2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aslinda normal ultrasonda da goruluyor plasentanin yeri. Ayrintilidan once plasentan yukarda arkada diye soylemisti doktorum.
Görünüyorsa söylemesi lazımdı o zaman Demek ki öyle bir şey yok dicem ama o niye hissetmiyorum sorusu takılıyor bu sefer aklıma

Benim doktorum da söylemedi sürekli de kontrole gidiyorum hissetmiyorum diye ultasonda izliyoruz hareketlerini, normal daha güçsüz ondan hissetmiyorsundur diyor acaba normal ultrasonda belli olmuyor mu ki plesanta yeri
Benim girdiğim normal ultrason ayrıntılı değil. İlk ultrasona girince doktor bir şeyler söylüyor sekreter yazıyor ya, o notları buldum işte

Belki soylemek aklina gelmemistir doktorunun
Bilemedim canım 1 Aydır 10 gün arayla gidiyorum. En son kendi bile dedi bu hareketleri hissetmiyor musun diye, hayır çok enteresan içimde bir şey hareket ediyor ben hissetmiyorum dedim o da olabilir biraz güçlenince hissedersin normal sıkıntı yok dedi

Canım ben annemlerdeyim şuanda istanbuldayım. aile hekimim farklı bir ilde riskten dolayı şimdilik dönmeyi düşünmüyorum buradaki aile hekimi bana bakarmı acaba bilmiyorum
Aıle hekımıne gorunmenıze gerek yok, receteyı hemsıreye gosterın iğne yaptırmak ıstıyorum dersınız, sonucta saglık ocagı orası

benim de dışardan gelen 7 8 takım var ama kendim bir şey almadım karyolasını sipariş ettim bu hafta sonu dolabını alacağım emzirme koltuğunu sipariş ettim. bu işleri bitirip diğer kısma geçeceğim diye planladım.

Senin kaç şu an

İmom yeni aldıysan 1.5 ay gider yine.
Zaten haftada 3 filan içiyoruz.
Bitene kadar stok güncellenir.

Yaşın kaç?
Doktora bende sordum hep coraspine gerek var mı diye hem doktor hem perinatolog yok dedi.
37 yaşındayım canım. Periantolog bana her türlü ihtimale karşı dedi belli bir süre kullanacağım

ayyy o zaman vivense iyi bakmak lazım.

Çok pimpirikli eşim aman kızıma bir şey olmasın modunda normalde aşırı özgür ve rahattım her anlamda şimdiden kısıtlanmaya başladım
Aynen. En son araba kullanmasan mi karsiya mi geciceksin ne gerek var. Markete gitme market eve gelsin. en son bu yuzden atistik sen niye beni kisitliyosun dedim dusunmekte kabahat vs vs karnima vuruyorum hareket etsin die oda parmagimla pit pit kafasina vurma ben senin kafani durtsem hosuna gider mi hay allahim diyorum

Benimde aynı anterıor yazıo. 22 23 de artık rahat hissedersiniz hareketleri.

Abhahahaha tam benimki işte. Benim çalıştığım okul 30 km. Tutturdu tayin iste eve yakın bir yere gel diye çocuk zorlanır diyor

Ya level level gidiyorum bende her aya bişiler ayarladım. Telefonda notlarda eksik listesi yap sende aklına geldikçe yaz planlı iş daha iyi ilerliyor

Sen kaçta hissettin canım
Ben dediğim gibi 22 23 te falan. Dün cok hissedemedim akşam bırparca çikolata atıp soluma yattım. Hissedebıldım. 23 teyım. 20den sonra artık hissetmeye başlarsınız bıraz sabır bende cok merak ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…