2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bebeğin hareketlerini her gün düzenli hissediyo musunuz ben oynadığımda hareket yok ama babana bi merhaba de dediğimde halaya kalkıyo sanırım bi de ben kilo vermişim 1 kilo 25 haftadayım normal mi acaba
Benimki de tam tersi eşim dokununca tamamen duruyor

Bana kağıt verdiler eczaneden alacakmisim

Benimki de tam tersi eşim dokununca tamamen duruyor
Kız benim ki delirdi bu gece. Azıcık karnımın üstüne yatayım hemen vuruyor. Sağ sola döner dönmez sensör var mübarekte. Rahatına pek düşkün. Bak şimdi onun hakkında yazdığımı anladı herhalde tekmeliyor şirine. sabah babasına söyledim ohhhh olsun anneye vurmak neymiş görsün

Kızlar benim yapmam gereken çok iş var ve her şeyi sona bırakan bir yapı gereği yine sona kalacak. Öncelikle taşınmamız lazım, sonra bebek arabası, 4 yıl önce aldığım yatağın boyanması, hastahane çıkışı, kıyafetler, bana lazım olan şeyler, çocuk odası ihtiyaçları, sağlık bez ihtiyaçları…. O kadar çok şey var ki. Dua edin şu ev işini hayırlısıyla en yakın zamanda çözelim taşınalım. Sonra hızlıca hallederim gibi geliyor. Ama son dakikaya da kalmasın

Bebegin gelisimine gore degisiyor canim. Oglum 47 cm dogmustu premature kiyafetleri bile 20 gun filan giymisti. Ama 2 aylikken 3-6 ay kiyafetlerine gecmistik. Bebeklerin gelisimleri birbirinden cok farkli. O yuzden kestirmek zor

ayy benim cigitten aldıklarım gelmişşş.. çok minik ve tatlılar yaa ağlıcamm..
bütün kıyafetlerini salona serip hep bakmak istiyorum ben, hiç kaldırmak istemiyorum. normal miyim ?
Hepimiz ayniyiz bence. Sifonyerini acip acip bakiyorum surekli. Kiyafetleri tek tek inceliyorum

Bimde ne kadar fiyatı canım ben görmedim geldiğini ama
1300 tl normal katalog fiyatı indirimli fiyat 1100 ama yakınınızcaki bimlerde var mı diye sorgulatabilirisiniz muhtemelen kalmamıştır baya olmuş çünkü ürün geleli bir ayı geçmiştir büyük şehirlerde kalma ihtimali düşük bence

Serklaj sonrasi ilk kontrolum vardi bugun. Doktorun odasina yuruyerek girdim diye kizdi resmen. Fazla iyi gozukuyorsun yatman lazim dedi Valla kalkmadim bir haftadir dedim ama agrim yok ne yapayim neyse cok şükür bir sorun yokmus. 2 hafta daha kritik bebekler icin dedi. Yatmaya devam. Kan testi icin laboratuvar a giderken tekerlekli sandalye getirdi esim, soz dinlemeye calisiyorum :)

Bu arada endol diye bir ilac vermisti. 5 gun. Bittigi gunun ertesinde 3 4 kere kasilma oldu. Karnimda bir yer sertlesti toplandi. telefon actim hemen, Dogum kasilmasiymis o. Demekki endol e devam edecegiz dedi. Hamilelik de uzun sure kullanimi onerilmiyor ama mecburuz kullanmaya dedi kullanmaya baslayinca gecti hemen kasilmalar. Haftaya yine randevu ve seker testini konusacagiz

Alisveris isini iyice saldim ben. Bu kis cok agir gececekmis. Anlasilan bebeklerle disari pek cikamayacagiz. Araba su an almamaya karar verdim. Zaten zorunlu yatistayken gidip inceleyemem. Bebekler Dogup Bir kac aylik olunca bakarim artik. Mama sandalyesi fln da almayacagim simdi.
Park yatak, ana kucagi, oto koltugu ve kiyafetleri toplu alacagim ve hazirim oto koltugu haric belirledim zaten. @Esin34 canim uzulme sen de son dakikaya kalacak diye. Dogduktan sonra bile her sey hallolur, saglikli olsunlar yeterki

Bimde de mi indirim oluyor?

Tekrar çok geçmiş olsun İnşallah her şey sizin ve minikleriniz için çok güzel ilerler Rabbim korktuğumuzu uğratmasın

Imsallah saglikla kavusacaksin bebislerine canim. Uzan, dinlen. Dedigin gibi dogunca alirsin gore gore. Hastane icin ve ilk 1 ay kullanilacak seyleri alsan yeterli simdilik

Ya uyku tulumu 1 yaşına kadar düşünmüyorum ama kundak tulum mutlaka alcam kış bebesine şart. Bide eğer bebekte uyum gösterirse tabiki evde tıkılı kalmak istemiyorum millet bebeğiyle dışarı çıkıyor yaz kış demeden bende çıkartacam inşallah

İnternette baktım diş yaptırılabiliyor yazıyor ama korkuyorum yinede böyle şeylerden doktoruma soracağım

Canım benim de diş etimde hamilelik tümörü çıktı, doktorumdan imzalı izinli kağıt aldım dişçiye gideceğim onunla, yoksa lokal anestezi ya da herhangi bir işlem yapmıyorlar izinsiz

Kızlar 2li 3 tane takım var fiyatı gayet uygun yazlık aylık beden yok 0-1 yaş var sizce alayım mı almayayım mi ya kararsız kaldım fiyatları da aşırı uygun

Canım benim de diş etimde hamilelik tümörü çıktı, doktorumdan imzalı izinli kağıt aldım dişçiye gideceğim onunla, yoksa lokal anestezi ya da herhangi bir işlem yapmıyorlar izinsiz
Benim ablamda da vardı hamilelik tümörü. Diştaşlarını temizlediler iyi gelmişti. Belki size de aynısını yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…