2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Normal canım benim dediğim de 100 lira filandi en son herşeye zam geliyor almak lazım
Aynen öyle her şey çok pahalı Ayreten bunları da aldım sanki çocuk top oynayacak doğar doğmaz ama 35tl idi top hem ses çıkarıyor

Eklentiler

• image.webp
    84,3 KB · Görüntüleme: 75
Ben de bı tane kıslık tulum aldım dısarı cıkarken gıydırmek ıcın, yumos yumos, sarılıp duruyorum ya
2-3 günde bir hepsine tekrar tekrar bakıp duruyorum aldıklarımın, bide bakarken sanırım heyecanlanıyorum hemen hareketlenmeye başlıyo benim minik

Günde 30 kez dolabını acıp giysilerini seviyorum tek tek sanki hiç görmemişim gibi çok heyecanlı, sağlıkla gelsinler inşallah
daha kolay bakabilmem için benimde bir an önce dolap alıp asmam lazım dolabı yok hep yere serip bakıyorum sürekli.
aminn, hepsi sağlıkla gelsinler inşallah

Kızlar geçenlerde mobilya için öneride bulunan arkadaşlrımız olmuştu. Hangi markaydı hatırlyamadım.

Merhaba sizinde mi ikiz acaba bende 18+3 deyim dün bende de açılma görüldü benimkilerde ikiz doktor yarın serkilaj yapıcak çok korkuyorum doktor kaybedebiliriz dedi siz oldunuz sanırım sizinkilere ikiz galiba

daha kolay bakabilmem için benimde bir an önce dolap alıp asmam lazım dolabı yok hep yere serip bakıyorum sürekli.
aminn, hepsi sağlıkla gelsinler inşallah
Dolap gelmeden ben şahsen küçük bir deftere ay ay ne aldığımı yazdım hep yoksa çok kafa karışıyor dediğin gibi ne akıp almayacağını şaşırıyor insan, amin inşallah

Kızlar manikür seti alacağım ama hangi marka almam lazım? Bazıları iyiymiş bazıları işe yaramaz diyorlar. Bide bakım seti bakıyorum tırnak makası, tarak falan. Tarak illa at kılı mı olmalı?

yaa çok tatlı renkleri
Ne güzel dolap işini çözmüşsünüz.
Kız bebek için cigitin kalıbı nasıl kaç aylık olanları tercih ettiniz
kalıpları çok küçük aynı yorumlardaki gibi. bizim bebikler yazın 6-9 aylık olacaklar ama bence 9-12 daha mantıklı. kış için alınacaksa da yine biraz daha büyük alınmalı bence.

Kızlar manikür seti alacağım ama hangi marka almam lazım? Bazıları iyiymiş bazıları işe yaramaz diyorlar. Bide bakım seti bakıyorum tırnak makası, tarak falan. Tarak illa at kılı mı olmalı?
Ben bunu aldım trendyoldan herkes tavsiye ediyor Ayreten bir tane de küçük tırnak makasını alırım

Eklentiler

• image.webp
    27 KB · Görüntüleme: 69
ben ilk zamanlar için törpü aldım, bir tırnak kesme seti aldım ayrıyeten
ikisi de çok güzel geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…