- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.701
Görünüyorsa söylemesi lazımdı o zamanAslinda normal ultrasonda da goruluyor plasentanin yeri. Ayrintilidan once plasentan yukarda arkada diye soylemisti doktorum.
Benim girdiğim normal ultrason ayrıntılı değil. İlk ultrasona girince doktor bir şeyler söylüyor sekreter yazıyor ya, o notları buldum işteBenim doktorum da söylemedi sürekli de kontrole gidiyorum hissetmiyorum diye ultasonda izliyoruz hareketlerini, normal daha güçsüz ondan hissetmiyorsundur diyor acaba normal ultrasonda belli olmuyor mu ki plesanta yeri
Bunu da denicemBen ilk hareketini oyle hissetmistim. Koltukta uzanirken bacaklarimi koltugun uzerine atinca sıkıstığı icin nasil vurmustu sipa
Bana kimse söylemedi ama şimdiye kadar. Anormal bir durum değilmiş sanırım o yüzdenGörünüyorsa söylemesi lazımdı o zamanDemek ki öyle bir şey yok dicem ama o niye hissetmiyorum sorusu takılıyor bu sefer aklıma
Belki soylemek aklina gelmemistir doktorununGörünüyorsa söylemesi lazımdı o zamanDemek ki öyle bir şey yok dicem ama o niye hissetmiyorum sorusu takılıyor bu sefer aklıma
Ben şimdiye kadar en az 6 7 farklı doktora gittim hiçbiri söylemediBelki soylemek aklina gelmemistir doktorunun
Bilemedim canım 1 Aydır 10 gün arayla gidiyorum. En son kendi bile dedi bu hareketleri hissetmiyor musun diye, hayır çok enteresan içimde bir şey hareket ediyor ben hissetmiyorum dedim o da olabilir biraz güçlenince hissedersin normal sıkıntı yok dediBelki soylemek aklina gelmemistir doktorunun
Aıle hekımıne gorunmenıze gerek yok, receteyı hemsıreye gosterın iğne yaptırmak ıstıyorum dersınız, sonucta saglık ocagı orasıCanım ben annemlerdeyim şuanda istanbuldayım. aile hekimim farklı bir ilde riskten dolayı şimdilik dönmeyi düşünmüyorum buradaki aile hekimi bana bakarmı acaba bilmiyorum
benim de dışardan gelen 7 8 takım var ama kendim bir şey almadımYa ben yeni bişiler aldım hastane çıkışı falan ama dışardan da geldi baya bişiler sanırım daha da kıyafet almama pek gerek yok gibi. Bide herşey poşetlerin paketlerin içinde ne eksik ne fazla göremiyorum. Mobilya geldi ama daha kurulmadı bu hafta kurulur yavaş yavaş dolaba yerleştiririm dedim neyim olduğunu görim
Senin kaç şu anBilemedim canım 1 Aydır 10 gün arayla gidiyorum. En son kendi bile dedi bu hareketleri hissetmiyor musun diye, hayır çok enteresan içimde bir şey hareket ediyor ben hissetmiyorum dedim o da olabilir biraz güçlenince hissedersin normal sıkıntı yok dedi
19+3Senin kaç şu an
37 yaşındayım canım. Periantolog bana her türlü ihtimale karşı dedi belli bir süre kullanacağımİmom yeni aldıysan 1.5 ay gider yine.
Zaten haftada 3 filan içiyoruz.
Bitene kadar stok güncellenir.
Yaşın kaç?
Doktora bende sordum hep coraspine gerek var mı diye hem doktor hem perinatolog yok dedi.
kalite zaten çok yokmuş.
gönderim sıkıntısı kesin oluyor bi kere.
çok geç kargoya veriyolar, bu konuda çok duyum aldım,
bir arkadaşıma eksik parça gönderim yaptılar sonradan parçayı tamamlatabilmek için çok uğraştılaraldıkları da kitaplıklı abajur gibi bişeydi.
bi arkadaşım montajını da yaptırmak istemiş parasını vermiş. adam yaptıktan sonra farketmişler ki kapakları ters takılmış.adam öyle bırakıp gitmiş bu böyle kullanılır diyip sonra kendileri düzelttiler.
Aynen. En son araba kullanmasan mi karsiya mi geciceksin ne gerek var. Markete gitme market eve gelsin.Çok pimpirikli eşim aman kızıma bir şey olmasın modundanormalde aşırı özgür ve rahattım her anlamda şimdiden kısıtlanmaya başladım
Benimde aynı anterıor yazıo. 22 23 de artık rahat hissedersiniz hareketleri.Kızlar ya e nabzımı mı kurcalarken devlette yaptırdığım ultrason kayıtlarına denk geldim. Plasenta anterior yazmışlardı son iki ultrason raporunda. İnternetten baktım plasentanın ön tarafa yerleşmesi demekmiş. Hareketlerini hala hissedememe sebebim de buymuş yanidoktora da sorup duruyorum hissetmiyorum diye yahu söylesene
Abhahahaha tam benimki işte. Benim çalıştığım okul 30 km. Tutturdu tayin iste eve yakın bir yere gel diyeAynen. En son araba kullanmasan mi karsiya mi geciceksin ne gerek var. Markete gitme market eve gelsin.en son bu yuzden atistik sen niye beni kisitliyosun dedim dusunmekte kabahat vs vs karnima vuruyorum hareket etsin die oda parmagimla pit pit kafasina vurma ben senin kafani durtsem hosuna gider mi hay allahim diyorum
Sen kaçta hissettin canımBenimde aynı anterıor yazıo. 22 23 de artık rahat hissedersiniz hareketleri.
Ya level level gidiyorum bende her aya bişiler ayarladım. Telefonda notlarda eksik listesi yap sende aklına geldikçe yaz planlı iş daha iyi ilerliyorbenim de dışardan gelen 7 8 takım var ama kendim bir şey almadımkaryolasını sipariş ettim bu hafta sonu dolabını alacağım emzirme koltuğunu sipariş ettim. bu işleri bitirip diğer kısma geçeceğim diye planladım.
Ben dediğim gibi 22 23 te falan. Dün cok hissedemedim akşam bırparca çikolata atıp soluma yattım. Hissedebıldım. 23 teyım. 20den sonra artık hissetmeye başlarsınız bıraz sabır bende cok merak ederdim.Sen kaçta hissettin canım
1 taneKizlar ferrumu gunde kac tane kullaniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?