- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.821
Aynen öyle her şey çok pahalı Ayreten bunları da aldım sanki çocuk top oynayacak doğar doğmazNormal canım benim dediğim de 100 lira filandi en son herşeye zam geliyor almak lazım
2-3 günde bir hepsine tekrar tekrar bakıp duruyorum aldıklarımın, bide bakarken sanırım heyecanlanıyorum hemen hareketlenmeye başlıyo benim minikBen de bı tane kıslık tulum aldım dısarı cıkarken gıydırmek ıcın, yumos yumos, sarılıp duruyorum ya
Çok iyi çok güzellerAynen öyle her şey çok pahalı Ayreten bunları da aldım sanki çocuk top oynayacak doğar doğmazama 35tl idi top hem ses çıkarıyor
tam deliririm sanırım ben şimdiden duygusal bir pandayım zatenAynı şeyi ben de yaşıyorum kaldıramıyorum gözümün önünden eşyalarınıbir de giydirince nasıl olacağız acaba?
daha kolay bakabilmem için benimde bir an önce dolap alıp asmam lazımGünde 30 kez dolabını acıp giysilerini seviyorum tek tek sanki hiç görmemişim gibi çok heyecanlı, sağlıkla gelsinler inşallah
Benimde bnde almadımdaha kolay bakabilmem için benimde bir an önce dolap alıp asmam lazımdolabı yok hep yere serip bakıyorum sürekli.
aminn, hepsi sağlıkla gelsinler inşallah
Merhaba sizinde mi ikiz acaba bende 18+3 deyim dün bende de açılma görüldü benimkilerde ikiz doktor yarın serkilaj yapıcak çok korkuyorum doktor kaybedebiliriz dedi siz oldunuz sanırım sizinkilere ikiz galibaSerklaj sonrasi ilk kontrolum vardi bugun. Doktorun odasina yuruyerek girdim diye kizdi resmen. Fazla iyi gozukuyorsun yatman lazim dediValla kalkmadim bir haftadir dedim ama agrim yok ne yapayim neyse cok şükür bir sorun yokmus. 2 hafta daha kritik bebekler icin dedi. Yatmaya devam. Kan testi icin laboratuvar a giderken tekerlekli sandalye getirdi esim, soz dinlemeye calisiyorum :)
Bu arada endol diye bir ilac vermisti. 5 gun. Bittigi gunun ertesinde 3 4 kere kasilma oldu. Karnimda bir yer sertlesti toplandi. telefon actim hemen, Dogum kasilmasiymis o. Demekki endol e devam edecegiz dedi. Hamilelik de uzun sure kullanimi onerilmiyor ama mecburuz kullanmaya dedikullanmaya baslayinca gecti hemen kasilmalar. Haftaya yine randevu ve seker testini konusacagiz
Alisveris isini iyice saldim ben. Bu kis cok agir gececekmis. Anlasilan bebeklerle disari pek cikamayacagiz. Araba su an almamaya karar verdim. Zaten zorunlu yatistayken gidip inceleyemem. Bebekler Dogup Bir kac aylik olunca bakarim artik. Mama sandalyesi fln da almayacagim simdi.
Park yatak, ana kucagi, oto koltugu ve kiyafetleri toplu alacagim ve hazirimoto koltugu haric belirledim zaten. @Esin34 canim uzulme sen de son dakikaya kalacak diye. Dogduktan sonra bile her sey hallolur, saglikli olsunlar yeterki
Bende bu topun farklısını aldımAynen öyle her şey çok pahalı Ayreten bunları da aldım sanki çocuk top oynayacak doğar doğmazama 35tl idi top hem ses çıkarıyor
Dolap gelmeden ben şahsen küçük bir deftere ay ay ne aldığımı yazdım hep yoksa çok kafa karışıyor dediğin gibi ne akıp almayacağını şaşırıyor insan, amin inşallahdaha kolay bakabilmem için benimde bir an önce dolap alıp asmam lazımdolabı yok hep yere serip bakıyorum sürekli.
aminn, hepsi sağlıkla gelsinler inşallah
İnsan dayanamıyor her şeyi alasın geliyor ne var ne yok arabaya attım bugün canları sağ olsunBende bu topun farklısını aldım
kalıpları çok küçük aynı yorumlardaki gibi. bizim bebikler yazın 6-9 aylık olacaklar ama bence 9-12 daha mantıklı. kış için alınacaksa da yine biraz daha büyük alınmalı bence.yaa çok tatlı renkleri
Ne güzel dolap işini çözmüşsünüz.
Kız bebek için cigitin kalıbı nasıl kaç aylık olanları tercih ettiniz
Ben bunu aldım trendyoldan herkes tavsiye ediyor Ayreten bir tane de küçük tırnak makasını alırımKızlar manikür seti alacağım ama hangi marka almam lazım? Bazıları iyiymiş bazıları işe yaramaz diyorlar. Bide bakım seti bakıyorum tırnak makası, tarak falan. Tarak illa at kılı mı olmalı?
Hangisini canım göremedimBen bunu aldım trendyoldan herkes tavsiye ediyor Ayreten bir tane de küçük tırnak makasını alırım
Fotoğrafı eklemeyin unutmuşum tekrar koydumHangisini canım göremedim
ben ilk zamanlar için törpü aldım, bir tırnak kesme seti aldım ayrıyetenKızlar manikür seti alacağım ama hangi marka almam lazım? Bazıları iyiymiş bazıları işe yaramaz diyorlar. Bide bakım seti bakıyorum tırnak makası, tarak falan. Tarak illa at kılı mı olmalı?
Ben sordurdum anneme hemen :) var ama 1299 dan. Almadim. Indirim subeye ozel oluyormus. Şans.Aaa o zaman mümkün değil bulmamız iki hafta olsaydı belki demiştim herkesin alacağı bir ürün değil diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?