2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bebeğin hareketlerini her gün düzenli hissediyo musunuz ben oynadığımda hareket yok ama babana bi merhaba de dediğimde halaya kalkıyo sanırım bi de ben kilo vermişim 1 kilo 25 haftadayım normal mi acaba
Ya normalde maşallah hergün hissediyorum birazda hareketli bi bebek olacak muhtemelen. Ama dün şey oldu tecrübeyle sabit yani bi durduk yere kaybetme korkusu geldi ki korkuyodum buna stres yapmaktan, çocukta daha tık yok tatlı yedim yattım dinlendim yok. Bide o oynamadıkça daha bi stres oldum hiç oynamadı. Sonra okudum kendimi falan rahatlamaya çalıştım gece oynadı. Çocuğumuda durduk yere stres yaptım şimdi rahatlamaya takmamaya çalışıyorum

Kızlar 2li 3 tane takım var fiyatı gayet uygun yazlık aylık beden yok 0-1 yaş var sizce alayım mı almayayım mi ya kararsız kaldım fiyatları da aşırı uygun
Yani internetten mi? İnternetten de yorumları nasıl ona bak. Değilse göz kararı anlayabilirsen al yoksa büyük olabilir küçük olabilir onu bilemezsin. He başka birine veririm olmadı dersen o zaman alabilirsin

Yani internetten mi? İnternetten de yorumları nasıl ona bak. Değilse göz kararı anlayabilirsen al yoksa büyük olabilir küçük olabilir onu bilemezsin. He başka birine veririm olmadı dersen o zaman alabilirsin
Alanlar hediye olarak vermiş biri sormuş 4 aylık ogluma 6-7 kilo arası olur mu demiş biri de 8 aylık bebeğe olur mu diye sormuş o da evet olur diye cevap vermiş satıcı

kızlar selam dünkü ayrıntılıyı çok şükür sorunsuz atlattık, darısı daha girmeyen tüm annelere herkes güzel haberlerle döner inşallah. ben daha 1 suluk ve emzik dışında hiç bişey almadım içten içe şu ayrıntılıyı atlatmayı bekliyordum artık benimde alışveriş işlerine girmem lazım

Çok şükür canım. Al al bitmiyor ki yetiştirebilecekmiyim diye düşünüyorum

Yani erken almaya karşıydım ama bugün almadığım şey için yarın pişman oluyorum fiyatı artıyo çünkü

Yani erken almaya karşıydım ama bugün almadığım şey için yarın pişman oluyorum fiyatı artıyo çünkü
Bende geçen ay pahalı diye almadığımı zamlı fiyatının indirimli haline balıklama dalıyorum.
Ufak tefek demeden mini mini alıp koyalım köşeye

Canım 0-1 ay da lazım olacak. Daha önce almadıysan ihtiyaçsa uygun fiyata kaçırma. Ben daha tamamlayamadım 0-1 ayı

Kızlar yine ebebeğe böbreğimi bırakıp geldim, şöyle bir şey buldum ne kadar iyi bilmiyorum ama ışıklı olması hoşuma gitti
Ne kadar canım ben öyle değilde küçükleri var kare çikolata olur ya onun gibi olandan almayı düşünüyorum

Bende geçen ay pahalı diye almadığımı zamlı fiyatının indirimli haline balıklama dalıyorum.
Ufak tefek demeden mini mini alıp koyalım köşeye
Yapacak bişi yok yaa çoğu işimi hallettim sayılır daha erken onunda farkındayım ama para koysak kenara doğuma yakın alsak daha fazla para vermemiz gerekecek. Doğum parası dışında kenara para koymakta bana pek mantıklı gelmedi çünkü onun zamanı belli değiştiremeyiz herşekilde aynı parayı verecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…