- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.721
Oğlumda bana da verdi doktor tedbir amaçlı.37 yaşındayım canım. Periantolog bana her türlü ihtimale karşı dedi belli bir süre kullanacağım
Mantıklı aslında. Tayinler açıkken şansını deneseydin keşke. Arkadaşlarım çok güzel yerlere gittiler. İlk tercihlerine yerleştiler.Abhahahaha tam benimki işte. Benim çalıştığım okul 30 km. Tutturdu tayin iste eve yakın bir yere gel diyeçocuk zorlanır diyor
Tamam canımAıle hekımıne gorunmenıze gerek yok, receteyı hemsıreye gosterın iğne yaptırmak ıstıyorum dersınız, sonucta saglık ocagı orası
Ben bundan aldım, kendı kendını sallayacak artıkKızlar otomatik ana kucağı sallanan joie markasını gördüm yada marka önemli değil önereceğiniz marka varmı? Alan varmı otomatik ana kucagı. Fiyatlar 5 cıvarı joienin. Biraz pahalı geldi gibi ama.
Piercardın markamı güvenılırmı ben düşer die korkuyorum.Ben bundan aldım, kendı kendını sallayacak artık
Yok canım çok şükür varis, çatlak yok. İnşallah olmaz daOğlumda bana da verdi doktor tedbir amaçlı.
Varis problemin var mı?
Mantıklı aslında. Tayinler açıkken şansını deneseydin keşke. Arkadaşlarım çok güzel yerlere gittiler. İlk tercihlerine yerleştiler.
Ben de 5. Haftadan beri coraspin kullanıyorum düşük geçmişi olanlara genellikle başlatıyorlarOğlumda bana da verdi doktor tedbir amaçlı.
Varis problemin var mı?
Mantıklı aslında. Tayinler açıkken şansını deneseydin keşke. Arkadaşlarım çok güzel yerlere gittiler. İlk tercihlerine yerleştiler.
Ben de bugün mamma nınkine bakıp favorilemiştim. Bu nasıl canım iyimiymiş gelince yorumunu bekliyorumBen bundan aldım, kendı kendını sallayacak artık
Kaçıncı haftaya kadar kullanacaksın?Ben de 5. Haftadan beri coraspin kullanıyorum düşük geçmişi olanlara genellikle başlatıyorlar
32. Haftada bırakacağım inşallahKaçıncı haftaya kadar kullanacaksın?
Ben sanırım şeker yüklemesi sonrası başlamıştım.
Ever pierre cardın, önünde bant var dusmez ınsallahPiercardın markamı güvenılırmı ben düşer die korkuyorum.
Magazadan aldık kuzum kutusunda duruyor, ben begendım, babybjorn muadılı, bb cok pahalı, satıcı da bunu tavsıye etti..Ben de bugün mamma nınkine bakıp favorilemiştim. Bu nasıl canım iyimiymiş gelince yorumunu bekliyorum
Canım ne kadara aldın peki, bu ürün bir kaç hafta önce bime gelmişti hatta bende tesadüfen gördüm iki gün önce indirimdeydi. Alsam mı almasam mı diye çok kararsız kalmıştım kutuda oldugu için açıp inceleyemedim çünkü. Bitmediyse alırım bende güzelseMagazadan aldık kuzum kutusunda duruyor, ben begendım, babybjorn muadılı, bb cok pahalı, satıcı da bunu tavsıye etti..
Ben hamileliğin ilk zamanlarında bi süre kullandım devletteki doktor vermişti. 2li teste gittiğim doktor. ( yanındakine napalım coraspirin yazalım mı başlatalım mı? Gibi sormuştu sonra o da şansıma yaz dediBen de 5. Haftadan beri coraspin kullanıyorum düşük geçmişi olanlara genellikle başlatıyorlar
Bana 36 ya kadar kullanırız demişti.Kaçıncı haftaya kadar kullanacaksın?
Ben sanırım şeker yüklemesi sonrası başlamıştım.
Ahahaha kız niye böyle bunlar yaaa ama çok tatlı olmuyorlar mı? O an yaşarken sinir ediyor ama o halleri bana sonra çok tatlı ve komik geliyor.Aynen. En son araba kullanmasan mi karsiya mi geciceksin ne gerek var. Markete gitme market eve gelsin.en son bu yuzden atistik sen niye beni kisitliyosun dedim dusunmekte kabahat vs vs karnima vuruyorum hareket etsin die oda parmagimla pit pit kafasina vurma ben senin kafani durtsem hosuna gider mi hay allahim diyorum
Adam bugün ulaştırmaya yemin etmiş demek kiKızlar gecenin bu vaktinde kargo geldi mesajda gelmedi halbuki ben şokçok güzeller renkleri çok canlı kameradan böyle çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?