2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben acıle gitmeyi hıc sevmıyorum, farklı hemsıreler oluyo hep, saglık ocagında hep aynı ebe yapıyor elı de cok hafıf, artık kayıt bıle acmıyorlar dusunun
Canım ben annemlerdeyim şuanda istanbuldayım. aile hekimim farklı bir ilde riskten dolayı şimdilik dönmeyi düşünmüyorum buradaki aile hekimi bana bakarmı acaba bilmiyorum

Benimki ilk hareketinden sonra nerdeyse 1 hafta hissettirmedi kendini. Ilk hiseetmeye basladiginda devamlilik olmuyor pek. Belki seninki de bebek hareketidir canim
Ay bilmiyorum ilerleyen süreçte ayırt ederim heralde

Olur canım zaten normal daha erkenmis yine de kafana takma tatlı bir şey çikolata falan ya da türk kahvesi içince hareket ediyor bugün salep yapıp içtim 1 saat durmadı
Tatlı yiyorum uzanıyorum tık yok dürtüklüyorum arada onda da eşim kızıyo gözüne falan denk gelecek diye kdkakdkdkfkahhshs

Ayrıntılı ultrasonda plasenta önde olunca pek hissedilmiyor kısaca şöyle yastık görevi görüyor belki sizinde öyledir öyle olmasa bile 20. Haftadasjnjz normal merak etmeyin
Evet internette de öyle yazmış yastık görevi görüyor diye plasenta anterior olanlar geç hissediyormuş ama hiçbir doktor bana söylemedi bunu şimdiye kadar tesadüfen gördüm seninde öyledir belki canım sheilata

Tatlı yiyorum uzanıyorum tık yok dürtüklüyorum arada onda da eşim kızıyo gözüne falan denk gelecek diye kdkakdkdkfkahhshs
Ay ne olacak o zaten şu içinde çok büyük darbe almadıkça ona bir şey olmaz ki yeri daralinca da tepiniyor benimki dizimi katlıyorum gör o zaman hsjsja

Ay ne olacak o zaten şu içinde çok büyük darbe almadıkça ona bir şey olmaz ki yeri daralinca da tepiniyor benimki dizimi katlıyorum gör o zaman hsjsja
Çok pimpirikli eşim aman kızıma bir şey olmasın modunda normalde aşırı özgür ve rahattım her anlamda şimdiden kısıtlanmaya başladım

Çok pimpirikli eşim aman kızıma bir şey olmasın modunda normalde aşırı özgür ve rahattım her anlamda şimdiden kısıtlanmaya başladım
Bizim ki de öyle ya benim pabucum dama atılacak gibi Allah'tan erkek de belki anneci olur

Benim doktorum da söylemedi sürekli de kontrole gidiyorum hissetmiyorum diye ultasonda izliyoruz hareketlerini, normal daha güçsüz ondan hissetmiyorsundur diyor acaba normal ultrasonda belli olmuyor mu ki plesanta yeri

o sırada oto koltuğu hariç hiçbir şey almamış ben
Ya ben yeni bişiler aldım hastane çıkışı falan ama dışardan da geldi baya bişiler sanırım daha da kıyafet almama pek gerek yok gibi. Bide herşey poşetlerin paketlerin içinde ne eksik ne fazla göremiyorum. Mobilya geldi ama daha kurulmadı bu hafta kurulur yavaş yavaş dolaba yerleştiririm dedim neyim olduğunu görim

Hic bi sey olmaz. Ayrintilida bebegim yuzunu hem eliyle hem ayagiyla kapatti doktor goruntu alacagim diye o kadar cok durttu ki ona bi sey olmadiysa hic bi sey olmaz

Benim doktorum da söylemedi sürekli de kontrole gidiyorum hissetmiyorum diye ultasonda izliyoruz hareketlerini, normal daha güçsüz ondan hissetmiyorsundur diyor acaba normal ultrasonda belli olmuyor mu ki plesanta yeri
Ayrıntılı ultrasonda çıkıyor canım normalde belli oluyor mu bilmiyorum

Ben ilk hareketini oyle hissetmistim. Koltukta uzanirken bacaklarimi koltugun uzerine atinca sıkıstığı icin nasil vurmustu sipa

Aslinda normal ultrasonda da goruluyor plasentanin yeri. Ayrintilidan once plasentan yukarda arkada diye soylemisti doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…