- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.781
Benimki de tam tersiKızlar bebeğin hareketlerini her gün düzenli hissediyo musunuz ben oynadığımda hareket yok ama babana bi merhaba de dediğimde halaya kalkıyo sanırımbi de ben kilo vermişim 1 kilo 25 haftadayım normal mi acaba
Karanfilli su ile gargara yapmayı dene, eğer diş arasına bir şey kaçmışsa diş ipi kullan mutlaka.Kızlar ya normalde hiç dişim ağrımazdı. 2 gündür dişim ağrıyor ne yapacağımı bilmiyorum. Nasıl geçecek bu ağrı
Bana kağıt verdiler eczaneden alacakmisimTamami. Ama bu full glikoz degil. Limonlu sodanin sekerli ve gazsiz hali gibi.bence icimi kolay olsun die bole veriliyor bu. Nasi anlatiym tatli seven biri icin baya iyi. Ben tatli sevmiyorum genel olarak ona ragmen baya iyi idare ettigimi dusunuyorumEki Görüntüle 3290358
Kız benim ki delirdi bu gece. Azıcık karnımın üstüne yatayım hemen vuruyor. Sağ sola döner dönmez sensör var mübarekte. Rahatına pek düşkün. Bak şimdi onun hakkında yazdığımı anladı herhalde tekmeliyor şirine.Benimki de tam tersieşim dokununca tamamen duruyor
Bebegin gelisimine gore degisiyor canim. Oglum 47 cm dogmustu premature kiyafetleri bile 20 gun filan giymisti. Ama 2 aylikken 3-6 ay kiyafetlerine gecmistik. Bebeklerin gelisimleri birbirinden cok farkli. O yuzden kestirmek zorKızlar tulumları 56 cm mi 62 cm mi almalı kestiremiyorum. Diyelim bebek 50 cm doğdu. Ne kadar sürede 62 cm oluyor? Daha önce anne olanlar yardımınızı bekliyorumBenim ilk bebişim neyi nasıl almalıyım karıştım kaldım
Hepimiz ayniyiz bence. Sifonyerini acip acip bakiyorum surekli. Kiyafetleri tek tek inceliyorumayy benim cigitten aldıklarım gelmişşş.. çok minik ve tatlılar yaa ağlıcamm..
bütün kıyafetlerini salona serip hep bakmak istiyorum ben, hiç kaldırmak istemiyorum. normal miyim ?
1300 tl normal katalog fiyatı indirimli fiyat 1100 ama yakınınızcaki bimlerde var mı diye sorgulatabilirisiniz muhtemelen kalmamıştır baya olmuş çünkü ürün geleli bir ayı geçmiştir büyük şehirlerde kalma ihtimali düşük benceBimde ne kadar fiyatı canım ben görmedim geldiğini ama
Bimde de mi indirim oluyor?1300 tl normal katalog fiyatı indirimli fiyat 1100 ama yakınınızcaki bimlerde var mı diye sorgulatabilirisiniz muhtemelen kalmamıştır baya olmuş çünkü ürün geleli bir ayı geçmiştir büyük şehirlerde kalma ihtimali düşük bence
Evet satılmayan ürünlerde indirim oluyor ya bekledikçe mağazaya özel ondan bahsediyorumBimde de mi indirim oluyor?
Tekrar çok geçmiş olsunSerklaj sonrasi ilk kontrolum vardi bugun. Doktorun odasina yuruyerek girdim diye kizdi resmen. Fazla iyi gozukuyorsun yatman lazim dediValla kalkmadim bir haftadir dedim ama agrim yok ne yapayim neyse cok şükür bir sorun yokmus. 2 hafta daha kritik bebekler icin dedi. Yatmaya devam. Kan testi icin laboratuvar a giderken tekerlekli sandalye getirdi esim, soz dinlemeye calisiyorum :)
Bu arada endol diye bir ilac vermisti. 5 gun. Bittigi gunun ertesinde 3 4 kere kasilma oldu. Karnimda bir yer sertlesti toplandi. telefon actim hemen, Dogum kasilmasiymis o. Demekki endol e devam edecegiz dedi. Hamilelik de uzun sure kullanimi onerilmiyor ama mecburuz kullanmaya dedikullanmaya baslayinca gecti hemen kasilmalar. Haftaya yine randevu ve seker testini konusacagiz
Alisveris isini iyice saldim ben. Bu kis cok agir gececekmis. Anlasilan bebeklerle disari pek cikamayacagiz. Araba su an almamaya karar verdim. Zaten zorunlu yatistayken gidip inceleyemem. Bebekler Dogup Bir kac aylik olunca bakarim artik. Mama sandalyesi fln da almayacagim simdi.
