Ben taa yazdan daha doğum yapmadan bütün ek gıda alisverisimi yaptimÇok saol canım indirim varmış, hemde iki farklı model olunca kafam karıştı benim.. avent alayım o zmn 240 civarına geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben taa yazdan daha doğum yapmadan bütün ek gıda alisverisimi yaptimÇok saol canım indirim varmış, hemde iki farklı model olunca kafam karıştı benim.. avent alayım o zmn 240 civarına geliyor
Evet bizimkinde sarı kokuyor bide kızlardan idrar tahlili alması zor bilemedim doktora götürsem mşYa ben öyle çok kokuyor diye tahlil yaptırdım bi de sarı idi. Birşey çıkmadı. Kültür yapılmadı ama sadece idrar tahlili yapmışlardı.
Bız başladıkSanırım düzeltilmiş aya göre gidecek doktora geçen ay sordum daha dur dediAma ben ptesi yine sorucam belki tadıma başlar bakalım.
Ay çok tatlıÖğürmelere karşı hazır olunpp chhdbshsbsn
Ben püreye karşıyım balım valla halamın torunu var bı bucuk yasında pütürlü hıcbısey yıyemıyor hala corba yoğurt blend hep , çatalla ezdirdim ne kadar ezsende hafıf o pütürlü kalıyor ister istemez biraz daha büyüsün daha güzel otursun elinede vermeye başlarım alışır inşallah annelerim korkmasın dıye yazıyorum öğürünce müdahale etmeyin hemen bı durun izleyin bakın toparlamasını bekleyinAy çok tatlıYa benim kuzenin oğlu uzunca bi süre pütürlü birşey yememişti hemen kusuyordu
Muz bile yemiyordu sanırım en baştan öğürmelere bakmadan bı gıdım pütürlü bırakmak lazım seninki gibi
Yavrum yaÖğürmelere karşı hazır olunpp chhdbshsbsn
Aa püreden sonra öyle oluyor diye duymuştum. Blw mi yapsakAy çok tatlıYa benim kuzenin oğlu uzunca bi süre pütürlü birşey yememişti hemen kusuyordu
Muz bile yemiyordu sanırım en baştan öğürmelere bakmadan bı gıdım pütürlü bırakmak lazım seninki gibi
Ya fiyatları görünce kafamı duvara vurdum.. oyuncak alacağıma kaşık tabak alsaymisimBen taa yazdan daha doğum yapmadan bütün ek gıda alisverisimi yaptimevde şuan çeşit çeşit suluk tabak catal kasik var 3 sene bisey almam artik
![]()
Blw ve pütürlü ortaya karısık gıdıcem benYavrum yaBenim çocuk emerken hala genzine kaçırıyor, alıştım ama telaş oluyor tabii. Ek gıdada kimbilir ne yapıcam
Aa püreden sonra öyle oluyor diye duymuştum. Blw mi yapsak![]()
Benimki habire genzine süt ve mama kaçırdığı için alıştım zatenBen püreye karşıyım balım valla halamın torunu var bı bucuk yasında pütürlü hıcbısey yıyemıyor hala corba yoğurt blend hep , çatalla ezdirdim ne kadar ezsende hafıf o pütürlü kalıyor ister istemez biraz daha büyüsün daha güzel otursun elinede vermeye başlarım alışır inşallah annelerim korkmasın dıye yazıyorum öğürünce müdahale etmeyin hemen bı durun izleyin bakın toparlamasını bekleyin![]()
Papatya gibi giderim sanırım bendeYavrum yaBenim çocuk emerken hala genzine kaçırıyor, alıştım ama telaş oluyor tabii. Ek gıdada kimbilir ne yapıcam
Aa püreden sonra öyle oluyor diye duymuştum. Blw mi yapsak![]()
Blw ve pütürlü ortaya karısık gıdıcem ben![]()
İştahları bol olsun inşallahBenimki habire genzine süt ve mama kaçırdığı için alıştım zatenO zamanda beklerim dediğin gibi çatalla ezmek iyi fikir
Papatya gibi giderim sanırım bende![]()
Günlük toplam kaç ml mama yiyor canım?Sorma ya çok mu yedi diye takıyorum bende pazartesi dr var bakalımYediriyorum zaten vermezsem başedemem ki
Hele çok açsa memeyi de almıyor kim uğraşacak bunla kadın diyor biberon istiyor
Evet birşey kalmadı ek gıdaya bakalım. Veriyorum mecburGün içinde 150 ml içmeye başladı canım
Gece için o meme + 60 ml
Yoksa 3 saatte bir 120 ya da 150
![]()
Ben mamayı yapıyorum yemezse 30 dk içinde bir daha teklif ediyorum onu da yemiyor yani ne sıcak ne soğuk yemek istemezse ikisini de yemiyorSatilucky bu arada dikkat ettiğim bir şey vae. Pera soğumuş mamayı daha iştahlı içiyor. Bir yerde okumuştum çok normalmiş. Bazıları daha soğuk bazıları daha sıcak severmiş. Bi denesene belki işe yarar
![]()
Amaan yemezlerse yemesinler canları sağolsunGünlük toplam kaç ml mama yiyor canım?
Ben mamayı yapıyorum yemezse 30 dk içinde bir daha teklif ediyorum onu da yemiyor yani ne sıcak ne soğuk yemek istemezse ikisini de yemiyor
Bende baştan ikisi var 3.yü alsan mı bilemiyorumKızlar hangi alistirma bardagi sizce? Hangisini alayim
Patatese de bunu yapmazsın yaniÖğürmelere karşı hazır olunpp chhdbshsbsn
Ben oğlana direk blw girdim kaşık hiç kullanmadım pişmanım o yüzden böyle bu seferPapatyamaviss yaa o pp ne linos yerim seni
Bende senin gibi blw klasik karışık giderim oğlumda da öyle yapmıştım senin gibi hiç pure vermemiştim
Kendı de katı ya çok komik tadına bakıyor en azından yarın pattes son , sonra havuç bakalım ona ne yapacakPatatese de bunu yapmazsın yani![]()
Öyle gerçektenSağlıkla büyüsünler de sanırım anne olmak hep bir tedirginlik![]()
Blw için korkmadınız mı ya boğazında kalır diye ben çok korkuyorum tükürüğünü yutamıyor bazen benimkiBen oğlana direk blw girdim kaşık hiç kullanmadım pişmanım o yüzden böyle bu sefer![]()