2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar dün geceden beri berbat kötüyüm ya. Dün canım çok çektiği için burger king yedim bide şeftali ice tea içtim sonrasında aşırı midem bulanmaya başladı ama akşama doğru iyiydim. Akşamda mocha içtim. O mu dokundu yoksa üşüdüm mü bilmiyorum(elbiseyle dışarıda oturdum 12ye kadar) gece inanılmaz bir mide yanması başladı. Kustum ama yine de iyi olamadım. Sabaha karşı 5buçuk gibi anca uyudum ve 3 4 saat anca. Bugünde su dahil ne yesem kustum midem berbat durumda bir türlü iyi olamadım

Merhaba sizinde mi ikiz acaba bende 18+3 deyim dün bende de açılma görüldü benimkilerde ikiz doktor yarın serkilaj yapıcak çok korkuyorum doktor kaybedebiliriz dedi siz oldunuz sanırım sizinkilere ikiz galiba

Merhaba, evet ikiz :)
Doktorlarin gorevi en kötüyü soylemek maalesef. Bana da hala kaybedebiliriz diyor 25 haftadan sonra yasar ancak diyor.
Ancak ben umutluyum bebeklerime guveniyorum :)

Asagida daha once yazdigim mesajlari ekledim. Hic korkma, erken fark edilmesi cok guzel bir sey. Yazdiklarim sana baya fikir verir. Yine de aklina takilan olursa yaz bana.

Operasyon iyi gecmisti. Taburcu olmadan bebeklerin sivisina bakti karin ultrasonuyla. Sularinda azalma yok. Asagidan kontrol yapmadi operasyon sonrasi. 6 gun sonraya cagirdi kontrol icin. Kanamam filan da olmadi cok sukur. Kolay bir operasyonmus.

Çok ama çok teşekkür ederim bana umut oldunuz :) evet erken yakalandı benim tek yumurta ikizi olduğunuz için 2 haftada bir kontrol randevumuz var perinatologum ikizlerde hep olabilir diyordu oldu

Merhaba sizinde mi ikiz acaba bende 18+3 deyim dün bende de açılma görüldü benimkilerde ikiz doktor yarın serkilaj yapıcak çok korkuyorum doktor kaybedebiliriz dedi siz oldunuz sanırım sizinkilere ikiz galiba
inşallah herşey yolunda gider canım sağlıkla kavuşursun bebeklere

Canım bence doktora git bir nts ye bağlat.

ordekkafa
Kızlar hangi satıcılardan aldınız bende 2 gündür bu ürünlere bakıyorum. Emin olamadım kalitelerinden sizce nasıl ürünler ?
Hangi satıcı hiç bilmiyorum görümceme aldırttım yorumları bakarak aldık sadece onu hatırlıyorum o zaman daha 7 haftalık falandık

Kızlar manikür seti alacağım ama hangi marka almam lazım? Bazıları iyiymiş bazıları işe yaramaz diyorlar. Bide bakım seti bakıyorum tırnak makası, tarak falan. Tarak illa at kılı mı olmalı?
Tarak lazım mı gerçekten ya, bana biraz gereksiz gibi geliyor ama annelere sormak lazım

Devlet hastanesinde mi kağıt verdiler aynı gün yapıyorlar mı devlette şeker yüklemesini?
Evet kağıt verdiler randevu al bulamazsan da yine gel dediler kağıt doktor imzalı eczaneden glukoz al 8.30 da hastane aç bir şekilde orda ol vs filan yazıyor aynı gün yapmadılar çünkü o zaman 24. Haftada değildim canım

İnşallah sizin ve minikleriniz için her şey sıkıntısız ilerler Sağlıkla, vaktinde kucağınıza alırsınız inşallah fındıkları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…