2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aynen öyle doğumda kan kaybı çok olmasın diye 32 de keselim dedi

Owli ye bakıyorum bende yorumları iyi baya, dediğini duymadım ona da bakarım thanks bebek
Ergopouch tog degerli. En yakin arkim iki cocugunuda onunla buyuttu. Ben kislik ve yazlik ayri aldım kalitesi 2,5 1,5 0.5togg kundaklar var hatta uyku tulumlarini da ondan aldim. Ama baska bi arkdsm da owli kullandi. Asiri asiri memnun kaldi
F/p sini bilemem ama bu markalar tam notla gecti

Ya okulumu çok seviyorum o yüzden tercih yapmadım . Ama bu seferde bu ikinci il içinde yapayım dedim. Onda da zorunlu hizmetten muafiyet olanların 3 yılı bekleme şartı yok ibaresini kaldırmışlar . İsteyebilir miyim bilmiyorum . Şu anki okulumda 1 yılım yeni doldu

Aynısı evet canım, kutusu da aynı, benım aldıgım da bordo, 2000 magaza fiyatı, 300 lira ındırım oldu 1700 e aldık

Sagol canim ya içim rahatladı şimdi tekrar soldan vurmaya başladı yeri geniş ya rahat rahat takiliyor şimdilik bir kaç hafta sonra görürüm ben onu
Canım ben annemlerdeyim şuanda istanbuldayım. aile hekimim farklı bir ilde riskten dolayı şimdilik dönmeyi düşünmüyorum buradaki aile hekimi bana bakarmı acaba bilmiyorum
Evet canim şehirdisindan gelen hastalara bakma zorunluluklari var bakarlar yani merak etme
Ya hahaha sesli güldüm bende pit pit oynuyorum bana karşılık veriyor hoşuma gidiyor yeni keşfettim eşimde oynama oğlumla rahat bırak çocuğu diyip yaptirmiyor komikler ya

+++ Kayınvalidem dantelli pike ve nevresim yaptırıyomuş.
Eşimin halası terzi onada müslin kumaş ve pazen kumaş getirdim ( Nevresim - Emzirme Önlüğü - Battaniye-Alt değiştirme örtüsü- Kalan parçalardan ağız bezi gibi ürünler çıkartmaya çalışacağız)
Kızlar Ben dolap ugulamasında kendilerine hediye geldiği için direkt paketi ile satılan Ateş ölçeri ve reflü yatağını aldım.İkiside çok kaliteli ve güzel geldi.Piyasanın yarı fiyatına denk geldiler.Arada dolap uygulamasına göz atın çok fazla hediye gelip sıfır ürün olarak satışta olanlar mantıklı olabiliyor
Benim naçizane mini listem
Ufak tefek derken az biraz alışveriş yapmayı başarmışım Allahtan

Son düzenleme:
Kızlar istanbul anadolu yakasında bebek için dolap ve şifonyer bakmaya gideceğiz. Önerebileceğiniz yerler varmı ? Konu mobilya tarafı olunca insan gidip görmek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…