- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.741
Resim mi attın görünmüyoKızlar gecenin bu vaktinde kargo geldi mesajda gelmedi halbuki ben şokçok güzeller renkleri çok canlı kameradan böyle çıktı
Ergopouch aldim ben ama muadili olarak owli cok iyiymisKızlar bende dış kundak bakıyorum bildiğiniz güzel bir marka varsa diyin bana
Attım gitmedi büyükmüş canımResim mi attın görünmüyo
Aynen öyleBen hamileliğin ilk zamanlarında bi süre kullandım devletteki doktor vermişti. 2li teste gittiğim doktor. ( yanındakine napalım coraspirin yazalım mı başlatalım mı? Gibi sormuştu sonra o da şansıma yaz dedi) özeldeki kendi doktorum kullanmana gerek yok kanama alanın yok, kanda sorun yok, coraspirin doğuma yakın zamanda olumsuz etki edebiliyor kullanma demişti. Bırakmıştım şimdi bu yeni doktor (periantolog ve doğum doktorum) başlatalım tedbir amaçlı dedi. Zararlı olsa önermem dedi. bilmiyoruz ya kim ne derse “herkes yoğurdu farklı yiyor anacım” hayırlısı artık
Owli ye bakıyorum bende yorumları iyi baya, dediğini duymadım ona da bakarım thanks bebekErgopouch aldim ben ama muadili olarak owli cok iyiymis
Güle güle giysin minnoşAttım gitmedi büyükmüş canım
Ergopouch tog degerli. En yakin arkim iki cocugunuda onunla buyuttu. Ben kislik ve yazlik ayri aldım kalitesi 2,5 1,5 0.5togg kundaklar var hatta uyku tulumlarini da ondan aldim. Ama baska bi arkdsm da owli kullandi. Asiri asiri memnun kaldiOwli ye bakıyorum bende yorumları iyi baya, dediğini duymadım ona da bakarım thanks bebek
Ya okulumu çok seviyorum o yüzden tercih yapmadım . Ama bu seferde bu ikinci il içinde yapayım dedim. Onda da zorunlu hizmetten muafiyet olanların 3 yılı bekleme şartı yok ibaresini kaldırmışlar . İsteyebilir miyim bilmiyorum . Şu anki okulumda 1 yılım yeni dolduOğlumda bana da verdi doktor tedbir amaçlı.
Varis problemin var mı?
Mantıklı aslında. Tayinler açıkken şansını deneseydin keşke. Arkadaşlarım çok güzel yerlere gittiler. İlk tercihlerine yerleştiler.
Aynısı evet canım, kutusu da aynı, benım aldıgım da bordo, 2000 magaza fiyatı, 300 lira ındırım oldu 1700 e aldıkCanım ne kadara aldın peki, bu ürün bir kaç hafta önce bime gelmişti hatta bende tesadüfen gördüm iki gün önce indirimdeydi. Alsam mı almasam mı diye çok kararsız kalmıştım kutuda oldugu için açıp inceleyemedim çünkü. Bitmediyse alırım bende güzelseaynısı sanırım değil mi
Akşam eğer kaldıysa gidip alayım bende o zaman çok sağol canımAynısı evet canım, kutusu da aynı, benım aldıgım da bordo, 2000 magaza fiyatı, 300 lira ındırım oldu 1700 e aldık
Bimde ne kadardıAkşam eğer kaldıysa gidip alayım bende o zaman çok sağol canım
İlk geldiğinde 1300 tl imiş ama kimse almadıgı için indirim bölümüne koymuşlar 1100 tlye düşmüş kırık falan değilse baya uygun fiyatlı gibiBimde ne kadardı
Aynen kutusunu acıp baktır, bişey yoksa hıc kacırma, baha fark var cunku benım aldıgım ıleİlk geldiğinde 1300 tl imiş ama kimse almadıgı için indirim bölümüne koymuşlar 1100 tlye düşmüş kırık falan değilse baya uygun fiyatlı gibi
Aynen canım öyle yapacağımAynen kutusunu acıp baktır, bişey yoksa hıc kacırma, baha fark var cunku benım aldıgım ıle
Teşekkür ederim. bakındım ama göremedim artık hayırlısıBende bilmiyordum gerçekten bı videoda gördüğüm için aklıma geldi söylemek istedim insallah herşey gönlüne göre olsun anlamı da kendi de çok güzel ismin ama aklıma takılan o olduğu için belirtmek istedim
Sagol canim ya içim rahatladı şimdi tekrar soldan vurmaya başladı yeri geniş ya rahat rahat takiliyor şimdilik bir kaç hafta sonra görürüm ben onuO kadar normal ki dün biz sabah gittik kafası üstte ayakları kasıklarımdaydi tahlil sonuçları için tekrar gittik yüzünü gostermemisti bir daha bakalım mi dedik baktık bu seferde yan yatmıştı kafası sağda ayakları soldaydi ben hareketlerini o an hissetmiyordim bana kalsa uyuyor derdim ama ulturasyon cihazında parmaklarıyla ayaklarıyla oynuyordu
Evet canim şehirdisindan gelen hastalara bakma zorunluluklari var bakarlar yani merak etmeCanım ben annemlerdeyim şuanda istanbuldayım. aile hekimim farklı bir ilde riskten dolayı şimdilik dönmeyi düşünmüyorum buradaki aile hekimi bana bakarmı acaba bilmiyorum
Ya hahaha sesli güldüm bende pit pit oynuyorum bana karşılık veriyor hoşuma gidiyor yeni keşfettim eşimde oynama oğlumla rahat bırak çocuğu diyip yaptirmiyor komikler yaAynen. En son araba kullanmasan mi karsiya mi geciceksin ne gerek var. Markete gitme market eve gelsin.en son bu yuzden atistik sen niye beni kisitliyosun dedim dusunmekte kabahat vs vs karnima vuruyorum hareket etsin die oda parmagimla pit pit kafasina vurma ben senin kafani durtsem hosuna gider mi hay allahim diyorum
1 tane alıyorum benKizlar ferrumu gunde kac tane kullaniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?