- 24 Aralık 2021
- 2.965
- 14.983
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #19.861
Çok geçmiş olsunKızlar dün geceden beri berbat kötüyüm ya. Dün canım çok çektiği için burger king yedim bide şeftali ice tea içtim sonrasında aşırı midem bulanmaya başladı ama akşama doğru iyiydim. Akşamda mocha içtim. O mu dokundu yoksa üşüdüm mü bilmiyorum(elbiseyle dışarıda oturdum 12ye kadar) gece inanılmaz bir mide yanması başladı. Kustum ama yine de iyi olamadım. Sabaha karşı 5buçuk gibi anca uyudum ve 3 4 saat anca. Bugünde su dahil ne yesem kustum midem berbat durumdabir türlü iyi olamadım
Aynısını babymalldan 1700e aldım, ıntertten 2000 fıyat, bence bu taez dhsunuyosanız kacırmayınBen sordurdum anneme hemen :) var ama 1299 dan. Almadim. Indirim subeye ozel oluyormus. Şans.
Suyun fazla olması sıkıntı mıymış canım?Kızlar ben de bugün detaylıya girdim. Suyum biraz fazlaymış ve sağ böbrekte 0.7mm fazla büyüme varmış. Genelde böbrek kendiliğinden düzeliyormuş. Var mı bu durumu yaşayan?
Devlette şeker yüklemesini dahiliye mi yoksa kadın doğum mu yapıyor?Evet kağıt verdiler randevu al bulamazsan da yine gel dediler kağıt doktor imzalı eczaneden glukoz al 8.30 da hastane aç bir şekilde orda ol vs filan yazıyor aynı gün yapmadılar çünkü o zaman 24. Haftada değildim canım
Doktoruna habr ver canım, gıda zehırlwnmesı olabılrı, ben de hamıle degılken burger kıng sonrası aynıs olmustum hayatımda hıc kusmayan ben kac kere ksumustumKızlar dün geceden beri berbat kötüyüm ya. Dün canım çok çektiği için burger king yedim bide şeftali ice tea içtim sonrasında aşırı midem bulanmaya başladı ama akşama doğru iyiydim. Akşamda mocha içtim. O mu dokundu yoksa üşüdüm mü bilmiyorum(elbiseyle dışarıda oturdum 12ye kadar) gece inanılmaz bir mide yanması başladı. Kustum ama yine de iyi olamadım. Sabaha karşı 5buçuk gibi anca uyudum ve 3 4 saat anca. Bugünde su dahil ne yesem kustum midem berbat durumdabir türlü iyi olamadım
Seninki gıda zehirlenmesiymiş canım? Burger canım çekiyor ama yemiyorumDoktoruna habr ver canım, gıda zehırlwnmesı olabılrı, ben de hamıle degılken burger kıng sonrası aynıs olmustum hayatımda hıc kusmayan ben kac kere ksumustum
Kadın doğum yapıyor dahiliye yapıyor mu bilmiyorumDevlette şeker yüklemesini dahiliye mi yoksa kadın doğum mu yapıyor?
Teşekkür ederimKadın doğum yapıyor dahiliye yapıyor mu bilmiyorum
Aynen, ben de yemiyorum valla korkumdan..Seninki gıda zehirlenmesiymiş canım? Burger canım çekiyor ama yemiyorum
Devlette kadın doğuma gittiğimde de, aşı için aile hekimliğine gittiğimde de şeker yüklemesini sormayı unutmuştum. Yapılıyorsa iyiymiş, ben de sorup öğreneyim.Seker yuklemesini saglik ocaginda da yaptirabiliyormusuz. 50 lik veriyoruz. Deger yuksek cikarsa 75 lik filan veriyoruz dedi ebe
Özelde ne kadar ücreti şeker yüklemesinin?Seker yuklemesini saglik ocaginda da yaptirabiliyormusuz. 50 lik veriyoruz. Deger yuksek cikarsa 75 lik filan veriyoruz dedi ebe
Daha doktorumla konusmadim canim. Bugun 2. Izlem icin saglik ocagina gitmistim. Ebe soylediÖzelde ne kadar ücreti şeker yüklemesinin?
aşağıdaki link papatyalı törpü, trendyoldan aldımordekkafa
Kızlar hangi satıcılardan aldınız bende 2 gündür bu ürünlere bakıyorum. Emin olamadım kalitelerinden sizce nasıl ürünler ?
evet kuzucum attım aşağıdaki yorumda linklerinilink var mı canım
Öyleyse çok iyi yaSeker yuklemesini saglik ocaginda da yaptirabiliyormusuz. 50 lik veriyoruz. Deger yuksek cikarsa 75 lik filan veriyoruz dedi ebe
Bildiğim kadarıyla 2.5 tog olmalıKızlar bunu almayı düşünüyorum sizce mantıklı mı? 0.5 tog diyor. Kışa uygunmuş. Ama yine de acaba mı diyorum tog derecesi daha yüksek mi tercih etmeliyim kış için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?