Park yatak, ana kucagi, oto koltugu ve kiyafetleri toplu alacagim ve hazirimoto koltugu haric belirledim zaten. @Esin34 canim uzulme sen de son dakikaya kalacak diye. Dogduktan sonra bile her sey hallolur, saglikli olsunlar yeterki
Haziran ayında gelmiş canım baktım şimdi googledan baya olmuş geleliBimde de mi indirim oluyor?
Imsallah saglikla kavusacaksin bebislerine canim. Uzan, dinlen. Dedigin gibi dogunca alirsin gore gore. Hastane icin ve ilk 1 ay kullanilacak seyleri alsan yeterli simdilikSerklaj sonrasi ilk kontrolum vardi bugun. Doktorun odasina yuruyerek girdim diye kizdi resmen. Fazla iyi gozukuyorsun yatman lazim dediValla kalkmadim bir haftadir dedim ama agrim yok ne yapayim neyse cok şükür bir sorun yokmus. 2 hafta daha kritik bebekler icin dedi. Yatmaya devam. Kan testi icin laboratuvar a giderken tekerlekli sandalye getirdi esim, soz dinlemeye calisiyorum :)
Bu arada endol diye bir ilac vermisti. 5 gun. Bittigi gunun ertesinde 3 4 kere kasilma oldu. Karnimda bir yer sertlesti toplandi. telefon actim hemen, Dogum kasilmasiymis o. Demekki endol e devam edecegiz dedi. Hamilelik de uzun sure kullanimi onerilmiyor ama mecburuz kullanmaya dedikullanmaya baslayinca gecti hemen kasilmalar. Haftaya yine randevu ve seker testini konusacagiz
Alisveris isini iyice saldim ben. Bu kis cok agir gececekmis. Anlasilan bebeklerle disari pek cikamayacagiz. Araba su an almamaya karar verdim. Zaten zorunlu yatistayken gidip inceleyemem. Bebekler Dogup Bir kac aylik olunca bakarim artik. Mama sandalyesi fln da almayacagim simdi.
Park yatak, ana kucagi, oto koltugu ve kiyafetleri toplu alacagim ve hazirimoto koltugu haric belirledim zaten. @Esin34 canim uzulme sen de son dakikaya kalacak diye. Dogduktan sonra bile her sey hallolur, saglikli olsunlar yeterki
Ya uyku tulumu 1 yaşına kadar düşünmüyorum ama kundak tulum mutlaka alcam kış bebesine şart. Bide eğer bebekte uyum gösterirse tabiki evde tıkılı kalmak istemiyorum millet bebeğiyle dışarı çıkıyor yaz kış demeden bende çıkartacam inşallahErgopouch tog degerli. En yakin arkim iki cocugunuda onunla buyuttu. Ben kislik ve yazlik ayri aldım kalitesi 2,5 1,5 0.5togg kundaklar var hatta uyku tulumlarini da ondan aldim. Ama baska bi arkdsm da owli kullandi. Asiri asiri memnun kaldi
F/p sini bilemem ama bu markalar tam notla gecti
İnternette baktım diş yaptırılabiliyor yazıyor ama korkuyorum yinede böyle şeylerdendoktoruma soracağım
Kız yeriiiiimmGünde 30 kez dolabını acıp giysilerini seviyorum tek tek sanki hiç görmemişim gibi çok heyecanlı, sağlıkla gelsinler inşallah
Benim ablamda da vardı hamilelik tümörü. Diştaşlarını temizlediler iyi gelmişti. Belki size de aynısını yaparlarCanım benim de diş etimde hamilelik tümörü çıktı, doktorumdan imzalı izinli kağıt aldım dişçiye gideceğim onunla, yoksa lokal anestezi ya da herhangi bir işlem yapmıyorlar izinsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?