- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.761
Bimde ne kadar fiyatı canım ben görmedim geldiğini amaCanım ne kadara aldın peki, bu ürün bir kaç hafta önce bime gelmişti hatta bende tesadüfen gördüm iki gün önce indirimdeydi. Alsam mı almasam mı diye çok kararsız kalmıştım kutuda oldugu için açıp inceleyemedim çünkü. Bitmediyse alırım bende güzelseaynısı sanırım değil mi
Bimde vardı 2 hafta once belkı vardır hala mağazalara sorun 1200 küsürdü fiyatı. Nette 1400 olabılır.Bimde ne kadar fiyatı canım ben görmedim geldiğini ama
Sonuçlarını söylersin canımKizlar gunaydin
Bugun doktor randevumuz vardi tahlil ve seker yuklemesini de bgn yapiyoruz
Sekerli suyu verdiler smdi merak edenler icin foto cektim. Her hastaneninki farklidir elbet ama icerigi cok degismez diye dusunuyorum
Hic abartilacak degerler yok siz de incelersiniz isterseniz
Oyle aman aman kotu bisey degil ki ben tatli sevmem hazir icecek cola disinda icmem 15dk icinde bitiriliyormus ole bayan bisey degil. Bikosede oturdum yudumluyorum
Eki Görüntüle 3290334
Aynı şeyi ben de yaşıyorum kaldıramıyorum gözümün önünden eşyalarınıayy benim cigitten aldıklarım gelmişşş.. çok minik ve tatlılar yaa ağlıcamm..
bütün kıyafetlerini salona serip hep bakmak istiyorum ben, hiç kaldırmak istemiyorum. normal miyim ?
Ben de bı tane kıslık tulum aldım dısarı cıkarken gıydırmek ıcın, yumos yumos, sarılıp duruyorum yaayy benim cigitten aldıklarım gelmişşş.. çok minik ve tatlılar yaa ağlıcamm..
bütün kıyafetlerini salona serip hep bakmak istiyorum ben, hiç kaldırmak istemiyorum. normal miyim ?
Canım doktoruna bır sor, antıbıyotık gerekebılır belkı, dıscıye yonlendırır belkı hıc bılmıyorumKızlar ya normalde hiç dişim ağrımazdı. 2 gündür dişim ağrıyor ne yapacağımı bilmiyorum. Nasıl geçecek bu ağrı
Günde 30 kez dolabını acıp giysilerini seviyorum tek tek sanki hiç görmemişim gibi çok heyecanlı, sağlıkla gelsinler inşallahayy benim cigitten aldıklarım gelmişşş.. çok minik ve tatlılar yaa ağlıcamm..
250 ml tamami degil mi bazilarina 50 ml iciriyorlar seker cikmazsa baska vermiyorlarmisKizlar gunaydin
Sekerli suyu verdiler smdi merak edenler icin foto cektim. Her hastaneninki farklidir elbet ama icerigi cok degismez diye dusunuyorum
Oyle aman aman kotu bisey degil ki ben tatli sevmem hazir icecek cola disinda icmem 15dk icinde bitiriliyormus ole bayan bisey degil. Bikosede oturdum yudumluyorum
Eki Görüntüle 3290334
İnternette baktım diş yaptırılabiliyor yazıyor ama korkuyorum yinede böyle şeylerdenCanım doktoruna bır sor, antıbıyotık gerekebılır belkı, dıscıye yonlendırır belkı hıc bılmıyorum
yaa çok tatlı renkleriayy benim cigitten aldıklarım gelmişşş.. çok minik ve tatlılar yaa ağlıcamm..
Kizlar gunaydin
Eki Görüntüle 3290334
Tamami. Ama bu full glikoz degil. Limonlu sodanin sekerli ve gazsiz hali gibi.bence icimi kolay olsun die bole veriliyor bu. Nasi anlatiym tatli seven biri icin baya iyi. Ben tatli sevmiyorum genel olarak ona ragmen baya iyi idare ettigimi dusunuyorum250 ml tamami degil mi bazilarina 50 ml iciriyorlar seker cikmazsa baska vermiyorlarmis
Amin insallah yazarim ciktiginda. İnsallah hepimiz hep guzel sonuclar aliriz75 yükleniyor değil mi?
tertemiz sonuçlar çıksın inşallah
Keşke ben de kilo versem 20.haftanın içindeyim 5 kilo aldım şimdidenKızlar bebeğin hareketlerini her gün düzenli hissediyo musunuz ben oynadığımda hareket yok ama babana bi merhaba de dediğimde halaya kalkıyo sanırımbi de ben kilo vermişim 1 kilo 25 haftadayım normal mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?