2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bimde ne kadar fiyatı canım ben görmedim geldiğini ama

Otomatik salıncak olarak baby plus düsündüm Manuel belkı zorlar beni. Magazada görmem lazım ama iyi gibi videolarına baktım. Joie pahalı baya. Bayb plus Fiyatı da uygun gibi diğerlerine bakarak.
Kıslık kendime pijama takımı bakıcam 2 tane yeter sanırım hastanede giymeye. Önü düğmeli kalınca düşündüm malum kış anası olacaz
Grip oldum sıcak soguk olayından 3 gündür bas agrısı cekıyorum bogazım yanıor bugun de burnum akıo. Atlatırım inşallah.
Çarşambaları seviyorum haftaya başladığım gün yeni hamılelik haftasından
Allahım güzel haberler almayı nasip etsin.

Eklentiler

• Screenshot_20230823_094354.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 84
Kizlar gunaydin
Bugun doktor randevumuz vardi tahlil ve seker yuklemesini de bgn yapiyoruz
Sekerli suyu verdiler smdi merak edenler icin foto cektim. Her hastaneninki farklidir elbet ama icerigi cok degismez diye dusunuyorum
Hic abartilacak degerler yok siz de incelersiniz isterseniz
Oyle aman aman kotu bisey degil ki ben tatli sevmem hazir icecek cola disinda icmem 15dk icinde bitiriliyormus ole bayan bisey degil. Bikosede oturdum yudumluyorum

Sonuçlarını söylersin canım

ayy benim cigitten aldıklarım gelmişşş.. çok minik ve tatlılar yaa ağlıcamm..
bütün kıyafetlerini salona serip hep bakmak istiyorum ben, hiç kaldırmak istemiyorum. normal miyim ?
Aynı şeyi ben de yaşıyorum kaldıramıyorum gözümün önünden eşyalarını bir de giydirince nasıl olacağız acaba?

bütün kıyafetlerini salona serip hep bakmak istiyorum ben, hiç kaldırmak istemiyorum. normal miyim ?
Ben de bı tane kıslık tulum aldım dısarı cıkarken gıydırmek ıcın, yumos yumos, sarılıp duruyorum ya

Günde 30 kez dolabını acıp giysilerini seviyorum tek tek sanki hiç görmemişim gibi çok heyecanlı, sağlıkla gelsinler inşallah

Eklentiler

• E5305272-57C5-4E78-A08E-89C05E4A6E14.webp
    46 KB · Görüntüleme: 78
250 ml tamami degil mi bazilarina 50 ml iciriyorlar seker cikmazsa baska vermiyorlarmis

Canım doktoruna bır sor, antıbıyotık gerekebılır belkı, dıscıye yonlendırır belkı hıc bılmıyorum
İnternette baktım diş yaptırılabiliyor yazıyor ama korkuyorum yinede böyle şeylerden doktoruma soracağım

yaa çok tatlı renkleri
Ne güzel dolap işini çözmüşsünüz.
Kız bebek için cigitin kalıbı nasıl kaç aylık olanları tercih ettiniz

75 yükleniyor değil mi?
tertemiz sonuçlar çıksın inşallah

Kızlar bebeğin hareketlerini her gün düzenli hissediyo musunuz ben oynadığımda hareket yok ama babana bi merhaba de dediğimde halaya kalkıyo sanırım bi de ben kilo vermişim 1 kilo 25 haftadayım normal mi acaba

250 ml tamami degil mi bazilarina 50 ml iciriyorlar seker cikmazsa baska vermiyorlarmis
Tamami. Ama bu full glikoz degil. Limonlu sodanin sekerli ve gazsiz hali gibi.bence icimi kolay olsun die bole veriliyor bu. Nasi anlatiym tatli seven biri icin baya iyi. Ben tatli sevmiyorum genel olarak ona ragmen baya iyi idare ettigimi dusunuyorum

Kızlar bebeğin hareketlerini her gün düzenli hissediyo musunuz ben oynadığımda hareket yok ama babana bi merhaba de dediğimde halaya kalkıyo sanırım bi de ben kilo vermişim 1 kilo 25 haftadayım normal mi acaba
Keşke ben de kilo versem 20.haftanın içindeyim 5 kilo aldım şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…