2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok geçmiş olsun

Kızlar ben de bugün detaylıya girdim. Suyum biraz fazlaymış ve sağ böbrekte 0.7mm fazla büyüme varmış. Genelde böbrek kendiliğinden düzeliyormuş. Var mı bu durumu yaşayan?

Devlette şeker yüklemesini dahiliye mi yoksa kadın doğum mu yapıyor?

Doktoruna habr ver canım, gıda zehırlwnmesı olabılrı, ben de hamıle degılken burger kıng sonrası aynıs olmustum hayatımda hıc kusmayan ben kac kere ksumustum

Seker yuklemesini saglik ocaginda da yaptirabiliyormusuz. 50 lik veriyoruz. Deger yuksek cikarsa 75 lik filan veriyoruz dedi ebe
Devlette kadın doğuma gittiğimde de, aşı için aile hekimliğine gittiğimde de şeker yüklemesini sormayı unutmuştum. Yapılıyorsa iyiymiş, ben de sorup öğreneyim.

ordekkafa
Kızlar hangi satıcılardan aldınız bende 2 gündür bu ürünlere bakıyorum. Emin olamadım kalitelerinden sizce nasıl ürünler ?
aşağıdaki link papatyalı törpü, trendyoldan aldım

baykuşlu olanda burda

Kızlar bunu almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? 0.5 tog diyor. Kışa uygunmuş. Ama yine de acaba mı diyorum tog derecesi daha yüksek mi tercih etmeliyim kış için?

Eklentiler

• 74EBD75F-1033-4197-B3CD-47E895210392.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…