2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257
Canım 3 ay civari dökülmeye başlıyor ne yaparsan yap o saçlar dökülecek maalesef hamilelikte dökülmeyen saçlarımız dongusunu tamamlayıp dökülüyor benimde yavaştan başladı gibi..dökülmeyi durduracak bisey yok ama hızlı uzaması için bişeyler yapilabilir benim ilk seferde hep alın tarafından dokulmustu sonra onlar çıkmaya başlayınca çok komik olmuştu kendi kendine kahkul kesen yaramaz çocuklara dönmüştüm🤣

Hiç vermedim öyle ya evde biberon Bile yok alacak mı bilmiyorum oğlum sagilmış sütü hiç kabul etmemişti
Ay dimi ya bi de çıkmaya başlayınca komik olacağız 🙈 Ben uzun saç delisiyimdir bi de çok severim saç uzatmayı kocayı bile uzun saçlı aldım 😂 Gerçi kandırdı beni kestirdi evlendikten sonra 😁
Benim hamilelikte hiç dökülmeyen saçlarım banyoda avuç avuç elime geliyor 🥲 Yıllardır ilk defa bu kadar uzatmıştım kestiricem ama fırsat bulamadım. Evde en tepemde kıskaç tokayla tutturuyorum Kutay da çok seviyor saçıma bakmayı yüzüne değdiriyorum 😂 Ondan da tam kıyamadım 😂 Ama saçımı çekmeye başladı artık kestirme zamanı geliyor gibi 😅 parmaklarına dolanıyor hep
Hamilelikte çok güzellerdi ya 😍 Eski halinden pek foto bulamadım da ben saçlarımı öyle çok kestiremem de oturur ağlarım🫢 Hep uzundur ppdeki gibi olur artık zor 😁Şimdi oğluştan sonra kestirdim ama omzumdan biraz aşağıda o kadar kıyabildim benim için büyük değişiklik😂

Öksürüp hapşuruyo burnu tıkalı uyumuyo diye doktora götürdüğüm bebemin yolda dahil 2.5 saat uyuması.....hiç öksürüp hapşurmaması . .. Doktora da yalancı çıkardı😂 doktor da kızma annesi canı sıkılmış gezmek istemiş doktor amcasını görmeye gelmiş diyo😂 evde onu rahatsız eden bişey vardır dedi büyük ihtimalle halılarım yün 3 sene oldu hâlâ toz kalkıyo bebişi de bu etkiliyo olabilir dedi. Ciğer ve boğaz temiz burnu da açık şuan dedi. Bi de halıları kaldırcaz bakalım🥲
Canım kendi evimizde de var oğlumu etkileyen birşey ama çözemedim ben. Evde burnunda hırıltı oluyor annemlerde kaldığımızda olmuyor. Nemli de ev 50 civarı ondan değil,bulamadım

Ay dimi ya bi de çıkmaya başlayınca komik olacağız 🙈 Ben uzun saç delisiyimdir bi de çok severim saç uzatmayı kocayı bile uzun saçlı aldım 😂 Gerçi kandırdı beni kestirdi evlendikten sonra 😁

Hamilelikte çok güzellerdi ya 😍 Eski halinden pek foto bulamadım da ben saçlarımı öyle çok kestiremem de oturur ağlarım🫢 Hep uzundur ppdeki gibi olur artık zor 😁Şimdi oğluştan sonra kestirdim ama omzumdan biraz aşağıda o kadar kıyabildim benim için büyük değişiklik😂
Ay saçlar mükemmel, kaç yılın eseri bunlarrr 😍😍 Benimkiler kıvırcık ya uzun olunca bakması zor oluyor hele şimdi çocukla hep toplu geziyorum zaten 😂 çok kestiriyorum o yüzden, bir de uzayınca bukleler açılıyor 😂

atatalya atatalya ay maşallah o saçlar ne öyle ya...bende uzun saçı çok seviyorum ama hiç kullanamıyorum ya zor uzuyor zaten uzadıkça da uçları çok cansizlasiyor sonra aman neyse deyip kestiriyorum 😅 benim iki erkek kardeşim de uzun saçlı ama eşimin tarafi saçtan fakir😄oğlumun saçları gür ve kalın ama kızımın saçları sanki halalarına benzeyecek gibi🫣

