- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.801
Benim ön iki dişimin orda çıktı maalesefBenim ablamda da vardı hamilelik tümörü. Diştaşlarını temizlediler iyi gelmişti. Belki size de aynısını yaparlar
Hiç bilmiyordum market kültürüm yokEvet satılmayan ürünlerde indirim oluyor ya bekledikçe mağazaya özel ondan bahsediyorum
Ya normalde maşallah hergün hissediyorum birazda hareketli bi bebek olacak muhtemelen. Ama dün şey oldu tecrübeyle sabit yani bi durduk yere kaybetme korkusu geldi ki korkuyodum buna stres yapmaktan, çocukta daha tık yok tatlı yedim yattım dinlendim yok. Bide o oynamadıkça daha bi stres oldum hiç oynamadı. Sonra okudum kendimi falan rahatlamaya çalıştım gece oynadı. Çocuğumuda durduk yere stres yaptımKızlar bebeğin hareketlerini her gün düzenli hissediyo musunuz ben oynadığımda hareket yok ama babana bi merhaba de dediğimde halaya kalkıyo sanırımbi de ben kilo vermişim 1 kilo 25 haftadayım normal mi acaba
Aaa o zaman mümkün değil bulmamız iki hafta olsaydı belki demiştim herkesin alacağı bir ürün değil diyeHaziran ayında gelmiş canım baktım şimdi googledan baya olmuş geleli
Ablamında öyleydi ama almadılar işte sonra doğum sonrası geçti şükürBenim ön iki dişimin orda çıktı maalesefve çok büyüdü bu sebepten kesip alacaklar
Yani internetten mi? İnternetten de yorumları nasıl ona bak. Değilse göz kararı anlayabilirsen al yoksa büyük olabilir küçük olabilir onu bilemezsin. He başka birine veririm olmadı dersen o zaman alabilirsinKızlar 2li 3 tane takım var fiyatı gayet uygun yazlık aylık beden yok 0-1 yaş var sizce alayım mı almayayım mi ya kararsız kaldım fiyatları da aşırı uygun
Alanlar hediye olarak vermiş biri sormuş 4 aylık ogluma 6-7 kilo arası olur mu demiş biri de 8 aylık bebeğe olur mu diye sormuş o da evet olur diye cevap vermiş satıcıYani internetten mi? İnternetten de yorumları nasıl ona bak. Değilse göz kararı anlayabilirsen al yoksa büyük olabilir küçük olabilir onu bilemezsin. He başka birine veririm olmadı dersen o zaman alabilirsin
Çok şükür canım. Al al bitmiyor ki yetiştirebilecekmiyim diye düşünüyorumkızlar selam dünkü ayrıntılıyı çok şükür sorunsuz atlattık, darısı daha girmeyen tüm annelere herkes güzel haberlerle döner inşallah. ben daha 1 suluk ve emzik dışında hiç bişey almadım içten içe şu ayrıntılıyı atlatmayı bekliyordum artık benimde alışveriş işlerine girmem lazım
Bebeğim sen bilirsin kesin olamayan bişi çünkü boyutu kesin değilAlanlar hediye olarak vermiş biri sormuş 4 aylık ogluma 6-7 kilo arası olur mu demiş biri de 8 aylık bebeğe olur mu diye sormuş o da evet olur diye cevap vermiş satıcı
Beni şüphede bırakıyorBebeğim sen bilirsin kesin olamayan bişi çünkü boyutu kesin değil
Yani erken almaya karşıydım ama bugün almadığım şey için yarın pişman oluyorum fiyatı artıyo çünkükızlar selam dünkü ayrıntılıyı çok şükür sorunsuz atlattık, darısı daha girmeyen tüm annelere herkes güzel haberlerle döner inşallah. ben daha 1 suluk ve emzik dışında hiç bişey almadım içten içe şu ayrıntılıyı atlatmayı bekliyordum artık benimde alışveriş işlerine girmem lazım
Bende geçen ay pahalı diye almadığımı zamlı fiyatının indirimli haline balıklama dalıyorum.Yani erken almaya karşıydım ama bugün almadığım şey için yarın pişman oluyorum fiyatı artıyo çünkü
Canım 0-1 ay da lazım olacak. Daha önce almadıysan ihtiyaçsa uygun fiyata kaçırma. Ben daha tamamlayamadım 0-1 ayıYani internetten mi? İnternetten de yorumları nasıl ona bak. Değilse göz kararı anlayabilirsen al yoksa büyük olabilir küçük olabilir onu bilemezsin. He başka birine veririm olmadı dersen o zaman alabilirsin
Keşke 0-1 ay olsa 0-1 yaş diyorCanım 0-1 ay da lazım olacak. Daha önce almadıysan ihtiyaçsa uygun fiyata kaçırma. Ben daha tamamlayamadım 0-1 ayı
Ne kadar canım ben öyle değilde küçükleri var kare çikolata olur ya onun gibi olandan almayı düşünüyorumKızlar yine ebebeğe böbreğimi bırakıp geldim, şöyle bir şey buldum ne kadar iyi bilmiyorum ama ışıklı olması hoşuma gitti
159.99 tl verdimNe kadar canım ben öyle değilde küçükleri var kare çikolata olur ya onun gibi olandan almayı düşünüyorum
Normal canım benim dediğim de 100 lira filandi en son herşeye zam geliyor almak lazım159.99 tl verdim
Yapacak bişi yok yaa çoğu işimi hallettim sayılır daha erken onunda farkındayım ama para koysak kenara doğuma yakın alsak daha fazla para vermemiz gerekecek. Doğum parası dışında kenara para koymakta bana pek mantıklı gelmedi çünkü onun zamanı belli değiştiremeyiz herşekilde aynı parayı verecezBende geçen ay pahalı diye almadığımı zamlı fiyatının indirimli haline balıklama dalıyorum.
Ufak tefek demeden mini mini alıp koyalım köşeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?