Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söylemeden geçiyorum yandan cocukla beraber sorarlarsa söylerim ama anlıyorlardır bence onlardaİnternette Bi şey olmaz diyor bebeğe zarar vermez diyor ama bilemedim Bi daha gittiğimde hep güvenliğe söyleyeyim geçmeyeyim değil mi
Cumartesi doktorum var olmadı haftaiçi sağlık ocağına gidip kan vereyim baktırayım cumartesi doktora sorayım teşekkürlerB 12 ve magnezyum geldi aklıma bir baktırmak şansınız varsa
hergece yatmadan ıkı adet canımKızlar doktora gittiğimde 2 kilo vermiştim bulantıdan yiyemiyorum dedim. Prilam dr verdi. Bunu nasıl kullanıyorsunuz siz ? Günde bir tane mi iki tane mi ?
erkek dıyorum :)Papatyamaviss
sandriyon tahminlerinizi alayım tatlımlar karından çekildim bugün çok fotojenik değil miyiz ama
![]()
Bana da öyle geliyo halaa hadi bakalım hayıllısıerkek dıyorum :)
Kesesi resmen tam kalp ilk defa böyle bu kadar kalp şekline benzeyen kese görüyorum ne tatlı maşallahPapatyamaviss
sandriyon tahminlerinizi alayım tatlımlar karından çekildim bugün çok fotojenik değil miyiz ama
![]()
ben hem yemek yemekte zorlanıyorum hem de su içmekte,normalde çok su içen biriyim halbuki hazır su içiyorum hatta ama resmen midemi çok zorluyor,doktor yemek neyse de ilk üç ayda su çok önemli,yudum yudum da olsa zorla hiç içemezsen boş serum taktır dedi
Akşamları 2 tane birden alıyorum benKızlar doktora gittiğimde 2 kilo vermiştim bulantıdan yiyemiyorum dedim. Prilam dr verdi. Bunu nasıl kullanıyorsunuz siz ? Günde bir tane mi iki tane mi ?
kalp şeklinde çok kibar bir beyefendi yada hanımefendi olacak :)Papatyamaviss
![]()
ne guzel buyumus bebısler goruyoruz :) kız annesı :)Papatyamaviss bugun 9+1 günlüğüz kontrolden geldik.teyzesi bizede bi cinsiyet tahmininde bulunurmusun
ay inşallah canımne guzel buyumus bebısler goruyoruz :) kız annesı :)
Ben de işte zeytin çok severdim ama hamile olduğumdan beri yiyemiyorum doğru düzgünben de midem bulandıkça yeşil zeytin düştüm ama cidden iyi geliyor
hayır,istersen vereyim medpamid dedi ama önce ilaçsız geçirmeye çalışıyorum,zencefil çiğne dedi![]()
Bilgin vardır belkiben de midem bulandıkça yeşil zeytin düştüm ama cidden iyi geliyor
hayır,istersen vereyim medpamid dedi ama önce ilaçsız geçirmeye çalışıyorum,zencefil çiğne dedi![]()
Maşallah maşallah bebişeEveeet büyüdü teyzesi kilo da alır yakında![]()