Canım kendi evimizde de var oğlumu etkileyen birşey ama çözemedim ben. Evde burnunda hırıltı oluyor annemlerde kaldığımızda olmuyor. Nemli de ev 50 civarı ondan değil,bulamadım
Evde en çok karşılaşılan alerjenler küf mayt ve ev tozu akari benim oğlumun bunlara alerjisi var trabzondayiz ve çocuğun neme alerjisi var...
Bi yerlerde küf falan var mı.acaba antalya da nemli bi bölge çünkü

Evde en çok karşılaşılan alerjenler küf mayt ve ev tozu akari benim oğlumun bunlara alerjisi var trabzondayiz ve çocuğun neme alerjisi var...
Bi yerlerde küf falan var mı.acaba antalya da nemli bi bölge çünkü
Biraz kıyı köşe bakayım gözüme çarpmadı hiç. Belki ev tozuna vardır ona da dikkat edeyim. Annemlerin evin önü açık daha havadar bizde öyle değil

Ay saçlar mükemmel, kaç yılın eseri bunlarrr 😍😍 Benimkiler kıvırcık ya uzun olunca bakması zor oluyor hele şimdi çocukla hep toplu geziyorum zaten 😂 çok kestiriyorum o yüzden, bir de uzayınca bukleler açılıyor 😂
Ben en son kısa kestirdiğimde 18imde falandım ondan sonra hep bel hizası ve altı oldu yaklaşık 17-18 senedir uzun-du 😁 Kıvırcık saç güzel ama zor , bende şimdi hep toplu geziyorum. Bir de kurutmak mesele hemen fırsat bulamıyorsun bebişle
atatalya atatalya ay maşallah o saçlar ne öyle ya...bende uzun saçı çok seviyorum ama hiç kullanamıyorum ya zor uzuyor zaten uzadıkça da uçları çok cansizlasiyor sonra aman neyse deyip kestiriyorum 😅 benim iki erkek kardeşim de uzun saçlı ama eşimin tarafi saçtan fakir😄oğlumun saçları gür ve kalın ama kızımın saçları sanki halalarına benzeyecek gibi🫣
Benim çabuk uzar Allah'tan. Şimdi omzumdan az aşağıda oğluşla zor diye kestirdim mecbur bakalım bi daha öyle anca 4-5 dene sonra uzatabilirim galiba 😁 Daha belli olmaz annesi şu an hala dökülüyor bile saçları bebişlerin , seneye belli olur herhalde bende merak ediyorum nasıl olacak ☺

Kızlar sizler emzirirken ton balığı yiyor musunuz içeriğindeki cıvanın bebeğe zarar verebileceği yazıyor internette şüphede kaldım

Yeğenim de alerjik astım var az çok sürece hakimim ablam odasında kitap dahi bulundurmuyo toz toplayabilecek şeyleri bi gözden geçir derim. Yapay çiçek olur ne bileyim makyaj aynasındaki malzemeler olur kalın fon perde olur halı vs😑

Canım yıkama yaparken kaç cc veriyorsun? Biz birer cc civarı verip çekiyoruz ama genzi gece hala tıkalı gibiydi. Videolardaki gibi foşur foşur yapsak her şey açılır mı😂

Canım mesela kaç cc ile yıkıyorsun? Ben nemlendirmek için bir kaç damla akıtıyorum ama rahatlatıyor o da. Çok korkuyorum aspiratörle çekmeye😕

Oda 23.9 nem 51 bi önceki gün serum fizyolojikle yıkadığım için doktoru tıkanıklık hissedersen yeni temizlemişsen emzirmeden 1-2 damla damlat demişti😑 bi de tam temizletmiyo illa çok az kalıyo temizlerken ondan dolayı sürekli bu sorun var🥲

