• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    257

Eklentiler

• C7B1B04B-1D6C-41D2-B7C5-EAF905C6A0F0.webp
    C7B1B04B-1D6C-41D2-B7C5-EAF905C6A0F0.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 83
  • E2E391F3-03EF-48E0-AF70-9ED8FECE85D9.webp
    E2E391F3-03EF-48E0-AF70-9ED8FECE85D9.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 81
Bende geçen hafta ikili tarama için test vermiştim ve doktor 3 hafta sonra çağırmıştı. Ancak sonuçların bir haftada çıkacağını öğrenince, doktora geri dönüp sordum, sonuçlar çıkınca geleyim mi diye.
Biraz gönülsüz gibiydi. Çok merak ediyorsan gel dedi. E-nabıza bazı değerler düşmüş, rapor yok tabi. Gidip bir öğreneceğim bakalım.

Sağlık ocağından demir ilacına da başlanması gerektiğini söylediler bana 3.aydan itibaren.
Doktorunuzla konuşun dediler, doktorum vermemişti. Onu da soracağım.

Şuan folik asit kullanıyorum ( son üç dört tane kaldı sonra bitireceğim)
D vitaminine başladım.
Magnezyum verilmişti kemik ağrım için. Onu düzensiz kullanıyorum.
Demir ilacını da soracağım bakalım.
Diğer hamileler neler kullanıyor acaba ?
Ferro demir için kullanıyorum birde imom kullanıyorum ben.

Kızlar çıktım doktordan etiketleyenlen hepsini toparlayamam diye direk yazıyorum bebek sağlıklı ama ağrılarım düşüğü tetikler dedi serum yazdı birde bir gün istirahat raporu verdi parol kullanabılırsın dedi cıktıktan sonra eşimle tartıştık sağanak yağmur da başlamıştı ben dolup dolup taştım herhalde bir süre hüngür hüngür ağladım içimi çeke çeke kendimi tutamadım sonrada üzüldüm bebeğe bir zarar vermiş miyimdir istemeden kendimi tutamadım ruhen kötüydüm😞
Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha korkutmasın. Çok normal zaten hepimiz hormonlar yüzünden bitik durumdayız benim kadar çok ağlayan yoktur emin ol katıla katıla ağladığımı biliyorum saçma şeyler yüzünden Allah korusun hepimizi O ol dedikten sonra ne şartlar altında doğuyor çocuklar
Hep anlatırım benim teyzem ilk çocuğunu hiç istememiş anne olmaya hazır hissetmiyormuş çünkü kadın kendini merdivenden atmış kaç kat yuvarlanmış çocuk düşsün diye yine de düşmemiş kuzenim kocaman kelli felli adam şimdi takma kafana hiçbir şeyi güzel olsun her şey 🙏🏻💙🍀

Ben de prilam kullanıyorum. Kokular beni mahvediyor yemek yapamıyorum, yiyemiyorum. Benim de ağzımın içinde minik aft çıktı. Doktorum 4. Ayın sonuna kadar sürer dedi 😫 umarım 2. Trimester hepimize rahat geçer ve erken gebelik belirtilerinden kurtuluruz. Su içmeye de korkuyorum az kalıyor gün içinde içtiğim su. İnanır mısın su bile kokuyor bazen ☹
Seninle benim durumum çok benziyor ben de su içemiyorum hem midemi daha çok şişirip bulandırıyor hem de evet kokuyor
Bizde arıtma var eşim kaç kere yeni su doldurup getirdi adam yeminler ediyor valla kokmuyor diye ama bana kokuyor
Gitti hazır su aldı o da kokuyor
Başka marka aldı o da kokuyor… kokuyor yani 🤣 adam da delirecek benim yüzümden bu gidişle 🤦🏻‍♀️

Çok geçmiş olsun canım Allah bir daha korkutmasın. Çok normal zaten hepimiz hormonlar yüzünden bitik durumdayız benim kadar çok ağlayan yoktur emin ol katıla katıla ağladığımı biliyorum saçma şeyler yüzünden Allah korusun hepimizi O ol dedikten sonra ne şartlar altında doğuyor çocuklar
Hep anlatırım benim teyzem ilk çocuğunu hiç istememiş anne olmaya hazır hissetmiyormuş çünkü kadın kendini merdivenden atmış kaç kat yuvarlanmış çocuk düşsün diye yine de düşmemiş kuzenim kocaman kelli felli adam şimdi takma kafana hiçbir şeyi güzel olsun her şey 🙏🏻💙🍀
Allah razı olsun canım Rabbim ol dedkten somra dediğim gibi gerisi geliyor devamlılığını sağlar inşallah sağlıkla büyür hepsi🤲💞

Selamlar teyzeler 😍
D dra21 öncelikle geçmiş olsun canım. Benim de öyle ağrılarım kasılmalarım vardı progestan ve istirahat önerdi dr. İyide geldi epey düzeldi. Dikkat et sende. Kendini de üzme. O ağlama krizleri biraz hormonlardan 🥹

Bu arada kontrolden çıktım, burun kemiği ve ense kalınlığı normal çokkk şükür. Kan sonucunu da beklemedeyiz. İnşallah oda güzel gelir.
Bu arada asıl bomba yükselik ihtimalle kız dedi. 😍🥹💗💗

Selamlar teyzeler 😍
D dra21 öncelikle geçmiş olsun canım. Benim de öyle ağrılarım kasılmalarım vardı progestan ve istirahat önerdi dr. İyide geldi epey düzeldi. Dikkat et sende. Kendini de üzme. O ağlama krizleri biraz hormonlardan 🥹

Bu arada kontrolden çıktım, burun kemiği ve ense kalınlığı normal çokkk şükür. Kan sonucunu da beklemedeyiz. İnşallah oda güzel gelir.
Yaaa 😍😍
Sen de kızcıydın dimiii çok sevindim değişmez inşallah sonradan 😍🙏🏻

Selamlar teyzeler 😍

Yaa soylemıs ınanmıyorum off cok heyecanlıyım 🙈

Yani tam teşekküllü yerler çok pahalı bende ankaradayim doğumu güzel bir yerde yaptırması yenidogan uzmanı ve yoğun bakımı olan bir yer olması daha öncelik malesef ben bütçeme mantigima uyan bir yer bulamadım. Etlik e gidiyorum orada riskli gebe takibi yapıyorlar diye ve donanımlı olması önceliğim biraz
Merhaba bnde 6 haftalık hamileyim hastane arayışındayım etlik şehir hastanesine mi gidiyorsun orası için güzel yorumlar duydum ama tam emin değilim sen memnunmusun doğumu orada mı düşünüyorsun

Yaa soylemıs ınanmıyorum off cok heyecanlıyım 🙈
İlkten kız gibi ama erken değişebilir de dedi. Sonra biraz daha baktı falan yok kız yüksek ihtimal kız duruyo dedi.🫠🥰
Bir daha ki kontrollere herkesin hemen hemen belli olacak. Ne güzel heyecanlar yaaaaa🥹

İlkten kız gibi ama erken değişebilir de dedi. Sonra biraz daha baktı falan yok kız yüksek ihtimal kız duruyo dedi.🫠🥰
Bir daha ki kontrollere herkesin hemen hemen belli olacak. Ne güzel heyecanlar yaaaaa🥹
Ama senın suan haftan da yuksek 12 artılardasın az cok bellı olmustur benımkı soylemese de 😂 bende 13 une cektım randevuyu sonraki haftasına bulabılırsem benım ıcım cok ıyı olacak tam bayram oncesı belkı o zaman soyler artık 😂

Back
X