2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar otomatik ana kucağı sallanan joie markasını gördüm yada marka önemli değil önereceğiniz marka varmı? Alan varmı otomatik ana kucagı. Fiyatlar 5 cıvarı joienin. Biraz pahalı geldi gibi ama.

37 yaşındayım canım. Periantolog bana her türlü ihtimale karşı dedi belli bir süre kullanacağım
Oğlumda bana da verdi doktor tedbir amaçlı.
Varis problemin var mı?
Abhahahaha tam benimki işte. Benim çalıştığım okul 30 km. Tutturdu tayin iste eve yakın bir yere gel diye çocuk zorlanır diyor
Mantıklı aslında. Tayinler açıkken şansını deneseydin keşke. Arkadaşlarım çok güzel yerlere gittiler. İlk tercihlerine yerleştiler.

Kızlar tulum alıcam 3 aylık mı 6 aylık mı alayım bilemedim. 1-3 aylık takımlar aldım daha önce

Kızlar otomatik ana kucağı sallanan joie markasını gördüm yada marka önemli değil önereceğiniz marka varmı? Alan varmı otomatik ana kucagı. Fiyatlar 5 cıvarı joienin. Biraz pahalı geldi gibi ama.
Ben bundan aldım, kendı kendını sallayacak artık

Eklentiler

• Screenshot_20230822_213523_com.android.chrome.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 78
Yok canım çok şükür varis, çatlak yok. İnşallah olmaz da

Kızlar bende dış kundak bakıyorum bildiğiniz güzel bir marka varsa diyin bana

Ben de 5. Haftadan beri coraspin kullanıyorum düşük geçmişi olanlara genellikle başlatıyorlar

Magazadan aldık kuzum kutusunda duruyor, ben begendım, babybjorn muadılı, bb cok pahalı, satıcı da bunu tavsıye etti..
Canım ne kadara aldın peki, bu ürün bir kaç hafta önce bime gelmişti hatta bende tesadüfen gördüm iki gün önce indirimdeydi. Alsam mı almasam mı diye çok kararsız kalmıştım kutuda oldugu için açıp inceleyemedim çünkü. Bitmediyse alırım bende güzelse aynısı sanırım değil mi

Eklentiler

• IMG_20230819_193726.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 80
Ben de 5. Haftadan beri coraspin kullanıyorum düşük geçmişi olanlara genellikle başlatıyorlar
Ben hamileliğin ilk zamanlarında bi süre kullandım devletteki doktor vermişti. 2li teste gittiğim doktor. ( yanındakine napalım coraspirin yazalım mı başlatalım mı? Gibi sormuştu sonra o da şansıma yaz dedi ) özeldeki kendi doktorum kullanmana gerek yok kanama alanın yok, kanda sorun yok, coraspirin doğuma yakın zamanda olumsuz etki edebiliyor kullanma demişti. Bırakmıştım şimdi bu yeni doktor (periantolog ve doğum doktorum) başlatalım tedbir amaçlı dedi. Zararlı olsa önermem dedi. bilmiyoruz ya kim ne derse “herkes yoğurdu farklı yiyor anacım” hayırlısı artık

Ahahaha kız niye böyle bunlar yaaa ama çok tatlı olmuyorlar mı? O an yaşarken sinir ediyor ama o halleri bana sonra çok tatlı ve komik geliyor. bende hemen sol tarafımda küçük bi ben var ona mikrofon diye onunla konuşup kulağını hoparlör diye göbek deliğime dayıyor çok komik koca koca adamlar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…