- 8 Haziran 2022
- 4.934
- 9.992
- 108
800 ml cikGünlük toplam kaç ml mama yiyor canım?
Ben mamayı yapıyorum yemezse 30 dk içinde bir daha teklif ediyorum onu da yemiyor yani ne sıcak ne soğuk yemek istemezse ikisini de yemiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
800 ml cikGünlük toplam kaç ml mama yiyor canım?
Ben mamayı yapıyorum yemezse 30 dk içinde bir daha teklif ediyorum onu da yemiyor yani ne sıcak ne soğuk yemek istemezse ikisini de yemiyor
Ben 1 ay kadar klasik kaşıkla puturlu verdim tadimları... sonra oğlum kaşık kabul etmedi reddetti benim verdiğimi. zorunlu blw ye döndümBen oğlana direk blw girdim kaşık hiç kullanmadım pişmanım o yüzden böyle bu sefer![]()
Benimkide tükürüğünü yutamıyorBlw için korkmadınız mı ya boğazında kalır diye ben çok korkuyorum tükürüğünü yutamıyor bazen benimki![]()
Bizim de 120-130 iciyor artık. Emzirme üstüne filan farketmiyor. Sutum baslangic niyetineSorma ya çok mu yedi diye takıyorum bende pazartesi dr var bakalımYediriyorum zaten vermezsem başedemem ki
Hele çok açsa memeyi de almıyor kim uğraşacak bunla kadın diyor biberon istiyor
Evet birşey kalmadı ek gıdaya bakalım. Veriyorum mecburGün içinde 150 ml içmeye başladı canım
Gece için o meme + 60 ml
Yoksa 3 saatte bir 120 ya da 150
![]()
Aynı canım aynı süt çerez gibi gidiyor hadi anamın hatrı olsun diye emiyorBizim de 120-130 iciyor artık. Emzirme üstüne filan farketmiyor. Sutum baslangic niyetine![]()
Bizim de 120-130 iciyor artık. Emzirme üstüne filan farketmiyor. Sutum baslangic niyetine![]()
En azından hatrımızı kırmıyorlarAynı canım aynı süt çerez gibi gidiyor hadi anamın hatrı olsun diye emiyor![]()
Vitamin veriyorum kaşığa sarılıyor sokacak boğazınaEn azından hatrımızı kırmıyorlar
Benimki her şeyi emebilir. Ben ona başka bir emzik daha aldım. Kabul etmez dediler anında kabul etti ki çok farklı tip emzikleryeterki bir şey emsin
mememi de emzik gibi kullanıyor
![]()
Kuzey yerken değil de içerken fena izliyor. Hele suyu şişeden içiyorsam biberona mı benzetiyor bilmem gözünü dikiyorPapatyamaviss linoş siz yemek yerken ilgi gösteriyor muydu? Öyle diyorlar ya ek gıdaya geçiş için gerekliymiş. Peracım daha hiç ilgilenmedi bizim yediklerimizle. Gerçi kendi yedikleri ile de ilgilenmiyor
![]()
Canım.artik mama mi meme mi zamanı geçti emiyor olduğu kadar bence 60 az bile vermişsin geceleri uyku mamasına alıştır bence aralarda emiyor da seni boşuna üzülme artık ek gıda zamanları geldi zaten önemli olan zaman diliminde bir damla bile olsa alması kar. Kilosu aşırı değil ki öyle olan bebekler bile 1 yaş sonrası boy atıyor daha almıyor bir bakmışsın ciroz oluyorlarYa benim gece artık sütüm yetmiyor galibaEmdikten sonra zor uyutuyorum kıpırdanıp duruyor bugün emme üstüne bi 60lık mama verdim hemen uyudu ve sabah da daha geç uyandı. Dr yine çok yemiş dicek kesin
Yemeyenler ayrı düşünüyor çok yiyen ayrı
Ay bazen mama hazırlanana kadar kıpkırmızı oluyor ağlamaktan
Hayırlı olsun canım sünnet işi gerçekten zormuş ya ben yapana kadar bu denli olacağını düşünmedim ama gerçekten çok çabuk iyilesiyorlar hayırlı uğurlu olsun insallahKızlar sünnet olup geldikYa çocukların hiçbiri ağlamazken benimki ortalığı yıktı, uyuşmadı mı diye bi şüphelendim aslında
Gitmeden bi de calpol vermiştik. Eşim de diyo ki anladı ondan yapıyor, neyse kremlerini sürdük bezledim koynumda uyudu ama çok ağladı ya, ben de ağladım biraz
![]()
Korkmadım hıc ama panık varsa birinde zor diyimBlw için korkmadınız mı ya boğazında kalır diye ben çok korkuyorum tükürüğünü yutamıyor bazen benimki![]()
Öyle bişey keşfetmedim hiç el yıyor sadecePapatyamaviss linoş siz yemek yerken ilgi gösteriyor muydu? Öyle diyorlar ya ek gıdaya geçiş için gerekliymiş. Peracım daha hiç ilgilenmedi bizim yediklerimizle. Gerçi kendi yedikleri ile de ilgilenmiyor
![]()
Benım mıdem bu ara cok kotu ılaclardan bılmıyorum hiç kuzumSafra ameliyati olalı 3 Ay geçti hala midemde sorunlar yaşıyorum kızlar ya çevrenizde var mı böyle yaşayan
Canım zaten 1 gibi bi 120 ml mama alıyor. Sonra 6 gibi emip uyuyordu o zaman 60 verdim. Yoksa gece uyumazCanım.artik mama mi meme mi zamanı geçti emiyor olduğu kadar bence 60 az bile vermişsin geceleri uyku mamasına alıştır bence aralarda emiyor da seni boşuna üzülme artık ek gıda zamanları geldi zaten önemli olan zaman diliminde bir damla bile olsa alması kar. Kilosu aşırı değil ki öyle olan bebekler bile 1 yaş sonrası boy atıyor daha almıyor bir bakmışsın ciroz oluyorlartabu bu benim naçizane fikrim sen daha iyi bilirsin
Geceleri taktigim bez kokuyor sabahlari aldigimda. Oda bebekler uyurken tutarmis genelde cisini o yuzden. Gun icinde de oyle miKızlar size birşey sormak istiyorum ya bebişlerinizin idrarı kokuyor mu sizin de bezin üstünden bile belli oluyor kokusu bizde bi enfeksiyon mu var acaba aklıma takıldı