Ben şöyle yapıyorum bi tüp sanırım 5cc yan yatırıyorum yarısını bi burnuna sıkıp hemen aspiratörle çekiyorum sonea diğer tarafa yatırıp diğer tarafa sıkıp çekiyorum

Bi cesaret gelmesi lazım bana😂
Ben bir her iki deliğe de 10 cc kadar sıkıp temizliyorum sonra aspiratörle çekiyorum daha azı temizleniyor bence🥲 Doğduğundan beri 250 ml sf bitirdik sürekli yapmadığım halde 😄
Yaparken yaygara kopuyor ama sonrası mis gibi oluyor rahatlıyor😄
Ay bi de benim dizlerim inanılmaz ağrıyor, nenelere döndüm ah uh diye hareket ediyorum, hamilelikten sonra eklem ağrısı olabiliyormuş sanırım yaşayan var mı?
Bu aşı ateş olmasa da uyku yapıyor herhalde halıda sıkıldı kucağımda Beatles'a dans ediyorduk uyuyakaldı omzumda 😀

Belim ve ayak bileklerim korkunç derecede ağrıyor 🤕 bazen kızımı yataktan kaldırırken yarısında kitlenip kalıyorum
Benimde aşırı derecede belim ağrıyor ya banyo sonrası çocuğu giydirirken kitlenip kaldım geçen gün🤦🏼‍♀️
Az yapmak hiç yapmamak gibi değil mi ama foşur foşur yapınca farkı anlıyor insan 😄

Ben bir her iki deliğe de 10 cc kadar sıkıp temizliyorum sonra aspiratörle çekiyorum daha azı temizleniyor bence🥲 Doğduğundan beri 250 ml sf bitirdik sürekli yapmadığım halde 😄
Yaparken yaygara kopuyor ama sonrası mis gibi oluyor rahatlıyor😄

Benimde aşırı derecede belim ağrıyor ya banyo sonrası çocuğu giydirirken kitlenip kaldım geçen gün🤦🏼‍♀️

Az yapmak hiç yapmamak gibi değil mi ama foşur foşur yapınca farkı anlıyor insan 😄
Of o yaygara işine çözüm ypk mu dedim bugün doktora😂😂 elektrik süpürgesine takılan modeli varmış en düşük ayarda daha hızlı çekiyomuş bi onu öneririm, öyle bi deliğe sıkayım diğerinden çıksın foşur foşur yıkamak olmaz bilinçsiz kişi tarafından dedi kulak iltihabı oluyomuş dikkat edilmeden fazla basınçla sıkılırsa

Bende 10 cc civari kullanıyorum hastanede her deliğe 2-3 yeterli ama baktın temizlenmedi daha fazla yapabilirsin zararı olmaz dediler
Şimdi baby vac sipariş ettim o daha iyi temizliyormus bu kadar tıkanıklığı ciğere inecek diye korkuyorum birde otri bebeğe sürekli baslik değişiyorum ama virüsler o sungerden geçebiliyormus temizlerken ki kızımdan sonra bende baya hasta oldum ondan bulaştı belkide

Of o yaygara işine çözüm ypk mu dedim bugün doktora😂😂 elektrik süpürgesine takılan modeli varmış en düşük ayarda daha hızlı çekiyomuş bi onu öneririm, öyle bi deliğe sıkayım diğerinden çıksın foşur foşur yıkamak olmaz bilinçsiz kişi tarafından dedi kulak iltihabı oluyomuş dikkat edilmeden fazla basınçla sıkılırsa
Ya bunun doktorlarda niye bi ortasi yok biri zararlı diyor öbürü değil biri yan yatırıyor öbürü dik..
Bende hastalıktan önce az cc sıkıp çekiyordum ama temizlenmedi sonra ciğere indi zaten hastanede fosur fosur yikadilar ben böyle yapmaya korkuyorum kulağına zarar veririm diye dedim hiç korkma kulak yolu farklı bi burundan sıktığın diğer burundan çıkıyor zaten faydası zararından çok yıkamayı ihmal etme dediler

Back
X