ondan hissetmiyorsundur diyor acaba normal ultrasonda belli olmuyor mu ki plesanta yeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?